Hőszigetelés, utólagos szigetelés, hőszigetelő anyagok. > 4. oldal > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hőszigetelés, utólagos szigetelés, hőszigetelő anyagok. > 4. oldal > 59 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Egészséges tetőszigetelés
http://okotetoszigeteles.hu

Tetőszigetelés környezetbarát és egészséges alapanyagból. Cégünk öko tetőszigetelést vállal hétszeres garanciával és a határidő pontos betartásával. Látogasson el weboldalunkra, ahol megmutatjuk hogyan csökkentheti le elképesztő mértékben fűtésszámláját a legmodernebb tetőszigetelési eljárással! Amit garantálunk: nem gyúlékony és rágcsálómentes, energiatakarékos tetőszigetelés.

Egészséges tetőszigetelés
Sakura Bt. & Vita Trade Kft.
http://basa-falszigeteles.hu/

A Sakura Bt. & Vita Trade Kft.a vizes, dohos falak vizesedés elleni utólagos falszigetelési technológiákkal foglakozik, utólagos falszigetelést(acéllemezes eljárással) és vízszigetelést vállalnak ügyfeleik számára. (családi házak, lakóépületek, irodák, vagy bármilyen más létesítményben is)

Sakura Bt. & Vita Trade Kft.
Purhab hőszigetelés Pest megyében
http://www.purhab-szigeteles.hu

A szórt purhab bárhol könnyedén és nagy hatásfokkal szigetel. Födém, fal, pince, lapostető, padlás, ipari, és mezőgazdasági terménytárolók szigetelésénél is használható. A szigetelőréteg rés-, illetve hézagmentesen hordható fel és gyorsan megszilárdul, valamint óriási előnye még, hogy telepítése során az épület mindennapos működésében nem okoz fennakadást.

Purhab hőszigetelés Pest megyében
Panelszigetelés és tetőszigetelés.
http://panelszigeteles.com/

A házak szigetelése rendkívül fontos, hiszen ennek köszönhetően spórolhatunk a rezsin is. A honlap segítségével megismerhetjük a befújható és éghetetlen kőzetgyapotot és annak felhasználását. Valamint megismerhetjük a Kimmel Insulation szolgáltatásokat.

Panelszigetelés és tetőszigetelés.
Unipur Kft.
http://www.unipur.hu/

A purhab alapú szigetelőrendszer tökéletes hő- és vízszigetelő anyag, ami a felhasználható bármely területen mint ipari, mint lakossági célra. A habosodás folyamán kialakult zárt cellák miatt hőszigetelése jobb bármely más szigetelőanyagnál és még a páradiffúziót is átengedi. Mérésekkel igazolt érték!

Unipur Kft.
Szigetelések teljes kivitelezése - Samarasbau.hu
http://samarasbau.hu/

Cégünk teljes körű ház építést a tervezéstől egészen a kulcsrakész átadásig vállalja. Továbbá a cégünk fő profilja a korszerű szigetelések kiépítése, lehetőség van az utólagos szigetelésre is. A kiváló hőszigetelés miatt jelentős pénzmennyiséget lehet megtakarítani. Vállalunk még generál kivitelezés, acél, fa szerkezetű házak, prokoncept, téglaházak építését/felújítását. Üzletünkben személyesen is beszerezheti a vakolás és szigeteléshez szükséges építőanyagokat. tapasztalt kollégáink mindenben állnak rendelkezésére. Várjuk kedves Ügyfeleinket.

Szigetelések teljes kivitelezése - Samarasbau.hu
Aqua-szig - Tetőszigetelés
http://www.minosegitetoszigeteles.hu/

Cégünk, az Aqua-Szig Bt. teljes körű szigetelési szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek már 1991 óta! Tető és lapostető szigetelés, javítás, 15 éves garanciával! Látogassa meg weboldalunkat a részletes információkért vállalkozásunk tevékenységeire vonatkozóan!

Aqua-szig - Tetőszigetelés
ProfiPur (Sopron)
http://www.profipur.hu

Napjaink folyamatosan visszatérő problémája az energiaárak megállíthatatlan emelkedése. Ha Ön sem szeretné hogy tovább szökjön a meleg, kérjen árajánlatot most épülete hő- és vízszigetelésére oldalunkon keresztül! Az általunk használt kiváló hő- és vízszigetelő hab valamennyi lakóház és kereskedelmi épület szigeteléséhez alkalmazható. Ez az egyik legjobb hosszú távú befektetés, hiszen használatával a fűtési és hűtési energia akár 60-70%-a megtakarítható.

ProfiPur (Sopron)
Színvarázs - lábazati hőszigetelés
http://szinvarazs.hu

Most kezdte az építkezést, vagy éppen felújít? Ne feledkezzen el a megfelelő külső vakolatról és szigetelésről se! Otthonunk megfelelő hőszigetelő rendszerét alaposan meg kell terveznünk, hiszen a megfelelő hőszigetelés télen a hideg ellen, nyáron a meleg ellen véd és még a fűtésszámlánkat is kíméli! Amennyiben teheti, látogasson el a Színvarázs honlapra, ahol néhány kattintással maga előtt láthatja otthona új színeit, továbbá egy gyors kalkulációval azt is megtudhatja, hogy mennyibe kerülnének az alapanyagok, melyek szükségesek a homlokzat és a lábazat felújításához. Segítségért pedig bátran forduljon a szakértőkhöz!

Színvarázs - lábazati hőszigetelés
Forelock Bt. hőszigetelések
http://forelockbt.hu

Egy olyan vállalkozást keres, ami nagy gyakorlattal, illetve tapasztalattal rendelkezik a cellulózzal történő hőszigetelésben? akkor a Forelock Bt. honlapján a lehető legjobb helyen jár! Több mint tíz évvel ezelőtt kezdtük meg az Isocell termékek forgalmazását, valamint végzünk szigetelési munkákat és igény szerint légtömörség mérést is. Nálunk minden szükséges eszközt egy helyen megtalálhat. Ami az értékesítést illeti, kiskereskedelemmel és nagykereskedelemmel egyaránt foglalkozunk. A részletekért és további információkért látogasson el honlapunkra! Ha kérdése lenne szolgáltatásainkra vonatkozóan, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Forelock Bt. hőszigetelések
Tetőtér szigetelés szórt poliuretán habbal
http://www.ecopur.hu/ho-es-vizszigeteles-egyben.html

Purhab vízszigetelés: Tökéletesen toldásmentes hőszigetelés és vízszigetelés szórt poliuretán hab segítségével. Fűtési és hűtési költségek jelentősen csökkenthetők a szórt purhabbal. Alkalmazási területei családi házak szigetelése esetén: födém purhab szigetelése, tetőtér szigetelés szórt poliuretán habbal, nyitott cellás purhab, zárt cellás purhab, lépésálló purhab, födém hőszigetelése, beépített tetőtér hőszigetelés és vízszigetelés, homlokzatszigetelés, lábazat és pince hőszigetelés és vízszigetelés purhabbal, családi ház vízszigetelés purhabbal. Mezőgazdasági épület vízszigetelés, csarnok vízszigetelés: hullámpala vízszigetelés, trapézlemez szigetelés, sertéstelep vízszigetelés, baromfiól szigetelés, magtározó szigetelés, libatelep szigetelés, hullámpala tető hő és vízszigetelése szórt purhab segítségével. Cégünk több, mint 13 éves tapasztalattal rendelkezik a szigetelés területén.

Tetőtér szigetelés szórt poliuretán habbal
Épületfólia
https://afolia.hu/epuletfolia/

Az épületfólia jelentősen javítja az ingatlan hőszigetelését. Könnyen és gyorsan telepíthető utólag is. Megmentheti a helyzetet alulméretezett klímával ellátott terekben. A hővédő épületfólia meggátolja a napsugárzás hőjének ingatlanba jutását úgy, hogy az infravörös tartományba eső napsugárzást szűri elsősorban. Emellett véd a vakító erősségű fénytől és az egészségkárosító UV sugárzástól is.

Épületfólia
Hőszigetelés - Hasznos információ
https://premiumhoszigeteles.hu/mikor-ha-nem-most-vagjunk-bele-a-hoszigetelesbe

Prémium hőszigetelés elérhető áron! Kőzetgyapot szigetelés, polisztirol szigetelés, és hőszigetelő rendszer kivitelezés! Hazai gyártású hőszigetelés vásárlása, szakmai tanácsadás és komplett kivitelezés egy helyen! Amennyiben építkezik, felújít, és egy megbízható szakmai stábra valamint biztonságos beszerzői helyre van szüksége, keressen minket bizalommal! 10 év garanciát biztosítunk a nálunk vásárolt hőszigetelésekre, megrendelése esetén pedig akár 24 órán belül ki is szállítjuk! Keressen minket bizalommal, ügyfélszolgálatunk várja hívását vagy üzenetét a megadott elérhetőségeken!

Hőszigetelés - Hasznos információ
Szendvicspanelek, tetők, szerkezetek gyártása
https://www.tesz97.hu/szendvicspanel/

Tetők, ereszek, szerkezetek gyártása magasan képzett szakembereink segítségével. Minőségi trapézlemezek és cserepeslemezek előállításában sok éves tapasztalatunk, és lelkiismeretes hozzáállásunk a garancia. Akár komplett csarnokrendszer kivitelezésére vagy acélszerkezet gyártásra van szüksége, készséggel várjuk megkeresését!

Szendvicspanelek, tetők, szerkezetek gyártása
Hirdetések
Előző lap 1 2 3 [4] Következő lap
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1343 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1343 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30382