Tertőfedés, ácsmunka > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Tertőfedés, ácsmunka > 35 weboldal. Kategória leírása: Tetőfedő, tetőfedés, ácsok, ácsmunkák.

epitoipar.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Bádogozás és tetőfedés
http://www.badogozas.hu/

Bádogozás és tetőfedés, Bádogozási és tetőfedési munkák.

Bádogozás és tetőfedés
Tarsoly Sándor ács
http://teto.extra.hu/

Tető, tetőszerkezet készítés, tetőfedés, tető felújítás, tető javítás, tetőtér beépítés családi és társas házak részére. Könnyűszerkezetes épület, terasz, előtető, szaletli, stég, garázs, melléképület építés - készítés és egyéb egyedi ácsmunka ...

Tarsoly Sándor ács
Befedlek Bt. - Tetőfedés, tetőfelújítás
http://www.befedlek.hu/

Ácsszerkezet készítése bármilyen alaprajzú épületre, bármilyen tetőformában. Alátétfedés készítése / fóliázás / normál, szélzáró, vízzáró kivitelben is.

Befedlek Bt. - Tetőfedés, tetőfelújítás
Bende-Stáb Kft. - üvegtető gyártás, építés
http://www.bendestab.hu/

üvegtető gyártás, építés, medencefedések, télikertek, előtetők, bevilágítók, kupolák, építőanyag szakkereskedelem, épületlakatosság ...

Bende-Stáb Kft. - üvegtető gyártás, építés
Valbé Kft. - Kaposvár
http://www.valbekft.hu/

Valbé Kft - Szeglemezes kötésü, rácsos rendszerű tartók, előregyártott tetőszerkezettek, könnyüszerkezetes házak gyártása, tervezése. Ács, Ácsok, Kaposvár ...

Valbé Kft. - Kaposvár
Ácsmunkák és tetőfedés, állványozás
http://acsszaki.atw.hu/

Ács-Szaki Építési Szakipari BT. - Cégünk fő profilja családi és társas házak tetőszerkezetének és tetőfedésének megvalósítása, állványozás, zsaluzás.

Ácsmunkák és tetőfedés, állványozás
Express Tetőfedés
http://www.expressztetofedes.hu/

Express Tetőfedés, ács, bádogos munkák - BRAMAC tetőrendszer mester.

Express Tetőfedés
Tetép építőipari bt.
http://www.tetep.hu/

Kisvállalkozásként indultunk, de mára már több elégedett megrendelővel, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező, stabil megbízható és kiszámítható céggé váltunk. Képzett szakembereink, a megszerzett tapasztalatok, valamint a modern gépesítésnek köszönhetően minőségi munkát végzünk, egyéni kívánságoknak is eleget téve. Munkáink egy része megtekinthetők honlapunkon a referenciánknál, vagy személyesen is az ott feltüntet pontos címeken. Tetőfedés: Meggyőződésünk, hogy a tetőfedő anyag kiválasztása lényeges pillanata egy építkezésnek. A piacon a választékok színes palettája található, segítünk megtalálni a megfelelő megoldást; cégünk személyes kapcsolatban áll több gyártó területi képviselőjével. Bádogosmunkák: Az ács, tetőfedő kivitelezés szorosan kapcsolódik a bádogozás. Önállóan gyártott, kész- és félkész termékek – családi házakra, középületekre történő szerelését végezzük el.

Tetép építőipari bt.
Tetőfedés - Balogh Zoltán
http://www.teto-fedo.hu/

Tetőfedés, és tetőjavítás Balogh Zoltán tetőfedő mester közreműködésével!

Tetőfedés - Balogh Zoltán
Galambriasztó tüske
http://galamb-riaszto.hu/

Küldetésünknek tekintjük, hogy a lakosságnak segítsünk megoldani a galambokkal kapcsolatos problémáit! Hiszen sokszor küzdenek az újratermelődő galambpiszok ellen, vagy aggódnak egészségükért. Azon dolgozunk, hogy ezek a problémák megszűnjenek. Galambriasztó webáruházunkban hatékony megoldásokat kínálunk a galambok távoltartására, elriasztására. A galambriasztó tüskék megakadályozzák a madarak leszállását, megtelepedését. Ahová a felület kialakítása, vagy nagysága miatt nem szerelhető más galambriasztó eszköz, különböző művarjút, és műmadarakat használhatunk, melyek a galambok természetes ellenségei.

Galambriasztó tüske
Kémény
http://vskemeny.hu/

www.vskemeny.hu - Kéményekkel, kéménytechnikával kapcsolatos feladatok elvégzésében készséggel állunk az Ön rendelkezésére.

Kémény
Terasztető építés
https://kertiacs.hu/teraszteto/

Terasztető építés nagytetős ácsoktól. Terasztető készítését bármilyen tetőanyaggal vállaljuk. Polikarbonát, cseréptető, zsindely. A cserepeslemezt erre a célra nem javasoljuk, mert igen hangos tud lenni esőben. Igény szerint vállaljuk az összes anyag beszerzését.

Terasztető építés
Oxon Kft. - bádogosipari kivitelezések
http://www.oxon.hu

Az OXON Kft. bádogosipari kivitelezésekkel, csarnok építéssel, lemezfedések készítésével foglalkozik. Vállalkozásunk fő tevékenysége a csarnokrendszerű épületek forgalmazása, amely magába foglalja az épületek rácsszerkezetét, borítóelemeit, és minden kiegészítőit. Szerelvényeink és szigetelőpaneljaink választéka oly nagy, hogy szinte minden alkalmazásra megoldást nyújt. Tudáshátterünknek köszönhetően minden egyes projektnél ajánlani tudjuk az Önnek legmegfelelőbb, méretre szabott megoldást, melyeket termékeink széles választéka biztosít. Tekintse meg termékeinket és szolgáltatásainkat, majd a megfelelő építőanyag kiválasztása után forduljon hozzánk bizalommal!

Oxon Kft. - bádogosipari kivitelezések
tetőszigetelés - Aba 2000 Kft.
http://tetoszigetelo.hu/

Társaságunk épületszigetelő szakcég, megalapításunk óta tagjai vagyunk az Épületszigetelők Magyarországi Szövetségének ( ÉMSZ.). Fő profilunk a lapos tetők csapadékvíz elleni szigetelés felújítása. Vállalkozunk új tetők és tetőfelújítások esetén egyaránt komplett tetőszigetelések (hő-, és vízszigetelés) kivitelezésére és tetőszinti egyéb (tető-kőműves, bádogos) munkákkal együtt.

tetőszigetelés - Aba 2000 Kft.
Tetőjavítás
http://www.acsmester.eu/

Az ÁcsMesterGerenda Kft. vállalja családi házak, társasházak tetőszerkezetének teljes felújítását. Ács munkák Budapesten és Pest megye területén.

Tetőjavítás
Hirdetések
Előző lap [1] 2 3 Következő lap
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1395 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 1395 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30419