Építőipari portálok, adatbázisok > Építőipar - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Építőipari portálok, adatbázisok > 6 weboldal. Kategória leírása: Építőipari portálok, adatbázisok.

epitoipar.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Építők oldala
Építők oldala
http://www.epitokoldala.hu/

Építőipari szakportál, és cégadatbázis. Hirdesse ingyen vállalkozását, vagy kérjen árajánlatot cégeinktől! Kivitelezők, tüzépek, áruházak, szaküzletek, gyártók és az oldal egyéb szolgáltatásait (pl.: csoportos árajánlatkérés) igénybe vevő felhasználók jelentkezését várjuk.

www.epitokoldala.hu
Épülettár szakmai hírportál, magazin, adatbázis
Épülettár szakmai hírportál, magazin, adatbázis
http://epulettar.hu

A www.epulettar.hu szakmai hírportál, magazin, adatbázis: hazai építőipari beruházásokat, kivitelezéseket dokumentál, mutat be, azzal a céllal, hogy hasznos és friss információval szolgáljon az oldal látogatóinak.

epulettar.hu
Kitvalasszak.com - építészeti portál
Kitvalasszak.com - építészeti portál
http://kitvalasszak.com

A kitvalasszak.com építőipari portál rendelkezik Magyarországon a legnagyobb építőipari céges adatbázissal. Cégkeresőnkben már több mint 100.000 cég található a következő fő kategóriákba sorolva: Mérnöki tevékenység, Magasépítési kivitelezés, Mély-útépítés, Építőanyag kereskedelem, Építőanyag gyártás, Építőipart segítő szolgáltatások, Szakhatóságok és Szakmai szervezetek. Az első építészeti tendereztető (projektkezelő) rendszert pedig minden szerződött partnerünk igénybe veheti a kitvalasszak.com portálon. Oldalunkon naponta friss építészettel kapcsolatos híreket olvashatnak az oda látogatók. Új esemény naptárunkban pedig az építészettel kapcsolatos minden fontosabb esemény megtalálható. Saját szakértői gárdánk pedig szívesen felel minden feltett szakmai kérdésre. Építőipari fórumunkban pedig a szakmabeliek oszthatják meg tapasztalataikat egymással.

kitvalasszak.com
Raktár tervezés - Pallér
Raktár tervezés - Pallér
http://www.pallercsarnok.hu/html/info.php?menu=referencia

Raktár tervezés és csarnoképítés referenciák. Ha raktárt szeretne terveztetni, akkor válasszon minket!

www.pallercsarnok.hu
Passzívház információk
Passzívház információk
http://www.passzivhazszakerto.hu

A passzívházak az átlagos épületek energiaigényének tizedével beérve óvják környezetünket, csökkentik a CO2 kibocsátást úgy, hogy azoknál nagyságrenddel magasabb komfortot nyújtanak felhasználóiknak. Blogommal be szeretném mutatni mindazokat a lehetőségeket, előnyöket, amit a passzívházak nyújthatnak nekünk, építtetőknek, tervezőknek, kivitelezőknek. Nem passzívházak építésre akarok ösztönözni, hanem csupán a saját bőrünkön megtapasztaltakat megosztva, őszinte, pontos tájékoztatással kívánok útbaigazítást adni.

www.passzivhazszakerto.hu
Hőszivattyú világ
Hőszivattyú világ
http://www.hoszivattyuvilag.hu/

Hasznos tudnivalók a hőszivattyú világából érdeklődőknek és szakembereknek. Hírek az iparágból, szakmai szótár és személyes tanácsadás segíti az érdeklődőket. A vásárolni szándékozók pedig akár a legújabb termékek között is válogathatnak az aktuális katalógusokból. Ráadásul, a megtakarítani vágyóknak hasznos fűtési tippeket is adnak az oldal szakemberei.

www.hoszivattyuvilag.hu
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1437 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 1437 | Várakozó linkek: 53 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 36432