Építészek, tervezés > 2. oldal > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Építészek, tervezés > 2. oldal > 71 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
3D Zone Látványtervezés
http://www.3dzone.hu/

Épület, középület, családi ház, lakópark, belső tér 3d látványának készítése.

3D Zone Látványtervezés
Archi-Med Studio
http://www.archimed.hu/

Építészeti, műemlékvédelmi, belsőépítészeti tervezés, szakértés, beruházási szaktanácsadás.

Archi-Med Studio
Városmajor Stúdió Építész Iroda Kft.
http://www.varosmajorstudio.hu/

Épület generáltervezés, épületterv. - Engedélyezési és kiviteli terv, tanulmányterv, beruházási terv. - Középület, lakóház, társasház, családi ház, ipari épület tervezés. Építészet, statika, épületgépészet, hőtechnika, szigetelés. ...

Városmajor Stúdió Építész Iroda Kft.
Cobalt-X' 2000 Építésziroda (Dabas)
http://www.kobalyterv.hu

Ön elképzeli, mi pedig a tervezőasztalon valóra váltjuk álmait! Családi házat, irodaépületet, ipari létesítményt szeretne terveztetni, építtetni, esetleg bővíteni? Nálunk jó helyen jár! Tekintse meg referenciáinkat és kérjen tőlünk ajánlatot!

Cobalt-X' 2000 Építésziroda (Dabas)
Topflight Épületmakett
http://www.epiteszeti-makett.hu/

A Topflight Makett makettépítő szakemberei professzionális építészeti maketteket készítenek: lakóparkok, társasházak, privát épületek stb. élethű, méretarányos mását.

Topflight Épületmakett
Zsoldos és Csató Építőipari Mérnöki Irofda Kft.
http://www.zsoldosescsato.hu/

A váci cég építőipari tervezéssel, kifitelezéssel, felújítással, szakvéleményezéssel, statikával foglalkozik. (2600. Vác, Széchenyi u. 37., 2310. Szigetszentmiklós, Rév sor 10.)

Zsoldos és Csató Építőipari Mérnöki Irofda Kft.
Passzív ház tervezés
http://www.aktivpassziv.hu/

Az Aktív Passzív Stúdió a energiatakarékos és környezetbarát épületek tervezésével, úgynevezett passzívházak tervezésével foglalkozik. A passzívház olyan energiatakarékos épület, mely akár külön fűtési és hűtési rendszer nélkül is képes biztosítani lakói komfortját. Az építésziroda a helyszín kiválasztásától az épület üzemeltetéséig bezárólag teljes mértékben nyomon követi a projekteket.

Passzív ház tervezés
Építésziroda: Kreatív háztervezés - Modern háztervek - Egyedi design
https://www.szerako.hu

Építész irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt az üdülők, családi és társasházak, irodák és ipari csarnokok tervezésétől a kulcsrakész kivitelezésig. A kreatív háztervezést teljes ügyintézéssel végezzük. Igény szerint, belsőépítészettel és külső látványtervekkel tesszük teljessé a munkát. Kivitelezési ajánlatunk elfogadásakor az épületet szerkezet- vagy kulcsrakészen felépítjük, melyre garanciát vállalunk. Honlapunkon 200-nál több megvalósult referencia munka látható fotókkal, látványtervekkel. Kérjük, keressen fel minket!

Építésziroda: Kreatív háztervezés - Modern háztervek - Egyedi design
3Dlátvány.hu
http://www.3dlatvany.hu/

A látványterv készítése során szárnyalhat a képzelet, hiszen izgalmas elemek, magas szintű effektek megvalósítására nyílik lehetőség. A cél azonban nem csak a kiemelkedő látvány elérése, hanem legalább ennyire fontos a hitelesség, a realisztikus hatás ...

3Dlátvány.hu
Ádám és Ádám Mérnöki iroda
http://adamiroda.hu/

Lakóházak, középületek, mezőgazdasági és ipari épületek tervezése, generálkivitelezése. - Ádám és Ádám Mérnök Iroda Bt., Vál, Damjanich u. 32.

Ádám és Ádám Mérnöki iroda
Építészeti tervezés, tanácsadás
http://www.planit.hu/

Stúdiónk profiljába - a konkrét engedélyezési és kiviteli tervek magas szintű elkészítésén túl - beletartozik meglévő (műemlék) épületek felmérése, átalakítása, belsőépítészeti kialakításának kidolgozása.

Építészeti tervezés, tanácsadás
Sagra architects
http://www.sagra.hu/

Építészeti tervezés és belsőépítészeti tervezés, generál tervezés, mérnöki szolgáltatások és tanácsadás.

Sagra architects
Architektus 2000 Építésziroda
http://www.architektus2000.hu

Tevékenységünk teljes körű építészeti-műszaki tervezés, az építési program megfogalmazásától akár az épület kivitelezésének tervezői felügyeletéig. Ügyfeleink igényeinek maximális kielégítése érdekében mind az építészeti, mind a gépész, villamos, és tartószerkezeti tervezést teljes mértékben számítógéppel végezzük. A háromdimenziós számítógépes modellezés segítségével elérhetővé vált, hogy ügyfeleink számára a megszokott fekete-fehér mérnöki tervrajzok mellett valósághű látványterveken, térbeli metszeteken, sőt videofilmen is bemutassuk a tervezett épületet.

Architektus 2000 Építésziroda
Geotermikus fúrás
http://www.geofutes.hu/szolgaltatasaink/geotermikus-furas.html

Geotermikus fúrás egymástól hat méterű sugarú körökben a Geofűtés.hu jóvoltából!

Geotermikus fúrás
Pálfy Péter építészmérnök, Győr
http://epuletenergetika.webgenerator.hu

Weboldalamon az épület energetikai tanúsítványról olvashat hasznos információkat. A tanúsítvánnyal kapcsolatos szabályozásokat a 176/2008 kormányrendelet tartalmazza. Energia tanúsítványt meglévő épületekre az alábbi esetekben kötelező kiállítatni: az épület vagy lakás ellenérték fejében történő tulajdon átruházásakor, vagyis az ingatlan eladásakor, az épület vagy lakás egy évet meghaladó bérbe adása esetén.

Pálfy Péter építészmérnök, Győr
Hirdetések
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1339 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1339 | Várakozó linkek: 5 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30369