Kőműves, kőműves munkák > 2. oldal > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kőműves, kőműves munkák > 2. oldal > 17 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Kerti faház alapozás
http://www.rikk.bloglap.hu

A biztonságos és tartós kerti faház elengedhetetlen kelléke egy megfelelően előkészített betonalap. Az alapok közül egyik legmegfelelőbb alap a betonalap, a szilárd betonalap kevert betonból készíthető el. Ön által vásárolt kerti faházat minél hosszabb élettartam érdekében célszerű szilárd betonalapra építeni, ez különösen igaz a padló nélküli típusokra. Egy jó vasbeton lemezalapon az Ön szerszámtárolója, kerti faháza, sok évvel tartósabb lesz. Alapot a kerti faház külső méretéhez képest min. 10-10 cm-el körbe nagyobbra készítem el. Legcélszerűbb alap a beton lemezalap, vasalt hálóval. A fent leírtakat figyelembe véve, ezért fontos, hogy milyen alapra építjük a kerti faházunkat szerszámtárolónkat. Mindig csak egy telefonhívásra vagyok Öntől! Ha segítségre van szüksége, a kivitelezéssel kapcsolatban hívjon bizalommal. +36-20/915-8893

Kerti faház alapozás
Családi ház építés, kivitelezés, felújítás
http://www.kovacs-epito.hu

Otthonunk létrehozása során mindig szakemberek segítségével hozzuk létre az álmukat, hiszen olyan szakmai tudás szükséges egy ház felépítéséhez, amely sokaknak nem áll a rendelkezésére. Az építőipari kivitelezés területén tevékenykedő cégek legnagyobb előnye, hogy az alapoktól kiindulva, egészen a tetőszerkezetig és a belső munkákig tökéletes képesek kivitelezni a feladatot. Így a megrendelőnek semmi más dolga nincsen, mint az egyes munkafázisok során leellenőrizni, hogy minden rendben folyik-e. A nagyobb kivitelező cégek esetében lehetőségünk van az egyes referencia munkákat is megnézni, ennek köszönhetően pedig azonnal láthatjuk, hogy mire is képes az adott építő csapat. Ha viszont még csak érdeklődés szinten szeretnénk néhány kérdésünkre választ kapni, az sem probléma, hiszen a kivitelező cégek munkatársai folyamatosan a rendelkezésünkre állnak.

Családi ház építés, kivitelezés, felújítás
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1343 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1343 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30382