Építészek, tervezés > 5. oldal > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Építészek, tervezés > 5. oldal > 71 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Catia 3D tervezőrendszer
http://www.cadterv.hu/hu/dsplm/catia

Cégünk fő profilja a CATIA tervezőrendszer forgalmazása, amely a világ vezető megoldása a terméktervezés és az innováció terén. A fenntartható fejlődés mellett álló cégek vezetői - nagyvállalatoktól kezdve a kis- és közepes vállalkozásokon át - világszerte többféle iparágban alkalmazzák innovatív, jövőbe mutató termékek tervezésére. Másik fő tevékenységünk során a gépészet különböző területein kínálunk mérnöki szolgáltatásokat (géptervezés, terméktervezés, szerszámtervezés, stb.). A területen jelentkező konstrukciós feladatok teljes körű lebonyolítását (tervezéstől a prototípus gyártásig) végezzük.

Catia 3D tervezőrendszer
TAKSONY H-BEK Kft.
http://konnyu-szerkezet.hu

Elsősorban könnyűszerkezetes házak profi, szakszerű tervezésével és kiépítésével foglalkozik a cég.

TAKSONY H-BEK Kft.
Best Builder
http://bestbuilder.hu

A Best Builder az építőipar teljes spektrumát lefedi lakossági és ipari szolgáltatásaival.

Best Builder
Hegedűs Zoltán építészmérnök
http://www.hegedusepitesz.hu/rolam

Új épületek tervezése, átalakítás, bővítés megtervezése. Gyakorlati és elméleti tapasztalatok alapján. Építkezés szervezése, műszaki ellenőrzés.

Hegedűs Zoltán építészmérnök
Toth projekt építész iroda
http://tothproject.hu/epitesz-iroda-budapest

Építészeket Budapesten és az ország más területein is több nagyon jó hírű oktatási intézményben képeznek. Munkatársaink mindegyike kiváló képesítéssel rendelkezik és elismert szakértők közé tartozik. Ha érdeklődni kíván a vállalkozásunkról, akkor látogasson el a honlapunkra.

Toth projekt építész iroda
Modern építész tervező, referenciával
http://benyei.hu/

Az építész tervező egységet teremt – ezért fontos, hogy képes legyen egyszerre látni egy építész és egy belsőépítész szemével. Munkáim során – amelyek Budapest mellett több nagyvárosban, például Londonban, Bécsben és Sydneyben is láthatóak – mindig arra törekszem, hogy összhangba hozzam a természetes és az épített környezetet egymással mindvégig szem előtt tartva az építészet, a belsőépítészet, valamint a kert- és tájtervezés szempontjait. A végeredmény ezáltal képes kiemelkedni az átlagból. Hívjon bizalommal.

Modern építész tervező, referenciával
Családi Ház és Lakópark Látványtervezés
http://www.design3d.hu

Látványterveinkkel segítünk abban, hogy realisztikusan bemutassuk az elképzeléseit, legyen szó akár egy nagyszabású építőipari beruházásról, egy társasházról vagy akár egy termékről. Látványterveink segítenek a döntésben, hogy az addig csak tervrajzokon létező dolgokat milyen formai módosításokkal és színverzióban valósítsa meg, valamint segítünk a gyors és hatékony értékesítésben.

Családi Ház és Lakópark Látványtervezés
Eu-Struktúra építészeti tervezés
http://www.eustruktura.hu/

Az Eu-Struktúra Iroda Mérnöki Kft. építőipari engedélyezési- és kiviteli terv szintű statikai tervezéssel foglalkozik. Tevékenységünk elsősorban projektvezetésre, az építési munka pénzügyi és gazdaságossági kivitelezésére koncentrál.

Eu-Struktúra építészeti tervezés
futes-terv.hu Országos fűtés tervező iroda
http://futes-terv.hu

Fűtés terv készítés, fűtés tervező kollégáink várják megkeresését az Ország bármely részéről. Vállaljuk gáztervek, kémény tervek, fűtés tervek készítését, engedelyeztetését, felelős műszaki vezetést és műszaki ellenőrzést.

futes-terv.hu Országos fűtés tervező iroda
Kulcsrakész könnyűszerkezetes ház építés
https://gerliczky.hu/

Tervezzük meg együtt álmai otthonát! Cégünk a tervezéstől a kivitelezésen át a kulcsátadásig partnere lesz! Vállalunk kulcsrakész ház építést, „csak kívül kész” házépítést , de akkor is keressen bátran, ha csak panelre vagy elemre van szüksége a folyamatban lévő építkezés során. Figyelmébe ajánljuk energiatakarékos és könnyűszerkezetes ház terveinket! Korrekt és egyedi árajánlatot készítünk mindenkinek. Látogassa meg weboldalunkat, ahol megtekintheti eddigi munkáinkat, és részletes képet kap a munkánkról. Amennyiben kérdés merül fel Önben, telefonon, email-en és online is várjuk jelentkezését!

Kulcsrakész könnyűszerkezetes ház építés
Földmérő, földmérés, vázrajz
https://vazrajzkeszites.hu/

Legyen szó telekhatár kitűzésről, épületfeltüntetésről, épület töröltetésről, geodéziai felmérésről, telekmegosztásról, vagy egyéb telekalakításról, rövid határidővel és precíz munkavégzéssel vállaljuk földmérési ügyeinek teljes körű intézését, a megrendeléstől az ingatlan-nyilvántartási bejegyzésig!

Földmérő, földmérés, vázrajz
Hirdetések
Előző lap 1 2 3 4 [5] Következő lap
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1339 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1339 | Várakozó linkek: 5 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30369