Építőanyag gyártók > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Építőanyag gyártók > 18 weboldal. Kategória leírása: Ebben a kategóriában a regisztrált alapanyag gyártok direkt és nem közvetetten kereskedőkön keresztül tudnak szerepelni a katalógusban.

epitoipar.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Éptár
http://www.eptar.hu/

Az éptár elsődleges feladata, hogy marketing kommunikációs tevékenységet folytasson a magyarországi építőanyag gyártók és forgalmazók számára. Az éptár négyéves tevékenysége alatt bebizonyosodott, hogy szolgáltatásainknak mind az építőanyag gyártók és forgalmazók, mind az építészek folyamatos haszonélvezői.

Éptár
Masterplast
http://www.masterplast.hu/

A Masterplast cégcsoport története során minőségi építőanyagok gyártásával és forgalmazásával, valamint kiemelkedő kapcsolt szolgáltatásaival, logisztikai hátterével és terméktámogatásával szerzett hírnevet magának. Közép-és Kelet-Európa elismert és meghatározó építőanyag gyártó- és márkaforgalmazó vállalataként üzleti filozófiájának középpontjában a hozzáadott érték folyamatos növelése és termékeinek fejlesztése áll. A Masterplast arra törekszik, hogy termékei és szolgáltatásai révén partnerei további sikereket érhessenek el.

Masterplast
Magyar Építőanyagipari Szövetség
http://www.measz.hu

MÉASZ - Magyar Építőanyagipari Szövetség honlapja.

Magyar Építőanyagipari Szövetség
Talajstabilizáció és támfal építés - Tensar
http://www.tensar.hu/

Tensar világvezető gyártásban és anyagellátásban talajstabilizáció, talajerősítés, támfal építés terén. Termékeik nagy teljesítménye hasznos utak, vasutak, töltések és egyéb alkalmazási területeknél.

Talajstabilizáció és támfal építés - Tensar
Vértes-Beton Kft. - betongyártás
http://www.vertesbeton.hu

A betonok gyártását az iparágban eltöltött sok éves gyakorlattal és tapasztalatokkal rendelkező munkatársak irányítják és ellenőrzik, akik gondoskodni tudnak az építési termékekre vonatkozó jogszabályi követelmények és a betonszabványok előírásainak betartásáról.

A vevőink részére átadott friss betonok megfelelőségét független, akkreditált betonlaboratórium által is végeztetett vizsgálatok és folyamatos felügyeletük támasztja alá.

Transzportbetonjainkra is érvényes mottónkkal várjuk Tisztelt megrendelőink megkeresését:
„megbízható minőségű betont kínálunk versenyképes piaci árakon”

Vértes-Beton Kft. - betongyártás
Műanyag ablak,ajtó webáruház
http://www.ablakvasarlas.hu

Műanyag ablakok és nyílászárók értékesítése on-line.Ablakot vásárolva tőlünk 30 napos visszavásárlási garanciát vállalunk,indoklás nélkül visszajuttathatja az adott terméket. Jelentős árkedvezményekkel, kényelmesen otthonról vásárolhat ablakot,ajtót.A Foton Kft. 15 éve Magyarország meghatározó nyílászáró gyártó cége. Dinamikusan fejlődő, három gyáregység révén napi 600-700 ablak gyártása lehetséges. Akár 2-3 hét alatt elérhetővé válik Önnek új nyílászárója! Napjainkban 3 országba exportáljuk termékeinket a vásárlói igények szerint. Egyetlen jól megválasztott ablak jelentős megtakarítást és évtizedekre szóló kényelmet jelent.

Műanyag ablak,ajtó webáruház
ACTUAL ablak - Faablak, passzívház ablak, nyílászáró
http://www.actual-ablak.com/

Mai kornak megfelelő ablak beépítésével sok energiát takaríthat meg! Az ACTUAL ablakok, nyílászárók készítésekor újszerű műszaki megoldások alkalmazásával érik el a hőszigetelést. Az ablakoknál a melegperem és speciális ablakprofilok biztosítják a kiváló hőszigetelést. Faablak, műanyag ablak, passzívház ablak légtömör beszerelésével tovább lehet fokozni az energiatakarékosságot. High-tech hőszigetelt ablak az ACTUAL Kft.-től! Részletesebb nyílászáró tájékoztatók az actual-ablak.com weboldalon találhatók. A műanyag ablakok és faablakok többségükben már 3 rétegű üveggel kerülnek beépítésre.

ACTUAL ablak - Faablak, passzívház ablak, nyílászáró
Alexovics Kft.
http://alexovics.hu/

Az Alexovics Kft. 1992 óta foglalkozik plexi és egyéb műanyagok értékesítésével és megmunkálásával. A szolgáltatások: méretre vágás, (darabanyag értékesítés) élhajlítás 2fm-ig, marás, fúrás, polírozás, esztergálás, ragasztás, hegesztés. Ezeken a területeken: élelmiszeripar, gépipar, reklámipar, építőipar, belő építészet.

Alexovics Kft.
Lemezalkatrész gyártás
http://www.meliorlaser.hu

A Melior Laser Kft. ipari termékeket gyártó és szolgáltató cég, lemezmegmunkálással és lemezalkatrész gyártással foglalkozik. Mára a Melior Laser Kft. felkészült a síklemez megmunkálástól a lemezalkatrész gyártáson keresztül akár komplex termékek előállítására is. Szakmai tudásunkat és tapasztalatainkat a fémmegmunkálás terén az alábbi iparágak beszállítójaként kamatoztatjuk: elektronikai ipar, gépgyártás, járműipar, bútorgyártás, építőipar, orvostechnika, reklám és dekoráció. Vállalatunk alkalmazott technológiái a lézeres vágás, CNC élhajlítás, stancolás, fémcsiszolás, hegesztés, forgácsolás, csapsajtolás, kötőelem besajtolás és felületkezelés.

Lemezalkatrész gyártás
Schumacher fa nyílászárók
http://www.schumacherajto.hu

Minőségi fa nyílászárók gyártása, felületkezelése, helyszínre szállítása, beépítése. Otthon, öröm, nap, mint nap. Azon fáradozunk, hogy Önnek olyan otthona legyen, ahol körülöleli a természetesség. Ablakaink igényes és korszerű megoldásokkal készülnek, bejárati ajtóink esztétikusak, biztonságosak és időtállóak, beltéri ajtóink pedig a modern vagy a klasszikus vonalvezetésükkel az Ön házának, lakásának dekoratív elemeivé válhatnak. Válasszon új vagy felújított otthonába SCHUMACHER® nyílászárót, hogy hosszú évek múltán is úgy érezze, jól döntött a nyílászáró választásnál.

Schumacher fa nyílászárók
Hangszigetelt ablak gyártás, kivitelezés
https://www.ablak-profi.hu/nyilaszaro-csere

Ablak gyártás, beépítés és csere az Ablak-Profi tapasztalatával és szaktudásával. Nézzen körül referenciáink között, professzionális fa és műanyag nyílászárók gyártásával, kivitelezésével foglalkozunk: ablakok, beltéri és bejárati ajtók, árnyékolók széles választékával várjuk kedvező árakon.

Hangszigetelt ablak gyártás, kivitelezés
Mitől jó a passzívház ablak? - ACTUAL
http://www.actual-ablak.hu/

Spóroljon a számlákon passzívház ablak beépítéssel! A cég már csaknem negyven éve foglalkozik minőségi nyílászárók gyártásával. A weboldalra ellátogatva Ön végigtekintheti az ACTUAL Ablak nyílászáró ajánlatát, aminek fa és műanyag ablak egyaránt a része. De mondjuk ha rendelés előtt még megbizonyosodna a passzívházablakok paramétereiről, arra is akármikor lehetősége nyílik az oldalon! Az ICON3 passzívház szintű ablak például fantasztikusan jó a hőszigetelésben, így hosszabb távon nagyon takarékos. Ha korszerű nyílászárót keres, akkor egy passzívházablak a megfelelő döntés!

Mitől jó a passzívház ablak? - ACTUAL
Ablakgyártás
http://ablakgyartatabanya.hu/

A tatabányai Tatabánya Ablakgyár Kft. öt éve foglalkozik kiváló minőségű ablakok gyártásával és érékesítésével. Ezen kívül a cég redőnyök valamint külső és belső ablakpárkányok gyártásával is foglakozik.

Ablakgyártás
Fugázás a konyhában
http://www.fugazoanyag.hu/hova-melyik/konyha_fugazas/

Lakásfelújítás? Felújítod a konyhádat? Ne feledkezz meg a minőségi fugákról sem! A Mapei fugáinak segítségével megelőzheted a penész kialakulását a konyhádban! Válassz a csempédhez Mapei fugát és sokáig megőrizheted otthonod szépségét!

Fugázás a konyhában
Bejárati ajtó gyártás
https://ajtonet.hu/bejarati-ajtok/

Belső ajtók és bejárati ajtók gyártása és teljes körű kivitelezése helyszíni felméréssel, az Ajtónet.hu profi csapatával. Nézzen körül ajtó kínálatunkban, ahol tömörfa, műanyag, alumínium, laminált és biztonsági ajtókat kínálunk kedvező áron. Magas minőségű, időtálló nyílászáróért keressen minket!

Bejárati ajtó gyártás
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1395 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 1395 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30419