Víz, gáz, központifűtés > 2. oldal > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Víz, gáz, központifűtés > 2. oldal > 73 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Agri-Pellet Kft.
http://agri-pellet.hu

Az Agri-Pellet Kft. évtizedes tapasztalattal és több száz értékesített megawattal a háta mögött kínál komplex megoldásokat fűtési rendszerek kialakítására, üzemeltetésére. Biomassza kazánjai (SAS és CTP) kategóriájának egyik legjobb termékei, az Agri-Pellet Kft-nél értékesített agripellet fűtőanyaggal megbízhatóan és gazdaságosan üzemel.

Agri-Pellet Kft.
Víz-, fűtésszerelés, akár 24 órán belül, hétvégén is
http://www.koepgepkft.gportal.hu

Cégünk vállal épületgépészeti munkákat "kicsitől" a "nagyig", akár 24 órán belül, hétvégén is. Nálunk biztosan megtalálja a legkedvezőbb megoldást megfizethető áron. Bővebb információkért látogasson el honlapunkra!

Víz-, fűtésszerelés, akár 24 órán belül, hétvégén is
Gázszerelő, és fűtésszerelés - Debrecen
http://www.viz-gaz-futesszerelo.hu/

Vízszerelő, gázszerelő, és fűtésszerelési munkákat végzünk Debrecen és vonzáskörzetében. Vízszerelés: Épületek csőhálózatának a bevezetése, vagy a meglévő hálózat átcsövezése. Fűtésszerelésnél ingyenes árajánlat készítés. Munkáinkra, az általunk hozott anyagnál garanciát vállalunk. Gázszerelő munkákat vállalunk a családi házaktól kezdve a társasházakon keresztül szinte mindenhol. Ezen kívül öntöző rendszerek kiépítése is megoldható általunk.

Gázszerelő, és fűtésszerelés - Debrecen
Infravörös fűtés, egészséges fűtés, energiatakarékos fűtés
http://heat-flow.hu/

Energiatakarékos és környezetbarát fűtési rendszer. Ismerje meg a csak 0,5 mm vastag heatflow fólia különleges előnyeit A NAOS cégnél egy újgenerációs fóliás fűtéstechnológiai rendszert fejlesztettünk ki. Titkunk nem csak a forradalmian új, szénszálas textília, hanem a rézlemez és az ezüst komponens összekapcsolásának módja. Különösen vékony, csak 0,5 mm vastag fóliával készült, távoli infravörös sugárzáson alapuló fűtéstechnológiai rendszer egészséges fütő folia Egészséges az emberi szervezet számára biológiailag optimális meleget termel antibakterialis fütőfólia Igazoltan antibakteriális hatású levegőt javito fütő folia Javítja a levegő minőségét nem elektromagneses fütőfolia Nincs zavaró elektromágneses sugárzás szeleskörűen használható fűtőfólia Széleskörűen használható energia takarekos futofolia Jelentős energia megtakarítás érhető el vele olcso futőfolia Előnyös árú gyorsan telepitheto futofolia

Infravörös fűtés, egészséges fűtés, energiatakarékos fűtés
Vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés - Duguláselhárítás Budapesten
http://viz-gaz-futesszereles.hu/

Szeretne új házába,lakásába minél korszerűbb, gazdaságosabb víz, gáz és fűtésberendezést?! Otthonában megrongálódtak a vezetékek? Vagy csak egyszerűen szeretné biztonságosabbá tenni lakását?Felszerelt szakembereink bármikor szívesen állnak a rendelkezésére a következő tevékenységekben: bojler csere, -tisztítás, csapcsere, fűtés szerelés,-légtelenítés, radiátor csere, mosógép bekötés, víz szerelés, valamint csőtörés esetén is!Ha fontos önnek a minőség, megbízhatóság, pontosság, akkor hívjon minket bátran!

Vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés - Duguláselhárítás Budapesten
Épületgépészeti kivitelezés, vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés
http://www.viz-gaz-futes-szerelo.hu/gazszereles.htmlgazszereles.html

Megbízható gázszerelő szakembert keres? Gázvezetékek kiépítését, gázóra szerelését, gázkészülék, gázbojler, konvekor, fali és álló gázkazán beszerzését, gázszerelését, gázszerelő mestervizsgával garanciálisan vállajuk. Tevékenységünket az ahhoz szükséges gázszerelő igazolvánnyal, korrekt módon végezzük. Gáztűzhely bekötése és cseréje, szivárgások, hibák szűrése és megszüntetése, gázóra csere és az ehhez szükséges engedélyek beszerzése. Cirkók, kombi és fűtőkazánok, hőközpontok gázbekötését főként press gas rézidomokkal és csövekkel végezzük. Elöregedett, sérült gáz flexicsövek cseréje. Gázszerelés, gázszerelő tanusítvánnyal, víz gáz fűtésszerelő mestervizsgával. Gázszerelés Budapest és Érd területén, Pest megye nagy részén! Víz gáz fűtésszerelő több mint 35 év tapasztalatával.

Épületgépészeti kivitelezés, vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés
Épületgépészet alapos tervezéssel
http://epuletgepeszeti.fw.hu

Épületgépészeti munkák precíz, magasminőségű végzése. -Hőigény felmérése után, alapos tervezés mellett, a legmegfelelőbb fűtési rendszert alakítjuk, hogy a kellemes hőmérséklet mellett a fűtési költségei alacsonyak legyenek. -Fürdőhelyiségét a maximális komfort igényekhez igazítjuk. Hívjon a 06-20-939-1747-es számon! Tóth Zoltán cégvezető

Épületgépészet alapos tervezéssel
Fűtésszerelés Budapest - Goldner Team KFT.
http://futesszerelo.dugulaselharitas.net/

Fűtésszerelés Budapesten és a környező településeken. Csőtörések és szivárgások felderítése, gyors hibaelhárítással. Központi fűtés rendszerek javítása és szerelése, keringető szivattyúk és radiátorok cseréje, termosztátok és elzárók cseréje, tágulási tartályok cseréje garanciával. Rézcsővel és műanyagcsővel is dolgozunk. Vízvezeték szerelő és fűtésszerelő gyorsszolgálat Budapest kerületeiben. Goldner Team Építőipari és Szolgáltató KFT Cég név: Goldner Team Kft. Adószám: 25381630-2-13 Aktuális cégjegyzékszám: 13 09 177298 Székhely cím: 2143 Kistarcsa, Toldi Miklós utca 1. Fő tevékenység: Víz-, gáz-, fűtés-, légkondicionáló-szerelés

Fűtésszerelés Budapest - Goldner Team KFT.
Kondenzációs kazán
http://www.kazan.hu/

A holland kutatás-fejlesztési részleg a legmodernebb technológiát állítja a mindennapok szolgálatába,s ezzel nemcsak növeli a kényelmet hanem energiamegtakarítást is lehetővé tesz.

Kondenzációs kazán
Alba Fűtés Épületgépészeti Kft. (Székesfehérvár)
http://komfort-gepesz.hu/

Az Alba Fűtés Épületgépészeti Kft. víz, fűtés, gáz, napenergia és szellőzés kivitelezéssel foglalkozik. Munkánk során előnyben részesítjük korszerű, energiatakarékos megoldások alkalmazását. Ezek közés tartozik a kondenzációs gázkazán, a napkollektor, a falfűtés, a padlófűtés stb. Tevékenységi körünk a családi háztól a nagyobb kereskedelmi épületek épületgépészeti kivitelezéséig terjed.

Alba Fűtés Épületgépészeti Kft. (Székesfehérvár)
Vivaco padlófűtés
http://www.vivaco.hu/index.php?page=padlofutes

Padlófűtés ötrétegű cső alkalmazásával a Vivaco.hu szakembereivel Budapesten és környékén!

Vivaco padlófűtés
Felület fűtés
http://www.installbt.hu/megoldasok/felulet-futes/

Felület fűtés padlókon, falakon és mennyezeteken Rautherm csővezeték rendszerek kiépítésével!

Felület fűtés
Czinege és Fiai Kft. - infrafűtés
http://infrasugarzo.com/

Ha alternatívát keres a gázfűtés kiváltására, ha akár csak egyetlen szobát, vagy az egész lakását szeretné komfortosabban, alacsonyabb költséggel fűteni, ha szeretne olyan házat tervezni, amelyben kényelmes, kellemes érzés lakni, amelyet igazán az otthonának érez, ahol a mindennapokat nem a sok kellemetlenség, hanem a kényelem, a jó közérzet és az egészség érzése uralja, akkor válassza az infrafűtést! Az infrapanelekből kilépő hősugarak hasonlóak, mint a nap sugarai, amelyek melengetően simogatják az arcát. Milyen érzés, amikor a tél után érkező tavasz első melege megérinti a bőrét? Ezt az érzést otthonába varázsolhatja, és még kint zord idő van, bent Hawaii melege köszöntheti minden nap. Ráadásul még a teste is hálás lesz érte!

Czinege és Fiai Kft. - infrafűtés
Elektromos fűtés
http://www.infrapanel.info/

Energiatakarékos, korszerű, tiszta fűtésrendszert szeretne? A legjobb helyen jár! Cégünk infrapanelek gyártásával összeépítésével, valamint szerelési tartozékok értékesítésével foglalkozunk.

Elektromos fűtés
HAAS + SOHN kályha
http://www.hskandallo.hu/kandallokalyhak.html

Minőségi HAAS + SOHN kályhák széles választéka. Kandallóépítés felsőfokon.

HAAS + SOHN kályha
Hirdetések
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1343 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1343 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30382