Kerítés, korlát, kapu > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kerítés, korlát, kapu > 46 weboldal. Kategória leírása:

epitoipar.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Akciós fa, fém, táblás, tekercses kerítés
http://keritesakcio.hu

Hagyományos és egyedi kerítés, kapu kiváló minőségben, kedvező áron. Használt mobil kerítés, tartozékokkal most jelentős kedvezménnyel. Vadháló széleskörű felhasználásra, különböző méretben, oszlopokkal, kiegészítőkkel, akciós áron. Kiváló minőségű horganyzott, fonott kerítés dróthálót tekercses kiszerelésben vagy teljes rendszerben kínálunk most kedvezményes áron. Minőségi, tartós kerítés, kapu kedvező áron. Ha hagyományos kerítést keres, vagy alternatív megoldásban gondolkodik, ha féltett virágait kívánja megóvni a kutyáktól, vagy magánerdejét szeretné bekeríteni, nálunk ezekhez a megoldásokhoz kedvezményesen juthat hozzá.

Akciós fa, fém, táblás, tekercses kerítés
Gabion kerítés
http://gabionok.hu

A gabion alkalmas támfal és kerítés építésére; folyók, vízpartok védelmére; mederburkolatok kialakítására; kertek, épületek díszítésére, burkolására; átlátásgátló és zajvédő fal építésére. A Betafence több mint három évtizede gyárt kiváló minőségű, a Hesco Bastion céggel közös fejlesztésű gabion termékeket. Létezik fonott és masszívabb, hegesztett hálóból készülő gabion – a Betafence inkább ez utóbbi, erősebb és tartósabb, hegesztett hálós gabiont gyártja, forgalmazza, telepíti, ajánlja. A sásból, vesszőből font és iszappal vagy kővel és földdel kitöltött kasokat már több ezer éve használják folyók partvédelmére, várak erődítésére. A kasokat az olasz gabbione (nagy kas) szóból eredően nevezik ma gabion szerkezetnek.

Gabion kerítés
Fém és fa korlát webáruház
http://korlatbolt.hu

Korlátbolt - fém és fa korlátok, illetve ezek kombinált változatai, továbbá alumínium, rozsdamentes korlátok, biztonsági rácsok, korlátvédő hálók széles választéka. Háztetők, teraszok, lépcsők korlátjának, belátásgátló és szélfogó igényének ideális megoldása a gabion rendszer. Terasz mellvéd, terasz korlát, lépcső és ülőpad is kialakítható gabion segítségével, melynek jóvoltából akár növényfal is telepíthető a teraszra.

Fém és fa korlát webáruház
Trialproduct - kovácsoltvas kapuk, rácsok
http://www.trialproduct.hu/

Kovácsoltvas rácsok, korlátok, valamint kapuk az Ön otthonába a Trial Product-tól.

Trialproduct - kovácsoltvas kapuk, rácsok
Lakatos munkák
http://www.lakatos.co/

Lakatos munka, zárszerelés, zárnyitás, hevederzárak szerelése. Ajtónyitás most kedvezménnyel. Lakatos munkák Budapesten és a környékben.

Lakatos munkák
Csordás Fence Design
http://www.cfdesign.hu

Cégünk kovácsoltvas kerítések, kapuk, korlátok, kültéri és beltéri bútorok (kovácsoltvas ágyak, asztalok, székek, padok) tervezésével és kivitelezésével foglalkozik az ország egész területén. Ezen kívül megtalálható még a profilunkban a különböző nyílászárókra szerelt biztonsági rácsok is.

Csordás Fence Design
Belátás elleni kerítés
http://www.belatasgatlo.hu

A belatasgatlo.hu oldalon megismerkedhet az ingatlanok betekintés elleni védelmére kifejlesztett, gyakorlatilag valamennyi rendszerrel, illetve azonnal meg is vásárolhatja azokat. Az internetes áruházban kivételesen egyszerűen és gyorsan beszerezhetők a kíváncsi tekintetek kizárására alkalmas termékek és kiegészítők. Webáruházunkban kivételesen egyszerűen és gyorsan beszerezhetők a kíváncsi tekintetek kizárására alkalmas termékek és kiegészítők.

Belátás elleni kerítés
Portaltech
http://www.portaltech.hu

Cégünk szekcionált és billenő garázskapuk, kapunyitó automatikák, sorompók, automata üvegajtók, ipari kapurendszerek (tűzgátló ajtók, kapuk, ipari gyorskapuk, ipari szekcionált kapuk) forgalmazásával, telepítésével és szervizelésével foglalkozik. Ezen kívül vállaljuk különböző lakatos munkák elvégzését, valamint biztonsági redőnyök, rácsok beépítését. Oldalunkon megtekintheti termékeinket, és árajánlatot is kérhet tőlünk. Ha nem tudja pontosan, melyik garázskapu, ajtó vagy kapunyitó automata lenne a tökéletes számára, vegye fel velünk a kapcsolatot, mi készséggel állunk rendelkezésére! Állandó akciókkal várjuk kedves vásárlóinkat!

Portaltech
Kovácsoltvas kerítés, kapu tervezés, kivitelezés
http://www.kovacsoltvas-kerites-kapu.hu

A FémDekor Kft. fő profilja kovácsoltvas kerítés, személybejáró, toló- és úszókapu tervezése, kivitelezése a lehető legrövidebb határidővel, minimum 5 év garanciával. Leendő ügyfeleinkkel minden esetben egyeztetjük a minőségi elvárásokat, és azok ismeretében választjuk ki a legmegfelelőbb anyagokat. Ezen kívül szigorúan minden kovácsoltvas kerítéshez opcióként tűzi horganyozást ajánlunk, amely feltétlen szükséges ahhoz, hogy megelőzzük a korróziót. Látogasson el weboldalunkra, ahol bővebb tájékoztatást kaphat szolgáltatásainkról és megtekintheti referenciáinkat is!

Kovácsoltvas kerítés, kapu tervezés, kivitelezés
Kerítéscentrum Kft.
http://keritescentrum.hu/

Cégünk kerítésépítéssel, valamint kerítések és kapuk értékesítésével foglalkozik. Kínálatunkban megtalálhatók az ipari kerítések, betonkerítések, mobilkerítések, sportpályakerítések, mezőgazdasági kerítések, játszótérkerítések, korlátok, vadhálók, kapuk egyaránt. Tekintse meg teljes kínálatunk, látogasson el honlapunkra!

Kerítéscentrum Kft.
Bejaratikapu.hu - lakossági és ipari kapuk
http://www.bejaratikapu.hu

Ha még bizonytalan, hogy milyen kapu, beléptető rendszer, vagy egyéb nyílászáró megoldás lenne megfelelő az ingatlanához, mi segítünk Önnek. Webáruházunkban számtalan kapufajtát megtalál, melyeknek előnyeiről és hátrányairól egyaránt tájékozódhat. Előfordulhat, hogy kínálatunk nem tartalmaz olyan kaput, amilyet megrendelőnk megálmodott. Ebben az esetben nyújtanak segítséget, az egyedi tervezésű lakossági kapuink. Ha kérdése van, vagy konkrét ajánlatot kérne, látogasson el honlapunkra és vegye fel velünk a kapcsolatot.

Bejaratikapu.hu - lakossági és ipari kapuk
Drótkerítés
http://www.drotkereskedes.hu/

Látogasson el a Prodoctum Kft. legújabb tematikus weboldalára. Huzalok, drótok, drótkerítések minden mennyiségben, minőségben. Nálunk annyit vesz, amennyi kell! Látogasson el telepünkre, kérjen ajánlatot elérhetőségeinken.

Drótkerítés
Vadháló
http://www.simer95.hu/?m=3

Vállalkozásunk két darab magas teljesítményű drótháló készítő berendezéssel állítja elő a vadhálót. Naponta akár 2000 fm mennyiséget. Gyártóként sokkal olcsóbban értékesítünk versenytársainknál.

Vadháló
Drót-Fon Kft. - drótkerítés
http://www.drotfon.hu/

A Drót-Fon Kft. hazánk egyik vezető drótfonat és huzaláru előállítója. A céget gazdag árupaletta jellemzi, amely kedvező árakkal párosul. Árui gerincét a drótfonat és drótháló kerítések, valamint táblás kerítés elemek adják. A további termékek között megemlítendők még a vadhálók, a huzaltermékek, a műanyag hálók, illetve az árnyékoló hálók, stb. A fent felsoroltak a cég telephelyén kívül online és számos viszonteladói partnernél is beszerezhetők.

Drót-Fon Kft. - drótkerítés
Kaputelefon rendszerek videó megfigyelővel
http://www.riaszto-kamera.hu/

Videó megfigyelővel kombinált kaputelefon rendszereinket családi házakba és lakóparkokba biztonságos és mégis kényelmes megoldást jelentenek. A beléptető rendszerek alkalmasak a nem kívánt látogatók távol tartására is.

Kaputelefon rendszerek videó megfigyelővel
Hirdetések
Előző lap [1] 2 3 4 Következő lap
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1338 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1338 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 31574