Faházak > 2. oldal > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Faházak > 2. oldal > 23 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Rönkház net
http://www.ronkhaz.net/

Rönkházak és nyaralók építése valódi fából egyedi és típustervek alapján. Rönkház az otthon romantikája.

Rönkház net
Gerendaházak és faházak
http://www.unimex.ro

A faházak bõ választéka közül fõleg a gerendaházak elõállítására szakosodtunk, a finn típusú gerendaházak gyártására. Ennek ellenére vállaljuk könnyŭszerkezetes faházak, favázszerkezet és tetõzetek készítését is. Nem típusházakat, hanem a megrendelõ tervei alapján egyedi tervezésŭ faházak kivitelezését vállaljuk. Készültség szerint a faházakat szerkezet-készre vagy emelt szintü szerkezet-készre építjük, de ettõl igény esetén eltérünk.

Gerendaházak és faházak
Gerendaház.com - Gerendaház stresszmentesen
http://www.gerendahaz.com

Lakható gerendaház, megfizethető áron. A mi gerendaházaink melegek, kevés karbantartást igényelnek, nyugodtak és környezetbarátok! Építessen gerendaház hosszú távra, alacsony fenntartási költséggel. Kiemelten figyelünk ügyfeleink egyedi igényeire, szem előtt tartva az épülő gerendaház minőségét és használhatóságát is! Tekintse meg weblapunkat!

Gerendaház.com - Gerendaház stresszmentesen
Faházak a gyártótól!
http://www.verkauf.ro/

A Gyergyói-medence lakói, a Keleti-Kárpátok hegyvidékén évszázados hagyományokkal rendelkeznek a famegmunkálás terén. Cégünk a helyi hagyományokra és tudásra alapozva több mint 15 éve gyárt fából készült minőségi, környezetbarát termékeket Gyártóként vagyunk jelen a piacon, ami a termékeink minőségét és kedvező árait garantálja. Ily módon első kézből, olcsóbban juthat hozzá a kívánt fából készült termékhez.

Faházak a gyártótól!
Kerti faház gyártás és építés
http://hornex.uni.hu

A Hornex Bt. kerti faházak, teraszok, előtetők, kocsibeállók gyártását, építését vállalja fenyőfából rövid határidőn belül. Ha szeretne igényes kerti építményt minőségi alapanyagból, akkor látogasson el cégünk weboldalára, ahol megtekintheti kínálatunkat, és tájékozódhat az egyéb szolgáltatásokról, árakról!

Kerti faház gyártás és építés
Faház, szerszámtároló építés fenyőből
http://www.hornexfahaz.hu

A Hornex Faház fő tevékenysége olyan mobil faházak építése, melyek szerkezetileg erősek, tartósak és olcsók. Emellett vállaljuk többek közt kocsibeállók, kerti pihenők, hétvégi faházak, garázsok, szerszámtárolók és szaunák, valamint horgász házak építését az ország nagy részén kedvezményes szállítási költséggel. Cégünk több, mint tíz éves tapasztalatával, minőségi szárított, gyalult luc-borovi fenyő alapanyaggal dolgozik. Ha régi álma egy hétvégi faház vagy egy szauna a kertjében, akkor valósítsa meg azt a Hornex Faház csapatával!

Faház, szerszámtároló építés fenyőből
Szauna Építés - Papp szauna
http://www.pappszauna.hu/

Vállaljuk szaunák, sószobák, sóbarlangok, uszodák tervezését és kivitelezését otthonába. Kérje árajánlatunkat.

Szauna Építés - Papp szauna
Kerti faház építés
http://szepfahaz.hu

Kerti faház, fa garázs, fatároló és egyéb faipari megoldások építésével foglalkozunk. Teljes körű kivitelezést vállalunk. Munkánk során kizárólag a legkiválóbb alapanyagokat használjuk. A felhasználandó faanyagot gondos odafigyeléssel lekezeljük annak érdekében, hogy a felépített faház minél ellenállóbb, minél strapabíróbb legyen. Munkánk minőségére garanciát vállalunk.

Kerti faház építés
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1343 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1343 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30382