Top 40 legújabb link > Építőipar - wyw.hu

Szponzorált linkek
Épületbontás, gépi földmunka Siófok
https://pannonfuvar2000.hu/szolgaltatasok/gepi-epuletbontas/

Gépi földmunka Siófokon és a Balaton környékén, épületbontás, földrostálás, szóródó építőanyag kereskedelem, közúti áruszállítás, fuvarozás a Pannon-Fuvar 2000 Kft. szakértelmével. Hívjon minket bizalommal és kérjen árajánlatot elérhetőségeinken, kedvező árakon, profi kollégákkal dolgozunk.

Épületbontás, gépi földmunka Siófok
Miből készülnek a Gerliczky készházak?
https://www.gerliczkykeszhazak.hu/blog/75-mibol-keszulnek-a-gerliczky-keszhazak

Könnyűszerkezetes készház építés a tervezéstől a kulcsrakész átadásig - válassza a Gerliczky Kft. szakértelmét, és bízza meg profi csapatunkat a készház építésével. Milliméter pontosságú gyártás, magas minőségű alapanyagok, modern technológiák, energiatakarékos, fenntartható kialakítás, kedvező ár.

Miből készülnek a Gerliczky készházak?
Generálkivitelezés Budapesten és országosan
https://mesterszakember.hu

Aki új otthont tervez magának vagy lakásfelújításba vagy új családi ház építésébe kezd előbb vagy utóbb. Érdemes erre manapság jó előre felkészülni. Ma már nem divat, hogy rokonok és barátok segítségével túljutunk egy-egy lakásfelújításon, falazáson vagy egyéb építőipari munkán. Egyfelől barátaink rokonaink sem igen érnek rá, másrészt az idő pénz. Sokan belefutnak abba a hibába is, hogy nem vesznek igénybe az építkezés lebonyolítására szakembert. Pedig egy generálkivitelező cég pont erre a feladatra való: összeszervezi a munkákat, kiválasztja az adott feladatra éppen lealkalmasabb csapatot. Jó esetben akár a képes spórolni a kivitelezési munkadíjak összegén, így akár lehetséges olyan eset, amikor a generál kivitelező igénybevételével költséget és szabadidőt spórolhatunk meg a sajátmagunk és a családunk számára is.

Generálkivitelezés Budapesten és országosan
Hudák Piktor
https://hudakpiktor.hu/

Ha minőségi és tiszta szobafestést, mázolást vagy tapétázást szeretne, akkor keresse fel a hudakpiktor.hu weboldalt. Kedvező árak mellett igazodunk ügyfeleink egyedi elképzeléseihez. Kitalálta, hogy hogyan szeretné újjávarázsolni a falakat? Keressen meg minket és együtt megvalósítjuk az elképzeléseit!

Hudák Piktor
Műszaki ellenőrzés - Lakóépületek építési felügyelete
http://www.szerako.hu/epitesi-muszaki-ellenorzes

A műszaki ellenőrzés a SzeRaKo Csoport Építésziroda egyik fő szolgáltatása. Az építési műszaki ellenőr a megrendelő helyszíni képviselője, ezért kiemelten az ő érdekeinek szem előtt tartásával végezzük ezt a tevékenységét. A kivitelezés teljes folyamatában ellenőrizzük az egyes előírások, szabványok és a kiviteli tervben foglaltak pontos betartását. Átvesszük az elkészült munkákat, vezetjük az építési naplót, jelezzük a tervező, kivitelező vagy a megrendelő felé a szükséges teendőket. Keressen meg minket és ellátjuk az építési műszaki ellenőrként való képviseletét!

Műszaki ellenőrzés - Lakóépületek építési felügyelete
Gépi földmunka, építőanyag szállítás
http://foldmunka-aruszallitas.hu/

Gépi földmunka, tereprendezés, építőanyag vagy termőföld szállítása, fuvarozási szolgáltatások, alapásás, csatornaásás, árokásás, áruszállítás és költöztetés belföldön kedvező árakon. Tekintse meg referenciáinkat és keresse profi csapatunkat bizalommal a weboldalunkon található elérhetőségeken.

Gépi földmunka, építőanyag szállítás
Klímakarbantartás és klímaszerelés Miskolc, Eger, Budapest
https://magyarorszagklima.hu/

Mi, a MagyarorszagKlima-nál segítünk kiválasztani Ön számára legmegfelelőbb klímaberendezést otthonába, amit kérésre be is szerelünk. Vállaljuk továbbá bármilyen márkájú klíma karbantartását, tisztítását és javítását Miskolc, Eger, Budapest területén és vonzáskörzetükben. Honlapunkon megtalálja az itthon megtalálható legtöbb márka népszerű modelljét. A megfelelő klíma kiválasztásához összehasonlító és teljesítménykalkulátor funkcióink is segítenek. Bármilyen kérdés esetén keressen minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Klímakarbantartás és klímaszerelés Miskolc, Eger, Budapest
Üvegkorlát kivitelezés
http://www.glassworld.hu/kulteri-es-belteri-uvegkorlat.html

Üveg építőanyagok, építészeti üveg kereskedelme, megmunkálása és teljes körű kivitelezése a Glass World szakértelmével. Keressen minket, ha lakásában bármilyen üveg felületet készíttetne, üvegfal, üvegkorlát, üvegajtó, zuhanykabin különböző típusú és színű üvegekből. Kedvező árakon dolgozunk.

Üvegkorlát kivitelezés
Villanyszerelés/ Tervezés Székesfehérvár Alba Watt Kft.
https://www.albawatt.hu/

Minőségi villamos tervezést és kivitelezést kínálunk Székesfehérváron, Fejér megyében. 15 éves tapasztalattal, megbízható csapattal rendelkezünk. A teljes villamos területet lefedjük, legyen szó felújításról, új építésről, ipari villanyszerelésről. Tudunk segíteni villámvédelemben is. Tervezünk, kivitelezünk megbízhatóan. Cégek megkeresését is várjuk, több éves tapasztalattal rendelkezünk vezérlő áramkörök tervezésében, megépítésében.

Villanyszerelés/ Tervezés Székesfehérvár Alba Watt Kft.
Polikarbonát lemezek, plexi lézervágás
https://muanyag.hu/webshop

A Kerttrade Kft. webáruházában műanyag építőanyagokat, építési tartozékokat, polikarbonát bordáslemezeket, polietilén rudakat, lemezeket és kiegészítőket kínálunk kedvező áron. Az építőipar számos területén kiválóan használható műanyag építőanyagaink kedvező áron elérhetőek, kérjen ajánlatot!

Polikarbonát lemezek, plexi lézervágás
Beltéri ajtó beépítés
https://www.biztonsagiajto.com/ajto-beepites

Válogassa össze az Andalf Kft. széles kínálatából lakása, háza összes ajtaját, minőségi, időtálló alapanyagokból, szállítás és beépítés szolgáltatással. Cégünk nagy tapasztalattal végzi kültéri és lépcsőházi bejárati ajtók, biztonsági ajtók gyártását akár egyedi méretben is, szakszerű beépítéssel.

Beltéri ajtó beépítés
Hangszigetelt ablak gyártás, kivitelezés
https://www.ablak-profi.hu/nyilaszaro-csere

Ablak gyártás, beépítés és csere az Ablak-Profi tapasztalatával és szaktudásával. Nézzen körül referenciáink között, professzionális fa és műanyag nyílászárók gyártásával, kivitelezésével foglalkozunk: ablakok, beltéri és bejárati ajtók, árnyékolók széles választékával várjuk kedvező árakon.

Hangszigetelt ablak gyártás, kivitelezés
Tűzvédelem és munkavédelem Debrecen és környékén - Tsafe
https://tsafe.hu

Munkavédelmi szolgáltatásaink során segítséget nyújtunk partnereinknek, hogy a törvény által előírt kötelezettségeiket teljesíteni tudják saját és dolgozóik egészségének megőrzése érdekében. Komplex tűzvédelmi szolgáltatást keretén belül meghatározzuk az Ön vállalkozása számára a tűzvédelmet érintő használati szabályokat, majd mindezek alapján elkészítjük a megfelelő dokumentumokat, melyekben javaslatot teszünk a szükséges intézkedések megtételére. Kapcsolat: tsafe.hu info@tsafe.hu +36 ( 20 ) 330 2699

Tűzvédelem és munkavédelem Debrecen és környékén - Tsafe
Tsurumi magyarország
https://tsurumipump.hu/

A Tsurumi japán zagyszivattyúk és szennyvízszivattyúk magyarországi kizárólagos forgalmazója és szervize. A weboldalon és telephelyeinken megtalálható a Magyarországon elérhető teljes Tsurumi termékskála, weboldalról letölthető műszaki adatokkal, hasznos információkkal. Műszaki tanácsadásért és ajánlatkérésért szívesen állunk rendelkezésre a megadott elérhetőségeken. A japán márka a világ egyik legnagyobb merülőszivattyú gyártója. Magyarországi telephelyeinken szinte az összes modell raktárkészletről szállítható, és négy szervizpontunkon az ország bármely területén gyors és professzionális javítást tudunk végezni. További információkért állunk rendelkezésre a honlapon található elérhetőségeken.

Tsurumi magyarország
Fűtés alkatrészek
https://www.futesalkatreszek.hu/

A legtöbbet használt Ötrétegű csövek és idomok széles választéka. Press és kulcsos idomok egyaránt megtalálhatóak webáruházunkban. Legjobb áron a legjobb minőségben. Padlófűtés cső, szigetelt cső, szerelvények, minőségi kivitelben.

Fűtés alkatrészek
Arbormachine tuskómaró gép
http://www.arbormachine.hu/tuskomaras

Professzionális erdészeti és faipari munkagépek bérlése rövid vagy hosszútávra, az Arbormachine kiválóan karbantartott, korszerű gépparkjából. Egyes gépeink meg is vásárolhatók, illetve bérmunka szolgáltatást is kínálunk lakossági és céges ügyfeleknek. Tekintse meg gépkínálatunkat és hívjon minket!

Arbormachine tuskómaró gép
Zöldhulladék elszálíltás - zoldfuv.hu
https://zoldfuv.hu/

Kerti munkák, fűkaszálás, favágás, bozótirtás után keletkező zöldhulladék szakszerű elszállítása rakodással Pest megyében és Budapesten kedvező áron. Keresse csapatunkat bizalommal, tapasztalt munkatársakkal, rövid határidőkkel, rendszeresen karbantartott teherautókkal dolgozunk, Kérjen ajánlatot!

Zöldhulladék elszálíltás - zoldfuv.hu
Bejárati ajtó gyártás
https://ajtonet.hu/bejarati-ajtok/

Belső ajtók és bejárati ajtók gyártása és teljes körű kivitelezése helyszíni felméréssel, az Ajtónet.hu profi csapatával. Nézzen körül ajtó kínálatunkban, ahol tömörfa, műanyag, alumínium, laminált és biztonsági ajtókat kínálunk kedvező áron. Magas minőségű, időtálló nyílászáróért keressen minket!

Bejárati ajtó gyártás
Soki Plusz Kft - kondenzációs kémény
https://szereltkemeny.hu/kondenzacios-kemeny/

Válassza a Soki Plusz Kft. profi, rutinos csapatát, ha kémény szerelésről, kéménybélelésről van szó. Szerelt kémény, turbós kémény, kondenzációs kémény kivitelezése nagy tapasztalattal, kedvező áron. Vegye fel velünk a kapcsolatot és válassza teljes körű kémény szerelési szolgáltatásainkat.

Soki Plusz Kft - kondenzációs kémény
Ipari betonpadló kivitelezés
http://petranella.hu/szolgaltatasok/ipari-betonpadlo

Estrich beton készítés és kivitelezés országosan, a Petranella Kft. profi csapatával. A korszerű, különleges technológiával készülő Estrich beton segítségével egyenletes, időtálló aljzatbeton készül, mely mind családi házak, mind ipari létesítmények kiváló aljzata. Keressen minket árajánlatért!

Ipari betonpadló kivitelezés
Tűzvédelem profiktól
https://valmar-munkavedelem.hu/

Tűzvédelmi és munkavédelmi szolgáltatások teljes körűen a Válent Bt. szakértelmével és tapasztalatával. Keressen minket bizalommal a munkavédelem minden területén, tűzvédelmi szabályzat készítése, tűzvédelmi oktatás, tűzvédelmi felülvizsgálat, munkavédelmi oktatás cégeknek és egyéni vállalkozóknak.

Tűzvédelem profiktól
Gépi földmunka,épület bontás
https://bontaskozmuepites.hu/

A Cseh-Kozári Bt. 2002 óta foglalkozik közmű építéssel gépi földmunkával. Munkánk során mindig törekedtünk a jó ár-érték arány betartására. Fontos számunkra, hogy az elvégzett munka értéke a megbízóink számára meghozza a közös sikert, és ezzel egyidőben mindenki számára a várt eredményt.

Gépi földmunka,épület bontás
Konténer bérlés
https://sittkontener.hu/

A konténer rendelés, konténeres sittszállítás bármikor szükséges lehet, például költözéskor, építkezésen, felújítás alkalmával, vagy épp soron kívüli lomtalanítás esetén. Cégünket bátran megbízhatja a sittszállítás és a vegyes konténer rendelés feladatával Budapest területén.

Konténer bérlés
Ipari klimatizálás, folyadékhűtők
http://www.reynolds.hu/

Schneider Electric folyadékhűtők, klímaszekrények forgalmazása, szervertermi infrastruktúra kiépítése a tervezéstől a kivitelezésig. Keressen minket bizalommal bármilyen típusú ipari klimatizálással, szerver hűtéssel, rack hűtéssel kapcsolatban. Nézzen körül professzionális berendezéseink között!

Ipari klimatizálás, folyadékhűtők
Mobilüvegfalak.hu - télikertek, pergolák, üvegfalak
https://mobiluvegfalak.hu

Tudta, ha most vásárol pergolát vagy télikertet, mobil üvegfalakat, akár az összeg felét visszaigényelheti az otthonteremtési támogatás keretében? Amennyiben érdekli az ajánlataink látogasson el weboldalunkra!

Mobilüvegfalak.hu - télikertek, pergolák, üvegfalak
Mesterbádog bt. | Tetőfedés
https://mesterbadogbt.hu/tetofedes

Tetőfedő profi, összeszokott csapat vagyunk 20 év tapasztalattal! Rövid határidővel és kedvezményes árakon dolgozunk. Pest megyében ingyenes ajánlatkérés. Vállalunk tetőfedést cseréppel, cserepeslemezzel, trapézlemezzel, bádoglemezzel.

Mesterbádog bt. | Tetőfedés
Profi generálkivitelező - Tendler Baut Kft.
https://tendlerbaut.hu/

A Tendler Baut profi generálkivitelező csapata több éves szakmai tapasztalattal áll rendelkezésedre, hogy megvalósítsa építészeti álmodat! Cégünk teljes körű ügyintézésébe beletartozik az építészeti tervrajzok elkészítése és a teljes körű generálkivitelezés lebonyolítása. Segítségünkkel könnyen kulcsrakész otthonhoz juthat!

Profi generálkivitelező - Tendler Baut Kft.
Maxroad forgalomtechnika
https://maxroad.hu/

Útburkolati jelek felfestése, KRESZ táblák, reklámtáblák, telephely útbaigazító táblák készítése, kihelyezése országosan. Forgalomtechnikai eszközök nagy választékban. MaxRoad, ahol a forgalomtechnika kezdődik.

Maxroad forgalomtechnika
Szécsi Szigeteléstechnikai Kft.
https://tetoszigeteles-vizszigeteles.hu/

A vízszigetelés technikák, a legtöbb esetben a talajvíz elleni utólagos szigetelési technikák formájában jelenik meg, és mint ilyet sajnos nagyon könnyű rosszul kivitelezni. Mi vállaljuk nagyon problémás területeken fekvő ingatlanok talajvíz elleni szigetelését is. A vízszigetelés számunkra nem nyűg, hanem kihívás. Vállalkozásunk lapostető szigetelés javításával valamint felújításával, igény esetén karbantartásával foglalkozik. Bitumenes lemezzel és PVC szigetelőanyaggal egyaránt dolgozunk. 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, így akár 15 év Garanciát is tudunk vállalni. Vállaljuk régi lapostetők bontás nélküli javítását, felújítását, szigetelését, referenciáink az egész országra kiterjednek. Egyedi fejlesztésű szorítóperemes összefolyókat gyártunk a tökéletes szigetelés érdekében, amit Ön is kipróbálhat. Igényes, precíz munkát végzünk már 30 m2-től akár 10.000 m2-ig

Szécsi Szigeteléstechnikai Kft.
Falazás árak
https://mrbau.hu/falazas-arak/

Falazás, válaszfalazás téglával. 10-, 30-, 38-, 44-es téglával. Falazás m2 árak. Falazás már 6,000 Ft-tól. Ytong és szilikát tégla falazást is vállalunk. A falazáshoz az anyagok beszerzését és helyszínre szállítását is vállaljuk igény esetén.

Falazás árak
Györki építő aszfaltozás és térkövezés
https://www.gyorkiepito.hu/

Aszfaltozás és térkövezési munkákat vállalunk országosan, 10 éves szakmai tapasztalattal. Meleg aszfaltozás kézi illetve gépi bedolgozással egyaránt. Mart aszfaltozás, szegélyezés, garázs alapok készítése rövid határidővel.

Györki építő aszfaltozás és térkövezés
Tsrsafety
https://tsrsafety.hu/

Szolgáltatásunk a tűz- és munkavédelem teljes területét lefedi, minden felmerülő feladatban segítséget nyújtunk. Akár a hatóságok előtti személyes képviseletet is vállajuk, továbbá tűzoltópalackok karbantartásával és forgalmazásával is foglalkozunk.

Tsrsafety
Klímatechnikai műszer webáruház
http://www.klimamuszer.hu/

Kétlépcsős klíma vákuumszivattyúk és egyéb hűtéstechnikai berendezések szakemberek számára. Rendeljen a Klímaműszer Webáruház professzionális berendezéseinek széles választékából kényelmesen online. Gázérzékelők, szivárgáskeresők, levegőminőség mérők, hűtőközeg lefejtők, érdeklődjön bizalommal!

Klímatechnikai műszer webáruház
Turbós kémények bélelése
http://www.seminekemeny.hu/

A turbós kémények beszerelésénél fontos az odafigyelés és a biztonság! Kémény bélelő szakembert keres, több éves munkatapasztalattal, aki Budapesten kivitelezést vállal? A Semine Kémény Kft számára legfontosabb ügyfeleink elégedettsége, kéményekre és kéménybélelésre garanciát vállalunk!

Turbós kémények bélelése
Ipari műgyanta padló árak
https://durafloor.hu/mugyanta-padlo-arak/

Ipari műgyanta padlókat készítünk. Csúszásmentes, vegyszerálló (saválló, lúgálló), antisztatikus és önterülő műgyanta padlók. Az alapbetont minden esetben ellenőrizzük, szükség esetén javítjuk, flekeljük. Vállaljuk műgyanta padlók javítását és betonpadlók impregnálását is. Az ipai műgyanta padló készítés árairól tájékozódjon honlapunkon!

Ipari műgyanta padló árak
S-Földgép - Gépi földmunkák teljeskörűen
https://www.sfoldgep.hu

Teljes körű gépi földmunkák, ömlesztett áru szállítás és épületbontás gyors határidőkkel és kiemelt figyelemmel Budapesten +40 km-es körzetében. Modern gépparkunknak és szakképzett kollégáinknak köszönhetően garantált minőséggel dolgozunk. Fontos számunka az ügyfél elégedettsége. Keressen minket bizalommal.

S-Földgép - Gépi földmunkák teljeskörűen
Alumínium pergola ár - yourpergola.com
https://www.yourpergola.com/pergolak/

Bioklimatikus alumínium pergolák tervezése és kivitelezése professzionálisan - válassza a YOURPERGOLA szolgáltatásait - beépített vagy önálló pergolák világszínvonalú minőségben, eső védelemmel és UV védelemmel, esővíz elvezetéssel. Kérje személyre szabott árajánlatunkat elérhetőségeinken!

Alumínium pergola ár - yourpergola.com
Austrotherm grafit reflex hőszigetelő rendszer
https://epitoanyag.shop/grafit-reflex-hoszigetelo-rendszer-hoszigetelo-rends ...

Terrán tetőcserép, Leier tégla, Barabás térkő, Austrotherm grafit reflex forgalmazás Leányváron, a Tagscherer Építőanyag Kereskedésben. Keressen minket bizalommal, és kérjen egyedi árajánlatot építőanyag és kiegészítő termékeinke: professzionális, időtálló minőség kedvező áron a Tagscherernél!

Austrotherm grafit reflex hőszigetelő rendszer
Kandalló építés, kandalló keret kivitelezés
https://kandallokeret.hu/

Minőségi, esztétikus kandalló keretek építésével és kivitelezésével foglalkozunk. Keressen minket bizalommal, akár álkandallóhoz, akár elektromos vagy bioetanol kandallóhoz szeretne dekoratív, stílusos keretet, teljesen egyedi elképzelések alapján is. Szépítse meg otthonát a ValueForYou Kft.-vel.

Kandalló építés, kandalló keret kivitelezés
Napelem rendszer telepítése - energoptimo.hu
https://www.energoptimo.hu/napelem-rendszer-telepites-napelem-kivitelezes-ce ...

Cégünk, az ENERGOPTIMO Kft. napelemes rendszerek teljeskörű kivitelezésével foglalkozik. Szolgáltatásaink magukban foglalják a napelemek telepítését magánszemélyeknek és cégeknek, elektromos fűtés kiépítését, hőszivattyú, fan-coil beépítést, LED világítás korszerűsítését, energetikai tanácsadást.

Napelem rendszer telepítése - energoptimo.hu
Hirdetések
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1375 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1375 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30329