Útépítés > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Útépítés > 12 weboldal. Kategória leírása: Útépítés, útépítő cégek.

epitoipar.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Csipke-Invest - Épületbontás, földmunka, útépítés
http://www.csipke-invest.hu/

Épület bontás, parkoló- útépítés, földmunka, építőipari generálkivitelezés. A Csipke-Invest Kft.-t 2005 elején alapítottuk, a tulajdonosok és az alkalmazottak több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek.

Csipke-Invest - Épületbontás, földmunka, útépítés
Térkövezés, kocsibeálló készítés
http://www.szalaiterko.hu

Térkő lerakása már 1200 Ft/m2 Családi házak kocsibejáróinak készítése -terek, járdák, parkolók, parkok térburkolása, szegélykövezése - Szennyvízcsatorna kiépítése árokásó géppel - Vízelvezető árkok megépítése - Kerítés építés - Mezőgazdasági víztározók - Gépi földmunkagépek bérbeadása gépkezelővel

Térkövezés, kocsibeálló készítés
Györki építő aszfaltozás és térkövezés
https://www.gyorkiepito.hu/

Aszfaltozás és térkövezési munkákat vállalunk országosan, 10 éves szakmai tapasztalattal. Meleg aszfaltozás kézi illetve gépi bedolgozással egyaránt. Mart aszfaltozás, szegélyezés, garázs alapok készítése rövid határidővel.

Györki építő aszfaltozás és térkövezés
Aszfaltozás és kátyúzás már 1000 Ft + Áfa-tól
http://aszfaltozas-katyuzas.hu

Magas minőségben vállalunk aszfaltozás és kátyúzás kapcsán megbízásokat. Több éves tapasztalattal rendelkezünk az útépítés és útkarbantartás területén. Aszfaltozás árainkat/árakat a weboldalunkra kattintva megtalálod. Aszfaltozási munka végzéséhez kapcsolatos eszközeink/gépeink rendelkezésre állnak.

Aszfaltozás és kátyúzás már 1000 Ft + Áfa-tól
Maxroad forgalomtechnika
https://maxroad.hu/

Útburkolati jelek felfestése, KRESZ táblák, reklámtáblák, telephely útbaigazító táblák készítése, kihelyezése országosan. Forgalomtechnikai eszközök nagy választékban. MaxRoad, ahol a forgalomtechnika kezdődik.

Maxroad forgalomtechnika
Útépítés, utak korszerűsítése
https://he-do.hu/

A HE-DO Kft. fő tevékenységi köre az útépítés, útburkolat megerősítés, profiljavítás. Ezen túl foglalkoznak még mély és magasépítési munkálatokkal is. Végeztek munkálatokat állami közutakon, autópálya-szakaszokon. Kaptak megbízásokat önkormányzatoktól út, járda, kerékpárút építésére, felújítására, parkoló kialakítására. Téli időszakban, 24 órás időtartamban végez síkosság-mentesítést és hóeltakarítást a főutakon és egyéb önkormányzati utakon. A cég nemcsak állami, önkormányzati pályázatokon elnyert megbízásokat teljesít, megrendelői között magánszemélyek is megtalálhatóak.

Útépítés, utak korszerűsítése
Eulab Kft
http://www.eulabkft.hu

Tevékenységi területe: - Talaj, út alaprétegek alapanyagai, építési kőanyag, aszfalt, bitumen, megszilárdult beton és beton szuszpenziók vizsgálata. - Útállapot felmérés. Laboratóriumunk 8 Vizsgálóhellyel (Dunakeszin, Tatabányán, Csornán, Vasváron, Székesfehérváron, Görbeházán, Múcsonyban) és 2 Mobil Laboratóriummal (Mobil Aszfalt, Mobil Talaj) rendelkezik. Tevékenységünket 2003 óta ellenőrzi a Nemzeti Akkreditáló Testület, és az akkreditált státuszt a NAT-1-1220/2015 számon tarja nyilván. Társaságunk 2005 évben felülvizsgáltatta minőségügyi rendszerét az MSZ EN ISO 9001:2001 valamint 14001/2005 szabványok szerint és azt tanúsíttatta a Qualicert Kft. –vel. A rendszer felülvizsgálata és tanúsítása évente megtörténik.

Eulab Kft
Fő profilunk az aszfaltozás, térkövezés
http://aszfaltozas-terkovezes.hu/

Főbb profilunk az aszfaltozás de térkövezést is vállalunk. Több éves tapasztalattal rendelkezünk, mi a munka minőségéért felelünk és 3 év garanciát adunk. Szakszerű munkavégzés kézi és gépi bedolgozással egyaránt. Az egész ország terültére kiterjed munkavégzésünk. Telephelyek, utak, nagyobb udvarok, járdák, parkolók elkészítését vállaljuk. Ha minket választ nem fog csalódni. Ingyenes terepfelmérés és személyre szabott árajánlat készítés. Fő profilunk a hengerelt aszfaltozás. Ezen kívül térkövezést, mart aszfaltozást és betonozást is vállalunk. Aszfaltozásban és az építőiparban jártas szakembereink garantálják a jó minőségű, pontos, precíz munkavégzést. Legfontosabb feladatunk, hogy partnereinknek olyan szolgáltatást nyújtsunk, ami lehetővé teszi igényeik teljes körű kielégítését. Alkalmazkodunk speciális technikai, technológiai elképzeléseikhez, értékrendjükhöz és legfontosabb céljaikhoz.

Fő profilunk az aszfaltozás, térkövezés
Aszfaltozás magánszemélyeknek
http://aszfaltozas-foldmunkak.hu

Aszfaltozás magánszemélyek részére is Magyarország egész területén, legyen az járda, kocsibejáró, bekötőút, telephely aszfaltozás. Precíz csapattal kivitelezzük munkálatainkat és élérhető áron bárhol az országban.

Aszfaltozás magánszemélyeknek
Aszfaltozás árak
https://aszfaltmester.hu/aszfaltozas-arak/

Vállaljuk utak, udvarok aszfaltozását. Áraink tartalmazzák az aszfalt keverőtelepről az építési területre szállítását, az anyag terítését akár finisherrel is és hengerelését, tömörítését. Vállaljuk a megízásokat akár a szokásostól eltérő munkaidőben, vagy nehezen megközelíthető építési területen. Minden szükséges géppel rendelkezünk a kivitelezéshez.

Aszfaltozás árak
Aszfaltozás Budapest
https://aszfalt24.hu/aszfaltozas-budapest/

Azfaltozási mukákat vállalunk Budapest teljes terüeltén. Legyen szó út- udvar-, vagy kocsibeálló aszfaltozásról, hozzán bátran fordulhat. Vállalunk munkákat hideg aszfaltozással, meleg aszfaltozással, mart aszfaltozással és öntött aszfaltozással is.

Aszfaltozás Budapest
Irányított fúrás, útátfúrás
https://iranyitott-furas.hu/

Útátfúrás, irányított fúrás több 10 méteres hosszúságban. Vezetékek, közművek fektetéséhez kiválóan alkalmas. A préstechnikával kialakított fúrt lyukban védőcsövet helyezünk el, a vezetékeket abban vezetjük.

Irányított fúrás, útátfúrás
Hirdetések
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1395 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 1395 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30419