Tertőfedés, ácsmunka > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Tertőfedés, ácsmunka > 34 weboldal. Kategória leírása: Tetőfedő, tetőfedés, ácsok, ácsmunkák.

epitoipar.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Tarsoly Sándor ács
http://teto.extra.hu/

Tető, tetőszerkezet készítés, tetőfedés, tető felújítás, tető javítás, tetőtér beépítés családi és társas házak részére. Könnyűszerkezetes épület, terasz, előtető, szaletli, stég, garázs, melléképület építés - készítés és egyéb egyedi ácsmunka ...

Tarsoly Sándor ács
Bádogozás és tetőfedés
http://www.badogozas.hu/

Bádogozás és tetőfedés, Bádogozási és tetőfedési munkák.

Bádogozás és tetőfedés
Befedlek Bt. - Tetőfedés, tetőfelújítás
http://www.befedlek.hu/

Ácsszerkezet készítése bármilyen alaprajzú épületre, bármilyen tetőformában. Alátétfedés készítése / fóliázás / normál, szélzáró, vízzáró kivitelben is.

Befedlek Bt. - Tetőfedés, tetőfelújítás
SzíjjÁCS
http://www.szijjacs.hu/

Tetőszerkezeti, Építő és Szolgáltató Betéti Társaság. Cégünk fő profilja családi és társas házak tetőszerkezetének és tetőfedésének megvalósítása, egyedi ácsmunkák elkészítése.

SzíjjÁCS
Beki Kft. - Tetőfelújítás, tetőfedés
http://www.beki.hu/

A Beki Kft. fő tevékenységi köre hengerelt acéllemezek kis- és nagykereskedelme, valamint a forgalmazott anyagok beépítése, tetőfelújítás...

Beki Kft. - Tetőfelújítás, tetőfedés
Bende-Stáb Kft. - üvegtető gyártás, építés
http://www.bendestab.hu/

üvegtető gyártás, építés, medencefedések, télikertek, előtetők, bevilágítók, kupolák, építőanyag szakkereskedelem, épületlakatosság ...

Bende-Stáb Kft. - üvegtető gyártás, építés
Valbé Kft. - Kaposvár
http://www.valbekft.hu/

Valbé Kft - Szeglemezes kötésü, rácsos rendszerű tartók, előregyártott tetőszerkezettek, könnyüszerkezetes házak gyártása, tervezése. Ács, Ácsok, Kaposvár ...

Valbé Kft. - Kaposvár
Ácsmunkák és tetőfedés, állványozás
http://acsszaki.atw.hu/

Ács-Szaki Építési Szakipari BT. - Cégünk fő profilja családi és társas házak tetőszerkezetének és tetőfedésének megvalósítása, állványozás, zsaluzás.

Ácsmunkák és tetőfedés, állványozás
Express Tetőfedés
http://www.keszthelyinfo.hu/expresstetofedes/

Express Tetőfedés, ács, bádogos munkák - BRAMAC tetőrendszer mester.

Express Tetőfedés
Tetép építőipari bt.
http://www.tetep.hu/

Kisvállalkozásként indultunk, de mára már több elégedett megrendelővel, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező, stabil megbízható és kiszámítható céggé váltunk. Képzett szakembereink, a megszerzett tapasztalatok, valamint a modern gépesítésnek köszönhetően minőségi munkát végzünk, egyéni kívánságoknak is eleget téve. Munkáink egy része megtekinthetők honlapunkon a referenciánknál, vagy személyesen is az ott feltüntet pontos címeken. Tetőfedés: Meggyőződésünk, hogy a tetőfedő anyag kiválasztása lényeges pillanata egy építkezésnek. A piacon a választékok színes palettája található, segítünk megtalálni a megfelelő megoldást; cégünk személyes kapcsolatban áll több gyártó területi képviselőjével. Bádogosmunkák: Az ács, tetőfedő kivitelezés szorosan kapcsolódik a bádogozás. Önállóan gyártott, kész- és félkész termékek – családi házakra, középületekre történő szerelését végezzük el.

Tetép építőipari bt.
Tetőablak beépítés
http://www.tetoablak.eu

Ingynes tetőablak beépítés. Tetőtéri ablakok forgalmazása (Roto, Velux). Díjmentes helyszíni felmérés!

Tetőablak beépítés
Tetőtácsol
http://tetotacsol.hu

A tető egy meghatározó része a háznak. A tető elkészítése gondos, szakszerű munkát igényel, ezért nem mindegy, hogy kivel dolgoztatunk, és milyen anyagokat használunk fel. A minőség még sokáig megmarad, amikor az árat már rég elfelejtették. Vállalkozásunk fő profilja: Teljes körű ács faszerkezet, tetőszerkezet építés, tetőfedés-bádogozás, tető felújítás, javítás, fafödém, fa elő-tető, fa kerti tároló és kocsi beálló építés. Svéd és Skandináv stílusú faházak építése, tetőterek beépítése és belső kialakítása. Továbbá vállaljuk viharkárok utáni gyors javítást Budapest és vonzáskörzetében. Munkáink során mindig arra törekszünk, hogy megrendelőink az általunk elvégzett munkát elégedettséggel nyugtázzák. Ezen felül vállaljuk még a teljes körű anyagbeszerzést, szállítást, valamint, hogy a munkaterületet mindig tisztán adjuk át megrendelőink megelégedésére. Minden felkérésre részletes árajánlatot adunk! Hivatkozzon a webes hirdetésünkre !

Tetőtácsol
Tetőfedés - Balogh Zoltán
http://www.teto-fedo.hu/tetofedes.html

Tetőfedés, és tetőjavítás Balogh Zoltán tetőfedő mester közreműködésével!

Tetőfedés - Balogh Zoltán
Kémény
http://vskemeny.hu/

www.vskemeny.hu - Kéményekkel, kéménytechnikával kapcsolatos feladatok elvégzésében készséggel állunk az Ön rendelkezésére.

Kémény
Oxon Kft. - bádogosipari kivitelezések
http://www.oxon.hu

Az OXON Kft. bádogosipari kivitelezésekkel, csarnok építéssel, lemezfedések készítésével foglalkozik. Vállalkozásunk fő tevékenysége a csarnokrendszerű épületek forgalmazása, amely magába foglalja az épületek rácsszerkezetét, borítóelemeit, és minden kiegészítőit. Szerelvényeink és szigetelőpaneljaink választéka oly nagy, hogy szinte minden alkalmazásra megoldást nyújt. Tudáshátterünknek köszönhetően minden egyes projektnél ajánlani tudjuk az Önnek legmegfelelőbb, méretre szabott megoldást, melyeket termékeink széles választéka biztosít. Tekintse meg termékeinket és szolgáltatásainkat, majd a megfelelő építőanyag kiválasztása után forduljon hozzánk bizalommal!

Oxon Kft. - bádogosipari kivitelezések
Hirdetések
Előző lap [1] 2 3 Következő lap
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1437 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1437 | Várakozó linkek: 72 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 36550