Víz, gáz, központifűtés > 5. oldal > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Víz, gáz, központifűtés > 5. oldal > 73 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Szennyvíztartály alacsony áron!
http://zsombi-plast.hu/vegatemelo-szennyviz-tartaly/

Tartályaink készítéséhez modern alapanyagokat használunk, hogy a végeredmény a legmagasabb elvárásoknak is megfeleljen. Gyártunk OÉTI engedéllyel rendelkező termékeket, kínálatunkban szerepel bortartály is. Emellett esővíz tartály és szennyvíztartály készítésével is foglalkozunk. Vállaljuk korábbi, akár más anyagból gyártott tartályok műanyaggal való bélelését. Főként élelmiszeripari, mezőgazdasági, vízgazdálkodással és szennyvízkezeléssel foglalkozó cégekkel dolgozunk, de egyéb célokra is gyárthatunk tartályokat.

Szennyvíztartály alacsony áron!
DS Optim Kft. - Pellet fűtés
http://www.dspellet.eu/fooldal.html

A DS Optim kft. évek óta foglalkozik pellet technikával működő, vizes fűtési rendszerek értékesítésével hazánkban. Cégünk alternatív fűtési rendszereivel ön is nagyon sokat spórolhat otthonában! Kínálatunkban többek között megtalálhatóak vízteres kandallók, pellet kályhák, pellet kazánok és egyéb vizes fűtési rendszerek is. Kínálatunkban folyamatosan találhatóak akciós termékek is, ezért megéri nálunk vásárolni! Természetesen cégünk foglalkozik az általunk értékesített fűtőrendszerek karbantartásával és tisztításával is, profi csapatunkat bármikor hívhatja ezekhez a munkálatokhoz! További információkért látogasson el weboldalunkra, ahol referenciáinkat is megtekintheti!

DS Optim Kft. - Pellet fűtés
Kazán, bojler, fűtésrendszer kiépítés, beüzemelés
http://futesszerelo-mester.hu/

Sok éves tapasztalattal vállaljuk Pest megyében fűtésrendszerre megtervezését, kiépítését otthonában. Magyarországon megtalálható gyártók valamennyi terméke kapható kínálatunkban. Kérje szakemberünk ingyenes tanácsadását a 0620 238 57 20 telefonszámon vagy az ajanlatkeres@futesszerelo-mester.hu email címen. Részletes információért látogasson el weboldalunkra.

Kazán, bojler, fűtésrendszer kiépítés, beüzemelés
Vízvezeték, fűtésszerelő Debrecen
https://fixif.hu

Vízvezeték-szerelő, fűtésszerelő kell azonnal? Bármilyen fajta vízvezeték-szerelést, fűtés javítást a lehető leggyorsabban megoldunk, legyen az egy eldugult lefolyó csepegő radiátor, csap, szivárgó cső, eldugult ereszcsatorna, wc, mosogató. Vízvezeték-szerelő, fűtésszerelő és duguláselhárító szolgáltatásunk Debrecenben és környékén vízvezeték elemek cseréjét, beépítését a helyszínen végzi. A legmodernebb eszközöket és vízvezeték elemeket visszük magunkkal a leggyorsabb és leghatékonyabb munka érdekében. A FixIF mindig ügyfelei elégedettségét tartja szem előtt. Olyan tapasztalt munkatársakat csoportosítottunk akik ismerik a legújabb technológiákat és mindig készen állnak a kihívásra.

Vízvezeték, fűtésszerelő Debrecen
Elektromos padlófűtés
https://elektromospadlofutes.info/

15 év garanciát vállalunk az amorf fűtőszálas technológiával kivitelezett elektromos padlófűtésünkre. Mindenki, aki környezetbarát, biztonságos és gazdaságos fűtésre vágyik, az nálunk a legjobb helyen jár. Kivitelezni tudunk családi házaknál és vállalatok tulajdonosainál egyaránt. Ezt a fűtési megoldást a piacon máshol nem találod meg, technológiánk kiváló hőhatást biztosít igazán nagy területen. Jelentkezz hozzánk, és kérj tőlünk árajánlatot.

Elektromos padlófűtés
Víz-gáz fűtés szerelés
http://www.viragbau.hu/

Víz gáz és fűtés szerelés, non-stop sürgősségi kiszállással! Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés valamint egyéb csőszerelési munkákban. A legmodernebb eszközökkel vállaljuk a munka teljes körű elvégzését, valamint minden csőszerelési munkánkra garanciát vállalunk! Ha egy profi szakembert szeretne, forduljon hozzánk bátran!

Víz-gáz fűtés szerelés
Okos mérés, hőmérsékletfelügyelet, fűtésfelügyelet, klímafelügyelet
https://www.smartmonitoring.hu/

A Smart Monitoring egy egyedülálló adatkezelő szolgáltatás, amellyel egy web alapú rendszerbe integrálva, egyszerűen érheti el fogyasztásmérői és érzékelői adatait. Egyedi fejlesztésű adatgyűjtőnk egyszerre több fajta fogyasztásmérő (gáz, villamosáram, hőmennyiség, víz), analóg érzékelő (gázkoncentrációk, páratartalom, hőmérséklet, stb.), impulzusmérő, valamint digitális bemenet adatai képes összegyűjteni.

Okos mérés, hőmérsékletfelügyelet, fűtésfelügyelet, klímafelügyelet
Lefolyó duguláselhárítás
https://dugulas-haritas.hu/dugulaselharitascsepel.html

Lefolyó duguláselhárítás Budapesten és annak környékén,géppel bontás nélkül hétvégén és ünnepnapokon is. Nincs kiszállási díj,sem más egyéb rejtett költségek,az árak fixek és kiszámíthatóak. Bármikor hívhat,akár éjjel is és egy órán belül megérkezem. Mindenféle dugulást vállalok legyen az bármilyen kicsi mert tudom, hogy önnek ez fontos.(295) Megfelelő tapasztalattal és rutinnal,speciális szerszámokkal és gépekkel rendelkezem. Munkám során vigyázok értékeire és figyelembe veszem kéréseit, rugalmas hozzáállásom lehetővé tesz olyan megoldásokat amit más nagy vállalatokkal nem tudna megoldani.(519) Vállalom kádak,zuhanytálcák,szifonok,mosdók,mosogatók,wc-k és más egyéb berendezési tárgyak duguláselhárítását, valamint udvari vezetékek tisztító aknák duguláselhárítását. Tel:06709409292

Lefolyó duguláselhárítás
Energia takarékos szivattyúk
https://szivattyuvilag.hu

Az Európai Unió igen szigorú követelményeket vezetett be energiatakarékosság terén. Ezek az intézkedések érintik a szivattyú technológiát amit a minőségi szivattyú gyártok erősen be is tartanak. 2013 óta például fűtési keringető szivattyúnak csak a frekvencia vezérelt szivattyúk hívhatóak. Szivattyúvilág csak minőségi energia takarékos szivattyúkat forgalmaz gyártói garanciával!

Energia takarékos szivattyúk
Fűtésre optimalizált klíma
https://climatic.hu/futesre-optimalizalt-klima/

Fűtésre optimalizált klíma készülékek beszereléssel együtt! Ingyenes tanácsadást nyújtunk, hogy mekkora fűtési kapacitásra lesz szüksége. A kapacitástervezésnél a levegőbefújás sebességét is figyelembevesszük, a lehető legjobb hőérzet biztosítása érdekében. Klímával rendkívül hatékonyan fűthet, nem kell hozzá se gázterv, se kéményseprő, egyszerűen és gyorsan beüzemelhető. Ráadásul H-tarifás áramot is igényelhet hozzá a fűtési szezonban.

Fűtésre optimalizált klíma
Gázterv készítés Budapest
http://gazterv-budapest.hu

Épületgépész-mérnök kollégáink vállalják lakossági és ipari gázellátási tervek készítését és engedélyeztetését az új bekötéstől a meglévő rendszer átalakításig. A gázellátással kapcsolatos jogszabályok és technológiai utasítások folyamatosan változnak (pl.: 2016 januártól kötelező biztonsági és egészségvédelmi terv) a technológia fejlődésével. Kollégáink mindig naprakészek, így ha kérdése adódna keresse őket nyugodtan.

Gázterv készítés Budapest
Cirkófűtés szerelés, csere, javítás
https://greenkomplex.hu/futes-korszerusites/

Válassza a Green Komplex Kft szakértelmét,ha fűtés korszerűsítésről van szó! Fűtési rendszer teljes kiépítése, javítása és korszerűsítése, cirkó csere, kémény bélelés, szigetelés és felújítás, klíma karbantartás, napelem beszerelés, hőszivattyú rendszer telepítés, kedvező áron, szakértő kollégákkal.

Cirkófűtés szerelés, csere, javítás
profibojler.hu - Villanybojler csere kedvező áron
https://profibojler.hu/bojler-csere/

Kicseréltetné elavult gázbojlerét korszerű villanybojlerre? Vállaljuk Hajdu villanybojlerek teljes szervizét, és egyéb bojlerek cseréjét, vízkőtelenítését, karbantartását, új villanybojler telepítését nagy szakértelemmel, kedvező árakon. Válassza a tisztább energiát, biztonságosabb fenntartást.

profibojler.hu - Villanybojler csere kedvező áron
Hirdetések
Előző lap 1 2 3 4 [5] Következő lap
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1343 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1343 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30382