Hőszigetelés, utólagos szigetelés, hőszigetelő anyagok. > 3. oldal > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hőszigetelés, utólagos szigetelés, hőszigetelő anyagok. > 3. oldal > 59 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
vizes házfalak
http://vizeshazfalak.hu

Nincs több vizes fal A felázott, felvizesedett, penészes falak utólagos szigetelését acéllemez bepréselésével végezzük, a lábazat első sor téglafugájába 2 cm átfedéssel a fal teljes vastagságában. Ezt követően a kellemetlen dohos szag megszűnik, egészséges és friss levegő lesz tapasztalható, eltűnnek a vízfoltok, szemmel láthatóvá válik a falak kiszáradása, a téli hónapokban könnyebben felfűthető lesz a ház. Nincs több dohos szag A talajvíz felfelé szivárgása ezzel megszűnik, a fal teljes kiszáradása egyúttal megkezdődik, mely tapasztalatok alapján pár hónapot vesz igénybe, tekintve a fal nedvességét és vastagságát.

vizes házfalak
Utólagos vízszigetelés
http://www.rebe.hu/

Szigetelési munkáink során magas minőségű import anyagokkal dolgozunk (Remmers, MC-Bauchemie). A több éves kivitelezői tapasztalat és a megfelelő minőségű anyagok használata garantálja, a jól működő és időtálló szigetelés kivitelezését. Felújítási munkáink során mindig megrendelőink teljes megelégedését tartjuk elsődleges szempontnak (természetesen a kivitelezési technológiák és irányelvek betartásával). Ami magában foglalja az évek során szerzett kivitelezési tapasztalatok megosztását, új anyagok, technológiák ismertetését, anyagbeszerzést. Munkáinkra szerződésben vállalt garanciát vállalunk.

Utólagos vízszigetelés
Purhab szóró gép forgalmazás, bérlés
https://purhabszorogep.hu/

Ismeri a kis purhab szóró gép meséjét? Állnak a purhabszóró gépek a MagnumTech Kft webáruház poliurea bevonattól csillogó fényes polcain, érkeznek a vevők, kattintgatnak, mindenkit megvesznek, csak a legkisebbet, az MT-411-es pneumatikus meghajtású purhabszórót nem. Addig-addig, míg elunja magát,megharagszik az emberekre, leugrik a virtuális polcról és világgá megy. Útközben kitör a vihar, s találkozik egy kutyával, aki elpanaszolja, hogy beázik a háza, így a kis purhabszóró nekiáll és épít egy gyönyörű, nagy házat a kutyusnak, amit lent és fent is tökéletesen szigetel a poliuretán bevonattal. Továbbmenve beleragad a sárba, ahonnan nem tud kimászni. Egy kisfiú találja meg és a barátjával kihúzzák, szépen megtisztogatják, megolajozzák, s hazaviszik. Ezzel a kis purhabszóró megbékél az emberekkel és vígan nyomja a poliuretán habot, amellyel nagy hasznára van az embereknek építkezési és szigetelési munálatok végzésénél.

Purhab szóró gép forgalmazás, bérlés
Utólagos tetőszigetelés
http://lapostetok-szigetelese.hu/

A TetőSzig Team Kft. egy komoly referenciákkal rendelkező (Spar, Tesco, Decathlon, Westend, Ázsia Center, múzeumok, gyárak, nyomdák, családi házak és panel épületek teteje), nagy volumenű lapostető szigetelési és palatető felújítási munkálatokat kivitelező cég Szabolcs megyében. Minimum 12 év garanciát vállalunk, ingyenes tetőfelmérést végzünk, megbízható szolgáltatást nyújtunk, hosszú távon gondolkodunk. A TetőSzig Team által kivitelezett lapostető szigetelést kétféle technológiával végezzük: – modifikált bitumenes szigetelőlemezzel történő lapostető szigetelés; – PVC szigetelőlemezzel történő lapostető szigetelés Mindkét megoldás használható új lapostető szigetelés szakszerű megoldására vagy régi lapostetős épületek felújítására, vízszigetelésként vagy vízszigetelésre és hőszigetelésre együttesen.

Utólagos tetőszigetelés
Utólagos ablakszigetelés.
http://www.ablakszigetelo.hu/

Ablakszigetelés, svéd nútmarásos módszerrel, szilikon alapanyagú tömítőanyag felhasználásával. Nyílászáróit javítjuk, beálljuk, passzítjuk a zárszerkezeteit cseréljük, hiányzó elemeket pótoljuk. Üvegszerkezeteit hőszigetelt üvegekre cseréljük.

Utólagos ablakszigetelés.
Hőfüggöny rendszerek
http://www.hofuggony.com

A hőfüggöny kiválóan alkalmazható olyan helyiségek leválasztására, ahol nagy a hőmérsékletkülönbség és a különböző hőmérsékletű levegő keveredése anyagi károkat képes okozni. Nagyon ajánlatos például hűtőházak, hűtők ajtóira PVC függönyt felszereltetni, mely megakadályozza nemcsak a levegő keveredését, de a higiéniát is szolgálja, meggátolja a por vagy rovarok bejutását.

Hőfüggöny rendszerek
Utólagos falszigetelés
http://www.izometal.hu/

Cégünk nedves épületek szárítását vállalja. E téren végzett húsz éves fejlesztéseink eredménye a védett Izometál technológia.A teljesen záró falszigetelés még napjainkban körülményesen kivitelezhető kérdés. A nedvesedés létrejöttét a horizontális falszigetelés tönkremenetele vagy el nem készülte okozza. A legjobb megoldás így új horizontális szigetelés készítése a szerkezetben.Az Izometál (fémlemez-beütéses) eljárás eredménye egy teljes épületszáradást kínáló, tartós utólagos falszigetelés.A kivitelezéskor egy új szigetelő réteget létesítünk a szerkezetben, amely a teljes falkeresztmetszet hosszú életű szigetelését biztosítja|kínálja}. A szigetelőréteget sorban besajtolt, rozsdaálló CR-NI fémlapok alkotják. A szerkezet szétszedése, fűrészelése szükségtelen, így a épület sziládrságvesztésével nem kell foglalkozni.

Utólagos falszigetelés
Nyitott cellás szórt poliuretán hab szigetelés
http://eupor.com/nyitott-cellas-szort-poliuretan-hab.html

A nyitott cellás poliuretán hab hőszigetelő és egyben légszigetelő is. Kevésbé érzékeny az alkalmazás módjára, mint a gyárilag előállított szigetelőanyagok. Olyan hatékony "lélegző" léggát, amely alkalmazkodik az épülethez, így az épület teljes élettartama során biztosítja az energiarabló légmozgás elleni szigetelést. Gyakorlatilag teljesen kiküszöböli az üregeken belüli konvekciós hő mozgást, így az épület egészében egyenletesebb hőmérsékletet biztosít. Az eredmény: kiváló minőségű konstrukció, jobb komfortérzet és alacsonyabb fűtési illetve hűtési költségek. Az energia megtakarítás az épület kialakításától, elhelyezkedésétől stb. függ. Alkalmazásakor folyékony anyagot szórnak egy nyílt falra, kúszótérbe vagy a mennyezet felületére.

Nyitott cellás szórt poliuretán hab szigetelés
Hőszigetelési megoldások a Baugrouptól
http://www.hoszigeteles.eu

Ügyfeleink részére immáron 20 éve állunk rendelkezésre az építőiparban legyen szó bármilyen elvégzendő munka megtervezéséről vagy teljes körű kivitelezéséről. Cégünknél csak kiváló szakemberek dolgoznak komoly szakmai múlttal és tapasztalattal. Látogassa meg weboldalunkat további információkért és keressen föl minket bátran.

Hőszigetelési megoldások a Baugrouptól
Profil Center webáruház - szigetelő anyagok
http://www.szigeteles24.hu

Ha szeretné csökkenteni a fűtési energiát, és el szeretné kerülni a páralecsapódásokat, válassza cégünket. Nálunk mindent megtalál, amire a hőszigeteléshez, gipszkartonozáshoz szüksége lehet, és a kiválasztott termékeket kérésre házhoz is szállítjuk. Vásárlás előtt regisztráljon honlapunkon és utána könnyedén megrendelheti a kiválasztott termékeket. A megrendelést követően visszaigazolást küldünk, valamint felvesszük a kapcsolatot Önnel a szállítással kapcsolatos kérdések tisztázása érdekében. Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el oldalunkra!

Profil Center webáruház - szigetelő anyagok
Hőszigetelés korrekt áron
http://hoszigeteles-auracolor.hu

Végeztesse el idejében a lakása hőszigetelését, ahhoz, hogy a falak se penészedjenek többet ugyanakkor a hideg évszakok alatt a lakás fűtésére is kisebb összeget kelljen fordítani. Hőszigetelő vállalkozásunk a homlokzati hőszigetelés mellett belső hőszigetelési munkálatokat is vállal, ugyanakkor padlásszigetelést is végez.

Hőszigetelés korrekt áron
Ablakszigetelés - Tospur Kft.
http://www.tospur.hu/ablakszigeteles/

Húsz éve szakterületünk az ablakfelújítás és az ablakszigetelés. Nem fog bennünk csalódni, az általunk végzett munka minőségét CSI és ISO 9001 bizonylatok igazolják. Csökkentse fűtésköltségeit az elavult üvegek cseréjével! Az ablakok utólagos szigetelése során korszerű anyagokat, két-, illetve háromrétegű üveget használunk. A legújabb fejlesztések is elérhetőek nálunk, így a piac legjobb hőszigetelő tulajdonságaival rendelkező Heat Mirror üvegek vagy az öntisztító típusok. Kérje ajánlatunkat! Hívjon bizalommal.

Ablakszigetelés - Tospur Kft.
Befújható szigeteléssel sokat spórolhat
http://fujhatoszigeteles.hu/

A befújható szigetelés a hagyományosnál gyorsabb, olcsóbb, és sokkal kisebb zajjal, felfordulással jár. A szigetelőanyag természetes, veszélytelen, és a penészedést is megszünteti. Szakembereink gyorsan szakszerűen leszigetelik vele a házát, Önnek nincs más dolga, mint eldönteni, hogy csökkenteni akarja a ház fűtésszámláját, és egy időpontot egyeztetni velünk. Ha bármilyen kérdése van, vagy segítségre lenne, szüksége hívjon munkaidőben: +36-20-392-4642

Befújható szigeteléssel sokat spórolhat
Tetőszigetelés, lapostető szigetelés
http://www.teto-szigeteles.eu

Vállaljuk a teljes lapostető szigetelésétől, a tetőszigetelés kisebb javításáig, a tetőszigetelés és tető karbantartását esetleg a hibák VÉSZELHÁRÍTÁSÁT - méretétől függetlenül. Hívjon, ha kisebb javításról is van szó, a helyszíni szemlén átvizsgáljuk és megkeressük a tetőszigetelés hibáit - melyre ingyenesen árajánlatot adunk. Az általunk elvégzett munkálatok minőségére felelősséget vállalunk! Beázások helyének felkutatását, szakszerű gyors javítását, sürgősségi vészelhárítását is kedvező áron végezzük!

Tetőszigetelés, lapostető szigetelés
Baumit Hőszigetelő Rendszer Kalkulátor
http://www.hoszigeteleskalkulator.hu

A program segítségével kiszámolhatja háza felújításához, felépítéséhez szükséges hőszigetelő anyagok mennyiségét, azok árát. A programot a Baumit úgy alakította ki, hogy könnyen felhasználható legyen, pontos tájékoztatást adjon Önnek a hőszigeteléshez szükséges anyagigényről, az anyagok kiszereléséről, árairól. A kalkulációt követően a kalkuláció eredményét le tudja menteni (pdf formátumban) vagy el tudja küldeni saját email címére. A program az éppen aktuális akciós árakkal számol, az árak a kalkuláció készítésének hónapjában érvényesek.

Baumit Hőszigetelő Rendszer Kalkulátor
Hirdetések
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1343 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1343 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30382