Hőszigetelés, utólagos szigetelés, hőszigetelő anyagok. > 2. oldal > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hőszigetelés, utólagos szigetelés, hőszigetelő anyagok. > 2. oldal > 59 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Gold Szigetelés
http://www.goldhoszigeteles.com/

Polisztirol, lábazat szigetelés Lánycsók területén a Gold Hőszigetelés szakembereinek segítségével!

Gold Szigetelés
Szigetelő rendszer ár
http://hoszigetelorendszerakcio.hu/szigetelo-rendszer-ar.html

www.hoszigetelorendszerakcio.hu - Fontos, hogy otthonunkban vagy a munkahelyünkön jól érezzük magunkat. Egy rosszul szigetelt épületben jóval magasabb a hőmérséklet a helyiségek középpontjában, mint a falak mellett – ilyen esetben érezhető, hogy „sugárzik” a hideg a falakból. A jó minőségű anyagokkal, szakszerűen kivitelezett hőszigetelés egyenletes meleget biztosít az épület minden pontján.

Szigetelő rendszer ár
Szigetelt otthon hőszigetelő áruház
http://hoszigeteloaruhaz.hu

Hőszigetelő rendszereink mellett polisztirol, kőzetgyapot, üveggyapot szigeteléseket és kiegészítőit forgalmazzuk. Homlokzati kapart, kéreg, vagy gördülő vakolataink mindenféle igényt kielégítenek, amit akár színfelár nélkül és 10 év gyártói szín és termék szavatossággal kínálunk. Forgalmazunk még kültéri homlokzati és beltéri falfestékeket, Delap dekorációs falburkolatot, Varioplast önterülő műgyanta padlóburkolatot, építési és csempe ragasztókat, brikett és pellet tüzelőanyagokat, Den Braven tömítőket, purhabot, Tesa szalagokat, Köber vastaglazúrt, zománcfestéket, kalapácslakkot, kül- és beltéri díszléceket. Rendszerünkben nincs színezési felár! A hőszigetelés az egyik leghatékonyabb energiamegtakarítási forma. Szigetelje házát Ön is velünk.

Szigetelt otthon hőszigetelő áruház
Hőszigetelő rendszer, Hőszigetelés, Szigetelés
http://magyarfestek.hu/

Hőszigetelő rendszer, Hőszigetelés, Szigetelés, Kőzetgyapot, Üveggyapot? Díszvakolatok nagy választékban. Ingyenes szállítás... legjobb árak. Kingstone márkakereskedés.

Hőszigetelő rendszer, Hőszigetelés, Szigetelés
Homlokzati hőszigetelés - az Ön partnere!
https://www.homlokzatihoszigeteles.hu/

Homlokzati hőszigetelés kivitelezése, anyagbeszerzés, kedvező árak, állandó kedvezmények, hitellehetőségek biztosítása. Hőszigetelő rendszer webáruházunkban kiváló minőségű szigetelő anyagokat kínálunk versenyképes áron. Áruházunk tulajdonosa 8 év kivitelezői munka után kellő tapasztalattal tud ajánlani szigetelési alternatívákat. Hőszigetelő kalkulátorunk segítségével 6+3 kérdés megválaszolásával 1 percen belül kiszámoljuk a kellő anyagmennyiséget.

Homlokzati hőszigetelés - az Ön partnere!
Gépi vakolás, szigetelés
http://www.gepi-vakolas.hu/

www.gepi-vakolas.hu - Fő profilunk a vakolástechnika, gépi vakolás, de természetesen szigetelési és villanyszerelési szakmunkákat is vállalunk.

Gépi vakolás, szigetelés
Specialitásunk a hőszigetelés! - gyorszig.hu
http://www.gyorszig.hu

Győri cégünk komplexen kínálja mindazt, ami a szigeteléshez szükséges magas minőségben és kedvező áron. Amennyiben szigeteltetné győri családi házát, látogasson el oldalunkra és kérjen ingyenes, helyszíni felmérést. Szakembereink ezek után beszerzik a megfelelő szigetelőanyagokat, majd kedvező áron, szakszerűen elvégzik a homlokzati hőszigetelést.

Specialitásunk a hőszigetelés! - gyorszig.hu
Lakásfelújítás - Fészek-Ép Kft
http://www.feszekep.hu

Családi házak, lakások teljeskörű vagy részleges felújítását vállaljuk. Cégünk fő ismérve a Megrendelő teljeskörű kiszolgálása, precíz munkavégzés. Főbb tevékenységeink: - kőműves munkák - külső homlokzatszigetelés ( dryvit ) - festés, mázolás, tapétázás, effekt festés - hideg, melegburkolás, parkettacsiszolás lakkozással - villanyszerelés - víz, gáz, fűtésszerelés - gipszkarton szerelés - kertépítés (viacolor, öntözőrendszer, parkosítás)

Lakásfelújítás - Fészek-Ép Kft
Utólagos hőszigetelés
http://magyarfestek-hoszigeteles.hu

Isoroc homlokzat szigetelés, Kingstone Hőszigetelő rendszer, Hőszigetelő rendszerek, kőzetgyapot és polisztirollapos homlokzati hőszigetelés, Utólagos hőszigetelés,üveggyapot és kőzetgyapot válaszfal szigetelés, hőszigetelő rendszer díszvakolatok, Terra kül-beltéri falfestékek, Gipszkarton rendszerek és kiegészítői forgalmazása, házhoz szállítása.

Utólagos hőszigetelés
Lakóházak homlokzati hőszigetelése
http://www.hoszigetelek.hupont.hu/

A lakóházak energiaveszteségének jelentős része - a falszerkezetek vastagságától és anyagától függően kb. 40-60 %-a - a falakon keresztül távozik. Ugyanakkor a jelentős gazdasági problémán kívül az alacsony szigetelőképességű falazat falszigetelés nélkül egyéb gondot is okoz: a beltéri falfelületeken a hőhidaknál penészesedés jelentkezik; romlik a lakórészben a hőkomfort a hideg falak miatt; nyáron a falak tárolják a hőt. Ezért van szükség a házak hőszigetelésére, elsősorban a hőveszteség csökkentéséért.

Lakóházak homlokzati hőszigetelése
Hő- és hangszigetelő tanfolyam Soter-Line
http://www.soterline.hu/ho-es-hangszigetelo-tanfolyam

Jelentkezés feltétele: nyolcadik évfolyam elvégzésével tanúsított alapfokú iskolai végzettség és egészségügyi alkalmassági vizsgálat. A hő- és hangszigetelő képzés óraszáma: 350 óra A hő- és hangszigetelő képzés helyszíne: Soter-Line Oktatási Központ, 1073 Budapest, Erzsébet krt. 7. (a Blahánál)

Hő- és hangszigetelő tanfolyam Soter-Line
Tetőszigetelés, tetőfelújítás - Tető-Generál Kft.
http://www.tetoszigeteles.eu

A szekszárdi Tető-Generál Kft. fő tevékenységi területe a profi tetőfelújítás, palatető szigetelés. A vállalat székhelye Szekszárdon van, de országszerte jelen vannak. A vállalat fontosnak tartja, hogy állandóan tartsa a lépést a technológia előrehaladtával és kizárólag a legújabb szigetelési megoldásokat és prémium építőanyagokat használja a tetőfelújítás, palatető szigetelés során. A fentieknek köszönhetően az elkészült tetőszigetelési munkákra legkevesebb 10 éves a jótállás! Referencialistáján megtalálhatóak kiemelten pl. a Dunai Vasmű, a Heineken sörgyár (Martfű) épületei. A lapostető szigetelés egy- vagy kétrétegű bitumenes szigetelőlemezzel folyik. Háromszáz m2-t meghaladó tető esetén az árajánlat és a felmérés ingyenes!

Tetőszigetelés, tetőfelújítás - Tető-Generál Kft.
Utólagos falszigetelés - Bonasi
http://bonasi.hu/

Utólagos falszigetelés, vízszigetelés, és egyéb épületszigetelő munkák a Bonasi.hu szakembereivel!

Utólagos falszigetelés - Bonasi
Rezsi-stop.hu portál
http://www.hoszigeteles.rezsi-stop.hu/

Energia megtakarítás hőszigeteléssel A hőszigetelés az egyik legalapvetőbb eszköze az energia megtakarításnak. Egyet ugyanis biztosan állíthatunk: az épületen belül termelt hőt bent is kell tartani.

Rezsi-stop.hu portál
Duplo-Duplex szigetelés mesterfokon
http://www.duplo-duplex.hu/

Problémája van a lakása szigetelésével? A megoldás a DUPLO-DUPLEX. Teljes körű ablak szigetelést vállalunk, alapos, precíz, igényes munkával,akciós áron. A Duplo-szigetelés rendszer, mely kiterjed a hő- és hangszigetelés minden részletére. Lényege a meglévő ablakokat nem változtatja meg, nincs bontás, nincs piszok.

Duplo-Duplex szigetelés mesterfokon
Hirdetések
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1343 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1343 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30382