Hírek, cikkek > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hírek, cikkek > 7 weboldal. Kategória leírása: Építőipari és építészeti hírek és cikkek gyűjteménye.

epitoipar.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Videóinterjú Dr. Kistelegdi Istvánnal az energiatudatos építészetről
http://www.alternativenergia.hu/burokworkshop-videointerju/3554

Dr. Kistelegdi István A Pécsi Egyetem professzora által szervezett Burokworkshop rendezvényen jártunk. Ő és mentora, Prof. Dr. Roland Krippner vállalkozott egy videointerjúra.

Videóinterjú Dr. Kistelegdi Istvánnal az energiatudatos építészetről
Greenfo - Hírek: Tavasztól jönnek a passzív készházak
http://www.greenfo.hu/hirek/hirek_item.php?hir=16814/

Hamarosan megjelenik a magyar piacon is a passzív készház, illetve már készül az engedélyezési terve az első budapesti passzív irodaháznak, a kormányzati negyednek ...

Greenfo - Hírek: Tavasztól jönnek a passzív készházak
Családi házak, építési típusok
http://www.7haz.hu

Online építőipari gyorstalpaló építkezni vágyóknak hagyományos és extravagáns épületek bemutatása sok fotóval és videókkal. 7 haz.hu - válassz otthont!

Családi házak, építési típusok
Lakás zöldkártya - Házunk tája blog
http://hazunktaja.blog.hu/2013/01/28/lakas_zoldkartya

Mi az a lakás zöldkártya? Az ingatlan birtokosok már részlegesen ismerik a gondokat, energetikai kérdéseket. A most vásárlóknak, viszont célszerű előre informálódni néhány, de fontos tárgykörről. Mi lehet az energetikai tanúsítvány, lakás zöldkártya? Hogy takaríthatunk meg pénzt a fűtéssel? Érdemes alaposan körüljárni az ablak, a nyílászáró üvegtípusok, valamint a hűtés és fűtés témáját! Házunk tája oldalon válaszokat kaphat az ingatlanhoz kapcsolódó kérdésekre! Ilyen az Energetikai tanúsítvány is.

Lakás zöldkártya - Házunk tája blog
Ipari hírek a GyártásTrend oldalán
http://www.gyartastrend.hu/rovat/gazdasag/index.php

A GyártásTrend gazdasági rovata napi rendszerességgel ír a hazai és nemzetközi iparvállalatokat érintő gazdasági eseményekről, hírekről, gazdasági elemzésekről és egyes döntések hátteréről. A gépipar és autóipar, ipari gazdaság, CAD, CAMP, PLM, ipari informatika, ipari logisztika, fenntartható fejlődés, kutatás-fejlesztés legfrissebb szakmai hírei, állásajánlatok a Gyártástrend portálon.

Ipari hírek a GyártásTrend oldalán
Rezsicsökkentő tippek
http://www.rezsicsokkentok.hu/

Manapság egy átlagos háztartás kiadásainak jelentősebb részét a rezsi teszi ki. Oldalunkon hasznos leírásokat, tippeket, segédleteket találnak, hogy több maradhat a családi kasszában.

Rezsicsökkentő tippek
Daru hírek
https://mechepit.com/hirek/

Hazai és külföldi hírek, cikkek, sajtóanyagok darukkal és emelőgépekkel kapcsolatban. Időszakosan frissülő cikkek a daruzás világából. Kiállítások, újdonságok bevezetése és egyéb a darukat, emelőgépeket érintő témákról olvashat hasznos és aktuális cikkeket.

Daru hírek
Hirdetések
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1395 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 1395 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30419