Weboldallal kapcsolatos visszajelzés (hibajelentés, link módosítási kérelem küldése):

Takács Zoltán asztalos mester - egyedi asztalos munkák garanciával

Link mentése  |   Weboldal értékelése  |   Weboldal ajánlása  |   Link részletei  |   Nyomtatás
Azonosító: 2468
Megnevezés: Takács Zoltán asztalos mester - egyedi asztalos munkák garanciával
Leírás: Takács Zoltán asztalos mester vagyok. Közel 20 éve foglalkozom asztalos, épületasztalos, bútorasztalos tevékenységgel korszerű gépekkel felszerelt, 250nm-es műhelyemben. Igyekszem vevőim minden igényét kielégíteni, így speciális, egyedi elképzeléssekkel is bátran megkereshetnek engem! Fő profilom fa nyílászáró, ajtó, ablak, kültéri és beltéri bútor, konyhabútor, szobabútor, kerti bútor készítés egyedi elképzelések alapján. Ezen kívül vállalok felújításokat, javításokat és régi restaurációját. Asztalosműhelyemben tömör fa (tölgy, bükk), fenyő, laminált forgácslap (bútorlap), és MDF alapanyaggal egyaránt dolgozom. Vállalkozásom tevékenységi területe főként Pest megye, Budapest és annak vonzáskörzete, de az ország egész területén vállalok megbízásokat. Budapest területén a helyszíni felmérést, díjtalanul végezem, a munka megkezdése előtt korrekt és részletes árajánlatot adok. Minden munkámra garanciát vállalok! Takács Zoltán asztalos mester +36 70 614-0141 takacsz72@gmail.com
Kategória:
Neved:
Email címed:
Bejelentés oka:
Megjegyzés:
Kérlek írd be az eredményt:
3 x 9 =
Visszajelzés elküldése:
FONTOS! OLVASD EL!
Itt az adott weboldallal kapcsolatosan tudsz a katalógus szerkesztőjének üzenni.
A katalógusban szereplő weboldalakkal nem állunk közvetlen kapcsolatban, ezért az adott oldalakkal kapcsolatos konkrét kérdéseid ne itt tedd fel, mert ez az űrlap nem azt a célt szolgálja, ezért nem áll módunkban és nem is tudunk ilyen jellegű kérdésekre válaszolni!

Lehetőséged van:
- Linkmódosítás kérésére
- Visszajelzésre ha az adott oldal nem elérhető
- Visszajelzésre ha az adott oldal nem megfelelő kategóriában van
- A weboldal bemutatkozó leírásának módosítására.

Kérünk, linkváltoztatási kérésnél minden adatot közölj!
Vedd figyelembe, hogy a beérkezett linkmódosítási kérelmek számától függően, a módosítások végrehajtása hosszabb időt is igénybe vehet.