Top 40 legújabb link > Építőipar - wyw.hu

Szponzorált linkek
Liszi Lajos szobafestő mázoló weboldala
https://www.kifestemahazad.hu/

Az lakásunkban a szobafestés, mázolás, tapétázás területén jelentőségteljes a pontos precíz munka. A tónusok elvétése, esetleg a tapétázás mintáinak elcsúszása rossz hatással lehet a közérzetre. Így bízza festő szakemberre a kivitelezést!

Liszi Lajos szobafestő mázoló weboldala
Lukacs & Mate - Hajótervezés és hajófelújítás
http://lmate.hu/hajoepites-hazilag-miben-segitenek-a-hajoepito-cegek/

Balatoni és folyami hajók külső design- és belsőépítészeti tervezése, felújítása a Lukacs & Mate balatonfüredi hajótervező-, ipari termék és formatervező mérnök csapatával. A hajózás területén szerzett szakértelmünkkel, szakmai tapasztalatunkkal működünk közre legyen szó új építésű luxushajók, vitorlások vagy régi, használt hajók átalakításában.

Lukacs & Mate - Hajótervezés és hajófelújítás
Kémény javítás, karbantartás
https://akemenyes.hu/kemeny-javitas

A Kéményes Bt. bármilyen, kéményekkel kapcsolatos felújítási munkában áll rendelkezésére. Kémény építés, magasítás, felújítás, szerelés korszerű technológiával, szakképzett munkaerővel. Kéménybélelés és időszakos ellenőrzés, ügyintézés lebonyolítása. Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken.

Kémény javítás, karbantartás
Alumínium redőny és egyéb árnyékolástechnika
https://regaroll.hu/termek/aluminium-redony

A nyílászárók árnyékolására számos megoldás létezik, melyeknek megvannak a saját előnyeik. Egyik legelterjedtebb árnyékolástechnikai eszköz az alumínium redőny, amely időtállóságával és egyszerű kezelhetőségével optimális lehetőséget kínál az ablakok és ajtók árnyékolására. A kialakításuk technikájának köszönhetően akár automatizálásra is lehetőség van, és okos otthon rendszerekben is kiválóan integrálhatók. Ha pedig kerti vagy beltéri árnyékolásra is szükség van, akkor arra is számos megoldással tudunk szolgálni. Regaroll élen az árnyékolástechnikában.

Alumínium redőny és egyéb árnyékolástechnika
Teljes lakásfelújítás - bontás, burkolás, festés
https://www.konstructo.hu/

Akár teljeskörű lakásfelújításba kezdene, vagy csak néhány apróbb munkára lenne szüksége a lakásban, keresse a Konstructo szakértelmét és tapasztalatát. Bontás, kőművesmunkák, gipszkartonozás, burkolás, festés, mázolás, tapétázás szakértő munkatársakkal, rövid határidőkkel, kedvező áron országosan.

Teljes lakásfelújítás - bontás, burkolás, festés
Parkfenntartás, fakivágás Budapest
https://fanyuvok.hu/

Válassza bizalommal cégünk kerti szolgáltatásait - fakivágás, veszélyes, viharkáros fa kivágása, bozótirtás, telekrendezés, parkgondozás, zöldhulladék elszállítása, tuskómarás tapasztalt munkaerővel, kedvező árakon Budapesten és a Balaton környékén. Hívjon minket vagy kérjen ajánlatot weboldalunkon.

Parkfenntartás, fakivágás Budapest
Terasztető építés
https://kertiacs.hu/teraszteto/

Terasztető építés nagytetős ácsoktól. Terasztető készítését bármilyen tetőanyaggal vállaljuk. Polikarbonát, cseréptető, zsindely. A cserepeslemezt erre a célra nem javasoljuk, mert igen hangos tud lenni esőben. Igény szerint vállaljuk az összes anyag beszerzését.

Terasztető építés
profibojler.hu - Villanybojler csere kedvező áron
https://profibojler.hu/bojler-csere/

Kicseréltetné elavult gázbojlerét korszerű villanybojlerre? Vállaljuk Hajdu villanybojlerek teljes szervizét, és egyéb bojlerek cseréjét, vízkőtelenítését, karbantartását, új villanybojler telepítését nagy szakértelemmel, kedvező árakon. Válassza a tisztább energiát, biztonságosabb fenntartást.

profibojler.hu - Villanybojler csere kedvező áron
Cirkófűtés szerelés, csere, javítás
https://greenkomplex.hu/futes-korszerusites/

Válassza a Green Komplex Kft szakértelmét,ha fűtés korszerűsítésről van szó! Fűtési rendszer teljes kiépítése, javítása és korszerűsítése, cirkó csere, kémény bélelés, szigetelés és felújítás, klíma karbantartás, napelem beszerelés, hőszivattyú rendszer telepítés, kedvező áron, szakértő kollégákkal.

Cirkófűtés szerelés, csere, javítás
Klíma telepítés, javítás, karbantrtartás, üzemeltetés Budapesten
https://zold-klima.hu/

Zöld Klíma Kft vállalja hűtő és fűtő split klímák, hőszivattyúk, folyadékhűtők, mobil klímák, ablak klímák és egyéb lakosság vagy ipari hűtőberendezések telepítését, szerelését, javaítását, karbantartását , üzemeltetését. Budapeset és Pest megyében a felmérés ingyenes, díjmentes. Az ajánlat és a megrendelés csak írásban lehetséges.

Klíma telepítés, javítás, karbantrtartás, üzemeltetés Budapesten
Renovart hungary kft.
https://renov-art.hu

Festés, mázolás Budapesten kiváló minőségben. Valósítsa meg Ön is álmai otthonát segítségünkkel! Több, mint 30 év németországi munkatapasztalattal a hátunk mögött hoztuk létre vállalkozásunkat Magyarországon, hogy a hazai közönség is megtapasztalhassa a német minőséget. Elérhetőségek: E-mail: info@renov-art.hu Telefonszám: 06308258066

Renovart hungary kft.
Klímaberendezések a Kassai-Klímától
https://hfsz.hu/klima

Ahogy a klímaváltozás egyre forróbb éghajlatot alakít ki hazánkban is, még inkább fontosabbá válik a kényelmesen hűs, ingatlanon belüli hőmérséklet. Cégünk egyik tevékenységi ágazata a klímaberendezések megrendelése, telepítésének megtervezése és a beillesztésének kivitelezése.

Klímaberendezések a Kassai-Klímától
Földmunka, anyagszállítás, tereprendezés
https://gepesfoldmunkak.hu/

Jól karbantartott, folyamatosan szervizelt gépparkunk, és tapasztalt, szakértő kollégáink segítségével bármely napszakban állunk ügyfeleink rendelkezésére. Vállalkozások és magánszemélyek számára kínáljuk gépi földmunka, földmozgatás, anyagszállítás, mélyépítés, tereprendezés szolgáltatásainkat.

Földmunka, anyagszállítás, tereprendezés
Hőszigetelő ablak üvegek
http://www.ritok.hu/

A Ritok Kft minőségi fa és műanyag ajtók és ablakok gyártását, kivitelezését és beépítését végzi szakértő és tapasztalt munkatársakkal. Bejárati és beltéri ajtók, tolóajtók és erkélyajtók esztétikus kivitelezésben, műanyag ablakok és ajtók kiváló hőszigeteléssel, és egyéb kiegészítők kedvező áron.

Hőszigetelő ablak üvegek
Zöldhulladék Kommandó – Alpin technikás favágás, elszállítás
https://zoldhulladekkommando.hu/

Lakott területen belül a többnyire nincs lehetőség a fák kidöntésére. Olyan helyen állnak, ahol veszélyeztetnek lakóházat, melléképületet, vezetékek, kerítés, stb… Ebben az esetben a megfelelő felszereléssel felmászunk a fára, irányított vágásokkal legallyazzuk, majd a törzsrészt fentről lefelé haladva bontjuk le. Ezzel a módszerrel biztosítjuk, hogy semmi ne sérüljön a vágandó fa környezetében. Tudni kell, két egyforma fa, és környezet nincs, tehát az árajánlatok is egyediek. Amennyiben lehetősége van, telefonos egyeztetésünk után küld egy pár képet a fáról, és környezetéről. Ezután egy körülbelüli árajánlattal visszahívjuk, amennyiben megfelel, a helyszínen a munka kezdete előtt pontosítunk. Fontos: Kárgaranciával dolgozunk, az általunk okozott kárért a helyszínen anyagi felelősséget vállalunk, illetve amennyiben tudjuk, kijavítjuk azt!

Zöldhulladék Kommandó – Alpin technikás favágás, elszállítás
Földmunka, útépítés - német állások
https://kleinhaus-hungary.hu/

A Kleinhaus Hungary Kft németországi helyszínekre keres németül legalább alapszinten beszélő kollégákat, kertépítés, útépítés és parkosítás területre. Jelentkezzen hozzánk, ha versenyképes bérezést, biztos megélhetést, biztosításokat, kedvező árú szállást, és fejlődési lehetőséget szeretne.

Földmunka, útépítés - német állások
Gipszkartonozás árak
https://gipszmester.hu/gipszkartonozas-arak/

Gipszkartonozás kedvező áron. Weboldalunkon a kalkulátor segítségével pontos becslést kap megredelése árával kapcsolatban. A kalkulátor a gipszkartonozás munkdíját és anyagigényét is kiszámolja, így Ön egy komplett árat kap. Választhat normál, vagy ipregnált gipszkartonozás közül, a kalkulátor figyelembeveszi választását.

Gipszkartonozás árak
Gázterv készítés Budapest
http://gazterv-budapest.hu

Épületgépész-mérnök kollégáink vállalják lakossági és ipari gázellátási tervek készítését és engedélyeztetését az új bekötéstől a meglévő rendszer átalakításig. A gázellátással kapcsolatos jogszabályok és technológiai utasítások folyamatosan változnak (pl.: 2016 januártól kötelező biztonsági és egészségvédelmi terv) a technológia fejlődésével. Kollégáink mindig naprakészek, így ha kérdése adódna keresse őket nyugodtan.

Gázterv készítés Budapest
konecranes.hu
https://www.konecranes.hu/

A konecranes a Lifting Businesses tagjaként olyan darukat, futómacskákat, villástargoncákat és még sok más szolgáltatást kínál, amellyel megkönnyítheti a különböző iparágak vállalatainak működését. Tekintse meg weboldalunkat, ha Önnek is felkeltettük érdeklődését!

konecranes.hu
Minőségi készház építés - gerliczky.hu
https://www.gerliczky.hu/keszhaz-konnyuszerkezetes-csaladi-haz

A fenntarthatóság, időtállóság, és minőség jegyében foglalkozunk energiahatékony, felsőkategóriás készházak gyártásával és kivitelezésével, gyors munkafolyamatokban gondolkodunk. Könnyűszerkezetes technológiával teremtünk élhető otthonokat, kérje árajánlatunkat a gerliczky.hu weboldalon.

Minőségi készház építés - gerliczky.hu
Léghűtéses ipari folyadékhűtők és hőszivattyúk
http://www.reynolds.hu/termekek/schneider-electric-Uniflair/folyadekhutok/

Cégünk fő profilja a Schneider Electric gyártmányú folyadékhűtők és más hűtés,-és klímatechnikai berendezések értékesítése és márkaszervize, illetve termékeink telepítése és karbantartása. Mind ipari, mind komfort célű hűtési feladatokban forduljon a Reynolds Kft szakértelméhez és tapasztalatához.

Léghűtéses ipari folyadékhűtők és hőszivattyúk
Földmérő, földmérés, vázrajz
https://vazrajzkeszites.hu/

Legyen szó telekhatár kitűzésről, épületfeltüntetésről, épület töröltetésről, geodéziai felmérésről, telekmegosztásról, vagy egyéb telekalakításról, rövid határidővel és precíz munkavégzéssel vállaljuk földmérési ügyeinek teljes körű intézését, a megrendeléstől az ingatlan-nyilvántartási bejegyzésig!

Földmérő, földmérés, vázrajz
Kovácsoltvas, fém korlát, kerítés, kapu kedvező áron
https://www.xn--kovcsoltvas-m7a.hu/arak

Mind kapuink, mind klasszikus kovácsoltvas és modern fém korlátaink kivitelezését teljességgel az Ön elképzelései szerint alakítjuk. Ennek köszönhetően a korlátok árának kalkulálása azok típusának, mintázatának, sűrűségének függvényében történik, ezért kérje díjtalan helyszíni felmérésünket.

Kovácsoltvas, fém korlát, kerítés, kapu kedvező áron
Leidecker and Partner Kft
https://leidecker.hu/

Dinamikus, fiatalos csapatunk építészeti generáltervezéssel, műszaki ellenőrzéssel építési projektmenedzsmenttel foglalkozik. Nagy tapasztalattal rendelkezünk nemzetközi projektek esetében is ipari és kereskedelemi épületek esetében is.

Leidecker and Partner Kft
rozsdamenteswebshop.hu - Korlátok kedvező áron
https://rozsdamenteswebshop.hu/inox-korlat-oszlopok

Rozsdamentes korlát áraink mindenki számára megfizethetőek. Nálunk a magas minőség és a pénztárcabarát árak kéz a kézben járnak, így mindenképp megéri webshopunk kínálatáról vásárolnia. Teljes korlátokat, korlátelemeket, kiegészítőket és egyéb hasznos alkatrészeket is beszerezhet tőlünk anélkül, hogy vagyonokat kellene elköltenie. Ráadásul alacsony rozsdamentes korlát áraink mellé kedvező szállítási feltételeket is biztosítunk megrendelőinknek. Böngésszen kínálatunkban, és vigye, amire csak szüksége van!

rozsdamenteswebshop.hu - Korlátok kedvező áron
Tetőfedő Budapest
https://sostetofedes.hu/

Sokéves tapasztalattal rendelkező tetőfedő vállalkozásunk non-stop elérhető. Mindenfajta tetőjavítási munkában, ereszcsatorna tisztítástól akár komplett tetőcseréig bármilyen tetőfelújítási munkával kapcsolatban készséggel várjuk ügyfeleinket. Munkánk mindig garanciális.

Tetőfedő Budapest
Szendvicspanelek, tetők, szerkezetek gyártása
https://www.tesz97.hu/szendvicspanel/

Tetők, ereszek, szerkezetek gyártása magasan képzett szakembereink segítségével. Minőségi trapézlemezek és cserepeslemezek előállításában sok éves tapasztalatunk, és lelkiismeretes hozzáállásunk a garancia. Akár komplett csarnokrendszer kivitelezésére vagy acélszerkezet gyártásra van szüksége, készséggel várjuk megkeresését!

Szendvicspanelek, tetők, szerkezetek gyártása
Gyönyörű és pratikus télikertek otthonában - telikert.eu
https://www.telikert.eu/

Manapság a klasszikus mellett modern, nappaliként, dolgozószobaként, étkezőként vagy házi wellness-részlegként üzemeltethető télikertekkel is találkozhatunk. Ha Önnek is megvan már az elképzelése a télikertjét illetően, akkor érdemes hozzánk fordulnia. Nemcsak a tervezés folyamatában lehetünk a segítségére, de a kivitelezés során is. Ossza meg velünk kívánalmait mielőbb! Árajánlatért keresse fel weboldalunkat, vagy látogasson el személyesen a XIV. kerületben található irodánkba Budapesten!

Gyönyörű és pratikus télikertek otthonában - telikert.eu
Teljeskörű lakásfelújítás, házfelújítás, pannellakás felújítás
https://barabaskft.hu/

A Barabás Kft kiváló minőségben képes bármilyen lakásfelújítást elvégezni! Igényes, precíz munkát végzünk, bármilyen állapotban is legyen a kiválasztott lakás. Önnek nincs más dolga, mint élvezni a megújult ingatlant!

Teljeskörű lakásfelújítás, házfelújítás, pannellakás felújítás
Falszkenner bérlés
https://falszkennerberles.hu

Falszkenner Bérlés Budapesten és Országosan Azonnal. Kaució Nélkül. Akár 3190 Ft/nap! Hívja most: 06 70 300 8707 Személyes átvétel: 1103 Budapest, Noszlopy utca 9-13. I. em. 114. E-mail: info@falszkennerberles.hu Minőségi Bosch falszkenner segítségével megtudhatja, hol fúrhat akadálymentesen és mi található a falban. Melyik típust válasszam? Használni egyszerű lesz bármelyiket, ugyanis a helyszínen történő átvételkor rövid és ingyenes betanításra kerül sor! Példa egynapos bérlésre: * Személyes átvétellel: 1. Ma 10:00-kor átveszi. 2. Holnap 10:00-kor visszahozza. Országos házhozszállítással: 1. Ma megrendeli. 2. Holnap feladjuk. 3. Holnapután megérkezik. (Ingyenes nap) 4. Következő nap: bérlés napja. 5. Következő nap elszállítjuk. (Ingyenes nap) * Szabad kapacitás esetén, munkanapokon. Hívja: 06703008707

Falszkenner bérlés
Budapest bérlés és kölcsönzés
https://budapestberles.hu

Budapest Bérlés és Kölcsönzés Egyszerűen Budapesten és Országosan Azonnal. Kaució Nélkül. Hívja most: 06 70 300 8707 Személyes átvétel: 1103 Budapest, Noszlopy utca 9-13. I. em. 114. E-mail: info@budapestberles.hu Szolgáltatásaink: hőkamera bérlés Budapesten akár 24 órán belül, Budapesten kívül akár 72 órán belül.Kaució nélkül, papírmentesen, betanítással, kedvező áron. Minőségi Flir hőkamera segítségével akár a legapróbb hőmérséklet-különbségeket is észreveheti. Az eszközzel felderítheti például otthona, irodája, készülő ingatlana energia szivárgási pontjait. Megtalálható vele a mennyezetben vagy falban futó vízvezeték pontos helye és segít felderíteni a hőveszteségi pontokat, a rossz energiahatékonyságú helyeket. Falszkenner bérlés Budapesten akár 24 órán belül, Budapesten kívül akár 72 órán belül.Kaució nélkül, papírmentesen, betanítással, kedvező áron. Minőségi Bosch falszkenner segítségével megtudhatja, hol fúrhat akadálymentesen és mi található a falban. Hívja: 06703008707

Budapest bérlés és kölcsönzés
Hőkamera bérlés
https://hokameraberles.hu

Hőkamera Bérlés Budapesten és Országosan Azonnal. Kaució Nélkül. Akár 8570 Ft/nap! Hívja most: 06 70 300 8707 Személyes átvétel: 1103 Budapest, Noszlopy utca 9-13. I. em. 114. E-mail: info@hokameraberles.hu Minőségi Flir hőkamera segítségével akár a legapróbb hőmérséklet-különbségeket is észreveheti. Az eszközzel felderítheti például otthona, irodája, készülő ingatlana energia szivárgási pontjait. Megtalálható vele a mennyezetben vagy falban futó vízvezeték pontos helye és segít felderíteni a hőveszteségi pontokat, a rossz energiahatékonyságú helyeket.Felfedezhetőek vele a padlófűtéshez szükséges csövek, illetve megtekintheti, hogy a fűtőberendezései jól funkcionálnak-e. A hőkamera alkalmas a kapcsolószekrények teljes átvizsgálásához, megnézhetjük, hogy megfelelően működnek-e a gépészeti berendezések,elvégezheti forgógépek és villanymotorok állapotfelmérését.

Hőkamera bérlés
Fűtésre optimalizált klíma
https://climatic.hu/futesre-optimalizalt-klima/

Fűtésre optimalizált klíma készülékek beszereléssel együtt! Ingyenes tanácsadást nyújtunk, hogy mekkora fűtési kapacitásra lesz szüksége. A kapacitástervezésnél a levegőbefújás sebességét is figyelembevesszük, a lehető legjobb hőérzet biztosítása érdekében. Klímával rendkívül hatékonyan fűthet, nem kell hozzá se gázterv, se kéményseprő, egyszerűen és gyorsan beüzemelhető. Ráadásul H-tarifás áramot is igényelhet hozzá a fűtési szezonban.

Fűtésre optimalizált klíma
Aszfaltozás árak
https://aszfaltmester.hu/aszfaltozas-arak/

Vállaljuk utak, udvarok aszfaltozását. Áraink tartalmazzák az aszfalt keverőtelepről az építési területre szállítását, az anyag terítését akár finisherrel is és hengerelését, tömörítését. Vállaljuk a megízásokat akár a szokásostól eltérő munkaidőben, vagy nehezen megközelíthető építési területen. Minden szükséges géppel rendelkezünk a kivitelezéshez.

Aszfaltozás árak
Beton vágás Budapest
https://betonfix.hu/beton-vagas-budapest/

Beton vágás Budapest bármely kerületében. Vállaljuk panelek falainak vágását, vasbeton födém átfúrását. Nagyobb munkák estén hidraulikus falvágó géppel dolgozunk, ami sínen mozog, így tökéletesen egyenes vágott felület keletkezik. Használunk elektromos síkvágót is, kisebb munkákhoz flexet. Ipari megrendeléseket is vállalunk.

Beton vágás Budapest
Energia takarékos szivattyúk
https://szivattyuvilag.hu

Az Európai Unió igen szigorú követelményeket vezetett be energiatakarékosság terén. Ezek az intézkedések érintik a szivattyú technológiát amit a minőségi szivattyú gyártok erősen be is tartanak. 2013 óta például fűtési keringető szivattyúnak csak a frekvencia vezérelt szivattyúk hívhatóak. Szivattyúvilág csak minőségi energia takarékos szivattyúkat forgalmaz gyártói garanciával!

Energia takarékos szivattyúk
Ventilátorház Kft.
https://ventilatoraruhaz.unas.hu/spl/850648/Paramentesitok

Hogyan lehet megelőzni a penész kialakulását az egyes helyiségekben? Ma már elérhető számos páraelszívó berendezés, melyek használatával megelőzhető a penész kialakulása a falakon és bútorokon. A Nemes Ventilátorház webáruházában többféle páraelszívó berendezést is megtalál!

Ventilátorház Kft.
Eladó homlokzati állványok a gyártótól
http://www.grafrendszer.hu/homlokzati-allvanyok/

Minőségi gurulós állványok és homlokzati állványok eladók egyenesen a gyártótól. A Graf állványok több évtizedes múltra tekintenek vissza, minden biztonsági előírásnak megfelelnek. A homlokzati állványok minden méretben elérhetőek, így biztosan megtalálja az Ön számára legmegfelelőbbet. Cégünk árul továbbá kőműves bakokat és más ipari építési segédeszközöket. Nézzen be weboldalunkra és vegye fel a kapcsolatot a regiónális képviselőinkkel!

Eladó homlokzati állványok a gyártótól
Öntözőrendszer telepítése Debrecenben
http://www.exkluzivkert.hu/ontozorendszerkiepitese.do

Exkluzivkert.hu – 2001 óta a legjobbak között! Kertépítés Debrecenben és a város 70 kilométeres körzetében. Két évtizedes szakértelmünk a garancia arra, hogy olyan lesz a kertje, amilyennek azt megálmodta. Bízzon meg szakértelmünkben, engedje, hogy levegyük a kertgondozás terhét a válláról! Keressen minket bizalommal!

Öntözőrendszer telepítése Debrecenben
Kulcsrakész könnyűszerkezetes ház építés
https://gerliczky.hu/

Tervezzük meg együtt álmai otthonát! Cégünk a tervezéstől a kivitelezésen át a kulcsátadásig partnere lesz! Vállalunk kulcsrakész ház építést, „csak kívül kész” házépítést , de akkor is keressen bátran, ha csak panelre vagy elemre van szüksége a folyamatban lévő építkezés során. Figyelmébe ajánljuk energiatakarékos és könnyűszerkezetes ház terveinket! Korrekt és egyedi árajánlatot készítünk mindenkinek. Látogassa meg weboldalunkat, ahol megtekintheti eddigi munkáinkat, és részletes képet kap a munkánkról. Amennyiben kérdés merül fel Önben, telefonon, email-en és online is várjuk jelentkezését!

Kulcsrakész könnyűszerkezetes ház építés
Hirdetések
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1347 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1347 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30392