Kertépítés, kerti tó > 5. oldal > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kertépítés, kerti tó > 5. oldal > 73 weboldal. Kategória leírása:

Tipp

Kertépítés katalógus
http://kertepites.wyw.hu/

Wyw tematikus webkatalógus, kertépítés témakörben, az alábbi főbb kategóriákban: [Angolkert] [Fórumok] [Füvesítés, gyepesítés] [Hasznos tippek, tanácsok] [Japánkert] [Kastélyparkok] [Kerítések] [Kertépítés, tervezés - Budapest] [Kertépítés, tervezés - Vidék] [Kertészeti áruházak, boltok] [Kerti bútor] [Kerti építmények] [Kerti tó] [Kerttervezés] [Kútfúrás - Szivattyútechnika] [Mediterrán kert] [Növénytelepítés] [Öntözőrendszerek] [Portálok, magazinok, könyvek] [Sziklakert] [Télikert - Üvegház] [Térkövezés, utak, pergolák] [Világítás] [WYW katalógusok] ...

Kertépítés katalógus
Kert
http://kert.wyw.hu/

Wyw tematikus katalógus kert témakörben, az alábbi kategóriákban: [Apróhirdetés] [Biotermesztés] [Díszek, kiegészítők] [Dísznövény] [Építmények, bútorok] [Fórumok] [Gazdaboltok] [Gépek, eszközök] [Gyógynövény - Fűszernövény] [Hasznos tippek, tanácsok] [Haszonnövény] [Hivatalok, intézmények] [Japánkert] [Képzések, tanfolyamok] [Kertépítés] [Kertészetek, faiskolák] [Kerti tó] [Magazinok, újságok, könyvek] [Medence] [Növényvédelem] [Online Boltok - Üzletek] [Öntözéstechnika] [Szolgáltatás] [Üvegház] [WYW katalógusok] ...

Kert
Szponzorált linkek
Tófólia kerti tóhoz
http://www.tofolia.net/

Kerti tó vagy fürdőtó vízszigeteléséhez forgalmazunk és gyártunk tófóliát. Tófólia igényét különböző minőségi és árszinteken tudjuk teljesíteni, alkalmazkodva elképzeléseihez. Geotextília vagy egyéb tótechnikai kiegészítő (tószűrő, tószivattyú) vásárlása esetén is állunk rendelkezésére.

Tófólia kerti tóhoz
Kútfúrás - házi vízellátás, locsolás
http://profikutfuras.hu

Vállaljuk új kút megfúrását, vízvizsgálatát, automatizálását, valamint vízrendszerére csatlakozását. A mai modern építészetben egyre többet hallunk ökoházakról, energiatakarékos zöldházakról. Ennek alapja az alternatív vízellátás, az öko vízellátás. Készíttessen Ön is saját fúrt kutat, élvezze a tiszta víz és a korlátlan vízellátás előnyeit! Fúrt kútról a hálózati víz árához képest mindössze 1%-os áron hozzá lehet jutni korlátlan és tiszta állapotban. Ha Ön is szeretné kihasználni ennek a megújuló energiának az előnyeit, és szeretne csökkenteni vízszámláján, csináltasson saját fúrt kutat!

Kútfúrás - házi vízellátás, locsolás
Teljeskörű kertépítési munkák
http://www.jgarden.hu/

Boldog lenne, ha ,munka után egy gyönyörű kertben gyönyörködhetne? Mi segítünkcsodássá alakítani kertjét, még akkor is, ha esélytelennek találja a szituációt. Felkészült és szakképzett csapatunk által biztosan tökéletes munkát végzünk! Automata öntözőrendszereknek hála Önnek még csak energiát sem kell szánni arra, hogy kertje szép maradjon. Karbantartási szerződés igénylés esetén pedig heti gyakorisággal kertjét!

Teljeskörű kertépítési munkák
Mineralholding Kft. - öntözőrendszer, szivattyú, kerti tó
http://www.mineralholding.hu

A Mineralholding Kft. professzionális K-Rain és Orbit márkájú öntözőrendszerek, Oase tótechnikai berendezések, ZDS búvárszivattyúk, valamint teraszklímák forgalmazásával és értékesítésével foglalkozik. Az általunk forgalmazott termékeket könnyedén megvásárolhatja webáruházunkon keresztül: öntözőrendszerek, búvárszivattyúk, szórófejek, esőztető berendezések, automata öntözésvezérlők, szűrők, fittingek, tófólia, és párahűtés, kerti tó kialakításához szükséges tartozékok, berendezések. Az eszközök házhoz szállítása szerződött csomagszállító partnerünknek köszönhetően rövid határidővel az egész országban megoldott.

Mineralholding Kft. - öntözőrendszer, szivattyú, kerti tó
Kerttervezés Budapest
http://www.kertepites.pro/

Ha nincs kedve gondoskodni házának kertjével és inkább profikra bízna, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot és szakembereink figyelmesen gondozzák. Vagy ha Ön építkezik és a kertje még sehogy sem áll, akkor szakemberünk felméri, 3D-s látványtervet hoz létre és meg is valósítjuk azt, amit a látványterven látott. Széppé varázsoljuk kertjét így nyugodtan pihenhet hétvégén a háza körül és nézheti, ahogy gyermekei boldogan futkároznak.

Kerttervezés Budapest
Kútfúrás hat év garanciával
http://kutepites.hu

Minimum hat év garanciával végzek kútfúró munkát, hogy Ön ne kockáztasson, ha engem bíz meg a kútfúrással. Kútfúró munkákat vállalok családi házaknál, hétvégi telkeken, kismélységű kútfúrást (max 45 m), vízgépészet szerelését, környezetvédelmi fúrásokat, monitoring rendszerű kútfúrás munkát, sóder-, és homokbánya kutatását, ásvány vagyon kutatást, valamint A kategóriás kúttervezést, engedélyeztetést és kivitelezést. Amennyiben Ön is minőségi fúrt kutat szeretne kertjébe, látogasson el weboldalamra, és keressen meg a megadott elérhetőségeken!

Kútfúrás hat év garanciával
Piliskert
http://www.piliskert.hu

Kertépítési tevékenységünk keretében egyaránt vállaljuk meglévő kertjének rendezését, felújítását, átalakítását, illetőleg új kertjének szakszerű megtervezését, és teljes körű kivitelezését. Általunk épített, valamint már meglévő kertjének ápolásában, fenntartásában is segítségére vagyunk, hogy évek múltán is könnyen fenntartható, ápolt maradjon a kertje. Kertépítési, kertfenntartási tevékenységünk elsősorban Budapest és a budapesti agglomeráció területére koncentrálódik, de egyedi megállapodás alapján dolgozunk Budapesttől távolabb eső településeken is.

Piliskert
Öntözőrendszer, kertépítés
http://gyepmania-kertepites.hu/ontozorendszer

Professzionális kertépítés a Gyepmánia BT. jóvoltából. Teljes körű kertépítést végeznek megrendelőik számára, Budapesten és Balatonon egyaránt.

Öntözőrendszer, kertépítés
Budaörsi kertészet - kerttervezés, tájépítészet
http://www.budaorsikerteszet.hu

A Danubia Zöldépítő Kft. kilencedik éve foglalkozik kerttervezéssel és kivitelezéssel. Célunk, hogy az épület falain kívül eső tér, gondozott környezetet adó szép kert vagy park tervezésekor kialakuljon egy környezet, ahol az élő növény, valamint az épített elemek együttesen alkotnak egy harmonikus, zöld élményt adó élhető keretet. Minden feladatot amibe belevágunk, amit fontosnak tartunk, megelőz egy terv, egy rákészülési fázis, mely a megvalósulásba vetett biztonságérzetünket adja.

Budaörsi kertészet - kerttervezés, tájépítészet
Kerti tó.org - kivitelezés és tótechnika
http://www.kertito.org/

Ha kerti tó kivitelezését tervezi, mindenképpen ajánlott szakértőhöz fordulni, hiszen nemcsak a biztonságos tómeder kialakítása, de a hatékony tótechnikai felszerelések összeválogatása, és a telepítés is hosszútávon befolyásolja majd a kerti tó egészségét és a karbantartás rendszerességét. Cégünk több mint 15 éves szakmai tapasztalattal, és remek referenciákkal várja a jövő tógazdáit! Teljes körű tóépítési szolgáltatások az ország egész területén!

Kerti tó.org - kivitelezés és tótechnika
Kútfúrás kerti tavak vízellátásához
http://kutfurasa.hu/

Ha Ön kertes házban lakik és rendelkezik kerti tóval, sokba kerül a vezetékes vízzel való ellátása, akkor fúrasson kutat. Egy saját kúttal sokat tud megtakarítani a tó és kert évi fenntartási költségeiből. Keressen minket, mi megfúrjuk az Önnek szükséges kutat. Nincs havidíj és a felhasznált víz után nem kell csatornadíjat sem fizetni. Alacsony fenntartási költségek, szép kerti tó és kert. Kútfúrás garanciával!

Kútfúrás kerti tavak vízellátásához
Árk Garden - Kertgondozás, kertépítés
https://arkgarden.hu

Ha szívesebben töltené a családdal, pihenéssel a szabadidejét, ahelyett, hogy a fűnyírót vagy a locsolót szorongatja… mi elvégzünk minden kerti munkát! Az Árk Garden csapata a kertgondozás, kertépítés minden területén rendelkezésére áll Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár megye területén is!

Árk Garden - Kertgondozás, kertépítés
Öntözőrendszer telepítése Debrecenben
http://www.exkluzivkert.hu/ontozorendszerkiepitese.do

Exkluzivkert.hu – 2001 óta a legjobbak között! Kertépítés Debrecenben és a város 70 kilométeres körzetében. Két évtizedes szakértelmünk a garancia arra, hogy olyan lesz a kertje, amilyennek azt megálmodta. Bízzon meg szakértelmünkben, engedje, hogy levegyük a kertgondozás terhét a válláról! Keressen minket bizalommal!

Öntözőrendszer telepítése Debrecenben
Hirdetések
Előző lap 1 2 3 4 [5] Következő lap
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1339 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1339 | Várakozó linkek: 5 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30369