Penészedés megszüntetése > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Penészedés megszüntetése > 7 weboldal. Kategória leírása:

epitoipar.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Garantált pára- és penészmentesítés végleges megoldással
http://www.peneszmentesites.hu

A lakások penészedésének végleges megszüntetésére 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Kizárólag a lakás levegőjének páratartalma által vezérelt teljesen automatikus, intelligens (higroszabályozású) szellőző rendszerrel. A kívánt páratartalmat Ön határozhatja meg, és bármikor szabályozhatja. Tudta? A levegőben terjedő baktériumok és vírusok jelentős része 70% páratartalom mellett hónapokig életben marad és fertőzőképes, míg 45% páratartalmú levegőben órák alatt elpusztul? Pl. a poratka 45% páratartalom mellett már nem létezik szaporodó képes formában!

Garantált pára- és penészmentesítés végleges megoldással
Thermilate kültéri és beltéri hőszigetelő festék, festékadalék
http://www.thermilate.hu

Kültéri és beltéri hőszigetelő festék, festékadalék páralecsapodás, penészedés, penészesedés ellen a hőveszteség csökkentésére. Energiamegtakarítás céljára tervezett szigetelő falfesték, festékadalék korszerű nanotechnológia alkalmazásával.

Thermilate kültéri és beltéri hőszigetelő festék, festékadalék
Penészmentesítés ThermoShield-el
http://www.thermoshield.hu

Honlapunkon fedezze fel napjaink egyik legkorszerűbb „klímafestékét”, amivel komfortérzetét növelheti és az energia felhasználását csökkentheti. A ThermoShield védőbevonat egy gazdaságos és hatékony megoldás az építőiparban. A ThermoShield homlokzati festékek a thermokeramikus membrán technológián alapulnak, amely szinte valamennyi kültéren szokásos homlokzati alaphoz alkalmazható. Egyedülálló, különleges összetételéből adódóan a hőpajzs szerepét tölti be ingatlana körül. Kültéren szinte bármilyen homlokzaton – hagyományos homlokzatszigetelés helyett, vagy együtt – alkalmazható.

Penészmentesítés ThermoShield-el
Penészmentesítés, páramentesítés intelligens szellőzéstechnikával
http://www.lakasszellozes.hu/peneszmentesites/

Családok ezreinél működő, bevált megoldást ajánlunk – a páraszabályozott, automatikus lakásszellőzési rendszert. E megoldás lényege, hogy folyamatos légcsere biztosításával ideális szintre beállítja a lakás páratartalmát, ezért a pára nem fog kicsapódni, nem lesznek penészes területek valamint mindig jó levegő lesz a lakásban. Nem kell kinyitnia az ablakokat a fűtési szezonban egyszer sem azért, hogy jó levegője legyen – ezt megoldja az intelligens szellőzőrendszere. Mindig csak ott és annyit fog szellőzni a lakása, ahol és amennyit szükséges – jelentős fűtési energiát takarítva meg ezzel.

Penészmentesítés, páramentesítés intelligens szellőzéstechnikával
Hővisszanyerő szellőztetés
http://szellozes.info

Akár új épületet épít, akár felújít, feltétlen számoljon azzal, hogy épületét légmentesen lezárja. Megfelelő szellőzés hiányában a levegő gyorsan rossz minőségű lesz. Kedvezőtlen esetben penésszel is találkozhat. A hővisszanyerő szellőzés megoldja ezeket a problémákat.

Hővisszanyerő szellőztetés
Központi szellőztető rendszer kiépítése
https://ventilatorbolt.hu/termekkategoria/hovisszanyeros-szellozteto-rendszer/

Hővisszanyerős szellőztető rendszer kiépítése manapság már alapkövetelmény egy új építésű lakóházban. A jelentős energia megtakarításon felül megteremti az egészséges lakó környezetet, szűrt, tisztított és mindig friss levegővel. A hővisszanyerő funkciót a központi szellőztető gépek magas hatásfokú hőcserélő egységgel biztosítják. Központi szellőztető rendszer kiépítése az egészséges levegőért!

Központi szellőztető rendszer kiépítése
Ventilátorház Kft.
https://ventilatoraruhaz.unas.hu/spl/850648/Paramentesitok

Hogyan lehet megelőzni a penész kialakulását az egyes helyiségekben? Ma már elérhető számos páraelszívó berendezés, melyek használatával megelőzhető a penész kialakulása a falakon és bútorokon. A Nemes Ventilátorház webáruházában többféle páraelszívó berendezést is megtalál!

Ventilátorház Kft.
Hirdetések
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1395 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 1395 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30419