Hírek, cikkek > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hírek, cikkek > 9 weboldal. Kategória leírása: Építőipari és építészeti hírek és cikkek gyűjteménye.

epitoipar.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Hazánkban erősít a svéd építőipari cég
http://www.mfor.hu/cikkek/38397.html

Új gyártósort helyezett üzembe Biatorbágyon a svéd Lindab magyar leányvállalata, a könnyűszerkezetes épületrendszereket illetve építőipari elemeket előállító és forgalmazó Lindab Kft. - írja a Világgazdaság ...

Hazánkban erősít a svéd építőipari cég
Videóinterjú Dr. Kistelegdi Istvánnal az energiatudatos építészetről
http://www.alternativenergia.hu/burokworkshop-videointerju/3554

Dr. Kistelegdi István A Pécsi Egyetem professzora által szervezett Burokworkshop rendezvényen jártunk. Ő és mentora, Prof. Dr. Roland Krippner vállalkozott egy videointerjúra.

Videóinterjú Dr. Kistelegdi Istvánnal az energiatudatos építészetről
Nincs okuk ünneplésre az építőipari cégeknek
http://www.mfor.hu/cikkek/Nincs_okuk_unneplesre_az_epitoipari_cegeknek.html

Ma van az építők napja, ám a szakmának nincs sok oka az ünneplésre - derült ki Tolnay Tibor szavaiból. Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének (ÉVOSZ) elnöke szerint a korábbi jóslatok ellenére nem lett sikerágazat az építőipar ...

Nincs okuk ünneplésre az építőipari cégeknek
Greenfo - Hírek: Tavasztól jönnek a passzív készházak
http://www.greenfo.hu/hirek/hirek_item.php?hir=16814/

Hamarosan megjelenik a magyar piacon is a passzív készház, illetve már készül az engedélyezési terve az első budapesti passzív irodaháznak, a kormányzati negyednek ...

Greenfo - Hírek: Tavasztól jönnek a passzív készházak
Családi házak, építési típusok
http://www.7haz.hu

Online építőipari gyorstalpaló építkezni vágyóknak hagyományos és extravagáns épületek bemutatása sok fotóval és videókkal. 7 haz.hu - válassz otthont!

Családi házak, építési típusok
Lakás zöldkártya - Házunk tája blog
http://hazunktaja.blog.hu/2013/01/28/lakas_zoldkartya

Mi az a lakás zöldkártya? Az ingatlan birtokosok már részlegesen ismerik a gondokat, energetikai kérdéseket. A most vásárlóknak, viszont célszerű előre informálódni néhány, de fontos tárgykörről. Mi lehet az energetikai tanúsítvány, lakás zöldkártya? Hogy takaríthatunk meg pénzt a fűtéssel? Érdemes alaposan körüljárni az ablak, a nyílászáró üvegtípusok, valamint a hűtés és fűtés témáját! Házunk tája oldalon válaszokat kaphat az ingatlanhoz kapcsolódó kérdésekre! Ilyen az Energetikai tanúsítvány is.

Lakás zöldkártya - Házunk tája blog
Lassan, de nő a hazai építőipar
http://www.mfor.hu/cikkek/Lassan__de_no_a_hazai_epitoipar.html

A 2006 őszén kezdődött lassulás után idén februárban és márciusban kissé nőtt a magyarországi építőipar. Az ágazat termelése ugyanis 2007 harmadik hónapjában kiigazítatlanul 3,6, kiigazítva pedig 4,7 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit ...

Lassan, de nő a hazai építőipar
Ipari hírek a GyártásTrend oldalán
http://www.gyartastrend.hu/rovat/gazdasag/index.php

A GyártásTrend gazdasági rovata napi rendszerességgel ír a hazai és nemzetközi iparvállalatokat érintő gazdasági eseményekről, hírekről, gazdasági elemzésekről és egyes döntések hátteréről. A gépipar és autóipar, ipari gazdaság, CAD, CAMP, PLM, ipari informatika, ipari logisztika, fenntartható fejlődés, kutatás-fejlesztés legfrissebb szakmai hírei, állásajánlatok a Gyártástrend portálon.

Ipari hírek a GyártásTrend oldalán
Rezsicsökkentő tippek
http://www.rezsicsokkentok.hu/

Manapság egy átlagos háztartás kiadásainak jelentősebb részét a rezsi teszi ki. Oldalunkon hasznos leírásokat, tippeket, segédleteket találnak, hogy több maradhat a családi kasszában.

Rezsicsökkentő tippek
Hirdetések
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1375 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1375 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30329