Vízszigetelés > 2. oldal > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Vízszigetelés > 2. oldal > 21 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Izometal a tökéletes vízszigetelés
http://www.izometal2000.hu

Nedves falú lakásban lakni nem kellemes. Az esztétikai problémán túl a dohos szag is nagyon zavaró lehet, hiszen mindent átjár. A lakásban élők légúti panaszait is okozhatja a penészes, salétromos fal, amelyek a vízszigetelés elvégzése után eddigi ügyfeleink beszámolói alapján minden esetben enyhültek. A falszigetelésnek többféle módja van. A kiválasztott technológiát a szigetelni kívánt fala anyaga, vastagsága, aktuális állapota határozza meg. Cégünk saját fejlesztése az izometál acéllemez besajtolásos technológia amely fizikai úton szünteti meg a nedvesedést. Ahol a fal sajátosságai nem engedik ezt az eljárást ott vegyi falszigetelési módszereket alkalmazunk például szigetelő pasztát. További részletekért látogasson el weboldalunkra.

Izometal a tökéletes vízszigetelés
falazat utólagos vízszigetelése, hőkamerás mérések
http://hidrofobia.hu

A cég vizes falak utólagos szigetelésével és épületdiagnosztikai mérésekkel foglalkozik. Kivitelezzük a következő szigetelési technológiákat: acéllemez besajtolás, nyomás alatti injektálás, kenhető szigetelések, falvágás és műanyag lemezes szigetelés, hidrofóbizálás, vegyi sótalanítás. Ingatlan vásárlás előtt álló kedves ügyfeleinknek is hasznos segítséget tudunk nyújtani. Az ingatlan állapotának műszeres felmérése során kiderülhetnek az esetlegesen előre szemmel nem látható hibák. Ezzel sok pénzt és nem kevés bosszúságot spórolhat meg a leendő tulajdonos.

falazat utólagos vízszigetelése, hőkamerás mérések
Szakszerű vízszigetelés optimális díjazással.
http://www.falkiszaritas.hu

Ön a megfelelő helyen jár, ha az a célja, hogy eljusson a dohos épülettől a egészséges klímájú otthonig. Segítek Önnek abban, hogy megtalálja a hatékony utólagos szigetelés megoldást korrekt áron.

Szakszerű vízszigetelés optimális díjazással.
Stílusbádog bádogos bolt
http://stilusbadog.hu/

Kezdjen nálunk, ha bádogos termékre van szüksége! Bádogos boltunkban ereszcsatorna, horgonyzott, saválló, perforált, vörös- és sárgaréz lemezek táblában és tekercsben, méretre vágva is kaphatóak a bádogos szaküzletünkben. Szakképzett, sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink segítenek az Ön igényeinek legmegfelelőbb bádogos termék kiválasztásában. Ha a raktárkészletünkben éppen nincs az Önnek kellő termék, néhány napon belül beszerezzük, legyen szó tetőkibúvóról, kémény bélés csőről vagy szellőzőről.

Stílusbádog bádogos bolt
Vízszigetelés prodesszionális módon, Diósd
http://xn--lapostet-szigetels-rwb48r.hu/szolgaltatasok/vizszigeteles/

Sajnos hajlamosak vagyunk megfeledkezni az olyan kivitelezési munkálatok fontosságáról, melyeknek lényege csak a már bekövetkezett vis major esetében mutatkozik meg. Az egyik ilyen lényeges kivitelezési munkálat a megfelelő vízszigetelés kialakítása.

Vízszigetelés prodesszionális módon, Diósd
Reorgbau Kft
http://reorgbau.com/laposteto-es-medence-szigeteles/

A lapostető szigetelés és a medenceszigetelés a modern folyékony gumi szigetelőanyagok korában minden eddiginél könnyebbé vált. A folyékony gumi a megszilárdulást követően igen tartós, magasan modifikált, az időjárás viszontagságainak tartósan ellenálló rugalmas vízszigetelő réteget képez. Lapostetők, hullámpala, trapézlemez és egyéb felületek illetve pincék, teraszok, és medencék szigetelésének kialakításához, valamint javításához és utólagos, illetve újra szigeteléséhez egyaránt kiválóan használható. A megfelelő vízszigetelés minden épület esetében elengedhetetlenül fontos. Ha sérülést szenved a szigetelés, akkor minél előbbi javítást igényel, mert a víz előtt nincs akadály és a legapróbb rést is megtalálva komoly károkat okoz a tetőszerkezetben, illetve ha a beázás komolyabb, akkor akár a berendezésben is. A leginkább a régebbi lapos tetős épületek az érintettek a szigetelő anyag esetleges elöregedése és a tető szerkezete miatt.

Reorgbau Kft
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1343 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1343 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30382