Top 40 legújabb link > Építőipar - wyw.hu

Szponzorált linkek
Maxroad forgalomtechnika
https://maxroad.hu/

Útburkolati jelek felfestése, KRESZ táblák, reklámtáblák, telephely útbaigazító táblák készítése, kihelyezése országosan. Forgalomtechnikai eszközök nagy választékban. MaxRoad, ahol a forgalomtechnika kezdődik.

Maxroad forgalomtechnika
Szécsi Szigeteléstechnikai Kft.
https://tetoszigeteles-vizszigeteles.hu/

A vízszigetelés technikák, a legtöbb esetben a talajvíz elleni utólagos szigetelési technikák formájában jelenik meg, és mint ilyet sajnos nagyon könnyű rosszul kivitelezni. Mi vállaljuk nagyon problémás területeken fekvő ingatlanok talajvíz elleni szigetelését is. A vízszigetelés számunkra nem nyűg, hanem kihívás. Vállalkozásunk lapostető szigetelés javításával valamint felújításával, igény esetén karbantartásával foglalkozik. Bitumenes lemezzel és PVC szigetelőanyaggal egyaránt dolgozunk. 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, így akár 15 év Garanciát is tudunk vállalni. Vállaljuk régi lapostetők bontás nélküli javítását, felújítását, szigetelését, referenciáink az egész országra kiterjednek. Egyedi fejlesztésű szorítóperemes összefolyókat gyártunk a tökéletes szigetelés érdekében, amit Ön is kipróbálhat. Igényes, precíz munkát végzünk már 30 m2-től akár 10.000 m2-ig

Szécsi Szigeteléstechnikai Kft.
Falazás árak
https://mrbau.hu/falazas-arak/

Falazás, válaszfalazás téglával. 10-, 30-, 38-, 44-es téglával. Falazás m2 árak. Falazás már 6,000 Ft-tól. Ytong és szilikát tégla falazást is vállalunk. A falazáshoz az anyagok beszerzését és helyszínre szállítását is vállaljuk igény esetén.

Falazás árak
Györki építő aszfaltozás és térkövezés
https://www.gyorkiepito.hu/

Aszfaltozás és térkövezési munkákat vállalunk országosan, 10 éves szakmai tapasztalattal. Meleg aszfaltozás kézi illetve gépi bedolgozással egyaránt. Mart aszfaltozás, szegélyezés, garázs alapok készítése rövid határidővel.

Györki építő aszfaltozás és térkövezés
Tsrsafety
https://tsrsafety.hu/

Szolgáltatásunk a tűz- és munkavédelem teljes területét lefedi, minden felmerülő feladatban segítséget nyújtunk. Akár a hatóságok előtti személyes képviseletet is vállajuk, továbbá tűzoltópalackok karbantartásával és forgalmazásával is foglalkozunk.

Tsrsafety
Klímatechnikai műszer webáruház
http://www.klimamuszer.hu/

Kétlépcsős klíma vákuumszivattyúk és egyéb hűtéstechnikai berendezések szakemberek számára. Rendeljen a Klímaműszer Webáruház professzionális berendezéseinek széles választékából kényelmesen online. Gázérzékelők, szivárgáskeresők, levegőminőség mérők, hűtőközeg lefejtők, érdeklődjön bizalommal!

Klímatechnikai műszer webáruház
Turbós kémények bélelése
http://www.seminekemeny.hu/

A turbós kémények beszerelésénél fontos az odafigyelés és a biztonság! Kémény bélelő szakembert keres, több éves munkatapasztalattal, aki Budapesten kivitelezést vállal? A Semine Kémény Kft számára legfontosabb ügyfeleink elégedettsége, kéményekre és kéménybélelésre garanciát vállalunk!

Turbós kémények bélelése
Ipari műgyanta padló árak
https://durafloor.hu/mugyanta-padlo-arak/

Ipari műgyanta padlókat készítünk. Csúszásmentes, vegyszerálló (saválló, lúgálló), antisztatikus és önterülő műgyanta padlók. Az alapbetont minden esetben ellenőrizzük, szükség esetén javítjuk, flekeljük. Vállaljuk műgyanta padlók javítását és betonpadlók impregnálását is. Az ipai műgyanta padló készítés árairól tájékozódjon honlapunkon!

Ipari műgyanta padló árak
S-Földgép - Gépi földmunkák teljeskörűen
https://www.sfoldgep.hu

Teljes körű gépi földmunkák, ömlesztett áru szállítás és épületbontás gyors határidőkkel és kiemelt figyelemmel Budapesten +40 km-es körzetében. Modern gépparkunknak és szakképzett kollégáinknak köszönhetően garantált minőséggel dolgozunk. Fontos számunka az ügyfél elégedettsége. Keressen minket bizalommal.

S-Földgép - Gépi földmunkák teljeskörűen
Alumínium pergola ár - yourpergola.com
https://www.yourpergola.com/pergolak/

Bioklimatikus alumínium pergolák tervezése és kivitelezése professzionálisan - válassza a YOURPERGOLA szolgáltatásait - beépített vagy önálló pergolák világszínvonalú minőségben, eső védelemmel és UV védelemmel, esővíz elvezetéssel. Kérje személyre szabott árajánlatunkat elérhetőségeinken!

Alumínium pergola ár - yourpergola.com
Austrotherm grafit reflex hőszigetelő rendszer
https://epitoanyag.shop/grafit-reflex-hoszigetelo-rendszer-hoszigetelo-rends ...

Terrán tetőcserép, Leier tégla, Barabás térkő, Austrotherm grafit reflex forgalmazás Leányváron, a Tagscherer Építőanyag Kereskedésben. Keressen minket bizalommal, és kérjen egyedi árajánlatot építőanyag és kiegészítő termékeinke: professzionális, időtálló minőség kedvező áron a Tagscherernél!

Austrotherm grafit reflex hőszigetelő rendszer
Kandalló építés, kandalló keret kivitelezés
https://kandallokeret.hu/

Minőségi, esztétikus kandalló keretek építésével és kivitelezésével foglalkozunk. Keressen minket bizalommal, akár álkandallóhoz, akár elektromos vagy bioetanol kandallóhoz szeretne dekoratív, stílusos keretet, teljesen egyedi elképzelések alapján is. Szépítse meg otthonát a ValueForYou Kft.-vel.

Kandalló építés, kandalló keret kivitelezés
Napelem rendszer telepítése - energoptimo.hu
https://www.energoptimo.hu/napelem-rendszer-telepites-napelem-kivitelezes-ce ...

Cégünk, az ENERGOPTIMO Kft. napelemes rendszerek teljeskörű kivitelezésével foglalkozik. Szolgáltatásaink magukban foglalják a napelemek telepítését magánszemélyeknek és cégeknek, elektromos fűtés kiépítését, hőszivattyú, fan-coil beépítést, LED világítás korszerűsítését, energetikai tanácsadást.

Napelem rendszer telepítése - energoptimo.hu
FPRedőny - Redőnyszerelés és javítás
https://fpredony.hu

Redőnyszerelés és javítás, gurtnicsere reális áron, 24 hónap garanciával, megbízható szakembertől. Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Pest megye és Budapest területén is vállalunk megbízásokat. Több, mint 100 elégedett ügyfél, több, mint 15 év szakmai tapasztalat.

FPRedőny - Redőnyszerelés és javítás
Üvegkorlátok építése
https://www.uvegkorlat.hu/korlatfajtak/uvegkorlat/uvegkorlat/

Alumínium szerkezetű üvegkorlátaink a teraszok, kertek, lépcsők díszei. Korlátaink minden esetben biztonsági üvegezésűek. Kattintson és válasszon az oszlopos a vonalmenti vagy a pontmegfogásos típusaink közül.

Üvegkorlátok építése
Liszi Lajos szobafestő mázoló weboldala
https://www.kifestemahazad.hu/

Az lakásunkban a szobafestés, mázolás, tapétázás területén jelentőségteljes a pontos precíz munka. A tónusok elvétése, esetleg a tapétázás mintáinak elcsúszása rossz hatással lehet a közérzetre. Így bízza festő szakemberre a kivitelezést!

Liszi Lajos szobafestő mázoló weboldala
Lukacs & Mate - Hajótervezés és hajófelújítás
http://lmate.hu/hajoepites-hazilag-miben-segitenek-a-hajoepito-cegek/

Balatoni és folyami hajók külső design- és belsőépítészeti tervezése, felújítása a Lukacs & Mate balatonfüredi hajótervező-, ipari termék és formatervező mérnök csapatával. A hajózás területén szerzett szakértelmünkkel, szakmai tapasztalatunkkal működünk közre legyen szó új építésű luxushajók, vitorlások vagy régi, használt hajók átalakításában.

Lukacs & Mate - Hajótervezés és hajófelújítás
Kémény javítás, karbantartás
https://akemenyes.hu/kemeny-javitas

A Kéményes Bt. bármilyen, kéményekkel kapcsolatos felújítási munkában áll rendelkezésére. Kémény építés, magasítás, felújítás, szerelés korszerű technológiával, szakképzett munkaerővel. Kéménybélelés és időszakos ellenőrzés, ügyintézés lebonyolítása. Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken.

Kémény javítás, karbantartás
Alumínium redőny és egyéb árnyékolástechnika
https://regaroll.hu/termek/aluminium-redony

A nyílászárók árnyékolására számos megoldás létezik, melyeknek megvannak a saját előnyeik. Egyik legelterjedtebb árnyékolástechnikai eszköz az alumínium redőny, amely időtállóságával és egyszerű kezelhetőségével optimális lehetőséget kínál az ablakok és ajtók árnyékolására. A kialakításuk technikájának köszönhetően akár automatizálásra is lehetőség van, és okos otthon rendszerekben is kiválóan integrálhatók. Ha pedig kerti vagy beltéri árnyékolásra is szükség van, akkor arra is számos megoldással tudunk szolgálni. Regaroll élen az árnyékolástechnikában.

Alumínium redőny és egyéb árnyékolástechnika
Teljes lakásfelújítás - bontás, burkolás, festés
https://www.konstructo.hu/

Akár teljeskörű lakásfelújításba kezdene, vagy csak néhány apróbb munkára lenne szüksége a lakásban, keresse a Konstructo szakértelmét és tapasztalatát. Bontás, kőművesmunkák, gipszkartonozás, burkolás, festés, mázolás, tapétázás szakértő munkatársakkal, rövid határidőkkel, kedvező áron országosan.

Teljes lakásfelújítás - bontás, burkolás, festés
Parkfenntartás, fakivágás Budapest
https://fanyuvok.hu/

Válassza bizalommal cégünk kerti szolgáltatásait - fakivágás, veszélyes, viharkáros fa kivágása, bozótirtás, telekrendezés, parkgondozás, zöldhulladék elszállítása, tuskómarás tapasztalt munkaerővel, kedvező árakon Budapesten és a Balaton környékén. Hívjon minket vagy kérjen ajánlatot weboldalunkon.

Parkfenntartás, fakivágás Budapest
Terasztető építés
https://kertiacs.hu/teraszteto/

Terasztető építés nagytetős ácsoktól. Terasztető készítését bármilyen tetőanyaggal vállaljuk. Polikarbonát, cseréptető, zsindely. A cserepeslemezt erre a célra nem javasoljuk, mert igen hangos tud lenni esőben. Igény szerint vállaljuk az összes anyag beszerzését.

Terasztető építés
profibojler.hu - Villanybojler csere kedvező áron
https://profibojler.hu/bojler-csere/

Kicseréltetné elavult gázbojlerét korszerű villanybojlerre? Vállaljuk Hajdu villanybojlerek teljes szervizét, és egyéb bojlerek cseréjét, vízkőtelenítését, karbantartását, új villanybojler telepítését nagy szakértelemmel, kedvező árakon. Válassza a tisztább energiát, biztonságosabb fenntartást.

profibojler.hu - Villanybojler csere kedvező áron
Cirkófűtés szerelés, csere, javítás
https://greenkomplex.hu/futes-korszerusites/

Válassza a Green Komplex Kft szakértelmét,ha fűtés korszerűsítésről van szó! Fűtési rendszer teljes kiépítése, javítása és korszerűsítése, cirkó csere, kémény bélelés, szigetelés és felújítás, klíma karbantartás, napelem beszerelés, hőszivattyú rendszer telepítés, kedvező áron, szakértő kollégákkal.

Cirkófűtés szerelés, csere, javítás
Klíma telepítés, javítás, karbantrtartás, üzemeltetés Budapesten
https://zold-klima.hu/

Zöld Klíma Kft vállalja hűtő és fűtő split klímák, hőszivattyúk, folyadékhűtők, mobil klímák, ablak klímák és egyéb lakosság vagy ipari hűtőberendezések telepítését, szerelését, javaítását, karbantartását , üzemeltetését. Budapeset és Pest megyében a felmérés ingyenes, díjmentes. Az ajánlat és a megrendelés csak írásban lehetséges.

Klíma telepítés, javítás, karbantrtartás, üzemeltetés Budapesten
Renovart hungary kft.
https://renov-art.hu

Festés, mázolás Budapesten kiváló minőségben. Valósítsa meg Ön is álmai otthonát segítségünkkel! Több, mint 30 év németországi munkatapasztalattal a hátunk mögött hoztuk létre vállalkozásunkat Magyarországon, hogy a hazai közönség is megtapasztalhassa a német minőséget. Elérhetőségek: E-mail: info@renov-art.hu Telefonszám: 06308258066

Renovart hungary kft.
Klímaberendezések a Kassai-Klímától
https://hfsz.hu/klima

Ahogy a klímaváltozás egyre forróbb éghajlatot alakít ki hazánkban is, még inkább fontosabbá válik a kényelmesen hűs, ingatlanon belüli hőmérséklet. Cégünk egyik tevékenységi ágazata a klímaberendezések megrendelése, telepítésének megtervezése és a beillesztésének kivitelezése.

Klímaberendezések a Kassai-Klímától
Földmunka, anyagszállítás, tereprendezés
https://gepesfoldmunkak.hu/

Jól karbantartott, folyamatosan szervizelt gépparkunk, és tapasztalt, szakértő kollégáink segítségével bármely napszakban állunk ügyfeleink rendelkezésére. Vállalkozások és magánszemélyek számára kínáljuk gépi földmunka, földmozgatás, anyagszállítás, mélyépítés, tereprendezés szolgáltatásainkat.

Földmunka, anyagszállítás, tereprendezés
Hőszigetelő ablak üvegek
http://www.ritok.hu/

A Ritok Kft minőségi fa és műanyag ajtók és ablakok gyártását, kivitelezését és beépítését végzi szakértő és tapasztalt munkatársakkal. Bejárati és beltéri ajtók, tolóajtók és erkélyajtók esztétikus kivitelezésben, műanyag ablakok és ajtók kiváló hőszigeteléssel, és egyéb kiegészítők kedvező áron.

Hőszigetelő ablak üvegek
Zöldhulladék Kommandó – Alpin technikás favágás, elszállítás
https://zoldhulladekkommando.hu/

Lakott területen belül a többnyire nincs lehetőség a fák kidöntésére. Olyan helyen állnak, ahol veszélyeztetnek lakóházat, melléképületet, vezetékek, kerítés, stb… Ebben az esetben a megfelelő felszereléssel felmászunk a fára, irányított vágásokkal legallyazzuk, majd a törzsrészt fentről lefelé haladva bontjuk le. Ezzel a módszerrel biztosítjuk, hogy semmi ne sérüljön a vágandó fa környezetében. Tudni kell, két egyforma fa, és környezet nincs, tehát az árajánlatok is egyediek. Amennyiben lehetősége van, telefonos egyeztetésünk után küld egy pár képet a fáról, és környezetéről. Ezután egy körülbelüli árajánlattal visszahívjuk, amennyiben megfelel, a helyszínen a munka kezdete előtt pontosítunk. Fontos: Kárgaranciával dolgozunk, az általunk okozott kárért a helyszínen anyagi felelősséget vállalunk, illetve amennyiben tudjuk, kijavítjuk azt!

Zöldhulladék Kommandó – Alpin technikás favágás, elszállítás
Földmunka, útépítés - német állások
https://kleinhaus-hungary.hu/

A Kleinhaus Hungary Kft németországi helyszínekre keres németül legalább alapszinten beszélő kollégákat, kertépítés, útépítés és parkosítás területre. Jelentkezzen hozzánk, ha versenyképes bérezést, biztos megélhetést, biztosításokat, kedvező árú szállást, és fejlődési lehetőséget szeretne.

Földmunka, útépítés - német állások
Gipszkartonozás árak
https://gipszmester.hu/gipszkartonozas-arak/

Gipszkartonozás kedvező áron. Weboldalunkon a kalkulátor segítségével pontos becslést kap megredelése árával kapcsolatban. A kalkulátor a gipszkartonozás munkdíját és anyagigényét is kiszámolja, így Ön egy komplett árat kap. Választhat normál, vagy ipregnált gipszkartonozás közül, a kalkulátor figyelembeveszi választását.

Gipszkartonozás árak
Gázterv készítés Budapest
http://gazterv-budapest.hu

Épületgépész-mérnök kollégáink vállalják lakossági és ipari gázellátási tervek készítését és engedélyeztetését az új bekötéstől a meglévő rendszer átalakításig. A gázellátással kapcsolatos jogszabályok és technológiai utasítások folyamatosan változnak (pl.: 2016 januártól kötelező biztonsági és egészségvédelmi terv) a technológia fejlődésével. Kollégáink mindig naprakészek, így ha kérdése adódna keresse őket nyugodtan.

Gázterv készítés Budapest
konecranes.hu
https://www.konecranes.hu/

A konecranes a Lifting Businesses tagjaként olyan darukat, futómacskákat, villástargoncákat és még sok más szolgáltatást kínál, amellyel megkönnyítheti a különböző iparágak vállalatainak működését. Tekintse meg weboldalunkat, ha Önnek is felkeltettük érdeklődését!

konecranes.hu
Minőségi készház építés - gerliczky.hu
https://www.gerliczky.hu/keszhaz-konnyuszerkezetes-csaladi-haz

A fenntarthatóság, időtállóság, és minőség jegyében foglalkozunk energiahatékony, felsőkategóriás készházak gyártásával és kivitelezésével, gyors munkafolyamatokban gondolkodunk. Könnyűszerkezetes technológiával teremtünk élhető otthonokat, kérje árajánlatunkat a gerliczky.hu weboldalon.

Minőségi készház építés - gerliczky.hu
Léghűtéses ipari folyadékhűtők és hőszivattyúk
http://www.reynolds.hu/termekek/schneider-electric-Uniflair/folyadekhutok/

Cégünk fő profilja a Schneider Electric gyártmányú folyadékhűtők és más hűtés,-és klímatechnikai berendezések értékesítése és márkaszervize, illetve termékeink telepítése és karbantartása. Mind ipari, mind komfort célű hűtési feladatokban forduljon a Reynolds Kft szakértelméhez és tapasztalatához.

Léghűtéses ipari folyadékhűtők és hőszivattyúk
Földmérő, földmérés, vázrajz
https://vazrajzkeszites.hu/

Legyen szó telekhatár kitűzésről, épületfeltüntetésről, épület töröltetésről, geodéziai felmérésről, telekmegosztásról, vagy egyéb telekalakításról, rövid határidővel és precíz munkavégzéssel vállaljuk földmérési ügyeinek teljes körű intézését, a megrendeléstől az ingatlan-nyilvántartási bejegyzésig!

Földmérő, földmérés, vázrajz
Kovácsoltvas, fém korlát, kerítés, kapu kedvező áron
https://www.xn--kovcsoltvas-m7a.hu/arak

Mind kapuink, mind klasszikus kovácsoltvas és modern fém korlátaink kivitelezését teljességgel az Ön elképzelései szerint alakítjuk. Ennek köszönhetően a korlátok árának kalkulálása azok típusának, mintázatának, sűrűségének függvényében történik, ezért kérje díjtalan helyszíni felmérésünket.

Kovácsoltvas, fém korlát, kerítés, kapu kedvező áron
Leidecker and Partner Kft
https://leidecker.hu/

Dinamikus, fiatalos csapatunk építészeti generáltervezéssel, műszaki ellenőrzéssel építési projektmenedzsmenttel foglalkozik. Nagy tapasztalattal rendelkezünk nemzetközi projektek esetében is ipari és kereskedelemi épületek esetében is.

Leidecker and Partner Kft
rozsdamenteswebshop.hu - Korlátok kedvező áron
https://rozsdamenteswebshop.hu/inox-korlat-oszlopok

Rozsdamentes korlát áraink mindenki számára megfizethetőek. Nálunk a magas minőség és a pénztárcabarát árak kéz a kézben járnak, így mindenképp megéri webshopunk kínálatáról vásárolnia. Teljes korlátokat, korlátelemeket, kiegészítőket és egyéb hasznos alkatrészeket is beszerezhet tőlünk anélkül, hogy vagyonokat kellene elköltenie. Ráadásul alacsony rozsdamentes korlát áraink mellé kedvező szállítási feltételeket is biztosítunk megrendelőinknek. Böngésszen kínálatunkban, és vigye, amire csak szüksége van!

rozsdamenteswebshop.hu - Korlátok kedvező áron
Hirdetések
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1362 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1362 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30418