Víz, gáz, központifűtés > 3. oldal > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Víz, gáz, központifűtés > 3. oldal > 73 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
GeoConcept talajszonda és hőszivattyú rendszerek
http://geoconcept.hu

Teljes körű geotermikus hőszivattyúk, talajszonda rendszerek tervezése, kivitelezése a GeoConcept Energetikai Kft. jóvoltából. Energia takarékos, és környezet barát termékek működése a weboldalon részletesen megtekinthetőek. Kiválóan képzett szakemberek állnak rendelkezésre a megrendelők számára, valamint garanciát követően a felmerülő problémákat is orvosolják. A Geo Concept Kft.székhelye Budapesten a Vajda János utcában található de árajánlat kérés és kapcsolat felvétel online is lehetséges.

GeoConcept talajszonda és hőszivattyú rendszerek
Teljes épületgépészet tervezéssel, gázfelülvizsgálat, tartályos gáz.
http://www.gazfelulvizsgalat.eu

Vállalunk magánszemélyek, üzemek, közintézmények, kereskedelmi és mezőgazdasági létesítmények részére gáz- és fűtésszerelést, víz-csatorna szerelést, javítást, PB gáztartály telepítést tervezéssel és belső gázrendszer, vagy technológia kiépítésével együtt. Vállalunk továbbá gáz műszaki biztonsági felülvizsgálatot, felelős műszaki vezetést, teljes épületgépészeti tervezést.

Teljes épületgépészet tervezéssel, gázfelülvizsgálat, tartályos gáz.
Vízvezeték- és Központifűtés szerelő, duguláselhárító Üllőn
http://vizesfutesszerelo.webhunter.online/

Vízszerelő. Vízvezeték szerelés: Ázás, csőtörés megszüntetés, fagycsap csere. Csaptelep, WC-kagyló, WC-tartály, sarokszelep, csempeszelep, kerti csap, javítás, csere. Mosogatógép, mosógép bekötés. Víz szerelés vízóra almérő kiépítéssel együtt. (Terveztetéssel és engedélyeztetéssel nem foglalkozom.) Villanybojler beüzemelés, vízkőmentesítés, vízkőtelenítés, csere.

Vízvezeték- és Központifűtés szerelő, duguláselhárító Üllőn
Válasszon korszerű fűtést otthonába!
http://futofolia.hu/infrafutes/harmadik-generacios-futofilm/

Egyre szélesebb körben terjed el az infrafűtés. Nem is csoda, hiszen az infra fűtőfilm különösen hatékony megoldás, ami nemcsak a fűtésszámlára van hatással, hanem a környezetvédelem szempontjából is sokat jelent. Azon túl, hogy gazdaságos és környezetbarát, igazán sokoldalúan használható. Egyszerűen megvalósítható vele a falfűtés, de ugyanúgy alkalmas padlófűtés vagy mennyezetfűtés kialakítására is. A széleskörű felhasználhatóságot jól jelzi, hogy akár kültéren, csövek fagyvédelméhez is kiváló megoldás lehet.

Válasszon korszerű fűtést otthonába!
Kéménybélelés és kéményjavítás
https://www.kemenyesmester.hu

Közel 30 éve foglalkozunk kémények építésével, felújításával valamint az előírásoknak megfelelően a kémények bélelésével. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink a lehető legnagyobb mértékben meg legyenek elégedve a ránk bízott munkákkal. Fő szempontjaink a megbízhatóság, a pontos és precíz munkavégzés, és nem utolsó sorban ár-érték arányban a legjobb megoldást tudjuk nyújtani. Pontos és precíz munkavégzés! Kérjen árajánlatot! Ingyenes helyszíni felmérés! Hívjon bizalommal!

Kéménybélelés és kéményjavítás
Vízvezetékszerelés Budapesten és Pest megyében!
http://www.vizvezetekszerelo.biz

Vízvezeték szerelés, átalakítás, javítás, teljes körű vízhálózat tervezése, kiépítése, felújítása, javítása és átalakítása. Wc, mosdók, mosogatók, szifonok, tartályok stb. cseréje, javítása. Csőtörések, csőrepedések, beázások feltárása, megszüntetése. Régi vezetékek cseréje. Víz nyomóvezeték, lefolyó vezeték cseréje. Mosó- mosogatógépek szakszerű bekötése. Udvari csapok szerelése javítása. Zuhanyzótálcák, zuhanyzó kabinok javítása, beszerelése. Fűtésrendszerek (Padlófűtés, radiátoros rendszerek) tervezése, kiépítése, felújítása és javítása. Radiátor szelep csere, termosztatos radiátor felszerelés, radiátorban található termosztat cseréje. Nincs kiszállási díjunk, ha kéri a javítást! Nívós megbízható vízvezeték szerelő kollégákkal dolgozunk! Nem számolunk fel hétvégi, éjszakai vagy ünnepnapi felárat! Budapesten minden kerületben és Pest megyében is dolgozunk!

Vízvezetékszerelés Budapesten és Pest megyében!
Atiszer Kft.
http://www.atiszer.hu

Az Atiszer Kft. 2009 végén alakult, de szakmai hátterére garancia a cégvezető, Deák Attila 18 éves, széles körű szakmai tapasztalata a víz-, gáz- és fűtésszerelés terén. Célunk, hogy ebben az új szervezeti formában még színvonalasabb és átfogóbb szolgáltatásokat nyújthassunk magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt. Tevékenységünk: épületgépészet, vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés, fűtés korszerűsítés

Atiszer Kft.
Villanybojler szerelő
http://www.bojlerszerelok.atw.hu

Villanybojlerek beüzemelését, szerelését és vízkőtelenítését vállalom Budapesten. Márkafüggetlenül, szinte minden Magyarországon forgalmazott bojlerrel foglalkozom. Tudom mennyi kellemetlenséget tud okozni akár egy nap meleg víz nélkül, ezért a lehető leghamarabb a helyszínre érkezek, hogy megoldjam a problémát. A munkák 90%-át aznapra vállalom! A honlap jobb oldalán egy álló és a weboldal alsó részén egy fekvő villanybojlert láthatnak. Mindkét fajtának a szerelését vállalom! Minden nap dolgozom, hétvégi felár nélkül!

Villanybojler szerelő
Sólyom gépészet - Vízszerelés, Gázszerelés, Fűtésszerelés
http://www.viz-gaz-futes-kivitelezes.hu/

1995 óta vagyok Víz- Gáz- Fűtésszerelés -ben tevékenykedő vállalkozó egy alkalmazottal, és két tanulóval működünk. Telephelyünk Adony, Hóvirág u. 8 szám alatt található. Fő tevékenységi körünk családi házak, kisebb közüzemi épületek víz- gáz- fűtés- szerelési munkáinak elvégzése. Alkalmazunk modern roppantós technológiát, ezek mellett igénytől függően a régi, hagyományos hegesztett csőszerelési munkákat is. Amennyiben a vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés munkák volumene igényli a nagyobb létszámot, akkor azt két fővel tudjuk bővíteni. Saját gépparkkal, felszerelt műhelyautóval, korszerű szerszámokkal rendelkezünk. Tevékenységi körünk kiterjed a hagyományos fűtőrendszerek, és az energiatakarékos fűtőrendszerek kivitelezésére is. Vízszerelés során, komplett fűrdőszobák felújítását, és kiépítését is ellátjuk. Napkollektoros rendszerek felszerelésével is foglalkozunk családi házak és hasonló nagyságú épületek tekintetében.

Sólyom gépészet - Vízszerelés, Gázszerelés, Fűtésszerelés
Napenergiás vízmelegítő napkollektor
http://www.tokyosolar.hu

Ne fizessen többet a meleg vízért! Használjon napenergiás vízmelegítőt, azaz napkollektort és csökkentse a havi kiadásait. A napkollektor nem használ energiát. Se áramot, se gázt, se mást. Ingyen melegít Önnek meleg vízet! A napkollektor ára gyorsan megtérül. Egyszerű, megbízható szerkezet, könnyű, gyors szerelés. Vákuumcsöves napkollektor a jó választás

Napenergiás vízmelegítő napkollektor
Gázvezeték szerelés, épületgépészet
http://www.hotervepuletgepeszet.com

Gázvezeték és épületgépészeti tervezés és kivitelezés. Műszaki felszereltséggel, több évtizedes tapasztalattal, valamint lelkiismeretes szakemberekkel rendelkezünk. Engedélyűnk van a gázvezeték műszaki bevizsgálásához is.

Gázvezeték szerelés, épületgépészet
Csatorna kamerázás
http://kritall.hu/muszeres-csotores-vizsgalat/

Csatorna javításkor olyan környezetbarát anyagokat használunk, melyek gazdaságos és tartós javítást tesznek lehetővé a felújításra szoruló szennyvízcsatornák repedéseinek tömítésével. Hívja gyorsszolgálatunkat vagy kérjen ajánlatot!

Csatorna kamerázás
A szerelt kémény előnyei
http://www.kemeny.hu/szolgaltatasok/szerelt-kemeny

A szerelt kémény előnye, hogy hamar telepíthető és abszolút biztonságos, ráadásul bárminemű tüzelőberendezéshez könnyen beszerelhető. A szerelt kémény súlya jóval csekélyebb, mint mondjuk egy beton köpenyelemesé, ezért az acél tartókkal is falra szerelhető. Ha a szerelt kémény árakra, vagy a kivitelezés menetére kíváncsi, akkor azt a Kémény.hu -n megtalálja!

A szerelt kémény előnyei
Gázkészülékek beüzemelése, karbantartása és felülvizsgálata
http://gazszerelo.biz

Kollegáink mindenféle gázkészülékek (a kombi cirkótól a kombi gázkazánig mindent) javításához szükséges műszaki ismerettel, szerszámokkal, műszerekkel rendelkeznek. Javítások során kizárólag gyári alkatrészeket építünk a meglévő rendszerekbe. Teljeskörű garanciát vállalunk az általunk elvégzett munkákra és a beépített alkatrészekre is! Gyorsszolgálatot is vállalunk!

Gázkészülékek beüzemelése, karbantartása és felülvizsgálata
Dugulás elhárítás szolgáltatások
http://www.xn--dugulselhrts-gbbec4q.org/Szolgaltatasok.html

Duguláselhárításra van szüksége? Szeretné, a legjobb szakemberrel végeztetni a duguláselhárítást? Ha igen, válassza szolgáltatásaimat! Duguláselhárítás Budapesten akár 1 órán belül a lehető leggyorsabban korrekt árakon! Önnek, így nekünk is a legfontosabb, hogy a duguláselhárítás felmerülő problémáit a lehető leghamarabb, költségkímélő eszközökkel oldjuk meg a mai kor legmodernebb felszereléseivel. Ha már eldugult a szennyvízvezeték, akkor kár halogatni a duguláselhárítást, mert a napok elteltével csak egyre nagyobb lesz a baj. A duguláselhárítása és a duguláselhárító dolga is nehezebb lehet! Ne késlekedjen, feleslegesen lefolyója tisztításával, hívjon minket bizalommal. Fix áras szolgáltatásaink, rejtett költségeket nem tartalmaznak, így nem érheti Önt kellemetlen meglepetés a munka végén. A csatorna műszaki állapotának függvényében akár több hónap garanciát vállalunk az elvégzett munkára. Magyar Endre +36203181614

Dugulás elhárítás szolgáltatások
Hirdetések
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1343 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1343 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30382