A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ABC szerint > Építőipar - wyw.hu

Tartalom:

epitoipar.wyw.hu

A bontás szakértői
A bontás szakértői
http://www.bontas.net/

Az épületet bontsuk és ne romboljuk! Gépi bontás épületbontás és faház bontás 15 éves tapasztalattal, több 100 bontási munkálattal a háttérben, korszerű géppark mellett, gyors és hatékony földmunkagépek használatával, Pest megye területén.

www.bontas.net
A Hidegburkolás Művészete
A Hidegburkolás Művészete
http://www.szladek.gportal.hu

Csempézés, padlólapozás és egyéb hidegburkoló munkák, hidegburkolat javítása, kisebb kömüves munkák, javítások.

www.szladek.gportal.hu
A minőségi burkolás
A minőségi burkolás
http://www.hungary-bau.hu

Burkoló munkák kivitelezése. Csak a minőség ! vállaljuk családi, iker, sor, házak, mühelyek, irodák, szakszerű hideg burkolását Budapest és környékén kis brigáddal, nagy dolgokra képesen T: +36 70 322- 0176

www.hungary-bau.hu
A szendvicspanel szakértő - brollo.hu
A szendvicspanel szakértő - brollo.hu
http://www.brollo.hu/

Cégünk 1993-ban, Magyarországon az elsők között kezdte el a szendvicspanel építőelemek forgalmazását. Jelenleg több jelentős szendvicspanel gyártó cég termékeit forgalmazzuk, ezek közül az egyik legjelentősebb az olasz Marcegaglia acélgyártó konszern Brollo típusú szendvicspaneljei.

www.brollo.hu
A szerelt kémény előnyei
A szerelt kémény előnyei
http://www.kemeny.hu/szolgaltatasok/szerelt-kemeny

A szerelt kémény előnye, hogy hamar telepíthető és abszolút biztonságos, ráadásul bárminemű tüzelőberendezéshez könnyen beszerelhető. A szerelt kémény súlya jóval csekélyebb, mint mondjuk egy beton köpenyelemesé, ezért az acél tartókkal is falra szerelhető. Ha a szerelt kémény árakra, vagy a kivitelezés menetére kíváncsi, akkor azt a Kémény.hu -n megtalálja!

www.kemeny.hu
A-készház
A-készház
http://www.a-keszhaz.hu/

Ha Ön könnyűszerkezetes házat kíván építtetni, akkor kényelmesen és ingyen begyűjtheti a kívánt információkat, amennyiben igénybe veszi szolgáltatásunkat.

www.a-keszhaz.hu
A-készház: készházak
A-készház: készházak
http://www.a-keszhaz.hu/forum.php?site=hozza&kid=14

A-készház: készházak, könnyűszerkezetes házak | fórum.

www.a-keszhaz.hu
Abadus - A munka alkusz
Abadus - A munka alkusz
http://www.abadus.hu

Az abadus kényelmes és hatékony eszköz, hogy munkaadó és munkavállaló a legjobb feltételek mellett egymásra találjon! Ha Ön munkát kínál, a beérkezett ajánlatokból a legkedvezőbbet választhatja ki, míg szabadúszó munkavállalóként az Önnek legmegfelelőbb munkák elvégzésére tehet ajánlatokat! Szervezzen meg minden munkát hatékonyan és találja meg a megfelelő szakembert!

www.abadus.hu
Abelia faiskola és virág dísznövény kertészet Szőreg
Abelia faiskola és virág dísznövény kertészet Szőreg
http://abelia-faiskola.atw.hu/

Kertépítés, gyümölcsfa, konténeres örökzöldek, rózsa termesztés. Tuják, hamisciprusok, borókák, sövénynövények, virágzó díszcserjék, lombos díszfák. Szolid ár, gazdag választék.

abelia-faiskola.atw.hu
Abelias kert szőlő gyümölcs és díszfaiskola Szeged
Abelias kert szőlő gyümölcs és díszfaiskola Szeged
http://abeliaskert.atw.hu/

200 féle kerti dísznövény és növényritkaság.Díszfa, fenyő, örökzöld, díszfű, virágok, évelők, sövények clematisok, áfonya, kiwi, homoktövis. kertépítést vállalunk.

abeliaskert.atw.hu
Ablak Veszprém
Ablak Veszprém
http://farkasablak.hu

Családi házak, panel lakások, intézmények nyílászáróinak cseréjét,árnyékolását illetve legyártását vállaljuk rövid határidővel, a beépített nyílászárókra garanciát vállalunk. Redőnyt és szúnyoghálót egyedi méretre is gyártunk.

farkasablak.hu
Ablakcsere utáni helyreállítás
Ablakcsere utáni helyreállítás
http://www.ablakcsereutan.hu

Ablakcsere utáni helyreállítás (kávajavítás, spalettajavítás, kőműves javítás): Az ablakcsere után keletkezett falfelület sérüléseinek kijavítása, helyreállítása Kiváló hőszigetelésű falfelület kialakítása Pozitív sarkok élvédőzése Kétszeri glettelés (festés előkészítés) Díjmentes helyszíni műszaki felmérés és árajánlat készítés (a felmérést és a tényleges árajánlat készítést, az ablakcserét követően, a megkereséstől számított 2 munkanapon belül tudjuk biztosítani) Tájékoztató jellegű árajánlatot a nyílászárók méretei megadásával tud kérni elérhetőségeinken.Árajánlat kérésnél kérjük tüntessen fel telefonos elérhetőséget, műszaki egyeztetés céljából. Szaktanácsadás Igény esetén párkányok, illetve takarólécek elhelyezése

www.ablakcsereutan.hu
Ablakgyártás
Ablakgyártás
http://ablakgyartatabanya.hu/

A tatabányai Tatabánya Ablakgyár Kft. öt éve foglalkozik kiváló minőségű ablakok gyártásával és érékesítésével. Ezen kívül a cég redőnyök valamint külső és belső ablakpárkányok gyártásával is foglakozik.

ablakgyartatabanya.hu
Ablakszigetelés
Ablakszigetelés
http://www.duploablak.hu/

Duplo rendszerű ablakszigetelés a már meglévő ablakok hő- és hangszigetelésére, bontási és helyreállítási munkák nélkül.

www.duploablak.hu
Ablakszigetelés - Tospur Kft.
Ablakszigetelés - Tospur Kft.
http://www.tospur.hu/ablakszigeteles/

Húsz éve szakterületünk az ablakfelújítás és az ablakszigetelés. Nem fog bennünk csalódni, az általunk végzett munka minőségét CSI és ISO 9001 bizonylatok igazolják. Csökkentse fűtésköltségeit az elavult üvegek cseréjével! Az ablakok utólagos szigetelése során korszerű anyagokat, két-, illetve háromrétegű üveget használunk. A legújabb fejlesztések is elérhetőek nálunk, így a piac legjobb hőszigetelő tulajdonságaival rendelkező Heat Mirror üvegek vagy az öntisztító típusok. Kérje ajánlatunkat! Hívjon bizalommal.

www.tospur.hu
Ablakszigetelés svéd bemarásos technológiával
Ablakszigetelés svéd bemarásos technológiával
http://ablakszigeteles.hrh.hu/

Takarékoskodjon otthonában az évtizedek óta alkalmazott svéd szilikon technológia segítségével. Otthona csendesebb lesz, mivel az ablakszigetelés kiváló hangszigetelő, emellett nem engedi be házába a port és megszünteti a huzatot. Minőségi technológia. A beépített szigetelőanyagra 10 év garanciát vállalunk, festéskor kiszedhető. Mielőbb kezdjen el takarékoskodni, egyeztessen időpontot most!

ablakszigeteles.hrh.hu
Ablakvilágguru
Ablakvilágguru
http://ablakvilagguru.hu

Kiváló nyílászárók profi, szakszerű kiszerelésére szakosodott a cég kedvező árakon.

ablakvilagguru.hu
Absolute Méréstechnika Kft.
Absolute Méréstechnika Kft.
http://www.abmt.hu

Az Absolute Méréstechnika Kft. célja, hogy vevőink számára minőségi, jövőbiztos és versenyképes árú műszereket, berendezéseket biztosítson. Termékpalettánkban mind a roncsolásos anyagvizsgálat eszközeit (szakítógép, keménységmérő, erőmérő állvány, digitális erőmérő, stb.) mind a roncsolásmentes anyagvizsgálat műszereit (rétegvastagság mérő, falvastagság mérő, ipari endoszkóp, boroszkóp, ultrahangos repedésvizsgáló, hibakereső, stb.) szerepeltetjük, illetve forgalmazunk laboratóriumi berendezéseket is (szárítószekrény, kemence, rázógép, mágneses keverő, diszpergáló, stb.).

www.abmt.hu
Accusealed Kft.
Accusealed Kft.
http://www.napelem.hu/

Cégünk fő feladatának a megújuló energiaforrások elterjesztését tekinti.

www.napelem.hu
Acél Táblázat
Acél Táblázat
http://www.tablazat.hu/acel_szinesfem/

Átfogó képet szeretne kapni a keresett partnerről, nemcsak egy telefonszámot? Üzleti partner - Cégek termékei és szolgáltatásai

www.tablazat.hu
Acélszerk Kft. - Budapest
Acélszerk Kft. - Budapest
http://www.acelszerk.hu/

Acélszerk Kft. - Generálkivitelezés, asztalos és lakatos ipari termékek gyártása.

www.acelszerk.hu
ACTUAL ablak - Faablak, passzívház ablak, nyílászáró
ACTUAL ablak - Faablak, passzívház ablak, nyílászáró
http://www.actual-ablak.com/

Mai kornak megfelelő ablak beépítésével sok energiát takaríthat meg! Az ACTUAL ablakok, nyílászárók készítésekor újszerű műszaki megoldások alkalmazásával érik el a hőszigetelést. Az ablakoknál a melegperem és speciális ablakprofilok biztosítják a kiváló hőszigetelést. Faablak, műanyag ablak, passzívház ablak légtömör beszerelésével tovább lehet fokozni az energiatakarékosságot. High-tech hőszigetelt ablak az ACTUAL Kft.-től! Részletesebb nyílászáró tájékoztatók az actual-ablak.com weboldalon találhatók. A műanyag ablakok és faablakok többségükben már 3 rétegű üveggel kerülnek beépítésre.

www.actual-ablak.com
Adam 96 Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Adam 96 Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
http://www.adam96.hu/

Konténeres sittszállítás - Homok, sóder, termőföldszállítás - Épületbontás, tereprendezés - Gépi földmunkák, alapkiemelések - Építőanyagok szállítása - (Budapest III. Ker. Aranyos u. 14.)

www.adam96.hu
AG. Fenster télikert rendszerek
AG. Fenster télikert rendszerek
http://www.agfenster.hu

Hagyományos és viktoriánus télikertek A télikertek PVC profilokból készülnek, acél merevítéssel, melyek extrudálását a belga Deceuninck cég végzi, amely a maga nemében a legnagyobb és legrégibb cég a világon. A Deceuninck télikert-profilok megfelelnek a legszigorúbb hő- és hangszigetelési, vízzárási és széláteresztési követelményeknek. A Deceuninck cég termékeire vonatkozóan több minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik, melyeket többek közt a belga Nemzetközi Építőipari Intézet, a francia CSTB, a brit Agreement Board, a holland KOMO, a cseh CSI Zlín és a magyar ÉMI állított ki. A DECEUNINCK télikertek az Ön és családja számára minden évszakban biztosítják a tökéletes komfortot.

www.agfenster.hu
Agri-Pellet Kft.
Agri-Pellet Kft.
http://agri-pellet.hu

Az Agri-Pellet Kft. évtizedes tapasztalattal és több száz értékesített megawattal a háta mögött kínál komplex megoldásokat fűtési rendszerek kialakítására, üzemeltetésére. Biomassza kazánjai (SAS és CTP) kategóriájának egyik legjobb termékei, az Agri-Pellet Kft-nél értékesített agripellet fűtőanyaggal megbízhatóan és gazdaságosan üzemel.

agri-pellet.hu
Ahol a megrendelő megtalálja a szolgáltatót!
Ahol a megrendelő megtalálja a szolgáltatót!
http://www.szakilicit.hu/

Szakembert keres? Itt megtalálhatod nemcsak a legolcsóbb, hanem a legjobb szolgáltatót is a munka elvégzésére!

www.szakilicit.hu
Airbrush dekorpisztolyok mesefalakhoz
Airbrush dekorpisztolyok mesefalakhoz
http://www.paplaszlo.com/airbrush.html

Airbrush eszközök: Pisztolyok, kompresszrok, kiegészítők forgalmazása.

www.paplaszlo.com
Ajtó Hungária Kft.
Ajtó Hungária Kft.
http://ajtohungaria.hu

Az Ajtó Hungária Kft. elsősorban kiváló minőségű nyílászárók forgalmazásával, szakszerű kiépítésével foglalkozik.

ajtohungaria.hu
Akardia Bt. - Székesfehérvár
Akardia Bt. - Székesfehérvár
http://www.akardia.hu/

Midea, LG, McQuay, Mitsubishi, Daikin klímák forgalmazása és telepítése. Bemutatóterem: 8000, Székesfehérvár, Palotai út 127 Nálunk mindenki megtalálja a kedvére valót!

www.akardia.hu
Akciós fa, fém, táblás, tekercses kerítés
Akciós fa, fém, táblás, tekercses kerítés
http://keritesakcio.hu

Hagyományos és egyedi kerítés, kapu kiváló minőségben, kedvező áron. Használt mobil kerítés, tartozékokkal most jelentős kedvezménnyel. Vadháló széleskörű felhasználásra, különböző méretben, oszlopokkal, kiegészítőkkel, akciós áron. Kiváló minőségű horganyzott, fonott kerítés dróthálót tekercses kiszerelésben vagy teljes rendszerben kínálunk most kedvezményes áron. Minőségi, tartós kerítés, kapu kedvező áron. Ha hagyományos kerítést keres, vagy alternatív megoldásban gondolkodik, ha féltett virágait kívánja megóvni a kutyáktól, vagy magánerdejét szeretné bekeríteni, nálunk ezekhez a megoldásokhoz kedvezményesen juthat hozzá.

keritesakcio.hu
Al-Ko
Al-Ko
http://www.al-ko.hu

Kerti gépek, szivattyúk, tókellékek

www.al-ko.hu
Alba Fűtés Épületgépészeti Kft. (Székesfehérvár)
Alba Fűtés Épületgépészeti Kft. (Székesfehérvár)
http://komfort-gepesz.hu/

Az Alba Fűtés Épületgépészeti Kft. víz, fűtés, gáz, napenergia és szellőzés kivitelezéssel foglalkozik. Munkánk során előnyben részesítjük korszerű, energiatakarékos megoldások alkalmazását. Ezek közés tartozik a kondenzációs gázkazán, a napkollektor, a falfűtés, a padlófűtés stb. Tevékenységi körünk a családi háztól a nagyobb kereskedelmi épületek épületgépészeti kivitelezéséig terjed.

komfort-gepesz.hu
Alba Lamella Kft.
Alba Lamella Kft.
http://albalamella.hu

Az Alba Lamella Kft. elsősorban árnyékolástechnikával foglalkozik, az árnyékolók kiépítése mellett pedig felméréseket, tanácsadásokat is kínál.

albalamella.hu
Alba-Diamant kft - Betonvágás, fúrás
Alba-Diamant kft - Betonvágás, fúrás
http://www.betonvagas-furas.hu/

Ha ön sem szereti a hagyományos bontási technológiával együtt járó zajt, port, a hosszú és körülményes bontást, a káros rezgéseket, melyek roncsolják az épületrészeket, válassza inkább a gyémánttechnológiás vágást és fúrást.

www.betonvagas-furas.hu
Alexovics Kft.
Alexovics Kft.
http://alexovics.hu/

Az Alexovics Kft. 1992 óta foglalkozik plexi és egyéb műanyagok értékesítésével és megmunkálásával. A szolgáltatások: méretre vágás, (darabanyag értékesítés) élhajlítás 2fm-ig, marás, fúrás, polírozás, esztergálás, ragasztás, hegesztés. Ezeken a területeken: élelmiszeripar, gépipar, reklámipar, építőipar, belő építészet.

alexovics.hu
Alfavillamosság - Pécs
Alfavillamosság - Pécs
http://www.alfavillamossag.hu/

Köszönjük a megtisztelő érdeklődését! Reméljük honlapunkon minden szükséges információt megtalál. Igénye szerint árkalkulációt készítünk, helyszíni felméréssel. Szolgáltatási terület: Baranya megye. Válassza a minőséget! Épületvillamosság. Házak, lakások teljeskörű villanyszerelése (tervezéstől a kivitelezésig). Világítástechnika, biztonságtechnikai berendezések telepítése, felülvizsgálata. Telefonhálózat kiépítése. Kaputelefon-rendszerek kiépítése, karbantartása. Elektromos távműködtetésű kapuk, bejárók kiépítése Villamos gépek és berendezések szerelése, javítása. Villám - és túlfeszültség elleni védelem. Időszakos és rendszeres karbantartási munkák. Érintésvédelmi felülvizsgálatok. Mérőhelyek kialakítása. Intelligens épület – x10 rendszerrel telepítve. Szerződéses rendszeres és kríziskarbantartás. Rövid határidejű hibaelhárítás. Válassza a minőséget!

www.alfavillamossag.hu
Alisca Bau Kft.
Alisca Bau Kft.
http://www.aliscabau.hu/

A szekszárdi ALISCA BAU Kft-t 1991. február 12-én, 1 millió forint törzstőkével alakult - elsődlegesen mélyépítési létesítmények: vízvezeték, szennyvíz- és csapadékcsatorna, víz- és szennyvíztisztító műtárgyak kivitelezésére ...

www.aliscabau.hu
Alkotás Kft. - Budapest
Alkotás Kft. - Budapest
http://www.alkotás.hu/

Alkotás Kft. - Építőipari generálkivitelezés, szakipari munkák, gipszkarton szerkezetek, gépészet, klímaszerelés, villanyszerelés, műgyanta burkolat, lakások, irodák, üzletek felújítása.

www.alkotás.hu
Alpakka A-tól Z-ig Ltd
Alpakka A-tól Z-ig Ltd
http://azgeneral.hu/

Az Alpakka A-tól Z-ig Ltd az építőipar különböző ágaiban nyújt remek szolgáltatásokat: lakásfelújítással, festéssel, mázolással, hőszigeteléssel foglalkozik.

azgeneral.hu
Alpin festés
Alpin festés
http://www.iparialpinmunka.hu/alpinfestes.php

Reklámfeliratok festése - Dryvit szigetelő rendszer festés - Vasszerkezetek festése, korróziógátlás - Kémények festése ...

www.iparialpinmunka.hu
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1437 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 1437 | Várakozó linkek: 53 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 36432