Top 40 legújabb link > Építőipar - wyw.hu

Szponzorált linkek
Lemezmegmunkálás, lakatos munkák
http://www.nyl.hu/

Amennyiben teljes körű lakatosmunkákra, lemezmegmunkálásra keres megfelelő céget Magyarország bármely területéről, akkor válassza a Nyír-lift Kft.-t, amely sokéves tapasztalattal bír a lemezmegmunkálás, lakatosmunkák területén. A cég Nyíregyházán tevékenykedik, de rendelkezik budapesti székhellyel is. A cég tevékenységei között: lézervágás, felületkezelés, élhajlítás, lakatos összeállítás: így bonyolultabb fémszerkezeteket is összeállít. Vezérlőszekrények, kerítések legyártása sem jelent nekik gondot.

Lemezmegmunkálás, lakatos munkák
Betonkerítés alapjainak kiásása Avant minirakodóval!
https://arkgarden.hu/arokasas/

HOL TUD LENYŰGÖZNI AZ AVANT MINIRAKODÓ? Betonkerítések alapjának kiásásánál! Földkábelek lefektetésének előmunkálatainál! Vízvezeték rendszerek kialakításának ásómunkálatainál! Gázvezetékek lefektetéséhez szükséges árok kiásásnál! Öntözővezetékek elhelyezése előtti földmunkáknál!

Betonkerítés alapjainak kiásása Avant minirakodóval!
Árk Garden - Kertgondozás, kertépítés
https://arkgarden.hu

Ha szívesebben töltené a családdal, pihenéssel a szabadidejét, ahelyett, hogy a fűnyírót vagy a locsolót szorongatja… mi elvégzünk minden kerti munkát! Az Árk Garden csapata a kertgondozás, kertépítés minden területén rendelkezésére áll Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár megye területén is!

Árk Garden - Kertgondozás, kertépítés
Árk cargo - szállítmányozás, költöztetés belföldön
https://arkcargo.hu

Az ÁRK Cargo csapata komoly tapasztalattal, rugalmas probléma megoldásokkal és emberi hozzá állással segít magánembereknek és cégeknek fuvarozás, szállítmányozás, költöztetés terén. Mi hiszünk a klasszikus emberi értékekben, ezért nálunk részletes tájékoztatást kap minden ügyfelünk a lehetőségekről, rugalmasan kezeljük a felmerülő nehézségeket, tőlünk telhető legnagyobb mértékben igazodunk az egyéni igényekhez, csapatunk segítőkész és udvarias, gépparkunk új segéderői pedig garantálják, hogy mindig időben érkezzünk.

Árk cargo - szállítmányozás, költöztetés belföldön
Fémszerkezet gyártás - uni-szolg.com
https://uni-szolg.com/szolgaltatasok/ipari-acelszerkezet-gyartasa

Cégünk közel harminc éve foglalkozik alumínium kapuk, rozsdamentes acél korlátok és kerítések, valamint egyéb fémszerkezetek gyártásával — a kocsibeállóktól kezdve az ütközőkön át egészen a termelésben használatos tölcsérekig. Telephelyünk Magyarországon, azon belül is Mosonmagyaróváron található: csarnokunk több mint 600m2-es, a külső terület nagysága pedig 1100 m2. Amit megígérhetünk Önnek: gyorsan és magas minőségben dolgozunk, kedvező árakon. Bízza ránk a fémszerkezet gyártást!

Fémszerkezet gyártás - uni-szolg.com
Tetőépítő Kft.
https://tetoepito.eoldal.hu/

Cégünk főtevékenysége közé tartozik házak tetőszerkezetének és tetőfedésének elkészítése, továbbá egyedi ács és bádogos munkák kivitelezése. Működési területünk: Budapest, Budaörs, Budakalász, Csomád, Dunakeszi, Érd, Fót, Göd, Kismaros, Leányfalú, Mogyoród, Gödöllő, Nagymaros, Penc, Rád, Rétság, Szentendre, Szob, Sződ, Sződliget, Vác, Veresegyháza, Verőce

Tetőépítő Kft.
Kéri bádog bádogos kereskedés és kivitelezés
https://www.keribadog.hu/

A Kéri Bádog családi bádogos vállalkozás kis és nagykereskedéssel, valamint kivitelezéssel várja az érdeklődőket. Minőségi, egyedi cserepeslemezek, tetőlemezek, ereszcsatorna rendszerek, trapézlemezek és fém falburkolatok nagy választéka található választékunkban. Várjuk megkeresését!

Kéri bádog bádogos kereskedés és kivitelezés
Okos mérés, hőmérsékletfelügyelet, fűtésfelügyelet, klímafelügyelet
https://www.smartmonitoring.hu/

A Smart Monitoring egy egyedülálló adatkezelő szolgáltatás, amellyel egy web alapú rendszerbe integrálva, egyszerűen érheti el fogyasztásmérői és érzékelői adatait. Egyedi fejlesztésű adatgyűjtőnk egyszerre több fajta fogyasztásmérő (gáz, villamosáram, hőmennyiség, víz), analóg érzékelő (gázkoncentrációk, páratartalom, hőmérséklet, stb.), impulzusmérő, valamint digitális bemenet adatai képes összegyűjteni.

Okos mérés, hőmérsékletfelügyelet, fűtésfelügyelet, klímafelügyelet
Rotter trans kft.
http://kontener-sitt-szallitas.hu/

Cégünket a megbízhatóság, pontosság, rugalmasság jellemzi. 2003 óta vagyunk jelen a picon, mint belföldi és nemzetközi szállítmányozók a vevők legnagyobb megelégedettségére. Veszélyes hulladék kivételével szinte minden fajta hulladék elszállítása vállaljuk kedvező áron Dunakeszi és Göd vonzáskörzetében. A szállítást 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 köbméteres (m3) konténerekkel végezzük.

Rotter trans kft.
HelloMelo
https://www.hellomelo.hu/

A termékek között található téli munkaruházat, nyári munkaruházat, munkavédelmi felszerelés, munkacipő, bélelt munkaruha, szikraálló védőruha, kesztyűt, sisak és még több ezer hasznos termék. A weboldalon a legújabb munkavédelmi szakkatalógus is megtalálható a legújabb termékekkel.

HelloMelo
Épületfólia
https://afolia.hu/epuletfolia/

Az épületfólia jelentősen javítja az ingatlan hőszigetelését. Könnyen és gyorsan telepíthető utólag is. Megmentheti a helyzetet alulméretezett klímával ellátott terekben. A hővédő épületfólia meggátolja a napsugárzás hőjének ingatlanba jutását úgy, hogy az infravörös tartományba eső napsugárzást szűri elsősorban. Emellett véd a vakító erősségű fénytől és az egészségkárosító UV sugárzástól is.

Épületfólia
Reorgbau Kft
http://reorgbau.com/laposteto-es-medence-szigeteles/

A lapostető szigetelés és a medenceszigetelés a modern folyékony gumi szigetelőanyagok korában minden eddiginél könnyebbé vált. A folyékony gumi a megszilárdulást követően igen tartós, magasan modifikált, az időjárás viszontagságainak tartósan ellenálló rugalmas vízszigetelő réteget képez. Lapostetők, hullámpala, trapézlemez és egyéb felületek illetve pincék, teraszok, és medencék szigetelésének kialakításához, valamint javításához és utólagos, illetve újra szigeteléséhez egyaránt kiválóan használható. A megfelelő vízszigetelés minden épület esetében elengedhetetlenül fontos. Ha sérülést szenved a szigetelés, akkor minél előbbi javítást igényel, mert a víz előtt nincs akadály és a legapróbb rést is megtalálva komoly károkat okoz a tetőszerkezetben, illetve ha a beázás komolyabb, akkor akár a berendezésben is. A leginkább a régebbi lapos tetős épületek az érintettek a szigetelő anyag esetleges elöregedése és a tető szerkezete miatt.

Reorgbau Kft
Kéménybélelés és kéményjavítás
https://www.kemenyesmester.hu

Közel 30 éve foglalkozunk kémények építésével, felújításával valamint az előírásoknak megfelelően a kémények bélelésével. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink a lehető legnagyobb mértékben meg legyenek elégedve a ránk bízott munkákkal. Fő szempontjaink a megbízhatóság, a pontos és precíz munkavégzés, és nem utolsó sorban ár-érték arányban a legjobb megoldást tudjuk nyújtani. Pontos és precíz munkavégzés! Kérjen árajánlatot! Ingyenes helyszíni felmérés! Hívjon bizalommal!

Kéménybélelés és kéményjavítás
Alap-Tronik Kft. 3M csiszolókorongok
https://alap-tronik.hu/hu/

Az Alap-Tronik Kft. több mint 20 éve foglalkozik a 3M Magyarország ipari termékeinek forgalmazásával. Színes termékpalettáján megtalálhatók a 3M ragasztók, kétoldalas ragasztók, ragasztó szalagok, 3M csiszolók, csiszoló korongok. A legújabb technológiák támogatása mellett fontos, hogy a cég munkatársai naprakészek legyenek a 3M legújabb megoldásaival a vevők felé.

Alap-Tronik Kft. 3M csiszolókorongok
Klímaszerelés Budapesten
https://eszaki-klima.hu/

Klímaszerelés Budapesten és vonzáskörzetében. Északi László klíma, fűtés és gázszerelő vagyok, több min 15 éves gyakorlattal segítek Önnek otthona hűtésében, fűtésében. A klíma szerelésén túl a klíma forgalmazását, szállítását is vállalom, mint regisztrált klímaszerelő. Helyszíni tanácsadással, felméréssel segítek kiválasztani a megfelelő klímaberendezést, amely maradéktalanul fogja teljesíteni az elvárásokat. A társasházi lakások klímatelepítésén túl vállalom az új családi házak komplett hűtési-fűtési megoldását a korszerűbb hőszivattyús rendszerekkel is.

Klímaszerelés Budapesten
Víz-gáz fűtés szerelés
http://www.viragbau.hu/

Víz gáz és fűtés szerelés, non-stop sürgősségi kiszállással! Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés valamint egyéb csőszerelési munkákban. A legmodernebb eszközökkel vállaljuk a munka teljes körű elvégzését, valamint minden csőszerelési munkánkra garanciát vállalunk! Ha egy profi szakembert szeretne, forduljon hozzánk bátran!

Víz-gáz fűtés szerelés
ZsindelyesTetőFedés.hu
https://zsindelyestetofedes.hu/

Évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembereink örömmel állnak rendelkezésre. Szolgáltatásaink közé tartozik a tetőfedés, javítás és karbantartás. Legfőképp zsindelyes tetőfedéssel foglalkozunk. Vállaljuk palatetők bontás nélküli javítását!

ZsindelyesTetőFedés.hu
Generálkivitelezés - a tervezéstől a befejezésig
http://belsoepites.hu/

Ön megálmodja, mi elkészítjük! Ha önnek szüksége van egy kiváló és elismert szakember gárdára az építőipar különböző területein, akkor ne is keresse tovább! Generalkivitelező cégünk mindenben az ön rendelkezésére áll. Beltéri és kültéri munkák, teljeskörű átalakítás, felújítás, betonfestés, festés, mázolás, burkolás, gipszkartonszerelés, asztalos munkák. Bizzon meg minket, mi segítünk megvalósítani az álmait!

Generálkivitelezés - a tervezéstől a befejezésig
Műszaki ellenőr, építész Pest megye
https://www.epiteszellenor.hu/

A családiház építése sokunk számára életünk legnagyobb és legmaradandóbb beruházása. Fontos, hogy a megálmodott épület a megvalósulás után is úgy nézzen ki, mint a tervezőasztalon, valamint az esztétikus külsővel eltakart szerkezet se okozzon pár év után gondokat. Az eredményes és gazdaságos kivitelezés érdekében, építészként vállalom a műszaki ellenőri, vagy felelős műszaki vezetői megbízásokat, valamint elektronikus építési napló vezetéseket. A családiházak műszaki ellenőrzésén kívül vállalom még nyaraló, társasház, irodaház, szálloda, iskola, óvoda, szakrális, valamint ipari épületek építésének műszaki ellenőrzésé. Releváns munkáim Pest megyétől a Balatonig megtalálhatók. Műszaki ellenőrként az építtető beruházó érdekeit képviselem, felelős műszaki vezetőkét viszont a kivitelező vállalkozóval vagyok szerződéses jogviszonyban.

Műszaki ellenőr, építész Pest megye
Quick-Step VINYL Padló (LVT)
http://ipskiraly.hu/vinyl-padlok

Amennyiben Vinyl padlót szeretne burkolatként otthonába, irodájában úgy keressen minket bátran! Az általunk forgalmazott padló típus több előnnyel is rendelkezik. Természetes, könnyen összeszerelhető, nem recseg, és a padlófűtéses lakáshoz is alkalmazható. Többféle színben kínálunk Vinyl padlókat. Jöjjön el és válassza ki az önnek legmegfelelőbbet!

Quick-Step VINYL Padló (LVT)
Napelem állami támogatással
https://www.napelemtamogatas.hu/

Állami támogatással telepíthető napelem rendszerek az ország egész területén.Minden fajta napelem rendszer illetve elektromos fűtési rendszer elérhető itt.Napelem rendszerek támogatása összevonható az elektromos fűtési lehetőségeinkkel illetve ajtó ablak cserével és egyéb hőszigetelési technikákkal.

Napelem állami támogatással
Betoncsiszolás lakásokban, irodákban, gyárakban
http://fenyesbeton.hu/

Cégünk kezdetben márvány és mészkő csiszolásával foglalkozott, de piacunk bővítése érdekében fejlesztenünk kellett. Ekkor fedeztük fel az Amerikában már közkedvelt betoncsiszolást. Ezek után elkezdtünk érdeklődni különböző cégeknél a betoncsiszolás technológia megismerésével kapcsolatban és figyelmünket a betoncsiszolás irányába összpontosítottuk. A 2010-es évben géppark és szerszám fejlesztésre került sor, hogy teljes erőbedobással elkezdhessük a betoncsiszolás, betonpolírozás, illetve különböző ipari és magán lakások betonpadlóinak felújítási folyamatát. Az évek során nagy tapasztalatra tettünk szert, különböző betonozás fajtákat és típusokat ismertünk meg, amiből tartós és szép végeredményű beton padlót készítettünk és készítünk a továbbiakban is. Cégünk gyorsan reagál 30-100 m2 vagy 500-2000 m2 nagyságú beton padló csiszolására is. Vállalunk éjszakai, illetve hétvégi munkálatokat is, ahol ez szükséges lehet.

Betoncsiszolás lakásokban, irodákban, gyárakban
Aszfaltozás magánszemélyeknek
http://aszfaltozas-foldmunkak.hu

Aszfaltozás magánszemélyek részére is Magyarország egész területén, legyen az járda, kocsibejáró, bekötőút, telephely aszfaltozás. Precíz csapattal kivitelezzük munkálatainkat és élérhető áron bárhol az országban.

Aszfaltozás magánszemélyeknek
Cserépkályha építés gyorsan, precízen, garanciával
https://cserepkalyha-es-kandallo.webnode.hu/

Vállalom cserépkályhák építését, cserépkályhák bontását, antik cserépkályhák restaurálását, bizományos értékesítését, cserépkályhák építését új illetve használt-bontott csempéből. Ezen kívül sparheltek, kemencék, kerti konyhák tervezése kivitelezése, csikós tűzhely építése, népi cserépkályha csempék pótlása, gyártása. Vakolt cserépkályhák tervezése, építése. Légtechnikás cserépkályhák kivitelezése, engedélyeztetés.

Cserépkályha építés gyorsan, precízen, garanciával
Hegesztési felszerelések, gépek
https://epfo.hu/hegesztestechnika-278/hegesztogep

Hegeszteni szeretnél és szükséged van egy kezdő szettre? Vagy már profinak vallod magad és a napi munkádhoz hiányzik pár kiegészítő? Neked szeretnénk segíteni. Webshopunkban minőségi hegesztőgépeink mellett modern automata hegesztőpajzsokat, védő öltözeteket is megtalálsz. Ne feledd, a jó munkához kell az is, hogy biztonságban tudd testi épséged. Válogass kínálatunkban, nem fog csalódás érni az árak láttán sem, hisz minden termékünk esetében igyekszünk baráti árakat nyújtani.

Hegesztési felszerelések, gépek
Lakberendezési kihívások megoldása galériaágyakkal
http://www.egyedigyerekbutorok.hu

A helyszűke, vagy a rengeteg holmi elhelyezése komoly kihívást jelenthet legtöbbünk otthonában, a beépített galéria, vagy emelt ágyak ezt a problémát hivatottak kezelni, amellett, hogy a gyerekek számára ezen bútorok egy izgalmas és varázslatos gyerekkuckó megvalósulását is jelentik.

Lakberendezési kihívások megoldása galériaágyakkal
Kézi csörlő webáruház | Emelőwebshop
https://www.emelowebshop.hu/kezi-csorlok

A kézi csörlő az egyik legelterjedtebb eszköz az építőiparban, logisztikában. Keresve se találnánk megbízhatóbb és egyszerűbb eszközt a függőleges tehermozgatáshoz. Egy jó minőségű kézi csörlő elengedhetetlen a biztonságos munkavégzéshez, így mindig megbízható forrásból szerezze be az ilyenfajta eszközöket. Az Emelő Webshop pontosan ilyen webáruház, az emeléstechnika szinte bármely eszközét megtalálja! Tekintse meg a széles termékpalettájukat!

Kézi csörlő webáruház | Emelőwebshop
Napelem árak – Bács-Zöldenergia Kft.
https://bze.hu/napelem-arak

Környezetbarát megoldások napelemek segítségével. Váltson napelemes rendszerre és spóroljon a villanyszámláján! Ha minőségi napelemet keres nálunk megtalálja. Tekintse meg árainkat weboldalunkon. Gyártótól függően több évtizedes garanciát biztosítunk!

Napelem árak – Bács-Zöldenergia Kft.
Tetőtér szigetelés szórt poliuretán habbal
http://www.ecopur.hu/ho-es-vizszigeteles-egyben.html

Purhab vízszigetelés: Tökéletesen toldásmentes hőszigetelés és vízszigetelés szórt poliuretán hab segítségével. Fűtési és hűtési költségek jelentősen csökkenthetők a szórt purhabbal. Alkalmazási területei családi házak szigetelése esetén: födém purhab szigetelése, tetőtér szigetelés szórt poliuretán habbal, nyitott cellás purhab, zárt cellás purhab, lépésálló purhab, födém hőszigetelése, beépített tetőtér hőszigetelés és vízszigetelés, homlokzatszigetelés, lábazat és pince hőszigetelés és vízszigetelés purhabbal, családi ház vízszigetelés purhabbal. Mezőgazdasági épület vízszigetelés, csarnok vízszigetelés: hullámpala vízszigetelés, trapézlemez szigetelés, sertéstelep vízszigetelés, baromfiól szigetelés, magtározó szigetelés, libatelep szigetelés, hullámpala tető hő és vízszigetelése szórt purhab segítségével. Cégünk több, mint 13 éves tapasztalattal rendelkezik a szigetelés területén.

Tetőtér szigetelés szórt poliuretán habbal
Elektromos padlófűtés
https://elektromospadlofutes.info/

15 év garanciát vállalunk az amorf fűtőszálas technológiával kivitelezett elektromos padlófűtésünkre. Mindenki, aki környezetbarát, biztonságos és gazdaságos fűtésre vágyik, az nálunk a legjobb helyen jár. Kivitelezni tudunk családi házaknál és vállalatok tulajdonosainál egyaránt. Ezt a fűtési megoldást a piacon máshol nem találod meg, technológiánk kiváló hőhatást biztosít igazán nagy területen. Jelentkezz hozzánk, és kérj tőlünk árajánlatot.

Elektromos padlófűtés
Rezsiszaki - Napelemes rendszer telepítése, pályázat menedzselés
http://rezsiszaki.hu/

Rezsiszaki - Otthonod energiáját bízd a természtre! Te még fizetsz az áramért? - Egy jól tervezett rendszerrel végleg megspórolhatod a villanyszámlát! - Nem igényel jelentős karbantartást - Környezettudatos gondolkodást tükröz Kétféle rendszer közül választhatsz: - Hálózatra visszatápláló rendszer - Szigetüzemű rendszer Tipp: Ha van a közelben elektromos hálózat, akkor érdemes a hálózatra visszatápláló rendszert választani. További rendszertípusok: - Hagyományos, soros kapcsolású - Solar Edge technológia - Okos napelem (Maxim chipes) Ezen technológiák előnyeiről és hátrányairól weboldalunkon tájékozódhatsz. Továbbá részletes információkat találsz a kamattámogatott hitel lehetőségeiről. Tudtad, hogy csupán 10% önerővel már belekezdhetsz rendszered telepítésébe? Cégünk a pályázatírástól kezdve a megvalósulásig segítségedre lesz. Ha kíváncsi vagy, hogy körülbelül mennyibe kerülne napelemes rendszered, keresd weboldalunkon az árlistát.

Rezsiszaki - Napelemes rendszer telepítése, pályázat menedzselés
Csabai Kandalló és Kémény
http://webaruhaz.e-kandallo.hu/termekeink/kemenyek

Új kandallójához megfelelő kéményre lenne szüksége? Felújítaná otthona fűtési rendszerét? Kínálatunkban korszerű és energiatakarékos elemes és Schiedel kéményeket is talál! Termékeink minden biztonsági előírásnak megfelelnek, így nem kell tartania az esetleges szén-monoxid szivárgástól. Felkészült szakembereink hasznos tanácsokkal segítenek a kémény vásárlás során. A tartós samott kerámiából készült modellek akár 30 év garanciával is elérhetők! Gyors és pontos kémény építés, bontás és szigetelés - e-kandallo.hu!

Csabai Kandalló és Kémény
PepaWelding - Lakatosmunkálatok
https://pepawelding.hu/

A Pepa Welding kft a jó megoldás, ha lakatosmunkákról, vagy acélszerkezet gyártásról, esetleg bérmunkában elvégzendő fémipari munkákról van szó. De ezenkívül a jól felszerelt műhelyben szakembereik az acélszerkezetek javítását is elvégzik. Keresse meg, ha egyedi ötletei vannak, hisz azok megvalósítása sem lehetetlen a kft-ben.

PepaWelding - Lakatosmunkálatok
Klímaszerelés, légkondícionáló webshop
https://klimaaruda.hu/klimaszereles

Klímaszerelési szolgáltatásainkat szeretnénk figyelmébe ajánlani, amennyiben szeretne minden évszakban allergénektől megszűrt, párátlanított, megfelelő hőmérsékletű otthont, irodát. Minőségi klímaberendezéseink akár nyári hűtésre, akár fűtésre alkalmasak, kényelmes és gyors klimatizálást tesznek lehetővé. Japán prémium minőségű és megbízható közép kategóriájú klíma berendezéseket forgalmazunk és szerelünk fel ügyfeleinknek: Fujitsu, LG, Fisher, Gree, Panasonic klímák széles választékban. Keressen Ön is minket, hogy mindig jó időben lehessen!

Klímaszerelés, légkondícionáló webshop
Lakásfelújítás, generál kivitelezés
http://www.everhome.hu/

Lakásfelújítás, generálkivitelezés Budapesten és környékén. Bízza szakértőkre! Cégünk 2008-ban alakult elsősorban építőipari tevékenységek céljából. 2010-ben nagy áttörését cégünknek a padlócsiszolás hozta, és ez lett egyik új ágazatunk is. Fő profilunk a lakás felújítás, ház felújítás, irodák vagy egyéb helyszínek építése, átalakítása Budapesten, és vonzáskörzetében. Tevékenységeink közé tartozik továbbá az épület felújítás, épület karbantartás, a felújítást követő teljes körű takarítás, a padlócsiszolás, és az építőipari generálkivitelezés. Forduljanak hozzánk bizalommal!

Lakásfelújítás, generál kivitelezés
Transzportbeton szállítás
http://mixerbeton.com/

Amennyiben építkezésbe fogna és mixerbetonra van szüksége Budapesten (illetve a közelében), Ön a legjobb helyen jár! A transzportbeton egyik legjobb jellemvonása, hogy gyorsan kész. Az állandó keverésnek hála pedig minőségileg folyamatosan egyenletes. A mixerbeton ára az összetételétől függően kerül megállapításra. Ami pedig a budapesti transzportbeton szállítást illeti, amiatt sem kell aggódnia! A cég megállapodás szerint a mixerbeton szállítást is lebonyolítja. Ebben a PUMIX betonkeverők a legkézenfekvőbbek, amikhez több méretű betonpumpa is bevethető. A transzportbeton rendelés Budapesten a webnek köszönhetően tényleg pofonegyszerű. Önnek mindössze a weblapra kell ellátogatnia, ahol az ajánlatkérést akár kapásból intézheti is. A mixerbeton rendeléshez a Betonfészek Kft. szaktanácsadásokat is ad. A mixerbeton budapesti áráért nézzel fel az oldalra!

Transzportbeton szállítás
Konténeres sittszállítás Budapesten
http://kontener-rendeles.eu

Konténerrel szállítunk építési törmeléket, épületek bontásból származó sittet, zöldhulladékot, lomot, sódert, kavicsot és bármely építéshez szükséges szóródó árut, mint pl. termőföldet. A konténer rendeléskor vegye figyelembe, hogy Budapesten a belvárosban és a behajtási engedélyhez kötött kerületekben a szükséges engedélyek kézhez vétele pár napot igénybe vehet. Amennyiben magánterületre, saját kertbe, vagy udvarra tudjuk lerakni a konténer, akkor nincs szükség területfoglalási engedélyre a konténer rendléshez. Amennyiben az utóbb felsorolt helyre kérik a konténert még a rendelés napján munkatásunk kiszállítja.

Konténeres sittszállítás Budapesten
Válasszon korszerű fűtést otthonába!
http://futofolia.hu/infrafutes/harmadik-generacios-futofilm/

Egyre szélesebb körben terjed el az infrafűtés. Nem is csoda, hiszen az infra fűtőfilm különösen hatékony megoldás, ami nemcsak a fűtésszámlára van hatással, hanem a környezetvédelem szempontjából is sokat jelent. Azon túl, hogy gazdaságos és környezetbarát, igazán sokoldalúan használható. Egyszerűen megvalósítható vele a falfűtés, de ugyanúgy alkalmas padlófűtés vagy mennyezetfűtés kialakítására is. A széleskörű felhasználhatóságot jól jelzi, hogy akár kültéren, csövek fagyvédelméhez is kiváló megoldás lehet.

Válasszon korszerű fűtést otthonába!
Mobilgarázsok
https://garazsok.com/

Egy olyan széles lehetőséget kínálunk Önöknek a fémgarázsok területén, kutyakenneleken át és más termékeken keresztül, amit megrendelésre el tudunk Önnek készíteni. Törekszünk arra, hogy minden vevőnk elégedett legyen a termékünkkel, az árral és a kivitelezéssel.

Mobilgarázsok
Napkollektor és napelem rendszer ár kalkuláció és kivitelezés
http://www.energikus.hu

A megújuló energia kiaknázásával nem csak környezetünket kímélhetjük meg, de kiadásainkat is csökkenthetjük. Cégünk napkollektor és napelem rendszerek tervezésével és teljes körű kivitelezésével foglalkozik, lakossági és vállalati szinten. Az egyszeri komoly beruházás, annak volumenétől függően néhány év alatt megtérül, így valóban gazdaságos befektetést eredményez mindenki számára. A szükséges rendszer megközelítő értékéről napelem rendszer ár kalkulátorunkkal igyekszünk nagyságrendi információt adni. Részletes árajánlatunkért keressen minket bizalommal.

Napkollektor és napelem rendszer ár kalkuláció és kivitelezés
Hirdetések
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1338 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1338 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 31574