Hőszigetelés, utólagos szigetelés, hőszigetelő anyagok. > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hőszigetelés, utólagos szigetelés, hőszigetelő anyagok. > 61 weboldal. Kategória leírása: Hőszigetelés, utólagos szigetelés, hőszigetelő anyagok. Épületek szigetelése.

epitoipar.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Alpinstadt Kft
http://www.alpinstadt.hu/

Homlokzatok, tűzfalak, világító udvarok hőszigetelése alpintechnika alkalmazásával.

Alpinstadt Kft
ProKoncept Szigetelés
http://www.prokoncept.hu/rendszerelonyei.php

Szigetelés a ProKoncept építési rendszerrel

ProKoncept Szigetelés
Gabo-Therm Kft.
http://www.gabo-therm.hu/

Német technológiára épült műgyantás, vödrös vékonyvakolat, amely nagyon jó vízzáró hatású, légáteresztő, struktúrájában igen szépen kivitelezhető. Nagy színskálánkat üzletünkben - Érd, Bajcsy-Zs. út 114. - megtekintheti ...

Gabo-Therm Kft.
Hőszigetelés - Debrecen - Styro-tex Kft.
http://www.styro-tex.hu/

Expandált polisztirolhab hőszigetelő lemez, homlokzati hőszigetelő, homlokzatburkolat - Debrecen

Hőszigetelés - Debrecen - Styro-tex Kft.
Hőszigetelés - információk
http://hoszigeteles.net/

Információs portál, építkezőknek, éakásfelújítóknak a hőszigetelő rendszerekről.

Hőszigetelés - információk
Purhab szóró gép forgalmazás, bérlés
https://purhabszorogep.hu/

Ismeri a kis purhab szóró gép meséjét? Állnak a purhabszóró gépek a MagnumTech Kft webáruház poliurea bevonattól csillogó fényes polcain, érkeznek a vevők, kattintgatnak, mindenkit megvesznek, csak a legkisebbet, az MT-411-es pneumatikus meghajtású purhabszórót nem. Addig-addig, míg elunja magát,megharagszik az emberekre, leugrik a virtuális polcról és világgá megy. Útközben kitör a vihar, s találkozik egy kutyával, aki elpanaszolja, hogy beázik a háza, így a kis purhabszóró nekiáll és épít egy gyönyörű, nagy házat a kutyusnak, amit lent és fent is tökéletesen szigetel a poliuretán bevonattal. Továbbmenve beleragad a sárba, ahonnan nem tud kimászni. Egy kisfiú találja meg és a barátjával kihúzzák, szépen megtisztogatják, megolajozzák, s hazaviszik. Ezzel a kis purhabszóró megbékél az emberekkel és vígan nyomja a poliuretán habot, amellyel nagy hasznára van az embereknek építkezési és szigetelési munálatok végzésénél.

Purhab szóró gép forgalmazás, bérlés
Ablakcsere utáni helyreállítás
http://www.ablakcsereutan.hu

Ablakcsere utáni helyreállítás (kávajavítás, spalettajavítás, kőműves javítás): Az ablakcsere után keletkezett falfelület sérüléseinek kijavítása, helyreállítása Kiváló hőszigetelésű falfelület kialakítása Pozitív sarkok élvédőzése Kétszeri glettelés (festés előkészítés) Díjmentes helyszíni műszaki felmérés és árajánlat készítés (a felmérést és a tényleges árajánlat készítést, az ablakcserét követően, a megkereséstől számított 2 munkanapon belül tudjuk biztosítani) Tájékoztató jellegű árajánlatot a nyílászárók méretei megadásával tud kérni elérhetőségeinken.Árajánlat kérésnél kérjük tüntessen fel telefonos elérhetőséget, műszaki egyeztetés céljából. Szaktanácsadás Igény esetén párkányok, illetve takarólécek elhelyezése

Ablakcsere utáni helyreállítás
Ablakszigetelés
http://www.duploablak.hu/

Duplo rendszerű ablakszigetelés a már meglévő ablakok hő- és hangszigetelésére, bontási és helyreállítási munkák nélkül.

Ablakszigetelés
Építményszigetelő tanfolyam-Soter Line
http://www.soterline.hu/epitmenyszigetelo-tanfolyam

Az építményszigetelő képzés óraszáma: 250 óra. Az építményszigetelő képzés helyszíne: Soter-Line Oktatási Központ, 1073 Budapest, Erzsébet krt. 7. (a Blahánál). Az építményszigetelő feladatai: Az építményszigetelő előkészíti, tisztítja a felületet, kellősít, a szigetelés aljzatát alkalmassá teszi, a szigetelési üzemmunkához. Az építményszigetelő kialakítja a hajlatokat, a hajlaterősítéseket, a gépészeti áttörések környezetét, a technológia szerinti szigetelőanyagot használja, kent vagy szórt szigetelést készít. Az építményszigetelő szigetelő lemezeket fektet, a csatlakozások környezetét a technológiának megfelelően megerősíti, kialakítja, megvizsgálja a szigetelendő felületet.

Építményszigetelő tanfolyam-Soter Line
Redőny, alumínium redőny, fa redőny - Veszprém
http://www.szajkoarnyekolas.hu/

Redőny, alumínium redőny, fa redőny, amelyekkel háza hőszigetelését 25%-kal javíthatja.

Redőny, alumínium redőny, fa redőny - Veszprém
Hőszigetelések
http://www.hoszigetelesek.eu

Homlokzati hőszigetelések és Dryvit rendszerek kivitelezése.Cégünk homlokzati hőszigetelések, homlokzati állvány és zsalurendszerek építésével, kivitelezésével foglalkozik. A családi házaktól a több lakásos társasházak, Panel épületek és irodaházak homlokzati hőszigetelését is megvalósítjuk. Több mint 15 éves építőipari tapasztalatunk a kiemelkedően magasan képzett munkaerőnknek és profi csapatunknak köszönhetően a legmagasabb színvonalon állunk leendő partnereink szolgálatában. Bármilyen típusú és anyagú homlokzati hőszigetelés kivitelezését vállaljuk. A homlokzati hőszigeteléseket könnyen kivitelezzük saját állványrendszereinkről, rendelkezünk guruló, homlokzati és kötélpályás állványrendszerekkel is.

Hőszigetelések
Alpintechnika.com Kft
http://www.alpintechnika.com/

Üdvözöljük Önt az Alpintechnika.com Kft honlapján. Ezúton szeretnénk rövid tájékoztatást adni a cég tevékenységi köreirol és az általunk nyújtott szolgáltatásokról. Cégünk - elsosorban kötéltechnika alkalmazásával - építoipari szakmunkákat végez olyan esetekben, ahol az állványozás költséges vagy idoigényes. Az ipari alpintechnika alkalmazásával jelentos költség- és idomegtakarítást érhet el. Az ipari alpinizmus technikája alapvetoen a hegymászás és a barlangjárás eszközeit felhasználva, de a kötélsport módszereitol kissé eltéro módon muködik. Van azonban néhány közös jellemzo is, mint például az eszköztárak, a hozzáértés és a megfelelo hozzáállás. Az ipari alpintechnika meghatározása tehát nem más, mint a lakossági és ipari munkák elvégzése magasan lévo, nehezen megközelítheto és "veszélyes" helyeken hegymászótechnika alkalmazásával. Az alpintechnika alkalmazása jóval kevesebbe kerül, mint az állványozással megoldott munkálatok.

Alpintechnika.com Kft
homlokzati hőszigetelés, dryvit, térburkolás, viacolor
http://www.nagybau-profi.hu

Nagybau-PROFI Kft. fő profilja: családi házak építése, generálkivitelezés, dryvit, homlokzati hőszigetelés, térburkolás, viacolor, minden, ami kőműves munka. Minőségi munka egyenesen a kivitelezőtől több éves szakmai tapasztalattal, több 100 elégedett ügyféllel.

homlokzati hőszigetelés, dryvit, térburkolás, viacolor
Szigetelésbolt a szigetelés szakértő
http://szigetelesbolt.hu/

Garantált minőségű szigetelés és hőszigetelés termékek, a kedvező szigetelés árak. Telefon: 06 20 20 99 009, 06 20 272 3235

Szigetelésbolt a szigetelés szakértő
Hőtükör fólia
http://www.heatkeeper.hu

Egy tipikus, központilag fűtött helyiségben sok hő vész el a radiátor mögötti és feletti falfelületen mielőtt összegyűlne a mennyezetnél, ahol további hőveszteség lép fel az épületszerkezetben. A Heatkeeper energia-megtakarító radiátor panel speciális fűrészfogas kialakítása egy másfajta áramlási képet eredményez a helyiségben. Így a meleg levegő szétáramlik a szobában, csökkentve a szoba felmelegítéséhez szükséges időt, és gyakorlatilag megszünteti a hideg foltokat. Egyenletesebb hőeloszlást eredményez. Takarítson meg energiát és fűtőanyagot hőtükör fóliával!

Hőtükör fólia
Hirdetések
Előző lap [1] 2 3 4 5 Következő lap
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1395 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 1395 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30419