Kerítés, korlát, kapu > 2. oldal > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kerítés, korlát, kapu > 2. oldal > 41 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Mángorolt zártszelvény, laposvas, négyzetvas
http://mangorolt-zartszelveny.hu/

Vállalkozásunk fő profilja mángorolt zártszelvényből, -laposvasból és –négyzetvasból, kovácsoltvasból, rozsdamentes, illetve hagyományos fémből gyártott kerítés, kapu, korlát, rács, lépcső, berendezési tárgy, dísz készítése valamint kínálata. Ezen kívül vállaljuk kész szálanyagok mángorlását is, feltéve, hogy S235-ös minőségű anyagokat hoznak hozzánk. Műhelyünk diósdi illetőségű, de a távolság nem jelent akadályt. Forduljon hozzánk bizalommal!

Mángorolt zártszelvény, laposvas, négyzetvas
Rozsdamentes korlát tervezés, készítés
http://www.rozsdamentes-korlat.hu

Vállaljuk rozsdamentes korlátok tervezését, készítését és felszerelését ingyenes helyszíni felméréssel és rövid határidővel. Rozsdamentes korlátrendszereinkre 30 év garanciát vállalunk! A 30 év garanciát azért tudjuk vállalni, mert csakis minőségi anyagokkal dolgozunk, semmilyen esetben sem használunk fel hibás vagy minőségileg nem megfelelő rozsdamentes termékeket. A rozsdamenetes acél korlát anyagában rozsdamentes, tehát valóban ellenáll a nedvességnek és nem rozsdásodik, ezért semmilyen felületkezelést nem igényel. Kérjen ajánlatot és igyekszünk egy munkanapon belül válaszolni Önnek!

Rozsdamentes korlát tervezés, készítés
Kovácsoltvas korlát tervezés, kivitelezés
http://www.kovacsoltvas-korlat.hu

Kovácsoltvas kerítésének vagy korlátjának megtervezését és elkészítését 3 év garanciával vállaljuk. Tűzihorganyozott kovácsoltvas korlátainkra pedig 10 év garanciát adunk Önnek. A minőségi munkát műszaki színvonalunknak köszönhetően garantáljuk, melyet modern berendezéseink segítségével tartunk fenn. Az Ön által megrendelt munkát több éve napi szinten együtt dolgozó fiatal, magyar szakemberekből álló dinamikus csapatunk készíti el. A díjmentes helyszíni felmérést követően igyekszünk 1 munkanapon belül elkészíteni az árajánlatot. Tekintse meg kínálatunkat és az aktuális akciónkat weboldalunkon!

Kovácsoltvas korlát tervezés, kivitelezés
Kerítés gabion kőből
http://gabionbolt.hu/gabion_basic_50_100_kerites.html

Cégünk gabion kőből készült kerítések, növényágyások, kerti elemek (kerti csap, csobogó, grill, víztároló) és kerti bútorok (asztal, pad, ülőke) értékesítésével foglalkozik. Széles termékskálánkban biztosan Ön is talál olyan megoldást, amely gazdaságosabb és környezettudatosabb, mint a hagyományos beton és vasbeton konstrukciók. Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el oldalunkra!

Kerítés gabion kőből
Teckentrup ipari redőnykapuk
http://www.websopron.hu/redonykapu

Az Alarm & Automatic System Kft. által forgalmazott német Teckentrup redőnykapuk a pontos és precíz gyártás és a kifogástalan minőségű alapanyagok révén masszív felépítésűek. Mind a legkorszerűbb műszaki színvonalat képviselik, ezért pedig a folyamatos tökéletesítés és az állandó innováció felel. A Teckentrup redőnykapu a nagy tereknél is kitűnő megoldás, ugyanis nem okoz neki problémát a 8 méteres magasság vagy a 11 méteres szélesség sem, ezen kívül egyedi igények szerint testre is szabható, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet. A redőnykapu éppúgy alkalmazható gyárakban és üzemekben, ahogy teremgarázsokban, szervizekben vagy akár üzleteknél is kitűnően helytáll.

Teckentrup ipari redőnykapuk
Tejüveg korlát készítés
http://www.uvegkorlatok.hu/tejuveg-korlat.html

A FémDekor Kft. a kovácsoltvas és rozsdamentes termékek tervezésén és kivitelezésén túl vállalja minőségi üvegkorlát készítését rövid határidővel, kedvezményekkel. 30 év garanciát vállalunk minden általunk elkészített üvegkorlát szerkezetre, függetlenül attól, hogy az házon kívül vagy házon belül kerül felszerelésre. Munkánk során a minőségére fektetjük a legnagyobb hangsúlyt, minden üvegkorlátot úgy tervezünk meg és kivitelezünk, mintha saját magunknak készítenénk el.

Tejüveg korlát készítés
Redőny, ablak, kaputechnika
http://www.redony-ablak-kaputechnika.hu/

Cégünk különböző redőnyök, ablakok, ajtók, garázskapuk forgalmazásával, beépítésével foglalkozik.

Redőny, ablak, kaputechnika
Kerítésáruház
http://keritesaruhaz.hu/

Vállalkozásunk kerítésépítéssel, valamint különféle kerítések, ipari kerítések, betonkerítések, sportpályakerítések, játszótérkerítések, korlátok, vadhálók, kapuk kereskedelmével foglalkozik. Ismerje meg kínálatunk, látogasson el weboldalunkra!

Kerítésáruház
Sportpálya kerítés
http://sportpalyakerites.hu/

Cégünk kerítésépítéssel, kerítéstervezéssel, valamint kerítések, palánkok és hálók értékesítésével foglalkozik. Kínálatunkban megtalálhatók a sportpályakerítések, labdafogó hálók, teniszpálya kerítések, palánkrendszerek egyaránt. Tekintse meg teljes kínálatunk, látogasson el honlapunkra!

Sportpálya kerítés
Garázskapu, gyorskapu - Zöldhullám kaputechnika
http://www.zoldhullam.hu

A kaputechnika területén cégünk teljes körű szolgáltatást végez, legyen szó akár ipari, akár lakossági megrendelésről. Munkavégzésünk során a legfontosabb szempont a minőség és a vásárlók igényeinek teljes kielégítése. Ha Önnek is garázskapura, gyorskapura, biztonsági rácsra, vagy sorompóra van szüksége látogasson el bemutatótermünkbe, ahol szinte minden termékünk működés közben is megtekinthető és kipróbálható. A különböző kapun kívül pedig üzletek, boltok, közintézmények, vagy otthonok akadálymentesítését is vállaljuk.

Garázskapu, gyorskapu - Zöldhullám kaputechnika
Front kerítések, belátásgátlók
https://oldalkerites.hu/

Az utcai kerítés kiválasztásánál figyelnie kell, hogy az stílusában és színében igazodjon a házhoz. Ugyanakkor nem szabad elfelejtenie annak alapvető funkcióit sem. Védenie és valamennyire takarnia kell az utca front felől. Áruházunkban kedvére válogathat különböző alumínium, Bekafor, Egidia típusú front kerítésekből, valamint 3D vagy 2D utcai kerítéstáblák, belátásgátlók közül. Ha pedig valami különlegesebbre vágyik, díszítheti házát kovácsoltvas jellegű kerítéssel is, amit nálunk szintén könnyedén beszerezhet.

Front kerítések, belátásgátlók
Díszműkovácsolás - Vill-ann Bt
http://villann.hu/

Kovácsoltvas termékek egyedi igények szerint, vagy az elkészült mintákból választhat. Kerítések, kapuk, korlátok, kerti bútorok, lakberendezési tárgyak méretre szabva. Keresse elérhetőségünket a weboldalon és tekintse meg referencia munkánkat is.

Díszműkovácsolás - Vill-ann Bt
Kerítések, kerítésrendszerek kivitelezése
http://keritesek.hu/

Vállalkozásunk kerítések, kerítésrendszerek építésével, forgalmazásával, valamint mobil kerítések bérbeadásával foglalkozik. Kerítés kínálatunkban lakossági és ipari kerítések, sportpálya és játszótér kerítések egyaránt szerepelnek.

Kerítések, kerítésrendszerek kivitelezése
Lakatos munka a XVII. kerületből
http://www.vasmunka.hu/lakatos-munka.php

Remek szakértelemmel végzi munkáját a Ferr- And Szer Bt. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, és minőségi alapossággal végzik el a lakatosi munkákat. Széles körben számíthat rájuk a megrendelő, amennyiben ajtórácsokról, kapukról vagy zárakról van szó. Garanciálisan végzik el a rájuk bízott feladatokat, melyeket pénztárca barát áron vállalnak.

Lakatos munka a XVII. kerületből
Studio-Group Kft.
http://www.gate-studio.hu

Olyan vállalkozást keres, ami nagy tapasztalattal rendelkezik a kapuk automatizálásában, valamint akik vállalják különböző fémszerkezetek gyártását, illetve egyéb lakatosipari munkákat is? Akkor a Studio-Group Kft. honlapján a lehető legjobb helyen ár. Teljeskörű szolgáltatásokat kínálunk Önöknek, amennyiben kaputechnikáról, illetve lakatosipari munkákról van szó. Munkánk során vállaljuk kertkapuk kivitelezését, kapunyitó motorok telepítését, garázskapuk beépítését és garázskapuk automatizálását is. A részletekért és további információkért látogasson el honlapunkra! Ha kérdése lenne szolgáltatásainkra vonatkozóan, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Studio-Group Kft.
Hirdetések
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1339 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1339 | Várakozó linkek: 5 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30369