Építészek, tervezés > 4. oldal > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Építészek, tervezés > 4. oldal > 71 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Élő Házak Kft.
http://lakohazepites.com

Cégünk álmai házának megtervezésében, megépítésében vagy felújításában nyújt segítséget. Olyan szövetséget alkotunk, amely évek óta létező építőipari cégek és vállalkozók együttműködése. Ezek között megtalálhatók tervezők, kivitelezők, műszaki ellenőrök és minden, ami egy építkezéshez szükséges. Ennek előnye, hogy az építtető egy olyan csapatot kap, akik már évek alatt közös munkájuk során összeszoktak, ismerik egymást.

Élő Házak Kft.
Parasztházak, dombházak tervezése, kivitelezése
http://elohazak.com/

Ökologikus szemléletű házak tervezése és építése, hagyományok, szakralitás, ésszerűség és egyedi igények alapján minőségbiztosítással és garanciákkal. Parasztházak tervezése, építése és felújítása természetes anyagok használatával.

Parasztházak, dombházak tervezése, kivitelezése
Teraszépítés.hu
http://teraszepites.hu

Gyönyörű, igényes teraszok tervezésével és kiépítésével foglalkozik a cég kedvező árakon.

Teraszépítés.hu
Hőszivattyús rendszerek tervezése
http://www.pentaklima.hu

A Penta-Klíma Kft. hazánk egyik meghatározó vállalkozása a megújuló energiaforrások piacán, ezen belül is döntően a különböző hőszivattyús megoldások területén ért el jelentős eredményeket. 2009-től rohamosan bővül a beépített működő rendszereink száma, így máig 10 élelmiszer áruház, Wellness szállók, irodaházak, iskolák, óvodák, egészségügyi intézmények, számos társasház, magánlakás fűtését, hűtését, HMV ellátását biztosítják az üzemeltetőik megelégedésére.

Hőszivattyús rendszerek tervezése
Épületgépészet tervezés - Fűtés, légtechnika, gáztervek készítése
http://epgeptervezes.hu/epuletgepesz-tervezes/

Épületgépészeti tervezés és engedélyeztetés egy helyen! Mérnökirodánk vállalja teljes körű épületgépészeti rendszerek tervezését az előkészítő tervezéstől egészen a megvalósulási tervek elkészítéséig családi, társasházak, iroda, raktárépületek, ipari létesítmények, oktatási intézmények és egyéb épületek esetében. A fűtés tervezés során igyekszünk a beruházás és az üzemelési költségek csökkentésére. Hőszivattyús hűtés fűtés és klíma rendszerek tervezése, korszerű szellőztető rendszerek légtechnikai tervezése a legújabb 3D-s tervező programmal. Családi házak és ipari üzemek víz és csatorna rendszerek tervezése, gáztervek készítése, technológiai vezetékek tervezése. Építési engedély nélkül építhető (300m2) alatti lakóépületek egyszerű bejelentési dokumentációjának elkészítése. Épületgépész tervező mérnökirodánk ipari létesítményez gázfelhasználó technológia, valamint nyomástartó edények engedélyeztetést is vállalja. Tervezéstől az engedélyekig versenyképes árakon!

Épületgépészet tervezés - Fűtés, légtechnika, gáztervek készítése
Leidecker and Partner Kft
https://leidecker.hu/

Dinamikus, fiatalos csapatunk építészeti generáltervezéssel, műszaki ellenőrzéssel építési projektmenedzsmenttel foglalkozik. Nagy tapasztalattal rendelkezünk nemzetközi projektek esetében is ipari és kereskedelemi épületek esetében is.

Leidecker and Partner Kft
Épületgépészeti kivitelezés
http://www.nnk.hu/

Épületgépészeti kivitelezés családi házak, társasházak és közintézmények részére. Az épületgépészeti kivitelezés fogalmába számos kivitelezési munkálatok tartoznak a vízszerelés-fűtéstől a légtechnikán át a műszaki átadásig szinte minden. A környezetvédelmi és energiatakarékossági előírásoknak megfelelően alakítjuk át az épületeket. Az árajánlat készítése ingyenes, de előtte alaposan megvizsgáljuk az adott épületet.

Épületgépészeti kivitelezés
Geotermikus hőszivattyúzás
http://www.gerappa.hu/tervezokkivitelezok-oldala/geotermikus-hoszivattyuzas.html

Geotermikus hőszivattyúzás a földből. Munkákat egész Budapest területén vállalunk - Gerappa.hu

Geotermikus hőszivattyúzás
ZOA Építészet Látványterv Animáció
http://www.zoa.hu

A ZOA tervezéssel, 3D látványtervezéssel és ipari vizualizációval foglalkozó építész / látványtervező iroda Budapesten. Több mint 12 éve készítünk állóképeket, animációkat és kreatív alkalmazásokat a magyar és az európai piac számára. Iroda-, lakó- és vegyes funkciójú fejlesztések, ipari alkalmazások teljeskörű külső és belső vizualizációját megvalósítjuk. Terveinket, látványterveinket folyamatos konzultáció mellett készítjük, hogy mindig a legmegfelelőbb eredmény születhessen meg.

ZOA Építészet Látványterv Animáció
Családi ház tervezés és kivitelezés
http://www.mesterunk.hu

Ha van egy ötlet, sokszor az első lépéseket a legnehezebb megtenni. Ügyfeleink jó része megosztotta velünk ezt az érzést. Sokan közülük rendelkeznek már egy tervvel amikor kapcsolatba kerülünk, de ők is azt mesélik el legelőször, hogy "Soha nem építkeztem, nem is tudom, hogyan kellene elkezdeni? Ösztönösen érzik, hogy az árak fontosak lehetnek, de ekkor még nem érzik annak a jelentőségét, hogy egy árhoz kell tartozzon valamiféle felelősség. Azaz, egy ár egészen addig egy vélemény lesz csak, amíg valaki azt is ki nem jelenti, hogy egy adott határidőre annyiból meg is építi!

Családi ház tervezés és kivitelezés
Látványtervezés
http://latvanytervezes.eu

Külső és belső látványtervezés, fotórealisztikus kivitelezés Sok éves építészeti és látványtervezési tapasztalattal vállaljuk épületek és szab belsők, enteriőrök modellezését prezentációkhoz, pályázatokhoz vagy akár épitészeti, lakberendezési kiviteli tervekhez.

Látványtervezés
Tervellenőrzés és építési felügyelet az ÉMI-TÜV SÜD Kft-től
http://www.emi-tuv.hu/

Épülő építmény terveinek ellenőrzését bízza az ÉMI-TÜV Kft-re. A terv ellenőrzés mellett építési felügyeletet is kérhet, hogy az építkezés garantáltan tervezetten hajtódjon végre. A műszaki ellenőrzéseket tanult műszaki ellenőr csinálja, hogy a legkisebb hiba se lehessen az építés, vagy a tervellenőrzés alatt.

Tervellenőrzés és építési felügyelet az ÉMI-TÜV SÜD Kft-től
Családi házak tervezése
http://epitesz-tervezo.com/tervezes

2003. óta foglalkozom családi házak, társasházak, kereskedelmi és ipari épületek tervezésével. Látogasson el weboldalunkra, ahol lépésről lépésre képet kap arról, hogyan is zajlik a tervezés menete. Számos referenciamunka alapján akár ötleteket is szerezhet saját otthona kialakítását illetően. Amennyiben úgy látja, tudok Önnek segíteni, forduljon hozzám bizalommal!

Családi házak tervezése
SHS Építő Tervező és Kivitelező kft.
http://www.shsepito.hu/

Az SHS Építő Tervező és Kivitelező kft. 2001-ben kezdte meg működését. A cég egy építőipari tervezésre és kivitelezésre, valamint hitelügyintézésre szakosodott vállalkozás.

SHS Építő Tervező és Kivitelező kft.
Bartók építész iroda (Szeged)
http://bartokep.info

A Bartók építész iroda az egész ország területén vállalja családi házak, nyaralók, ipari és mezőgazdasági épületek, szállodák tervezését, valamint ezek kivitelezését elsősorban Csongrád és Békés megye térségében. Az építész irodát bizalmukkal megtisztelők reális árakon minőségi terveket és kivitelezést várhatnak el. Ezt a több évtizedes tapasztalat és a neves, képzett, tehetséges szakemberek garantálják.

Bartók építész iroda (Szeged)
Hirdetések
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1339 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1339 | Várakozó linkek: 5 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30369