Hőszigetelés, utólagos szigetelés, hőszigetelő anyagok. > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hőszigetelés, utólagos szigetelés, hőszigetelő anyagok. > 60 weboldal. Kategória leírása: Hőszigetelés, utólagos szigetelés, hőszigetelő anyagok. Épületek szigetelése.

epitoipar.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Alpinstadt Kft
http://www.alpinstadt.hu/

Homlokzatok, tűzfalak, világító udvarok hőszigetelése alpintechnika alkalmazásával.

Alpinstadt Kft
ProKoncept Szigetelés
http://www.prokoncept.hu/rendszerelonyei.php

Szigetelés a ProKoncept építési rendszerrel

ProKoncept Szigetelés
Gabo-Therm Kft.
http://www.gabo-therm.hu/

Német technológiára épült műgyantás, vödrös vékonyvakolat, amely nagyon jó vízzáró hatású, légáteresztő, struktúrájában igen szépen kivitelezhető. Nagy színskálánkat üzletünkben - Érd, Bajcsy-Zs. út 114. - megtekintheti ...

Gabo-Therm Kft.
Hőszigetelés - Debrecen - Styro-tex Kft.
http://www.styro-tex.hu/

Expandált polisztirolhab hőszigetelő lemez, homlokzati hőszigetelő, homlokzatburkolat - Debrecen

Hőszigetelés - Debrecen - Styro-tex Kft.
Hőszigetelés - információk
http://hoszigeteles.net/

Információs portál, építkezőknek, éakásfelújítóknak a hőszigetelő rendszerekről.

Hőszigetelés - információk
Ablakcsere utáni helyreállítás
http://www.ablakcsereutan.hu

Ablakcsere utáni helyreállítás (kávajavítás, spalettajavítás, kőműves javítás): Az ablakcsere után keletkezett falfelület sérüléseinek kijavítása, helyreállítása Kiváló hőszigetelésű falfelület kialakítása Pozitív sarkok élvédőzése Kétszeri glettelés (festés előkészítés) Díjmentes helyszíni műszaki felmérés és árajánlat készítés (a felmérést és a tényleges árajánlat készítést, az ablakcserét követően, a megkereséstől számított 2 munkanapon belül tudjuk biztosítani) Tájékoztató jellegű árajánlatot a nyílászárók méretei megadásával tud kérni elérhetőségeinken.Árajánlat kérésnél kérjük tüntessen fel telefonos elérhetőséget, műszaki egyeztetés céljából. Szaktanácsadás Igény esetén párkányok, illetve takarólécek elhelyezése

Ablakcsere utáni helyreállítás
Ablakszigetelés
http://www.duploablak.hu/

Duplo rendszerű ablakszigetelés a már meglévő ablakok hő- és hangszigetelésére, bontási és helyreállítási munkák nélkül.

Ablakszigetelés
Építményszigetelő tanfolyam-Soter Line
http://www.soterline.hu/epitmenyszigetelo-tanfolyam

Az építményszigetelő képzés óraszáma: 250 óra. Az építményszigetelő képzés helyszíne: Soter-Line Oktatási Központ, 1073 Budapest, Erzsébet krt. 7. (a Blahánál). Az építményszigetelő feladatai: Az építményszigetelő előkészíti, tisztítja a felületet, kellősít, a szigetelés aljzatát alkalmassá teszi, a szigetelési üzemmunkához. Az építményszigetelő kialakítja a hajlatokat, a hajlaterősítéseket, a gépészeti áttörések környezetét, a technológia szerinti szigetelőanyagot használja, kent vagy szórt szigetelést készít. Az építményszigetelő szigetelő lemezeket fektet, a csatlakozások környezetét a technológiának megfelelően megerősíti, kialakítja, megvizsgálja a szigetelendő felületet.

Építményszigetelő tanfolyam-Soter Line
Redőny, alumínium redőny, fa redőny - Veszprém
http://www.szajkoarnyekolas.hu/

Redőny, alumínium redőny, fa redőny, amelyekkel háza hőszigetelését 25%-kal javíthatja.

Redőny, alumínium redőny, fa redőny - Veszprém
Hőszigetelések
http://www.hoszigetelesek.eu

Homlokzati hőszigetelések és Dryvit rendszerek kivitelezése.Cégünk homlokzati hőszigetelések, homlokzati állvány és zsalurendszerek építésével, kivitelezésével foglalkozik. A családi házaktól a több lakásos társasházak, Panel épületek és irodaházak homlokzati hőszigetelését is megvalósítjuk. Több mint 15 éves építőipari tapasztalatunk a kiemelkedően magasan képzett munkaerőnknek és profi csapatunknak köszönhetően a legmagasabb színvonalon állunk leendő partnereink szolgálatában. Bármilyen típusú és anyagú homlokzati hőszigetelés kivitelezését vállaljuk. A homlokzati hőszigeteléseket könnyen kivitelezzük saját állványrendszereinkről, rendelkezünk guruló, homlokzati és kötélpályás állványrendszerekkel is.

Hőszigetelések
homlokzati hőszigetelés, dryvit, térburkolás, viacolor
http://www.nagybau-profi.hu

Nagybau-PROFI Kft. fő profilja: családi házak építése, generálkivitelezés, dryvit, homlokzati hőszigetelés, térburkolás, viacolor, minden, ami kőműves munka. Minőségi munka egyenesen a kivitelezőtől több éves szakmai tapasztalattal, több 100 elégedett ügyféllel.

homlokzati hőszigetelés, dryvit, térburkolás, viacolor
Alpintechnika.com Kft
http://www.alpintechnika.com/

Üdvözöljük Önt az Alpintechnika.com Kft honlapján. Ezúton szeretnénk rövid tájékoztatást adni a cég tevékenységi köreirol és az általunk nyújtott szolgáltatásokról. Cégünk - elsosorban kötéltechnika alkalmazásával - építoipari szakmunkákat végez olyan esetekben, ahol az állványozás költséges vagy idoigényes. Az ipari alpintechnika alkalmazásával jelentos költség- és idomegtakarítást érhet el. Az ipari alpinizmus technikája alapvetoen a hegymászás és a barlangjárás eszközeit felhasználva, de a kötélsport módszereitol kissé eltéro módon muködik. Van azonban néhány közös jellemzo is, mint például az eszköztárak, a hozzáértés és a megfelelo hozzáállás. Az ipari alpintechnika meghatározása tehát nem más, mint a lakossági és ipari munkák elvégzése magasan lévo, nehezen megközelítheto és "veszélyes" helyeken hegymászótechnika alkalmazásával. Az alpintechnika alkalmazása jóval kevesebbe kerül, mint az állványozással megoldott munkálatok.

Alpintechnika.com Kft
Szigetelésbolt a szigetelés szakértő
http://szigetelesbolt.hu/

Garantált minőségű szigetelés és hőszigetelés termékek, a kedvező szigetelés árak. Telefon: 06 20 20 99 009, 06 20 272 3235

Szigetelésbolt a szigetelés szakértő
Hőtükör fólia
http://www.heatkeeper.hu

Egy tipikus, központilag fűtött helyiségben sok hő vész el a radiátor mögötti és feletti falfelületen mielőtt összegyűlne a mennyezetnél, ahol további hőveszteség lép fel az épületszerkezetben. A Heatkeeper energia-megtakarító radiátor panel speciális fűrészfogas kialakítása egy másfajta áramlási képet eredményez a helyiségben. Így a meleg levegő szétáramlik a szobában, csökkentve a szoba felmelegítéséhez szükséges időt, és gyakorlatilag megszünteti a hideg foltokat. Egyenletesebb hőeloszlást eredményez. Takarítson meg energiát és fűtőanyagot hőtükör fóliával!

Hőtükör fólia
Ablakszigetelés svéd bemarásos technológiával
http://ablakszigeteles.hrh.hu/

Takarékoskodjon otthonában az évtizedek óta alkalmazott svéd szilikon technológia segítségével. Otthona csendesebb lesz, mivel az ablakszigetelés kiváló hangszigetelő, emellett nem engedi be házába a port és megszünteti a huzatot. Minőségi technológia. A beépített szigetelőanyagra 10 év garanciát vállalunk, festéskor kiszedhető. Mielőbb kezdjen el takarékoskodni, egyeztessen időpontot most!

Ablakszigetelés svéd bemarásos technológiával
Hirdetések
Előző lap [1] 2 3 4 Következő lap
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1362 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1362 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30418