Homlokzattisztítás, kőtisztítás, tégla tisztítás > Építőipar - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Homlokzattisztítás, kőtisztítás, tégla tisztítás > 2 weboldal. Kategória leírása: Épületek külső homlokzatának tisztítása homokszórással, magasnyomású mosással, és hasonló technológiákkal. Homlokzattisztítás, kőtisztítás, tégla tisztítás.

epitoipar.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Mobil homokszórás
Mobil homokszórás
http://www.mobilhomokszoras.hu

Homokszórás, homokfúvás technológiával homlokzattisztítás és egyéb építmény-, és épületelemek, szobrok, emlékművek, bontott tégla felületek tisztítása.

www.mobilhomokszoras.hu
Ipari alpintechnika - OS Alpin
Ipari alpintechnika - OS Alpin
http://www.os-alpin.hu

Cégünk vállalja irodaházak üvegfelületeinek tisztítását, mosását, homlokzatok tisztítását, felújítását, ereszaljak cseréjét, javítását, korrózióvédelmi munkálatokat, veszélytelenítést és még számos magasan, kitett helyen végzendő építőipari és szerelési munkákat, alpintechnika alkalmazásával. Az alpintechnikánál általában nincs szükség forgalom elterelésre, engedélyeztetésre és lényeges olcsóbb, mint a kosaras autó vagy állványzat bérlése. Szakképzett ipari alpinistáink minőségi munkát végeznek, melyet referenciáink hosszú sora is bizonyít. Keressen minket, hogy ne közvetítőkhöz kerüljön a pénze, hanem közvetlenül velünk az alpintechnikában jártas kivitelezővel vegye fel a kapcsolatot.

www.os-alpin.hu
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1437 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 1437 | Várakozó linkek: 53 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 36432