Generál kivitelezés > 2. oldal > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Generál kivitelezés > 2. oldal > 50 weboldal. Kategória leírása:

Tipp

Silda Group 8 Építőipari Kft. Cégbemutató
http://sildagroup.hu/

Cégünk, a Silda Group 8 Építőipari KFT. 100 %-ban magyar tulajdonú építőipari kivitelező vállalat. Megalapításakor azzal a nem titkolt célkitűzéssel indult, hogy megbízható, elismert és állandó szereplővé váljon a hazai építőipar területén. Az azóta egyre nehezedő gazdasági helyzet ellenére, úgy érezzük sikerült a megfelelő alapok lefektetése, amelyet a magán és az intézményi beruházások terén egyre bővülő refrenciamunkáink is alátámasztanak. A legmagasabb szakmai elvárásoknak való megfelelés mellett is, mindig szem előtt tartandó irányelvünk az ügyfélközpontú, kölcsönös kommunikáción alapúló, gyors és megbízható teljesítés. Versenyképes áron, a határidők szigorú betartásával nyújtunk kiemelkedő minőséget és szolgáltatásokat. A Silda Group 8 Építőipari KFT. egy beruházás teljes folyamatát mendezselni tudja a tervezéstől, az engedélyeztetési eljárásokon át, a kulcsrakész átadásig.

Silda Group 8 Építőipari Kft. Cégbemutató
Szponzorált linkek
Lakásfelújítás
http://balazsbau.hu/

Lakásfelújítás Budapesten és környékén. Fő tevékenységeink: - Kőműves munkák - Ács munkák - Festés - Parkettázás - Burkolás, burkoló munkák - Gipszkarton szerelés - Vakolás, hőszigetelés, homlokzat szigetelés - Vízszerelés - Fűtésszerelés - Villanyszerelés - Betonozás, alapozás - Járda, és kerítés építése - Térkövezés, kertépítés - Földmunkák, tereprendezés

Lakásfelújítás
HamarHomes lakásfelújítás
http://www.otthon-felujitas.hu

Nem kell csalódnod a kivitelezőkben! Lakásfelújítás garanciával! Festés, mázolás, tapétázás, burkolás, gipszkarton-szerelés, kőművesmunkák, villanyszerelés, stb.

HamarHomes lakásfelújítás
Mész – ker Bt.
http://meszker.hu/

Mész – ker Bt. - Teljeskörű építőipari kivitelezés cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt. Munkáinkat igényesen és megbízható módon képzett szakemberekkel végezzük.

Mész – ker Bt.
Könnyűszerkezetes csarnok építés generálkivitelezés
http://www.weinberg93.hu/

Csarnoképítés generálkivitelezés. Kulcsrakész átadás. Teljes körűen vállaljuk vasbeton vagy acélváz szerkezetű ipari és kereskedelmi csarnokok építését a mélyépítési munkáktól az épületgépészeten át a tetőfedésig (acélszerkezet gyártás, acélszerkezet szerelés, vasbeton szerkezet építés, tetőfedés, homlokzatburkolás, út és közműépítés) költségtervezéssel, műszaki tartalom optimalizálással

Könnyűszerkezetes csarnok építés generálkivitelezés
Bérház felújítás, tetőtér beépítés
http://www.tetoter-beepites.com/

Cégünk belvárosi tetőterek tervezésével és azok teljes körű beépítésével foglalkozik.

Bérház felújítás, tetőtér beépítés
Házépítés, lakásfelújítás Kállaivállalkozás
http://www.kallaivallalkozas.hu

Családi házak építése, felújítása, lakások felújítása Budapesten és környékén. Az alapozástól a takarításig. Önnek csak költöznie kell.

Házépítés, lakásfelújítás Kállaivállalkozás
Generálkivitelezés, házépítés: családi házak kulcsrakész felépítése
https://www.szerako.hu/generalkivitelezes-hazepites/

Építész irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt az építészeti tervezésétől az engedélyeztetésen át, egészen a kivitelezés teljes befejezéséig. A tervezést követő legfontosabb folyamatunk az épületek megvalósítása a házépítés, generálkivitelezés. Az elmúlt több mint 20 évben az irodánk által felépített és átadott épületek száma meghaladta a 60-at, melyek között új építésű családi házak és kisebb társasházak, irodák is találhatók. Az épületek megvalósításához több teljes generálkivitelező és építő csapatunk áll rendelkezésre, mellyel le tudjuk fedni Budapest és a környező megyék területét.

Generálkivitelezés, házépítés: családi házak kulcsrakész felépítése
Ingatlan generálkivitelezés
http://www.millenia.eu/

Ingatlan generálkivitelezése teljes körűen: lakóépületek, irodaházak projekt menedzsmentje, műszaki ellenőrzés és szakember gárda biztosítása

Ingatlan generálkivitelezés
Passzívház Pécs - WES Kft.
http://www.passzivhaz-epites.com/

Extra alacsony energia felhasználású és passzívházak építése: Wenczel - Erb System Kft.

Passzívház Pécs - WES Kft.
Sportpálya építés, karbantartás
http://www.sportbau.hu

Cégünk a Sport-Bau Trade Kft. elsősorban sportpályák építésével illetve karbantartásával foglalkozik. Építünk műfüves, salak, és speciális gumiburkolatú pályákat egyaránt. Ezenkívül játszóterek építésével is gyakran megbíznak bennünket, illetve fő tevékenységeink közé tartozik a sportburkolatok széles választékának forgalmazása. Weboldalunkon rengeteg pályatípus közül válogathat, melyekről képekkel, illetve adatokkal szolgálunk, hogy megkönnyítsük döntését.

Sportpálya építés, karbantartás
Hangyavár Kft. (Vác) - ingatlan kivitelezés
http://www.hangyavar.hu

Hangyavár lakások, üzletek vásárlása, bérlése közvetlenül a beruházótól. Új építésű ingatlanok kedvező áron, gazdag felszereltséggel (IKEA konyha, garázsbeálló, tároló stb.). Vegye meg még lakását ma, költözzön akár holnap. 2000-ben építettük fel első, eladásra szánt társasházunkat. Az elért sikereken és pozitív visszajelzéseken felbuzdulva belefogtunk második társasházunkba, majd a harmadikba, és így tovább. Megbízható és jó minőségű lakásainknak köszönhetően elértük azt, hogy mára már az építkezés előtt majdnem minden lakás elkelt.

Hangyavár Kft. (Vác) - ingatlan kivitelezés
Könnyűszerkezetes faházak
http://www.jovo-haza.hu/

Könnyűszerkezetes faház, passzívház tervezés és kivitelezés, hőszivattyú fűtéstechnikai rendszerek beépítése

Könnyűszerkezetes faházak
Casa Rustica Parasztházak
http://casarustica.hu

Modern parasztházak tervezésével, felújításával és építésével, foglalkozik a Csasa Rustica. Tevékenységüket elsősorban Belső-Somogy erdővel határos favaiban végzik. Teljesen komfortizált, modern házaik kivitelezésénél magas színvonalon alkalmazzák, a hagyományos népi építészet elemeit és motívumait.

Casa Rustica Parasztházak
Generálkivitelezés, társasház, családi ház, csarnok épités, felújitás
http://www.paloczlaszlo.hu/

Mindennemű lakó, kommunális, ipari épület teljeskörű kivitelezése magas szinvonalon, 1-300 milliós értékhatárok között. 06 20 9348-979

Generálkivitelezés, társasház, családi ház, csarnok épités, felújitás
Magép Center Építőipari Kft
http://www.hazepites.ewk.hu

Cégünk energiatakarékos házakat épít, Prokoncept építőanyag felhasználásával! Vállaljuk családi házak generálkivitelezését, felújítását! Továbbá szakipari munkálatokat:villanyszerelés, kőműves munkák, vízszerelés, gázszerelés, fűtés szerelés, burkolás, festés. Foglalkozunk napkollektor forgalmazással, telepítéssel is. Ön egy komplex szolgáltatást kap tőlünk, ha megtisztel bizalmával minket.keressen bennünket, hívjon bizalommal!

Magép Center Építőipari Kft
Hirdetések
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1343 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1343 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30382