Mérőműszerek, mérések > 2. oldal > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Mérőműszerek, mérések > 2. oldal > 23 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Protimeter - Nedvességmérés
http://protimeter.hu/fomenu.html

A protimeter a General Electric csoport tagja Világelső a nedvességmérésben.

Protimeter - Nedvességmérés
MRU GmbH
http://www.mru.hu/

Füstgázelemzők és környezetvédelmi mérőműszerek gyártása.

MRU GmbH
Érintésvédelmi, villámvédelmi mérés
http://www.erintesvedelem-villamvedelem.hu

A kötelező villamos szabványossági vizsgálatok elmulasztása együtt jár a karbantartás elhanyagolásával, a villamos hálózat és a villamos gépek állapotának romlásával, vagyoni kárral, személyi sérüléssel, felelősségre vonással! Ezért fontos a villamos berendezések létesítési, tűzvédelmi és érintésvédelmi szabályainak ismerete, és betartása. Vállaljuk a villamos biztonságtechnikai mérések üzembe helyezés előtti, illetve időszakos felülvizsgálatok elvégzését.

Érintésvédelmi, villámvédelmi mérés
Hőkamerás vizsgálat
http://hokamerasvizsgalat.com

Vállaljuk hőkamerás vizsgálatok és egyéb szolgáltatások elvégzését profi kivitelezéssel és minőség garanciával.

Hőkamerás vizsgálat
Kisgépek, kéziszerszámok szigetelésmérése
http://xn--rintsvdelem-99aec.com/keziszerszamok-felulvizsgalata/

Az elektromos gépek, kéziszerszámok, mivel nincsenek lebetonozva, igen nagy igénybevételnek tesszük ki a munkavégzésünk közben, így ha kellőképpen nem vigyázunk, nagyon könnyen sérülést okozunk ezeknek a gépeknek (eltörhet a villásdugó, vagy könnyen megsérülhet a csatlakozó vezeték is). Ezért érdemes az elektromos kéziszerszámokat, kisgépeket évente szakemberrel leellenőriztetni. Látogasson el oldalunkra és kérjen árajánlatot Ön is.

Kisgépek, kéziszerszámok szigetelésmérése
PIM Kft.
http://www.pim-kft.hu/

Komplett méréstechnikai rendszerek tervezése és telepítése, ez az, amit a PIM sokéves szakmai tapasztalattal nyújt ügyfelei számára. Forgalmazáson túl szakmai segítséget is biztosít a lézeres gépbeállítás, termográfiai szolgáltatások, rezgésdiagnosztika, műszerfejlesztés területén. Mérnöki tanácsadás, műszaki segítséggel. Látogasson el hozzánk!

PIM Kft.
Megyekő Földmérő Kft. - Földmérés
http://megyeko.hu/

Cégünk, a Megyekő Földmérő Kft. a legmodernebb műszeres és szoftveres eljárások segítségével végez földmérést. Több mint húsz éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Célunk a gyors, hatékony és minőségi szolgáltatás nyújtása. Ha minket választ garantáltan Ön sem fog csalódni. Munkánk hatékonyságát elősegítik modern eszközeink, jól felszerelt informatikai rendszerünk és mindig fejlődő szoftver felszereltségünk. Központunk Veszprémben található. A szolgáltatásainkkal kapcsolatos bővebb információkért látogasson el weboldalunkra! Ha felkeltettük érdeklődését, akkor kérje árajánlatunkat. Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeink valamelyikén.

Megyekő Földmérő Kft. - Földmérés
Falszkenner bérlés
https://falszkennerberles.hu

Falszkenner Bérlés Budapesten és Országosan Azonnal. Kaució Nélkül. Akár 3190 Ft/nap! Hívja most: 06 70 300 8707 Személyes átvétel: 1103 Budapest, Noszlopy utca 9-13. I. em. 114. E-mail: info@falszkennerberles.hu Minőségi Bosch falszkenner segítségével megtudhatja, hol fúrhat akadálymentesen és mi található a falban. Melyik típust válasszam? Használni egyszerű lesz bármelyiket, ugyanis a helyszínen történő átvételkor rövid és ingyenes betanításra kerül sor! Példa egynapos bérlésre: * Személyes átvétellel: 1. Ma 10:00-kor átveszi. 2. Holnap 10:00-kor visszahozza. Országos házhozszállítással: 1. Ma megrendeli. 2. Holnap feladjuk. 3. Holnapután megérkezik. (Ingyenes nap) 4. Következő nap: bérlés napja. 5. Következő nap elszállítjuk. (Ingyenes nap) * Szabad kapacitás esetén, munkanapokon. Hívja: 06703008707

Falszkenner bérlés
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1343 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1343 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30382