Top 40 legújabb link > Építőipar - wyw.hu

Szponzorált linkek
Magyar mobilházak építése
https://magyarmobilhaz.hu/konnyuszerkezetes-haz-es-egyeb-termekek/mobilhaz/

A mobilházak kialakítása praktikus, kényelmes, és szállíthatóságuk miatt rendkívüli szabadságot tesznek lehetővé. De mi is az a mobilház? Valójában ez az épülettípus egy könnyűszerkezetes ház, amelyet fém alvázra építünk, így nincs szükségük betonalapra, de könnyen szállíthatók. A mobilházak maximális alapterülete 3,5x10 méter, tetőszerkezete lehet fél-, lapos- vagy nyeregtetős is, és akár négyévszakos kivitelben is elkészíthető. Modern mobilotthont szeretne? Érdeklődjön a részletekről most!

Magyar mobilházak építése
Minőségi klímaszerelés igényeseknek
https://eszakklima.hu/

Ha valóban igényes munkát vár el, honosított, igazi garanciával rendelkező klímaberendezést szeretne vásárolni és telepíteni, keresse elérhetőségein az Észak-Klíma szakembereit! Díjmentes kiszállítás, ügyfélbarát hozzáállás és kapcsolat, telepítés utáni karbantartás és tisztítás szakszerűen, pontosan, időben.

Minőségi klímaszerelés igényeseknek
Alpinista munkák
https://alpinfix.hu/

Hivatásos tűzoltó főállásom mellett vállalok mindenféle alpintechnikát igénylő munkát. Homlokzattisztítás, homlokzatjavítás mellett kisebb festési munkákat, eresz igazítást, tető tisztítást is vállalok.

Alpinista munkák
Asztalos, asztalosmunkák, egyedi konyhabútor, galéria, korlát
https://azasztalosmester.hu/

Az egyszerűbb, sima bútorlapból való bútorkészítés mellett vállalom prémium kategóriás egyedi díszítéssel ellátott bútorok készítését is. Így minőségi, törmör fából is készítek mindent, boltívtől sámlin át korlátig. Készítettem már villanyóra szekrén ajtótól PS2 tartó szekrényig mindent, így az Ön ötlete sem fog meglepni. Bármit elkészítek fából.

Asztalos, asztalosmunkák, egyedi konyhabútor, galéria, korlát
Irányított fúrás, útátfúrás
https://iranyitott-furas.hu/

Útátfúrás, irányított fúrás több 10 méteres hosszúságban. Vezetékek, közművek fektetéséhez kiválóan alkalmas. A préstechnikával kialakított fúrt lyukban védőcsövet helyezünk el, a vezetékeket abban vezetjük.

Irányított fúrás, útátfúrás
Lépcső burkolás
https://aburkolomester.hu/lepcso-burkolas/

Kültéri vagy beltéri lépcsők burkolása szükség esetén padloponos szintkiegyenlítéssel. Lakatosunk is van, így a lépcső korlátját is el tudjuk készíteni Önnek. Kültéri lépcső esetén a vízelvezetést, folyóka kialakítást is vállaljuk.

Lépcső burkolás
Ollós emelő bérlés - Blixt Kft.
https://kosarasberles.hu

Építőipari és egyéb magasban történő munkavégzéshez biztosítunk bérelhető ollós és kosaras emelőket kezelővel, vagy kezelő nélkül is. Vállalunk a felsorolt emelőgépekkel történő munkavégzést is. Tekintse át bérelhető gépparkunk bérleti díjait és emelési paramétereit is.

Ollós emelő bérlés - Blixt Kft.
XIMAX minőségi kocsibeálló építése
https://kocsibealloepites.hu/

XIMAX előregyártott, kiváló minőségű alumínium kocsibeálló rendszerünk, többféle kivitelben és méretben elérhető egy vagy akár több gépkocsi számára is. A szerkezet erős, időtálló, karbantartás mentes. A fedés megszűri az UV és hősugarakat, hogy minél inkább megvédje gépkocsiját a környezeti viszontagságoktól.

XIMAX minőségi kocsibeálló építése
Burkoló Budapest
https://pellerburkolas.hu/burkolo-budapest/

Professzionális burkolás Budapest összes kerületében, megfizethető árakon. 35+ év tapasztalattal és kiváló referenciákkal várom megkeresését! Kérjen ajánlatot még ma! Frissített árlista a weboldalon, tekintse meg!

Burkoló Budapest
Daru fajták és típusok
https://mechepit.com/daru/

Különböző építkezési céllal használható daruk állnak rendelkezésre az építőipar, gépipar számára. A helyhezkötött (fix daruk) azok a daruk, melyeket csarnokokban, műhelyekben, kültéri rakodó terepeken (konténerek, vasanyagok, vasúti terhek) alkalmaznak, ide sorolva a toronydarukat is, melyeket a terepen szerelnek össze végleges helyükön az építkezés idejére. Valamint a mobildaruk azok, melyek általában járműreszerelt formában is használhatóak, illetve bármilyen önmozgó és lánctalpas daru is ide sorolható.

Daru fajták és típusok
Üvegtetők építése, javítása
https://ipariuvegezes.hu/

Üvegtetők építése, javítása, üvegcsere alpin technikával és daruval. Hotelek, plázák, irodaházak, társasházak, belső udvarok stb... üvegtetőinek szigetelés javítását vállaljuk, akár teljes újraüvegezéssel is.

Üvegtetők építése, javítása
Aszfaltozás Budapest
https://aszfalt24.hu/aszfaltozas-budapest/

Azfaltozási mukákat vállalunk Budapest teljes terüeltén. Legyen szó út- udvar-, vagy kocsibeálló aszfaltozásról, hozzán bátran fordulhat. Vállalunk munkákat hideg aszfaltozással, meleg aszfaltozással, mart aszfaltozással és öntött aszfaltozással is.

Aszfaltozás Budapest
Alap betonozás
https://betonep.hu/alap-betonozas/

Vállaljuk sávalap, lemezalap készítését, vagy akár ipari padló betonozását. A betonozás során vasalt és valsalatlan betonnal is dolgozunk, szálerősített beton használatában is jelentős tapasztalattal rendelkezünk. A szerelőbeton felett estich beton réteget is kialakítunk igény esetén.

Alap betonozás
Bontás árak
https://bontasmester.hu/bontas-arak/

Bontás árak részletesen. Árak komplett épületbontásra és részfeladatokra a falak bontásától a tető bontásán át a padlószőnyeg bontásáig. Nálunk tájékozódhat a bontás árakról, de az feltüntetett árak természetesen csak tájékoztató jellegűek. A bontás árát mindig befolyásolják egyedi tényezők is.

Bontás árak
Daru hírek
https://mechepit.com/hirek/

Hazai és külföldi hírek, cikkek, sajtóanyagok darukkal és emelőgépekkel kapcsolatban. Időszakosan frissülő cikkek a daruzás világából. Kiállítások, újdonságok bevezetése és egyéb a darukat, emelőgépeket érintő témákról olvashat hasznos és aktuális cikkeket.

Daru hírek
Gépi földmunka Siófok
https://www.qlimar.hu/

Fuvarozás és gépi földmunka szolgáltatás Siófokon és a Balaton környékén kedvező áron. Profi gépparkkal, megbízható munkatársakkal, rövid határidőkkel állunk ügyfeleink rendelkezésére anyagmozgatásban, fuvarozásban, törmelék és föld elszállításában. Keressen minket és kérjen árajánlatot mielőbb!

Gépi földmunka Siófok
Hegesztés Budapest
https://welderman.hu/hegesztes-budapest/

Hegesztés Budapest teljes területén. Legyen szó akár egy öntöttvas korlátról vagy egy üzem fémszerkezétéről, mi vállaljuk a hegesztését. Készítettünk számtalan sok automata úszókaput, és jópár komplett üzemcsarnokot is, fémszerkezettel, szendvicspanelezéssel együtt. Technológia terén awi (más néven co, vagy védőgázas) hegesztést és fogyóelektródás (pálcás) hegesztést vállalunk. Területileg pedig országosan is rendelkezésre állunk, de kiemelten Budapest területére koncentrálunk.

Hegesztés Budapest
PVC tetőszigetelés garanciával
https://pvc-tetoszigeteles.com/

Tetőszigetelés garanciával és minőségi alapanyagok felhasználásával. Több mint 20 éve végzünk vízszigetelési munkákat medencéken, tüzivíztározókon, kerti tavakon és persze lapostetőkön, így átfogó tapasztalattal rendelkezünk a vízszigetelési piacon.

PVC tetőszigetelés garanciával
Rezsinullazo.hu - napelemes rendszerek
https://rezsinullazo.hu/napelemes-rendszerek/

"Napelemes rendszerek kivitelezése lakossági pályázati támogatással. Kérjen ajánlatot és megtudhatja, mikorra térül meg a beruházás, illetve, hogy mennyit lehet spórolni a megújuló energiára való áttéréssel!"

Rezsinullazo.hu - napelemes rendszerek
EPS hőszigetelés ár
https://thermoseal.hu/eps-hoszigeteles-ar/

Az EPS hőszigetelés ára természetesen első sorban a szigetelendő felület méretétől függ. Fontos még azonban, hogy mennyire tagolt a fal, milyen a falfelület minősége, és mennyire megközelíthető, szükséges-e állványozni például. Ha érdeklik az EPS hőszigetelés munkadíj részletei, nézze meg honlapunkat.

EPS hőszigetelés ár
Gépi glettelés
https://teddymen.hu/gepi-gletteles/

Gépi glettelés árak. Munkadíj + anyag. A gép glettelés kb 100 nm alapterületű ingatlantól felfelé éri meg. A gépi glettelés megfelelő szakértelemmel jobb minőségű felületet ad, ming a kézi glettelés.

Gépi glettelés
Trapézlemezek
https://lemezbazis.hu/

Trapézlemez széles választéka a lemezbazis.hu-tól. Keressen minket vagy látogassa meg telephelyünk: Gyál, 2360,GYÁL Matyás Kiraly út 130. Használja ki ingyenes tanácsadásunk. A trapézlemezeket méretre is vágjuk.

Trapézlemezek
Innovatív Napelem
https://innovativnapelem.hu

Napelem rendszerek telepítésével foglalkozunk, a legnagyobb hatásfukú SHARP és RISEN napelem panelekkel és a legjobb minőségű Solplanet, Huawei és SolarEdge inverterekkel érjük el azt, hogy a napelem rendszere a lehető legtovább megbízhatóan működjön a legnagyobb termelés mellett. Szakembereink segítségével könnyen ki tudja választani az Önnek leginkább megfelelő rendszert, és mivel a teljes folyamatot egy kézben tartjuk nem kell vesződnie a részletekkel. Természetesen pályázatokban, valamint támogatások megpályázában is tudunk segíteni.

Innovatív Napelem
Épületbontás, gépi földmunka Siófok
https://pannonfuvar2000.hu/szolgaltatasok/gepi-epuletbontas/

Gépi földmunka Siófokon és a Balaton környékén, épületbontás, földrostálás, szóródó építőanyag kereskedelem, közúti áruszállítás, fuvarozás a Pannon-Fuvar 2000 Kft. szakértelmével. Hívjon minket bizalommal és kérjen árajánlatot elérhetőségeinken, kedvező árakon, profi kollégákkal dolgozunk.

Épületbontás, gépi földmunka Siófok
Miből készülnek a Gerliczky készházak?
https://www.gerliczkykeszhazak.hu/blog/75-mibol-keszulnek-a-gerliczky-keszhazak

Könnyűszerkezetes készház építés a tervezéstől a kulcsrakész átadásig - válassza a Gerliczky Kft. szakértelmét, és bízza meg profi csapatunkat a készház építésével. Milliméter pontosságú gyártás, magas minőségű alapanyagok, modern technológiák, energiatakarékos, fenntartható kialakítás, kedvező ár.

Miből készülnek a Gerliczky készházak?
Generálkivitelezés Budapesten és országosan
https://mesterszakember.hu

Aki új otthont tervez magának vagy lakásfelújításba vagy új családi ház építésébe kezd előbb vagy utóbb. Érdemes erre manapság jó előre felkészülni. Ma már nem divat, hogy rokonok és barátok segítségével túljutunk egy-egy lakásfelújításon, falazáson vagy egyéb építőipari munkán. Egyfelől barátaink rokonaink sem igen érnek rá, másrészt az idő pénz. Sokan belefutnak abba a hibába is, hogy nem vesznek igénybe az építkezés lebonyolítására szakembert. Pedig egy generálkivitelező cég pont erre a feladatra való: összeszervezi a munkákat, kiválasztja az adott feladatra éppen lealkalmasabb csapatot. Jó esetben akár a képes spórolni a kivitelezési munkadíjak összegén, így akár lehetséges olyan eset, amikor a generál kivitelező igénybevételével költséget és szabadidőt spórolhatunk meg a sajátmagunk és a családunk számára is.

Generálkivitelezés Budapesten és országosan
Hudák Piktor
https://hudakpiktor.hu/

Ha minőségi és tiszta szobafestést, mázolást vagy tapétázást szeretne, akkor keresse fel a hudakpiktor.hu weboldalt. Kedvező árak mellett igazodunk ügyfeleink egyedi elképzeléseihez. Kitalálta, hogy hogyan szeretné újjávarázsolni a falakat? Keressen meg minket és együtt megvalósítjuk az elképzeléseit!

Hudák Piktor
Műszaki ellenőrzés - Lakóépületek építési felügyelete
http://www.szerako.hu/epitesi-muszaki-ellenorzes

A műszaki ellenőrzés a SzeRaKo Csoport Építésziroda egyik fő szolgáltatása. Az építési műszaki ellenőr a megrendelő helyszíni képviselője, ezért kiemelten az ő érdekeinek szem előtt tartásával végezzük ezt a tevékenységét. A kivitelezés teljes folyamatában ellenőrizzük az egyes előírások, szabványok és a kiviteli tervben foglaltak pontos betartását. Átvesszük az elkészült munkákat, vezetjük az építési naplót, jelezzük a tervező, kivitelező vagy a megrendelő felé a szükséges teendőket. Keressen meg minket és ellátjuk az építési műszaki ellenőrként való képviseletét!

Műszaki ellenőrzés - Lakóépületek építési felügyelete
Gépi földmunka, építőanyag szállítás
http://foldmunka-aruszallitas.hu/

Gépi földmunka, tereprendezés, építőanyag vagy termőföld szállítása, fuvarozási szolgáltatások, alapásás, csatornaásás, árokásás, áruszállítás és költöztetés belföldön kedvező árakon. Tekintse meg referenciáinkat és keresse profi csapatunkat bizalommal a weboldalunkon található elérhetőségeken.

Gépi földmunka, építőanyag szállítás
Klímakarbantartás és klímaszerelés Miskolc, Eger, Budapest
https://magyarorszagklima.hu/

Mi, a MagyarorszagKlima-nál segítünk kiválasztani Ön számára legmegfelelőbb klímaberendezést otthonába, amit kérésre be is szerelünk. Vállaljuk továbbá bármilyen márkájú klíma karbantartását, tisztítását és javítását Miskolc, Eger, Budapest területén és vonzáskörzetükben. Honlapunkon megtalálja az itthon megtalálható legtöbb márka népszerű modelljét. A megfelelő klíma kiválasztásához összehasonlító és teljesítménykalkulátor funkcióink is segítenek. Bármilyen kérdés esetén keressen minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Klímakarbantartás és klímaszerelés Miskolc, Eger, Budapest
Üvegkorlát kivitelezés
http://www.glassworld.hu/kulteri-es-belteri-uvegkorlat.html

Üveg építőanyagok, építészeti üveg kereskedelme, megmunkálása és teljes körű kivitelezése a Glass World szakértelmével. Keressen minket, ha lakásában bármilyen üveg felületet készíttetne, üvegfal, üvegkorlát, üvegajtó, zuhanykabin különböző típusú és színű üvegekből. Kedvező árakon dolgozunk.

Üvegkorlát kivitelezés
Villanyszerelés/ Tervezés Székesfehérvár Alba Watt Kft.
https://www.albawatt.hu/

Minőségi villamos tervezést és kivitelezést kínálunk Székesfehérváron, Fejér megyében. 15 éves tapasztalattal, megbízható csapattal rendelkezünk. A teljes villamos területet lefedjük, legyen szó felújításról, új építésről, ipari villanyszerelésről. Tudunk segíteni villámvédelemben is. Tervezünk, kivitelezünk megbízhatóan. Cégek megkeresését is várjuk, több éves tapasztalattal rendelkezünk vezérlő áramkörök tervezésében, megépítésében.

Villanyszerelés/ Tervezés Székesfehérvár Alba Watt Kft.
Polikarbonát lemezek, plexi lézervágás
https://muanyag.hu/webshop

A Kerttrade Kft. webáruházában műanyag építőanyagokat, építési tartozékokat, polikarbonát bordáslemezeket, polietilén rudakat, lemezeket és kiegészítőket kínálunk kedvező áron. Az építőipar számos területén kiválóan használható műanyag építőanyagaink kedvező áron elérhetőek, kérjen ajánlatot!

Polikarbonát lemezek, plexi lézervágás
Beltéri ajtó beépítés
https://www.biztonsagiajto.com/ajto-beepites

Válogassa össze az Andalf Kft. széles kínálatából lakása, háza összes ajtaját, minőségi, időtálló alapanyagokból, szállítás és beépítés szolgáltatással. Cégünk nagy tapasztalattal végzi kültéri és lépcsőházi bejárati ajtók, biztonsági ajtók gyártását akár egyedi méretben is, szakszerű beépítéssel.

Beltéri ajtó beépítés
Hangszigetelt ablak gyártás, kivitelezés
https://www.ablak-profi.hu/nyilaszaro-csere

Ablak gyártás, beépítés és csere az Ablak-Profi tapasztalatával és szaktudásával. Nézzen körül referenciáink között, professzionális fa és műanyag nyílászárók gyártásával, kivitelezésével foglalkozunk: ablakok, beltéri és bejárati ajtók, árnyékolók széles választékával várjuk kedvező árakon.

Hangszigetelt ablak gyártás, kivitelezés
Tűzvédelem és munkavédelem Debrecen és környékén - Tsafe
https://tsafe.hu

Munkavédelmi szolgáltatásaink során segítséget nyújtunk partnereinknek, hogy a törvény által előírt kötelezettségeiket teljesíteni tudják saját és dolgozóik egészségének megőrzése érdekében. Komplex tűzvédelmi szolgáltatást keretén belül meghatározzuk az Ön vállalkozása számára a tűzvédelmet érintő használati szabályokat, majd mindezek alapján elkészítjük a megfelelő dokumentumokat, melyekben javaslatot teszünk a szükséges intézkedések megtételére. Kapcsolat: tsafe.hu info@tsafe.hu +36 ( 20 ) 330 2699

Tűzvédelem és munkavédelem Debrecen és környékén - Tsafe
Tsurumi magyarország
https://tsurumipump.hu/

A Tsurumi japán zagyszivattyúk és szennyvízszivattyúk magyarországi kizárólagos forgalmazója és szervize. A weboldalon és telephelyeinken megtalálható a Magyarországon elérhető teljes Tsurumi termékskála, weboldalról letölthető műszaki adatokkal, hasznos információkkal. Műszaki tanácsadásért és ajánlatkérésért szívesen állunk rendelkezésre a megadott elérhetőségeken. A japán márka a világ egyik legnagyobb merülőszivattyú gyártója. Magyarországi telephelyeinken szinte az összes modell raktárkészletről szállítható, és négy szervizpontunkon az ország bármely területén gyors és professzionális javítást tudunk végezni. További információkért állunk rendelkezésre a honlapon található elérhetőségeken.

Tsurumi magyarország
Fűtés alkatrészek
https://www.futesalkatreszek.hu/

A legtöbbet használt Ötrétegű csövek és idomok széles választéka. Press és kulcsos idomok egyaránt megtalálhatóak webáruházunkban. Legjobb áron a legjobb minőségben. Padlófűtés cső, szigetelt cső, szerelvények, minőségi kivitelben.

Fűtés alkatrészek
Arbormachine tuskómaró gép
http://www.arbormachine.hu/tuskomaras

Professzionális erdészeti és faipari munkagépek bérlése rövid vagy hosszútávra, az Arbormachine kiválóan karbantartott, korszerű gépparkjából. Egyes gépeink meg is vásárolhatók, illetve bérmunka szolgáltatást is kínálunk lakossági és céges ügyfeleknek. Tekintse meg gépkínálatunkat és hívjon minket!

Arbormachine tuskómaró gép
Zöldhulladék elszálíltás - zoldfuv.hu
https://zoldfuv.hu/

Kerti munkák, fűkaszálás, favágás, bozótirtás után keletkező zöldhulladék szakszerű elszállítása rakodással Pest megyében és Budapesten kedvező áron. Keresse csapatunkat bizalommal, tapasztalt munkatársakkal, rövid határidőkkel, rendszeresen karbantartott teherautókkal dolgozunk, Kérjen ajánlatot!

Zöldhulladék elszálíltás - zoldfuv.hu
Hirdetések
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1395 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 1395 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30419