Cserépkályha, kandalló > 3. oldal > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Cserépkályha, kandalló > 3. oldal > 49 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Cserépkályha építés gyorsan, precízen, garanciával
https://cserepkalyha-es-kandallo.webnode.hu/

Vállalom cserépkályhák építését, cserépkályhák bontását, antik cserépkályhák restaurálását, bizományos értékesítését, cserépkályhák építését új illetve használt-bontott csempéből. Ezen kívül sparheltek, kemencék, kerti konyhák tervezése kivitelezése, csikós tűzhely építése, népi cserépkályha csempék pótlása, gyártása. Vakolt cserépkályhák tervezése, építése. Légtechnikás cserépkályhák kivitelezése, engedélyeztetés.

Cserépkályha építés gyorsan, precízen, garanciával
Cserépkályha és kandalló tervezés és építés
http://kalyhaepites.hu/

Egy szép cserépkályha, téglakályha vagy kandalló amellett, hogy a lakás dísze lehet, ha jól van megépítve, akkor még hasznos is. A cserépkályha nagyon fontos jellemzője, hogy mindig egyedileg megépített (általában samott téglából, vagy samott és egyéb tűzálló anyagok kombinációjával) tűztérrel és jellemzően több méter hosszú belső füstjárattal rendelkezik. A fűtőfelülete mindig kályhacsempéből készül, belső szerkezetét samott tégla és takarólapok, speciális samott idomok, kisméretű tömör tégla, tetőcserép és agyag felhasználásával alakítja ki a kályhásmester. Honlapunkon tájékozódhat a különböző kályhák, kandallók tervezésével, építésével kapcsolatban.

Cserépkályha és kandalló tervezés és építés
Minőségi magyar cserépkályha (Szentesi Cserépkályha)
http://szentesicserepkalyha.hu

A Szentesi Cserépkályha csúcsminőségű kályhacsempéket és kiegészítőket kínál elérhető áron nagy szín- és mintaválasztékban. Egyedi színek, minták is kérhetők! Komplett cserépkályhák, tűzterek és egyéb tartozékok teljes választéka megtalálható a szentesi bemutatótermünkben.

Minőségi magyar cserépkályha (Szentesi Cserépkályha)
Kandalló
http://www.szabokandallo.hu/

Ha egyedi kialakítású, minőségi kandallót, kályhát keres nem kell tovább keresgélnie! Több mint 200 fajta csempe áll rendelkezésére több mint 45 színben. Nem mindennapi, kézi kialakítású csempéink egyedülaállóak az országban, csakúgy mint termékkínálatunk, melyek a legjobb külföldi gyártóktól érkeznek hozzánk. Szakembereink felmérik, megtervezik és kialakítják az Ön igényeinek megfelelő tűzteret. Látogasson meg minket és tudjon meg többet szolgáltatásainkról!

Kandalló
Márki Kandalló
http://www.markikandallo.hu

Két évtizedes szakmai tapasztalattal és gyakorlattal vállalom korszerű fűtőberendezésekkel kialakított rusztikus, eklektikus, skandináv és modern stílusú kandallók tervezését, komplett kivitelezését. Célom, hogy kedvező áron kínáljak jó minőségű tűztereket és kandalló burkolatokat egyéni elképzelések alapján, vagy típusból választva. Kandalló kínálatomban hazai és külföldi gyártók termékei szerepelnek, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabb készüléket.

Márki Kandalló
Kandalló - Kandallománia
http://kandallomania.hu/

Nézze meg termékeinket és válogasson egyedi kivitelezésű, dizájn kandalló (fali, szabadon álló és asztali) modellek közül.

Kandalló - Kandallománia
Varga Bt.
http://www.varga-kandallo.hu/

A Varga Bt. kiváló minőségű, esztétikus kandallók kiépítésével foglalkozik.

Varga Bt.
Kandalló, kandallóbetét és kályha
http://www.suprakandallo.hu

Egy kandalló kiválasztásánál fontos szempont a teljesítmény, design és a tartósság. A Supra termékei egyedülállóan magas színvonalt képviselnek mindezek tekintetében. Látogasson el hozzánk és tekintse meg kínálatunkat a több mint 70m2-en elhelyezkedő bemutatótermünkben Kecskeméten. Válassza Ön is a Supra innovatív és egyedi kivitelezésű termékeit!

Kandalló, kandallóbetét és kályha
Kandalló építés és kandallóburkolat gyártás
http://www.morokandallo.hu

Cégünk a Móró Kandalló Kft. már több évtizede foglalkozik kandalló és cserépkályha építéssel. Az építések mellett gyártunk még kandallósütőt, hődobot és kandallóburkolatokat egyedi méretre. meg alakulása óta tagja vagyunk a MACSOI-nak. Az ország egész területén vállalunk építést. Munkáinkhoz Kivitelező Nyilatkozatot adunk.

Kandalló építés és kandallóburkolat gyártás
Csabai Kandalló és Kémény
http://webaruhaz.e-kandallo.hu/termekeink/kemenyek

Új kandallójához megfelelő kéményre lenne szüksége? Felújítaná otthona fűtési rendszerét? Kínálatunkban korszerű és energiatakarékos elemes és Schiedel kéményeket is talál! Termékeink minden biztonsági előírásnak megfelelnek, így nem kell tartania az esetleges szén-monoxid szivárgástól. Felkészült szakembereink hasznos tanácsokkal segítenek a kémény vásárlás során. A tartós samott kerámiából készült modellek akár 30 év garanciával is elérhetők! Gyors és pontos kémény építés, bontás és szigetelés - e-kandallo.hu!

Csabai Kandalló és Kémény
Prity kandalló
http://www.pritykandallo.eu/

A Prity Hungary Kft. egyedülálló, kiváló minőségű vízteres kandallók forgalmazásával és beépítésével foglalkozik. Kedvező árakkal és országos kiszállással várjuk kedves vásárlóinkat, tekintse meg weboldalunkat!

Prity kandalló
Egyedi kandalló építés
http://www.denkekandallo.hu/kandallo.html

Denke kandalló: minőségi kandallók több stílusban, egyedi igények szerint, kedvező áron, szakszerű beépítéssel-bekötéssel. Bemutatóterem és iroda: 1183 Budapest, Gyömrői út 103. Telefon: 061/216-5696 Műhely: 1184 Budapest, Jegenye fasor 15/a.+

Egyedi kandalló építés
Hőleadás növelésének módjai
http://morokandallo.5mp.eu/web.php?a=morokandallo&o=BYmcgudqv0

Cégünk a Móró Kandalló Kft. már több évtizedes múltra tekint vissza. Fő tevékenységünk a kandalló,sütős kandalló, mészkő kandallóburkolat, kemencebetét, füstdob, kőpárkány kivitelézése különböző színben és formában. Továbbá foglalkozunk még cserépkályha,tégla kályhatervezéséve. Tagja vagyunk a Magyarországi Cserépkályhások, Kandallóépítők és Gyártók Országos Ipartestületének és már az előd szervezetében is tevékenykedtünk. Munkáinkban a minőséget, képviseljük. Nézze meg Móró László kandalló építő munkáit honlapunkon. Méretre gyártunk elektromos kandallókhoz| biokandalló kandalló keretet többféle színben és formában. Komoly viszonteladói körrel rendelkezünk ezeken a területeken. Kandallók, kandallók,kőminták megtekinthetők, megnézhetők soroksári bemutató termünkben.

Hőleadás növelésének módjai
Cserépkályha és kandalló kft.
http://www.cserepkalyhadesign.hu

Cserépkályha és kandalló építés, kályhacsempe, kandallóbetét, kályha ajtó forgalmazása. Honlapukon megtekintheti termékeinket, a cserépkályhától a kandallóig. Kályhacsempéink a klasszikustól a teljesen modernig minden átölel, színválasztékunk 40 alapszín illetve egyedi kérést is teljesítünk. Termékpalettánkon a kályhacsempétől a kandallóbetétig mindent megtalál az ehhez tartózó kiegészítőkkel együtt.

Cserépkályha és kandalló kft.
Légfűtéses és vízteres kandallók
http://exclusivekandallo.hu/

Professzionális kandalló kivitelezés, az Exkluzív Kandalló profi szakemberei jóvoltából, alacsony árakon.

Légfűtéses és vízteres kandallók
Hirdetések
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1339 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1339 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30986