Cserépkályha, kandalló > 4. oldal > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Cserépkályha, kandalló > 4. oldal > 49 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Deltako kandalló
http://www.kandallo-deltako.hu/

A Deltako kandalló tapasztalt szakemberei kivétel nélkül, minden alkalommal minőségi munkát végeznek. Cégük a Lakberendezők Országos Szövetségének tagja. Munkáikat rövid határidőn belül teljesítik, kedvező árakon.

Deltako kandalló
MB Kandalló Webáruház
http://www.mbkandallo.hu

Az MB Kandalló webáruház széles körű fűtéstechnika és kandalló kínálattal várja: légfűtéses és vízteres tűztérbetétek, öntvény kandallók, hordozható kandallók. Nyilvánvaló módon mindenki a minőséget keresi, a lehető legalacsonyabb áron, ami ma már nem egy megoldhatatlan probléma. Webáruházunk rendelkezésére áll, ha kandallót szeretne építtetni, vagy éppen szaktanácsadásra van szüksége.

MB Kandalló Webáruház
Cserépkályhától a kandallón át a kemencéig
http://cserepkalyha-kandallo.eu/

A cserépkályhával történő fűtés, nem csak hóbort, vagy elavult fűtési megoldás. Tudta hogy akár belvárosi lakásába is vissza hozhatja a régi idők hangulatát és még fa tüzelőre sem kell költenie. A cserépkályhák egy alternatív változatával az un. hérás cserépkályhával gáz üzemű fűtési megoldást tudunk biztosítani. Egy jól megtervezett és megépített cserépkályha nem csak egy de helyiséget, de akár egy egész lakást be tud fűteni. Akkor is kereshet minket ha régi kályháját szeretné elbontani. Vállajuk nem csak a kályha építését, de a bontást és a meglévő cserépkályhák szervizelését is egyaránt. Hangulatos kandalló fűtéssel valósíthatja meg a ház központi fűtését. vízteres kandalló alkalmazásával. Kenyeret sütne házilag. Kerti kemence építéstől a konyhai búbos kemencéig, Önnek csak ki el kell dönteni mit szeretne és mi megtervezzük és fel is építjük Önnek.

Cserépkályhától a kandallón át a kemencéig
Cserépkályha építése
http://idillcserepkalyha.hu/

Egyedi cserépkályha a kályhacsempe elkészítésétől egészen a kályhaépítésig. Stabil alapok nélkül nem lehet jó kályhát építeni, ezért nálunk a cserépkályha csempe készítése kézzel, hagyományos, préseléses technikával történik. Nemcsak az esztétikumra helyezünk nagy hangsúlyt, speciális alapanyagokat használunk, hogy kályhája évtizedeken át gond nélkül onthassa magából a meleget. Ha megálmodta, mi megvalósítjuk: a kisszériás gyártásnak köszönhetően éppen az a kályha kerül lakásába, amit elképzelt.

Cserépkályha építése
Hirdetések
Előző lap 1 2 3 [4] Következő lap
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1339 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1339 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30986