Generál kivitelezés > 4. oldal > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Generál kivitelezés > 4. oldal > 50 weboldal. Kategória leírása:

Tipp

Silda Group 8 Építőipari Kft. Cégbemutató
http://sildagroup.hu/

Cégünk, a Silda Group 8 Építőipari KFT. 100 %-ban magyar tulajdonú építőipari kivitelező vállalat. Megalapításakor azzal a nem titkolt célkitűzéssel indult, hogy megbízható, elismert és állandó szereplővé váljon a hazai építőipar területén. Az azóta egyre nehezedő gazdasági helyzet ellenére, úgy érezzük sikerült a megfelelő alapok lefektetése, amelyet a magán és az intézményi beruházások terén egyre bővülő refrenciamunkáink is alátámasztanak. A legmagasabb szakmai elvárásoknak való megfelelés mellett is, mindig szem előtt tartandó irányelvünk az ügyfélközpontú, kölcsönös kommunikáción alapúló, gyors és megbízható teljesítés. Versenyképes áron, a határidők szigorú betartásával nyújtunk kiemelkedő minőséget és szolgáltatásokat. A Silda Group 8 Építőipari KFT. egy beruházás teljes folyamatát mendezselni tudja a tervezéstől, az engedélyeztetési eljárásokon át, a kulcsrakész átadásig.

Silda Group 8 Építőipari Kft. Cégbemutató
Szponzorált linkek
VIV Építő Kft.
http://www.csaladihazam.hu

A házépítés szakértői vagyunk. Szívvel lélekkel építünk, ehhez értünk! Nem ismerünk kompromisszumot a minőség terén, ezért meggyőződéssel valljuk, helyünk van a legjobbak között! Gondolataink középpontjában megrendelőink elégedettsége áll, ezért üzleti tevékenységünket a felelősségvállalás és elkötelezettség hatja át. Célunk a legjobbnak lenni! Hisszük, hogy ez csak akkor érhető el, ha döntéseink igazságon és igazságosságon alapulnak, ezért minden lépésünket ennek szellemében tesszük.

VIV Építő Kft.
Mizse Masters
http://www.mizsemasters.hu/

A Mizse Masters immáron 20 éve van jelen az építőipari palettán. Fő tevékenységi köreink a generálkivitelezés, a lakásfelújítás, a bútorgyártás, illetve a műanyag nyílászárók forgalmazása. Látogassa meg oldalunkat!

Mizse Masters
Építőipari kamerák
http://mobileguard.hu/epitesi-kamera

Manapság az építés kivitelezés megvalósításakor fontos szerepet kapnak a biztonsági kamera rendszerek. Segítenek feltárni a legkülönbözőbb váratlan történések fontos részleteit, sok esetben pedig rögzített felvételekkel hasznosan kiegészítik az építési projekt anyagait, sok vitás kérdést elsimítva a dokumentált adatokkal. A MobileGuard építési kamera rendszer mindezek mellett korlátozás nélküli mibilinternetet nyújthat az építésvezetés számára, emmellett azt is elősegíti, hogy a rögzített felvételekből az építési folyamatot pár másodpercbe sűrítő film készüljön el.

Építőipari kamerák
ML-Z Global Bau Kft. - Lakásfelújítás, generál kivitelezés
http://mlzglobalbau.hu

Cégünk, az ML-Z Global Bau Kft. lakásfelújítással, generálkivitelezéssel és szaktanácsadással foglalkozik. Hosszú évek szakmai tapasztalatával rendelkezünk ezen a téren. Az évek során folyamatosan fejlesztettük szolgáltatásainkat. Minden esetben a minőségi munkavégzésre, illetve ügyfeleink maximális megelégedettségére törekszünk, melynek érdekében hozzáértő szakemberekkel és kiváló minőségű eszközökkel és alapanyagokkal dolgozunk. Számunkra mindig az ügyfél az első, így mindig az Ő érdekeit szem előtt tartva végezzük a munkánkat. A szolgáltatásainkkal kapcsolatos bővebb információkért kérem látogasson el weboldalunkra! Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeinken.

ML-Z Global Bau Kft. - Lakásfelújítás, generál kivitelezés
Lakásfelújítás Budapest - Flamingoenteriors Kft.
http://flamingointeriors.hu/lakasfelujitas-budapest-tervezes-es-kivitelezes/

A Flamingo Interiors Kft fő profilja a lakásfelújítások lebonyolítása Budapest és Pest megye területén. Célunk, hogy az általunk felújított lakások a legmagasabb minőségben készüljenek el. Kollégáink magasan képezett szakemberek és nagy nemzetközi szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Szolgáltatásaink belsőépítészeti tervezés, lakásfelújítás, lakberendezés, gépészeti kivitelezés. Kollégáink angol, francia és olasz nyelven beszélnek ezért ajánljuk magunkat külföldi befektetők részére is. A kivételes minőséget az általunk felhasznált anyagok és a tervezés végző munkatársaink lakásfelújítás során folyamatos jelenléte garantálja. Cégünk közvetlen kapcsolatban áll olasz desing szaniter és burkolat gyártókkal. Ha Ön lakásfelújítást szeretne Budapest vagy Pest területén akkor keressen minket elérhetőségeink egyikén.

Lakásfelújítás Budapest - Flamingoenteriors Kft.
Hirdetések
Előző lap 1 2 3 [4] Következő lap
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1343 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1343 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30382