Generál kivitelezés > 3. oldal > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Generál kivitelezés > 3. oldal > 50 weboldal. Kategória leírása:

Tipp

Silda Group 8 Építőipari Kft. Cégbemutató
http://sildagroup.hu/

Cégünk, a Silda Group 8 Építőipari KFT. 100 %-ban magyar tulajdonú építőipari kivitelező vállalat. Megalapításakor azzal a nem titkolt célkitűzéssel indult, hogy megbízható, elismert és állandó szereplővé váljon a hazai építőipar területén. Az azóta egyre nehezedő gazdasági helyzet ellenére, úgy érezzük sikerült a megfelelő alapok lefektetése, amelyet a magán és az intézményi beruházások terén egyre bővülő refrenciamunkáink is alátámasztanak. A legmagasabb szakmai elvárásoknak való megfelelés mellett is, mindig szem előtt tartandó irányelvünk az ügyfélközpontú, kölcsönös kommunikáción alapúló, gyors és megbízható teljesítés. Versenyképes áron, a határidők szigorú betartásával nyújtunk kiemelkedő minőséget és szolgáltatásokat. A Silda Group 8 Építőipari KFT. egy beruházás teljes folyamatát mendezselni tudja a tervezéstől, az engedélyeztetési eljárásokon át, a kulcsrakész átadásig.

Silda Group 8 Építőipari Kft. Cégbemutató
Szponzorált linkek
Lakásfelújítás teljes garanciával Budapesten és Gyöngyösön
http://lakasfelujitas.es/

Lakásfelújítás vállalkozásunk keretein belül vállalunk teljes körű generálkivitelezést, valamint részmunkálatokat, amennyiben arra van szükség. Budapest és Gyöngyös területén, valamint a két város vonzáskörzetében vállalunk lakásfelújítás munkálatokat, minden munkára garanciát vállalunk.

Lakásfelújítás teljes garanciával Budapesten és Gyöngyösön
Boros Passzívház Kft. (Győr)
http://passzivhazepito.hu

A Boros Passzívház Kft. vállalja passzívházak tervezését és kivitelezését. A passzívházak komfortjának és takarékosságának titka, az épületfizika legújabb eredményeire alapozott tudatos energetikai tervezés, a kiváló hőhídmentes épületszerkezetek, a korszerű nyílászárók és a hőcserélős szellőztető berendezés finoman összehangolt rendszere, valamint a tervszerű, precíz, ellenőrzött kivitelezés. Boros Passzívház, a minősített passzívházak tapasztalt kivitelezője.

Boros Passzívház Kft. (Győr)
Megatráv Kft. - minőségi építéskivitelezés
http://www.generalkivitelezo.net/

A Megatráv Kft. minőségi építőipari kivitelezéssel foglalkozik, elsősorban Budapesten és környékén. Szolgáltatásaink a következők: generálkivitelezés, épületek szerkezeti megerősítése, mérnöki szolgáltatások. Vállaljuk családi- és társasházak, nyaralók, borospincék, irodák stb. komplett generálkivitelezését, garanciával, megtekinthető referenciákkal. Saját fizikai létszámmal (kőműves, ács, festő), és évek óta összeszokott alvállalkozó brigádokkal (elektromos, gépész, burkoló) rendelkezünk.

Megatráv Kft. - minőségi építéskivitelezés
Generálkivitelezés - a tervezéstől a befejezésig
http://belsoepites.hu/

Ön megálmodja, mi elkészítjük! Ha önnek szüksége van egy kiváló és elismert szakember gárdára az építőipar különböző területein, akkor ne is keresse tovább! Generalkivitelező cégünk mindenben az ön rendelkezésére áll. Beltéri és kültéri munkák, teljeskörű átalakítás, felújítás, betonfestés, festés, mázolás, burkolás, gipszkartonszerelés, asztalos munkák. Bizzon meg minket, mi segítünk megvalósítani az álmait!

Generálkivitelezés - a tervezéstől a befejezésig
Transport-Beton Kft.
http://www.trbeton.hu

A TRANSPORT-BETON Kft. 1991-ben Tatabányán alakult. A kezdeti években főleg a mélyépítés területén, utána az ipari csarnokok generálkivitelezése terén voltak és vannak jelentős munkáink. Jelenleg cégünk rendelkezik minden olyan termelőeszközzel és szakemberrel, amelyek a mélyépítési munkák, valamint földmunkák, alapozások  elvégzéséhez szükségesek. Vállaljuk továbbá külső közművek térbetonok és szerkezetépítések teljes körű elvégzését. 
Az évek során a cég profilját bővítettük és jelenleg már rendelkezünk  olyan szakemberekkel is, akik a tervezést és engedélyeztetést is elvégzik a beruházásoknál. 
Alvállalkozói tevékenységünk területén kiemelkedő sikereket értünk  el az ipari padozatok kivitelezésénél, ahol a legkorszerűbb gépi technikának köszönhetően  napi több ezer m2 terület elkészítésére vagyunk képesek.

Transport-Beton Kft.
EUDEAL Plusz Kft. - generál kivitelezés, műszaki ellenőrzés
http://www.eudeal.hu

Az EUDEAL Plusz Kft. vállalja generál kivitelezéssel történő építőipari megrendelések, kivitelezések kulcsrakész megvalósítását, épületek, családi házak, társasházak építésének, bontásának műszaki ellenőrzését, felelős műszaki vezetését, a legkorszerűbb környezetbarát technológiákat és anyagokat alkalmazva. Mély- és magasépítési tevékenységi körben az alábbiakat végzi: Földmunkák, Sík- és mélyalapozások, Közműépítések, Útépítések, Műtárgyak építése, Szerkezetépítések, Kulcsrakész kivitelezések, Bonyolítások, Épületgépészeti kivitelezések, Épületvillamosság kivitelezések, Tanácsadás, Tervezés

EUDEAL Plusz Kft. - generál kivitelezés, műszaki ellenőrzés
Lakásfelújítás, generál kivitelezés
http://www.everhome.hu/

Lakásfelújítás, generálkivitelezés Budapesten és környékén. Bízza szakértőkre! Cégünk 2008-ban alakult elsősorban építőipari tevékenységek céljából. 2010-ben nagy áttörését cégünknek a padlócsiszolás hozta, és ez lett egyik új ágazatunk is. Fő profilunk a lakás felújítás, ház felújítás, irodák vagy egyéb helyszínek építése, átalakítása Budapesten, és vonzáskörzetében. Tevékenységeink közé tartozik továbbá az épület felújítás, épület karbantartás, a felújítást követő teljes körű takarítás, a padlócsiszolás, és az építőipari generálkivitelezés. Forduljanak hozzánk bizalommal!

Lakásfelújítás, generál kivitelezés
Bauer Marthy Design Stúdió
http://www.szeretnivalo.hu

Teljes körű építőipari generál kivitelezést és szolgáltatást nyújtunk családi házak építése, valamint társasházak és kereskedelmi ingatlanok kivitelezésére. Megrendelőink igénye szerint vállaljuk ingatlanok, kulcsrakész állapotú építését. Generálkivitelezői és építésszervezési tevékenységünk hatékonysága a naprakész piaci információkkal teljes.

Bauer Marthy Design Stúdió
Belsőépítészet - generálkivitelezés
http://www.alphaconcept.hu

Alpha Concept Kft. - Teljes körű belsőépítészeti tervezés és generál kivitelezés.

Belsőépítészet - generálkivitelezés
Parképítés, parktervezés - Everling Kft.
http://www.everling.hu/

Több éves tapasztalattal és minőségi referenciákkal rendelkezünk kisebb-nagyobb terek megvalósításával kapcsolatban, mind magánszemélyek kertjeire mind önkormányzati, projektberuházási terek kialakítására vonatkozóan. Kérje segítségünket mind a durva tereprendezéshez mind a kertek térbeli kialakításhoz! Ehhez kapcsolódó szolgáltatásaik között megtalálható a támfalépítés, kerti tavak kialakítása, kerítés rendszerek, automata öntözőrendszerek telepítése, díszburkolat tervezése és kivitelezése. Játszótereket mind szervezünk, tervezünk, építünk és szépítünk is, s ha sportosabban gondolkodik, segítünk minőségi műfüves pályák és teniszpályák kialakításában is. Szüksége van komplex szolgáltatásainkra? Kérjen ajánlatot a megfelelő tevékenységre a lenti elérhetőségek valamelyikén!

Parképítés, parktervezés - Everling Kft.
Medence építés, felújítás
http://www.kerexzuglo.hu/

A Kerex Zugló Uszodatechnika Kft. a magyar uszodatechnikai piac egyik meghatározó vállalata. Fő tevékenységeink: medencék, úszómedencék akár kulcsrakész kivitelezése, eredeti Spaform és Jacuzzi pezsgőmedencék értékesítése, beüzemelése, karbantartása, szaunák, infraszaunák, sókabinok, gőzkabinok forgalmazása, ezen kívül meglévő medencék, uszodák felújítása, karbantartása, korszerűsítése.

Medence építés, felújítás
Gyurcsán Uszodatechnika
http://www.gyurcsan.hu/

A Gyurcsán Uszodatechnika szolgáltatásai a következők: medence építés, felújítás, szaktanácsadás, ingyenes árajánlat-adás, konzultáció, magánmedencék, közösségi medencék, masszázsmedencék építése, felújítása, korszerűsítése, egyedi személyre szabott elképzelések kivitelezése, generálkivitelezés.

Gyurcsán Uszodatechnika
Ház- és lakásfelújítás, generálkivitelezés, építés
http://www.tokodiepitkezes.hu/

Cégünk főbb tevékenységi köre az építőmesteri és szakipari munkák generál- és alvállalkozói szintű kivitelezése, ipari létesítmények, csarnokok kivitelezése, hideg- és meleg burkolatok készítése, családi házak építése, stb. Közületi megrendelőink mellett magánmegrendelőknek is rendelkezésére állunk. Vállaljuk épületek teljes körű kivitelezését, lakások teljes körű és részleges felújítási vagy karbantartási munkálatainak elvégzését, üzemeltetői és karbantartási munkákat.

Ház- és lakásfelújítás, generálkivitelezés, építés
Építés, átalakítás, felújítás A-Z-ig kőműves munka
http://www.epelembau.hu/

Építés, felújítás, átalakítás, kőműves munka, az Épelem Bau Kft mindezt megbízhatóan megoldja. Kérjük, hívjon minket a 70/242-9060 telefonszámon, vagy látogasson el a http://www.epelembau.hu/ internetes oldalunkra. Köszönjük megtisztelő bizalmát!

Építés, átalakítás, felújítás A-Z-ig kőműves munka
Családi ház kivitelezése
http://epitesz-tervezo.com/kivitelezes

Sok ember tart az építkezéstől, mivel – ahogy mondani szokták – egy házépítés felér 10 év kemény munkával. 12 éves tervezői munkám során a megrendelőkkel kialakított jó viszony eredményeként többen is azt kérték, hogy én építsem fel a családi házukat, mivel bennem megbíznak. Így már 4 éve foglalkozik cégünk generál kivitelezéssel is. Az építkezés esetleges “problémáit” teljes mértékben le tudjuk venni a válláról. Emellett generálkivitelezőként alacsonyabb áron tudunk munkát vállalni, mintha 15-féle szakipari munkást hívna az építkezéséhez. Látogasson el weboldalunkra, győződjön meg szakértelmünkről!

Családi ház kivitelezése
Hirdetések
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1343 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1343 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30382