Építészek, tervezés > 3. oldal > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Építészek, tervezés > 3. oldal > 71 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
manuBIM ArchiCAD-es gyártói könyvtárak
http://www.manubim.com/

A manuBIMsoft Kft. olyan egyedi és komplex szoftveres megoldásokat kínál az építőipari és bútoripari gyártóknak, amelynek segítségével a gyártók termékei már az építészeti tervezés kezdeti fázisaiban a CAD szoftverekben megjelenhetnek. A CAD szoftverekben a gyártók virtuális termékei mind alaprajzi, mind 3D-s valósághű megjelenítése, valamint műszaki és geometriai tulajdonságai is megjelennek.

manuBIM ArchiCAD-es gyártói könyvtárak
Kórháztervezés
http://www.korhaztervezes.com/

Kórházak, rendelőintézetek, magánklinikák és más egészségügyi létesítmények orvostechnológiai és orvosi gázellátás tervezése.

Kórháztervezés
Angyalházak - családi házak tervezése, kivitelezése
http://angyalhazak.hu/

Angyal György építészmérnök hagyományos, téglaalapú valamint könnyű szerkezetes technológiával épülő családi házak, épületek tervezésével, generálkivitelezésével és felújításával foglalkozik.

Angyalházak - családi házak tervezése, kivitelezése
Komfort-Plussz Épületgépészeti és Szolgáltató Kft.
http://komfort-plussz.hu

A közel három évtizedes múltra visszatekintő Heves megyei Komfort-Plussz Kft. professzionális építőipari vállalkozás, amely 2000 óta már önálló cégként üzemel gyöngyösi telephelyén. Épületgépészeti tervezéssel és kivitelezéssel, műszaki ellenőrzéssel és vezetéssel, kőzmű- és mélyépítéssel, földmunkákkal és tereprendezéssel is foglalkozunk.

Komfort-Plussz Épületgépészeti és Szolgáltató Kft.
Műszaki ellenőr és ellenőrzés
http://www.muszaki-ellenor.eu/

A műszaki ellenőr alkalmazását jogszabály írja elő kötelező jelleggel, az olyan munkák során, ahol több vállalkozás, több szakma együttműködése valósul meg. A műszaki ellenőrzés az építtetőt szolgálja, igaz, a költség is az övé. A műszaki ellenőr a műszaki tervek pontos megvalósítását ellenőrzi.

Műszaki ellenőr és ellenőrzés
CZA Studio
http://czastudio.hu/

Építészirodánk vállalja családi házak, több lakásos épületek, középületek, irodaházak, szállodák, gazdasági-ipari épületek teljes körű építészeti tervezését, vázlattervektől, a teljes engedélyeztetés lebonyolításán át egészen a kiviteli tervek elkészítéséig, valamint az épület felépüléséig tartó tervezői művezetést.

CZA Studio
felvonó építés, felújítás
http://homeliftkft.hu/szolgaltatasaink.html

A technika fejlődésével az emberiség próbálja a komfortosságot és a praktikusságot beültetni a mindennapjaiba. Ennek szolgálatában a Homelift Kft. személyi és üzemi felvonók építésével, karbantartásával, és felújításával foglalkozik. Nemcsak a komfort érdekében, hanem a szükségleteket is figyelembe véve, az idős embereknek, várandós anyukáknak, mozgáskorlátozottaknak és kisgyermekek ajánlott a lift használata. Akármilyen körülmények között, szint bármely épületbe, vagy házba képesek vagyunk felvonót beszerelni. A lifthez szükséges iratok megszerzése, kívánság esetén egész napi felügyelet, rendszeres karbantartás, a felmérés, és a tisztítás is mind szolgáltatásaink közé tartoznak. További tájékoztatásért látogasson el weboldalunkra. Várjuk jövőbeni partnereink között!

felvonó építés, felújítás
Tervezéstől a kivitelezésig
http://www.homeinfo.hu/

A HOMEINFO. hu egy olyan weboldal, amely a jogi procedúrákon a tervezésen és a kivitelezésen át egészen a lakberendezésig, minden munkafázisban sok-sok tanácsot, ötletet, hasznos információt ad.

Tervezéstől a kivitelezésig
Hőszivattyú rendszerek
http://www.geowatt.hu/index.php/publikacio/60-a-hszivattyu-kivalasztas-anoma ...

Hőszivattyú rendszerek kiválasztásának anomáliái! - Geowatt Kft. ha hőszivattyú kerül szóba, akkor válasszon minket!

Hőszivattyú rendszerek
Variohouse Kft. Variálható szerkezetű családi házak
http://www.variohouse.hu

A Variohouse Kft. teljes körű szolgáltatást biztosít ügyfelei részére a tervezéstől a kulcsrakész átadásig. Házainkat minden esetben egyedi tervek alapján, a megrendelő igényei szerint tervezzük és építjük meg. Vállalunk szerkezetkész, félkész, kulcsrakész kivitelezést. Minden általunk kivitelezett könnyűszerkezetes házat ellátunk egy speciálisan erre a célra tervezett elektromos hálózattal, illetve fűtésrendszerrel, ami az idő előrehaladtával Önnek azt az előnyt fogja biztosítani, amikor elérkezik az a pillanat, hogy át kell alakítania a házát, már sem újabb tervekre, sem pedig statikusra nem lesz szüksége! Minden Variohouse készházra, 1 év jóteljesítési garanciát biztosítunk, ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy az építési költség munkadíjának a 3%-át a megrendelőnek csak 1 év bentlakás után kell kifizetnie, illetve ha az esetlegesen felmerülő garanciális javításokat cégünk már tökéletes minőségben el is végezte Önnek!

Variohouse Kft. Variálható szerkezetű családi házak
3D látványtervezés- pixelfaragók
http://www.pixelfaragok.hu/3dlatvanytervezes.html

Építészeti- belsőépítészeti 3d látványtervezés, animáció, termékvizualizáció.

3D látványtervezés- pixelfaragók
Átfogó Építészeti Tervezés /Budapest
http://www.epiteszmernok-tervezo.hu

Építésügyi szolgáltatások, állapotfelmérés, építészeti, belsőépítészeti és kerttervezés, szaktanácsadás, látványtervezés, engedélyeztetés, műszaki ellenőrzés

Átfogó Építészeti Tervezés /Budapest
Kossa modell & makett, épületmakettek készítése
http://www.kossa.hu

Makettkészítés magas színvonalon. Épületmakettek, ipari jellegű makettek építése referenciával, sok éves tapasztalattal, Archicad, Autocad tervek alapján is.. Precíz, lézervágással, gravírozással, CNC technológiával megmunkált alkatrészek műanyagból, fából, fémből, papírból. Arculatba illő megjelenés plexi védőburkolattal. Rövid határidő mellett vállaljuk az egyedi megrendeléseket is. Tel: 06-20-331-3311

Kossa modell & makett, épületmakettek készítése
Generálkivitelezés - Budapest Építészeti Nívódíj 2009
http://metoepito.hu

Célunk a generálkivitelezés során, az elfogadott magas minőségi elvárások feletti érték teremtése, mely hosszútávon szolgája Ügyfeleinket.

Generálkivitelezés - Budapest Építészeti Nívódíj 2009
Családi ház tervek, alaprajzok
http://www.sarokkodesign.hu

Építkezés előtt áll? Nem tudja hogyan válasszon építészt? Számtalan cikket elolvasott, de még nem tudott dönteni? A megoldás karnyújtásnyira van. Ha izgalmas otthonra vágyik, ahová örömmel térhet haza a család minden tagja, akkor nézze meg ezt az oldalt! Háztervek, alaprajzok, ötletek egy helyen. Ha Ön is olyan otthonra vágyik, ahová szívesen térnek haza nap, mint nap, akkor érdemes beszélgetnünk.

Családi ház tervek, alaprajzok
Hirdetések
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1339 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1339 | Várakozó linkek: 5 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30369