Építési tanácsadás > 3. oldal > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Építési tanácsadás > 3. oldal > 38 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Energiatanúsítvány Budapesten
http://energiatanusitvany.info

Cégünk Budapesten és környékén vállalja energetikai tanúsítványok (energiatanúsítvány vagy lakás zöldkártya néven is ismerheti) készítését. Munkánk során több ezer ingatlant tanúsítását végeztük már el.

Energiatanúsítvány Budapesten
Kátai Consulting Kft
http://katai-consulting.hu

Kátai Andrea elsősorban felelős műszaki vezetéssel, szaktanácsadással, illetve energetikai tanúsítással és pályázati energetikai számítás elkészítésével foglalkozik egyedi igények szerint, szakszerűen és elérhető árakon.

Kátai Consulting Kft
Laservision - lézerszkennelés, 3D modellezés, georadar felmérés
http://www.laservision.hu/szolgaltatasi-teruleteink/epiteszet

A Burken Kft 16. éve foglalkozik felszín feletti és alatti, épített és természetes környezet innovatív módszerekkel való 3D felmérésével és mérnök dokumentálásával. Célunk a tervezési, kivitelezési, fenntartási és üzemeltetési feladatok teljeskörű támogatása. Lézerszkenneléssel felmért épületekről átfogó 3D modellt biztosítunk ügyfeleinknek, minden felmerülő kiegészítő szolgáltatások, adatbázisok előállításával.

Laservision - lézerszkennelés, 3D modellezés, georadar felmérés
Rokolya Róbert főmérnök, műszaki ellenőr
http://www.architectforus.hu/

Rokolya Róbert mérnöki szolgáltatásai. 27 éves pályafutásom során irányítottam 5 fős tervező csapatot, részt vettem hatalmas projektek kivitelezésében mint projektvezető, vagy mint felelős műszaki vezető. Sokéves szakmai tapasztalattal jelenleg főként műszaki ellenőrként, felelős műszaki vezetőként és tanácsadóként tevékenykedem.

Rokolya Róbert főmérnök, műszaki ellenőr
Igazságügyi szakértői iroda
http://www.iuszakerto.hu/

A Dél-dunántúli Igazságügyi Szakértői Iroda Kft. országszerte segít építőipari problémák megoldásában. Munkatársaink az Igazságügyi Minisztérium által bejegyzett igazságügyi szakértők, akik hatósági kirendelés mellett magán megbízásra is jogosultak szakvéleményt készíteni, szaktanácsot adni. Irodánk a a következő szakterületekben áll rendelkezésére: építési beruházás, építési szakipar, építéstechnológia, építészet, épületfizika, épületszerkezet, tartószerkezet (statika), ingatlan-értékbecslés (telek, felépítményes ingatlan és erdő), erdei vadkár, erdei vadkárok becslése, erdőgazdálkodás, könyvszakértés, ipari vízgazdálkodás, ivóvízellátás, ivóvízminőség-javítás, települési szennyvízelvezetés és - tisztítás, vízberendezés és belvízmentesítés.

Igazságügyi szakértői iroda
Aktív Energetika Kft.
http://www.energetikaitanusitvany.hu/

Eladná házát? Tudta, hogy ehhez kötelezően beszerzendő dokumentum az energetikai tanúsítvány? Mi akár néhány nap leforgása alatt elvégezzük a felmérést és a tanúsítvány kiállítását. Hitelesített tanúsítóink ugyanis országszerte rendelkezésére állnak – online kalkulátorunk segítségével megtudhatja, mennyiért. A dokumentum 10 évig érvényes, és bármilyen hivatalos ügyintézés alkalmával felhasználható. Várjuk oldalunkon!

Aktív Energetika Kft.
Munkavédelmi tanácsadás
http://www.munkavedelemtanacsadas.hu

A munkavédelmi tanácsadás nem csak üres frázisok és nem csak a dokumentum gyártásról szól. Minden olyan vállalkozás számára fontos dolog, hiszen még egy irodában is előfordulhatnak balesetek. Sőt például egy takarító savval és lúgokkal kerül kapcsolatba. Egy építőipari cégnél korlátlan számú balesetek lehetősége áll fent. Kalapácsolunk, fúrunk faragunk, kezünkbe akad egy flex, egy fúrógép, betonkeverő, ezek mind-mind veszélyforrások. Ezért nem csak papírgyártásról szól a munkavédelmi tanácsadás, bízza profikra ezt a tevékenységet, ahol érintésvédelemmel, villámvédelemmel kapcsolatos hasznos tanácsokat is kaphat.

Munkavédelmi tanácsadás
Beruházás lebonyolítás, teljeskörű projektmenedzsment
https://3einternational.hu/szolgaltatasaink/projekt-menedzsment/

Cégünk fő területe a magas színvonalú építési projektmenedzsment és beruházás lebonyolítás, de kisebb – nagyobb részterületekkel is foglalkozunk külön, úgy mint költségmenedzsment vagy műszaki ellenőrzési feladatok elvégzése. Több száz referenciánk között ismert közép- és nagyvállalatok, multinacionális cégek találhatók. Várjuk ingatlanfejlesztők, kivitelezők és beruházók megkeresését! Ha megbízhatóan, professzionálisan szeretné az építési kivitelezési projektje megvalósítását, akkor nézzen körül 3einternational.hu weboldalunkon és keressen bizalommal!

Beruházás lebonyolítás, teljeskörű projektmenedzsment
Hirdetések
Előző lap 1 2 [3] Következő lap
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1343 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1343 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30382