Homlokzattisztítás, kőtisztítás, tégla tisztítás > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Homlokzattisztítás, kőtisztítás, tégla tisztítás > 3 weboldal. Kategória leírása: Épületek külső homlokzatának tisztítása homokszórással, magasnyomású mosással, és hasonló technológiákkal. Homlokzattisztítás, kőtisztítás, tégla tisztítás.

epitoipar.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Mobil homokszórás
http://www.mobilhomokszoras.hu

Homokszórás, homokfúvás technológiával homlokzattisztítás és egyéb építmény-, és épületelemek, szobrok, emlékművek, bontott tégla felületek tisztítása.

Mobil homokszórás
Ipari alpintechnika - OS Alpin
http://www.os-alpin.hu

Cégünk vállalja irodaházak üvegfelületeinek tisztítását, mosását, homlokzatok tisztítását, felújítását, ereszaljak cseréjét, javítását, korrózióvédelmi munkálatokat, veszélytelenítést és még számos magasan, kitett helyen végzendő építőipari és szerelési munkákat, alpintechnika alkalmazásával. Az alpintechnikánál általában nincs szükség forgalom elterelésre, engedélyeztetésre és lényeges olcsóbb, mint a kosaras autó vagy állványzat bérlése. Szakképzett ipari alpinistáink minőségi munkát végeznek, melyet referenciáink hosszú sora is bizonyít. Keressen minket, hogy ne közvetítőkhöz kerüljön a pénze, hanem közvetlenül velünk az alpintechnikában jártas kivitelezővel vegye fel a kapcsolatot.

Ipari alpintechnika - OS Alpin
Alpinista munkák
https://alpinfix.hu/

Hivatásos tűzoltó főállásom mellett vállalok mindenféle alpintechnikát igénylő munkát. Homlokzattisztítás, homlokzatjavítás mellett kisebb festési munkákat, eresz igazítást, tető tisztítást is vállalok.

Alpinista munkák
Hirdetések
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1395 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 1395 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30419