Építőipari javítás, felújítás, megelőző karbantartás > 2. oldal > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Építőipari javítás, felújítás, megelőző karbantartás > 2. oldal > 34 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Zárszerelés Budapesten és környékén éjjel-nappal
http://kulcsember.com/zarszereles.html

Zárszerelés! Ha elromlott a zárja esetleg a hideg vagy meleg időszak beálltával nem működik rendeltetésszerűen az ajtaja, mi tudjuk a megoldást. Ha biztonságosabbá szeretné tenni otthonát vagy el szeretné kerülni, hogy betörjenek önhöz, mi tudjuk a megoldást! Szakembereink a nap 24 órájában állnak rendelkezésére bármilyen zárprobléma esetén.

Zárszerelés Budapesten és környékén éjjel-nappal
Kéménybélelés, javítás
http://www.akemenyszerelo.hu/kemenybeleles

www.akemenyszerelo.hu - Profi szolgáltatások, kedvező árak, forduljon a Kéményszerelőhöz és kérjen ajánlatot!

Kéménybélelés, javítás
Frank En Sisco Kft. (Budapest)
http://www.sisco.hu/content/lakasfelujitas-budapest.html

A lakásfelújítás cégünk egyik kiemelt szolgáltatása, amely nem csak a már meglévő lakások esetén nyújthat segítséget ügyfeleinknek. Amennyiben lakásvásárláson gondolkozik, még a megvétel előtt segítünk a kinézett lakás műszaki átnézésében, az Ön igényei szerint átrendezzük a teret, lehetséges alaprajzokat és látványterveket készítünk, valamint adunk árajánlatot a munka egészére. Igény esetén segítünk a lakás berendezésében, a színek kiválasztásában, a bútorok elhelyezésében. Szolgáltatásainkat olyan jövőbeni ügyfeleinknek ajánljuk akik nem szeretnek kompromisszumokat kötni. Lakásfelújítás során csak minőségi anyagokkal dolgozunk és a kivitelezés során folyamatos minőség ellenőrzést végzünk belsőépítész kollégáinkkal. Ha felkeltettük érdeklődését és lakásfelújítást szeretne Budapesten keressen meg minket elérhetőségeink egyikén.

Frank En Sisco Kft. (Budapest)
Lakásfelújítás Budapesten!
http://www.lakasfelujitas-general.hu/

Igény szerint vállalunk mindennemű lakásfelújítás munkálatot, rövid határidőkkel, precízen dolgozunk. Ennek köszönhetően büszkén mondhatjuk el magunkról, hogy bármit meg tudunk valósítani, ami a tökéletes lakásfelújításban elképzelhető.

Lakásfelújítás Budapesten!
Csőtörés műszeres bemérése
http://kritall.hu/

Csőtörés esetén minden perc számít! Minél tovább fennáll a probléma, az anyagi kár annál nagyobb lesz. Szakszerűen bemérjük a csőtörés helyét, súlyosságát, majd javaslatot teszünk a javításra.Szakembereink a legkorszerűbb műszerekkel gyorsan és szakszerűen végzik a vizsgálatot és a javítást. Cégünk rendkívül kedvező árakkal dolgozik.Hívja gyorsszolgálatunkat vagy kérjen ajánlatot!

Csőtörés műszeres bemérése
Duguláselhárítás, csatornatisztítás
http://www.wc-mosdo-dugulaselharitas.hu

Profi duguláselhárítás szakemberként professzionális gépekkel oldunk meg minden lakásban előforduló problémát, legyen az Wc duguláselhárítás, kültéri dugulás elhárítás, csatornatisztítás, mosogató duguláselhárítás, beltéri lefolyó tisztítás, dugulás elhárítás, gyökértelenítés, csatorna csere, esővízcsatorna duguláselhárítás, csatorna javítás, csatorna csere. Hívj minket bizalommal: időt, pénzt és energiát spórolunk meg Neked!

Duguláselhárítás, csatornatisztítás
Topotthon
http://www.topotthon.8x.hu

Weblapomon lakásfelújítással kapcsolatos hasznos ötleteket, tanácsokat találsz.

Topotthon
Kivitelezés Budapest
http://indecor.hu/?kivitelezes

Professzionális kivitelezés, lakásfelújítás Budapesten, az Indecor Art Kft. jóvoltából.

Kivitelezés Budapest
Zárjavítás, karbantartás
http://ajtozarcsere.hu/

Zárcsere szolgáltatásunk nem csak zárszervizzel foglalkozik, hanem éves ellenőrzésekkel is. Azt valljuk, hogy ha évente átnézetjük zárjainkat sokkal több ideig szolgálni fognak minket, a tapasztalat azt mutatja ügyfeleinknek is igényük van erre. Zárcsere, zárjavítással Budapesten és környékén akár 1 órán belül megoldható! Áraink korrektek, magyar piachoz igazodnak! Oldalunkon minden hasznos információt megtalál rólunk.

Zárjavítás, karbantartás
Hőkamera
http://tanusitunk.hu/hu/szolgaltatasok/hoterkep-hokameras-vizsgalat

www.tanusitunk.hu - Minőségi szolgáltatások: hőkamerás vizsgálatok, hőtérkép készítése, hőszigetelés vizsgálat, elektromos és fűtési rendszerek ellenőrzése.

Hőkamera
Lakásfelújítások
http://www.xn--laksfeljtsok-ebbg2p5h.net

Lakásfelújítás, panel felújítás, generál kivitelezés, teljes körű felújítás.

Lakásfelújítások
Hővisszanyerős szellőzés
http://www.gazkemeny-legtechnika.hu/content/hu/szellozo.html

Penészesedik a lakása, vagy rosszul alszik és fáradtan ébred? Esetleg légzőszervi panaszai vannak? Magyarországon az emberek túlnyomó része egyáltalán nincs tisztában azzal, hogy mennyi műszaki és egészségügyi probléma okozója lehet a folyamatos szellőzés hiánya. Mi tudjuk a lehetséges megoldást a problémákra. A hővisszanyerős szellőzés egy energiatakarékos és csendes megoldás, mellyel megelőzhető a penészesedés, és a pára lecsapódása.

Hővisszanyerős szellőzés
Ablakvilágguru
http://ablakvilagguru.hu

Kiváló nyílászárók profi, szakszerű kiszerelésére szakosodott a cég kedvező árakon.

Ablakvilágguru
tetoablakszerviz.hu - Ablakmentő Kft.
http://www.tetoablakszerviz.hu/

Tetőablakok javítása, cseréje, karbantartása és forgalmazása a tetoablakszerviz.hu jóvoltából, az ország egész területén. A tetoablakszerviz.hu forgalmazója az Ablakmentő Kft., munkatársai jól képzett, tapasztalt szakemberek. A tetoablakszerviz.hu oldalon online ajánlatkérésre is van lehetőségünk , valamint a referencia munkák megtekintésére is. Az Ablakmentő Kft. telephelye Budapesten a Vakond utcában, jól megközelíthető helyen található.

tetoablakszerviz.hu - Ablakmentő Kft.
Tűzgátló ajtók javítása Budapest
http://www.tuzgatlas.hu/karbantartas.html

Kiváló szakemberek dolgoznak a Tűzgátlás.hu weboldalt üzemeltető cégnél. A tűz- és füstgátló ajtók karbantartása és javításánál is készséggel állnak rendelkezésre, mint ahogy a komplett rendszerek megtervezésénél és kivitelezésénél. A céget személyesen a XIV. kerületben lehet elérni, valamint telefonon és a weblapon keresztül is állnak rendelkezésre.

Tűzgátló ajtók javítása Budapest
Hirdetések
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1343 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1343 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30382