Építési tanácsadás > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Építési tanácsadás > 39 weboldal. Kategória leírása: Építési tanácsadás, műszaki ellenőr.

epitoipar.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Energiatanúsítvány, Bácsi Mérnökiroda
http://www.xn--energia-tanstvny-smb7slj.hu/

Energiatanúsítvány, energetikai tanácsadás a Bácsi Mérnökiroda fő szolgáltatása. Két évtizedes mérnöki tapasztalattal cégünk fő célja az ügyfelek elégedettsége. Energetikai tanúsítvány készítésével olyan energetikai mutatókhoz, javaslatokhoz juthat, melyekkel jelentősen csökkentheti energia kiadásait. Válassza Ön is a Bácsi Mérnökiroda szolgáltatását! Bácsi Mérnökiroda Cím: 1118 Budapest, Villányi út 55-65. Web: www.energia-tanúsítvány.hu Email: info@bacsi-mernokiroda.hu Tel: +36-30-6328-820 Hívjon minket most!

Energiatanúsítvány, Bácsi Mérnökiroda
Építési tanácsadás - Hogy az építkezés ne rémálom legyen!
http://www.epitesitanacsadas.hu/

Építési tanácsok, kézpénzt érő megoldások! On-line segítség építészeti- és anyagtervezéshez, házépítéshez, felújításhoz!

Építési tanácsadás - Hogy az építkezés ne rémálom legyen!
Házépítők Kalauza
http://www.hkonline.hu/

Vásárlók, felújítók - építhet a tudására ...

Házépítők Kalauza
Építinfó.hu
http://www.epitinfo.hu/

Építőipari kézikönyv - Ingyenes hírlevelek - Online kiadványok - Képzés, tanfolyam ...

Építinfó.hu
Kockázatelemzés készítése
http://stflorian.hu/index.php?page_id=126

Kockázatelemzés készítése, építészeti-tűzvédelmi elemzések és statisztikai kimutatások, munkavédelmi oktatás cégeknek, valamint tűzvédelmi berendezések értékesítése és beszerelése

Kockázatelemzés készítése
ÉpítésiMűszakiEllenőr.hu
http://www.epitesimuszakiellenor.hu/

Ha Ön már építkezik vagy építkezni szeretne... Ha az Ön cége Építési Műszaki Ellenőrt szeretne alkalmazni... Ha Ön építési műszaki ellenőr vagy az szeretne lenni...

ÉpítésiMűszakiEllenőr.hu
Érintésvédelem, villámvédelem, EPH
http://www.makranyi.hu/

Érintésvédelmi felülvizsgálat, villámvédelmi felülvizsgálat, érintésvédelmi mérés, EPH mérés. Budapest, Pest megye Borsod-Abaúj-Zemplén

Érintésvédelem, villámvédelem, EPH
ArchiWeb
http://www.archiweb.hu/

ArchiWeb - Építészeti, építőipari online szolgáltatás

ArchiWeb
Galcsik László építési műszaki ellenőr, felelős műszaki vezető
http://laszlo.galcsik.hu

A mai, szakosodott világban nagy szükség van arra, hogy az építtetők, beruházók, szakmai-, vagy pénzügyi befektetők biztonságos felügyelet mellett vihessék végig építési programjaikat. Fontos, hogy szakavatott személy ügyeljen a szakmaiságra, a kockázatok csökkentésére, a hatékonyságra. A gondosan kiválasztott építési szakember elősegíti az építési beruházás terv szerinti, gyors, jól ütemezett, költséghatékony kivitelezését.

Galcsik László építési műszaki ellenőr, felelős műszaki vezető
Architex Építészeti Tervező és Műemlékhelyreállító KFT.
http://www.architex.hu/

Építészeti tervezés, épületdiagnosztika, szaktanácsadás, szakvélemény készítés.

Architex Építészeti Tervező és Műemlékhelyreállító KFT.
Költségvetés, árajánlat készítés
http://www.arszakertes.hu

Tevékenységi körünk építőipari ár-és költségszakértés. Beruházók, kivitelezők, tervezők, magán építtetők részére kívánunk segítséget nyújtani a beruházás előkészítésétől kezdve egészen a projekt lezárásáig. Szolgáltatásaink közé tartozik a költségvetés-kiírás, árajánlat-készítés, tervek felülvizsgálata, mennyiségi számítások, pályázati anyag összeállítása, az építési költségek optimalizálása, kivitelezők tendereztetése, elszámolások készítése, vállalkozói teljesítések ellenőrzése. 25 év vállalkozás előkészítői, árszakértői és költségszakértői tapasztalat.

Költségvetés, árajánlat készítés
Az első fontos lépés családiház tervezésekor: földmérés
http://www.xn--fldmrs-evab5i.net/Tervezesi-felmeresek.html

Egy jó terv elkészítéséhez elengethetelen az adott ingatlan birtokjogi ellenőrzése, síkrajzi és magassági felmérése, ábrázolása, egyéb, tervezési szempontból felmerülő geometria kérdések tisztázása. Ezeket a feladatokat a földmérő tudja elvégezni.

Az első fontos lépés családiház tervezésekor: földmérés
Lakáshitelonline.hu
http://www.lakashitelonline.hu

Lakáshitel infromációs portál, összehasonlító hitelkalkulátorral! Építési hitelek, vevőfinanszírozás.

Lakáshitelonline.hu
Költségvetés készítése
http://www.terc.hu

A Terc Kft. a legmegbízhatóbb építési információval kapcsolatos szolgáltatással foglalkozó Kft. itthon. Szerteágazó tevékenységünk szolgáltatásai azért jöttek létre, hogy elősegítsék elsősorban az építőipar tevékenységét, továbbá a lakossági szféra számára is hasznosak lehetnek. Alapvető tevékenysége építőipari költségvetés-készítő programok fejlesztése és forgalmazása. A TERC V.I.P. Összevont Építőipari Költségvetés-készítő Programrendszer, és az Önköltség interneten elérhető költségvetés-készítő program javasolt tervezőknek, költségvetés készítőknek, megrendelőknek, kivitelezőknek, alvállalkozóknak, építési műszaki ellenőröknek. Civil alkalmazásra az Önköltség program ajánlott.

Költségvetés készítése
Inter Bau Plan Mérnöki és Szakértői iroda
http://www.interbauplan.hu

Az 1990-ben alakult Inter-Bau-Plan Mérnöki Iroda tevékenységei az alábbiak: tervezés, tervellenőrzés, szakértés, diagnosztika, tartószerkezeti minőségbiztosítás, katasztrófa vizsgálat és kármentesítés. A társaság célja, az építőipar tervezési - szakértési területén magas műszaki színvonalú és gazdaságosan megvalósítható szellemi alkotások létrehozása, melynek főmottói: a minőség, a precizitás, a gazdaságosság, valamint az időtállóság.

Inter Bau Plan Mérnöki és Szakértői iroda
Hirdetések
Előző lap [1] 2 3 Következő lap
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1395 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 1395 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30419