Építési tanácsadás > 2. oldal > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Építési tanácsadás > 2. oldal > 38 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Építési tanácsadás, műszaki ellenőrzés
http://www.epites-ellenorzes.hu/

Megbízható műszaki ellenőrt, építési tanácsadót keres? Legyen szó társasházak felújításáról, építés tervezésről, építés lebonyolításról, hívjon bizalommal vagy keresse fel további információkért a www.epites-ellenorzes.hu oldalt!

Építési tanácsadás, műszaki ellenőrzés
Osztrák hitelek
http://bankihitel.info

Hitel lehetőségek és banki hitel megoldásokhoz tanácsok, linkek, ötletek.

Osztrák hitelek
Lakóházak homlokzati hőszigetelése házilagosan
http://szigeteles.freewb.hu/

A nem hőszigetelt házaknál a fűtési energia 35-40 %-a távozik el Magyarországon a lakások-házak falain keresztül. A hőveszteség egyrészt attól függ, hogy milyen a falak hőátbocsájtási tényezője (U, W/m2K), másrészt attól, hogy milyen hőmérsékleti különbségek van a falak két oldala között. Amikor tehát azt vizsgáljuk, hogy milyen vastag hőszigetelő rendszert érdemes vásárolni a ház hőszigeteléséhez, azt kell kiszámítanunk, hogy egyrészt az elvárt idő alatt (általában 6-8 év) megtérül-e a beruházásunk, másrészt a vastagság növelésével bekövetkező beruházási költségnövekedés visszatérül-e a megtakarításból.

Lakóházak homlokzati hőszigetelése házilagosan
Épület energetika
http://www.energetikatanusitvany.hu

Az ön háza mennyire környezetbarát? Megmondjuk önnek! Olvassa el a részleteket: - Miért kell már a háznak is zöldkártya? - Az Ön épülete vajon melyik energiaosztályba sorolható? - Kevesebb energiafelhasználással kevesebb rezsit fizet... Olvassa el mi az, ami még ennél is fontosabb! - Olvassa el, mit vizsgálunk egy épületenergetikai vizsgálat során! - Vajon mi kell, hozzá, hogy pár nap alatt beszerezhesse? - Mi van a társasházakkal? A társasház egészére, vagy egy lakásra is elkészíthető az épületenergetikai tanúsítvány? - Páran keverik az A+ osztályt a passzívház kategóriával. Miért a tévedés?

Épület energetika
Energetikai Tanúsítvány-Energiatanúsítvány
http://lakasfelujitas-karbantartas.hu/energiatanusitvany-energetikai-tanusit ...

Az Energetikai Tanúsítvány az ingatlan energiatakarékosságáról ad képet. Az épületszerkezet, épületgépészet energetikai jellemzői írja le. Műszeres vizsgálatokkal képet kaphatunk arról, hogy hol történik a hővesztés az ingatlanokban. Az energetikai tanúsítványból könnyen meg lehet tervezni egy ingatlan felújítási munkálatait. A munkák elvégzése után az ingatlan energetikai besorolása javulni fog.

Energetikai Tanúsítvány-Energiatanúsítvány
Energia-tanúsítvány
http://www.tanusitokozpont.hu/

Épület zöldkártya, energia-tanúsítvány épületek adás-vételéhez, amely megmutatja az ingatlan energiafogyasztását

Energia-tanúsítvány
Energetikai tanúsítvány
http://www.v2epitesz.hu/energetikai-tanusitvany

Egy olyan dokumentum, ami az épület energiatakarékossági szintjéről tájékoztat minket, egy a tanúsított épülettel megegyező geometriájú épülethez viszonyított százalékos eltérés és az ahhoz rendelt betű megjelölésével.

Energetikai tanúsítvány
Szúnyogháló ajtóra
http://www.aszunyoghalo.hu/szunyoghaloajtora

A szúnyogháló ajtóra történő alkalmazásához nem árt tudni egy-két alapvető dolgot. Nem mindegy, hogy milyen anyagból van a kerete. Maga az egész szúnyogháló ajtó többféle lehet felépítés szerint is. Azért, hogy az adott helyre megfelelő legyen és tartósan jó állapotban maradjon, érdemes körültekintőnek lenni a kiválasztásnál. A honlap pontosan ezeket a tudnivalókat adja meg. Nézze meg a lehetséges típusokat és keret anyagának leírását!

Szúnyogháló ajtóra
Nemzetközi költöztetés
http://nemzetkozi-koltoztetes.eu

Költözés külföldre? A költöztető cégek többségének ez ingatag talaj, hiszen kevesen rendelkeznek olyan sok éves tapasztalattal a nemzetközi költöztetés területén, mint mi. Úgy gondoljuk, hogy ebben mi vagyunk a legjobbak. Válassza a profikat, lehúzás nélkül, korrekt árakon.Nemzetköziköltöztetés.eu

Nemzetközi költöztetés
Építési műszaki ellenőrzés - felelős műszaki vezetés
http://www.becska.hu

Új épületek építésének, meglévő épületek felújításának felelős műszaki vezetését, műszaki ellenőrzését, illetve energetikai tanúsítások - auditálások elkészítését vállaljuk.

Építési műszaki ellenőrzés - felelős műszaki vezetés
Tüzeléstechnikai berendezések beruházása és kivitelezése
http://kalorex.hu/beruhazas-kivitelezes/

Komplex tüzeléstechnikai szolgáltatás a tervezési, engedélyezési fázistól egészen a kivitelezésig. Helyszíni felmérés alapján szaktanácsadás készítése az ideális tüzelőberendezésről, fűtőberendezések beszerzése, beszerelése és javítása. Teljes körű tüzeléstechnikai szolgáltatások, átalánydíjas szervizelési szerződések.

Tüzeléstechnikai berendezések beruházása és kivitelezése
Műszaki ellenőr, építész Pest megye
https://www.epiteszellenor.hu/

A családiház építése sokunk számára életünk legnagyobb és legmaradandóbb beruházása. Fontos, hogy a megálmodott épület a megvalósulás után is úgy nézzen ki, mint a tervezőasztalon, valamint az esztétikus külsővel eltakart szerkezet se okozzon pár év után gondokat. Az eredményes és gazdaságos kivitelezés érdekében, építészként vállalom a műszaki ellenőri, vagy felelős műszaki vezetői megbízásokat, valamint elektronikus építési napló vezetéseket. A családiházak műszaki ellenőrzésén kívül vállalom még nyaraló, társasház, irodaház, szálloda, iskola, óvoda, szakrális, valamint ipari épületek építésének műszaki ellenőrzésé. Releváns munkáim Pest megyétől a Balatonig megtalálhatók. Műszaki ellenőrként az építtető beruházó érdekeit képviselem, felelős műszaki vezetőkét viszont a kivitelező vállalkozóval vagyok szerződéses jogviszonyban.

Műszaki ellenőr, építész Pest megye
www.energetikaitanusitas.net
http://www.energetikaitanusitas.net/

Albérletbe adná a házát, de pár napja szembesült vele, hogy a terveihez szükséges egy energiatanúsítvány? Nem baj, az EnergetikaiTanúsítás.net egy lakás zöldkártya intézésére szakosodott vállalkozás, amely gond nélkül tud segítséget nyújtani Önnek minél hamarabb megszerezni a szükséges papírokat. Az energetikai tanúsítvány 2012 eleje óta elengedhetetlen az új építésű házak esetében, és abban az esettben is, ha kiadná házát, ezért van az, hogy manapság egyre többen veszik igénybe az EnergetikaiTanúsítás.net szolgáltatását. Hogyha Ön is szeretne segítséget kapni ez ügyben, nézze meg a www.energetikaitanusitas.net weblapot, és olvasson utána az energiatanúsítvány megszerzéséhez elengedhetetlen infóknak. Abban biztos lehet, hogy, az energiatanúsítvány utasításainak betartásával a háza energia fogyasztási költsége gyors léptekben alacsonyabb lesz!

www.energetikaitanusitas.net
Energetikai tanúsítvány és egyéb szolgáltatások
http://www.albaotthon.hu/energetikai-tanusitvany.html

www.albaotthon.hu - Energiatanúsítványok és minősítések készítése mellett vállaljuk lakóépületek tervezését, ingatlanok értékbecslését, valamint tanácsadással is foglalkozunk.

Energetikai tanúsítvány és egyéb szolgáltatások
Nyílászáró tanácsadás - Szakmai oldal
http://ablak-ajto-arnyekolas.hu

Szakmai oldalunk tanácsot ad az ablakokkal és a hozzá kapcsolódó témákkal kapcsolatos kérdésekben. Sok éves szakmai gyakorlattal rendelkező munkatársaink tapasztalatait osztjuk meg Önnel, hogy új nyílászárója, árnyékolója vásárlását, beépítését a legegyszerűbben, de szakszerűen tudja megoldani. Válogasson cikkeink közül és tájékozódjon az Önt érintő témákban. Oldalunkat folyamatosan frissítjük és reméljük segítségére tudunk lenni.

Nyílászáró tanácsadás - Szakmai oldal
Hirdetések
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1343 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1343 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30382