Épületbontás, földmunka, konténer, sitt > 2. oldal > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Épületbontás, földmunka, konténer, sitt > 2. oldal > 25 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Konténer rendelés - Budapest
http://www.konteneresek.hu

Konténer rendeléssel már több, mint 20 éve foglalkozunk. Sitt, lom, szemét elszállítását és homok, sóder, murva, föld, stb. házhoz szállítását vállaljuk. Rendelhető 4,5,7 és 8 köbméteres konténerek. Érdeklődni: 06-1/383-6666 vagy 06-30/9429-460 WEB: www.konteneresek.hu

Konténer rendelés - Budapest
Böhmer Kft.
http://bohmerkft.hu/

A Böhmer Kft. 1992-ben alakult. Szolgáltatások: Épületek helyének előkészítése, tereprendezése, Épületek pincetömbjének kiemelése illetve sávalap ásása, Parkolók utak építése (murvázása, viakolorozása, aszfaltozása), Épületek, építmények bontása, Az épületek bontása során keletkezett törmelék elszállítása lerakóba (befogadó nyilatkozattal), Ömlesztett árú szállítása: Termő és töltőföld szállítása, Kő, murva, sóder szállítás.

Böhmer Kft.
Földmunka, anyagszállítás, tereprendezés
https://gepesfoldmunkak.hu/

Jól karbantartott, folyamatosan szervizelt gépparkunk, és tapasztalt, szakértő kollégáink segítségével bármely napszakban állunk ügyfeleink rendelkezésére. Vállalkozások és magánszemélyek számára kínáljuk gépi földmunka, földmozgatás, anyagszállítás, mélyépítés, tereprendezés szolgáltatásainkat.

Földmunka, anyagszállítás, tereprendezés
Konténerek széles választékban
http://kontener.hu/

Minőségi tengeri konténerek, kedvező árakon, a Konténer Hungária Kft. kínálatában.

Konténerek széles választékban
Eurobox Kft. - Konténer bérlés olcsón
http://www.container.hu/kontener-berbeadas

Az Eurobox Hungary Kft. csapata több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik tengeri és raktárkonténerek forgalmazásával, bérbeadásával. A container.hu oldalon hatalmas konténer választékok közül mindenki megtalálja a számára ideálisat, ha mégse akkor egyedi konténer gyártással is foglalkoznak. Az Eurobox Hungary Kft. telephelye Budapesten az Ócsai úton jól megközelíthető helyen található.

Eurobox Kft. - Konténer bérlés olcsón
Épületbontás
http://mindenesbudapest.hu

Épületbontás kézi, gépi és kombinált módszerekkel. Az engedélyek beszerzésével sem kell foglalkoznia, meghatalmazás alapján beszerezzük Ön helyett! A keletkezett törmeléket befogadó nyilatkozattal elszállítjuk.

Épületbontás
Épületbontás és egyéb földmunka, cölöpalapozás Debrecen környékén
http://www.colopalapozas.com/

Vállalkozásunk több éve áll megrendelői szolgálatára a gépi földmunka több területén. Tevékenységünket országos szinten végezzük, de hajdúszoboszlói székhelyünkből eredően jellemzően Debrecen és környékén látunk el gépi földmunka feladatokat. Szolgáltatásainkkal magán és nagyobb céges megrendeléseket is kiszolgálunk. Minőségi földmunkagépeink, szakmai tapasztalatunk és elégedett ügyfeleink által garantáljuk, hogy bármilyen gépi földmunka feladattal is bíz meg bennünket,legyen az épületbontás, cölöpalapozás, pontalapozás vagy talajfúrás, biztosíthatjuk, hogy maximálisan elégedett lesz az eredménnyel.

Épületbontás és egyéb földmunka, cölöpalapozás Debrecen környékén
Rotter trans kft.
http://kontener-sitt-szallitas.hu/

Cégünket a megbízhatóság, pontosság, rugalmasság jellemzi. 2003 óta vagyunk jelen a picon, mint belföldi és nemzetközi szállítmányozók a vevők legnagyobb megelégedettségére. Veszélyes hulladék kivételével szinte minden fajta hulladék elszállítása vállaljuk kedvező áron Dunakeszi és Göd vonzáskörzetében. A szállítást 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 köbméteres (m3) konténerekkel végezzük.

Rotter trans kft.
Gépi földmunka Veszprém megyében
https://foldmunka-veszprem.hu/

Professzionális gépi földmunka, szakszerűen, korrekt áran Veszprém megyében. Professzionális gépparkkal és szakértelemmel rendlkezünk! Várjuk megkeresését, ha földmunka végzéshez szakértő csapatra van szüksége!

Gépi földmunka Veszprém megyében
Földmunka, útépítés - német állások
https://kleinhaus-hungary.hu/

A Kleinhaus Hungary Kft németországi helyszínekre keres németül legalább alapszinten beszélő kollégákat, kertépítés, útépítés és parkosítás területre. Jelentkezzen hozzánk, ha versenyképes bérezést, biztos megélhetést, biztosításokat, kedvező árú szállást, és fejlődési lehetőséget szeretne.

Földmunka, útépítés - német állások
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1343 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1343 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30382