Cserépkályha, kandalló > 2. oldal > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Cserépkályha, kandalló > 2. oldal > 49 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
UJfalusi Kandalló
http://www.ujfalusikandallo.hu/

Kandalló építés, egyedi kandallók. Tűztérbetét, központifűtésre köthető kandalló.

UJfalusi Kandalló
Cserépkályha építés kiválló minőségben
http://www.kaszalakalyha.hu/

Csak álmodja meg cserépkályháját, a kivitelezést mi vállaljuk a tervezéstől egészen a kályha kész állapotáig. Hogy könnyedén választhasson, ajánlom figyelmébe az általunk készített cserépkályha típusok néhány fotóját. Hátha talál közöttük, olyat ami elnyeri tetszésüket.

Cserépkályha építés kiválló minőségben
Kácsa Cserépkályha Műhely
http://cserepkalyha.hu

Kézműves eljárással készülő, egyedi tervezésű, minőségi kemence, cserépkályha építés. A cég a kályhacsempe gyártással is foglalkozik, ezért a kályha kizárólag kiváló minőségű csempéből készül.

Kácsa Cserépkályha Műhely
Cserépkályha, kemence, kandalló, kerti konyha építés
http://www.otthonmelege.hu/cserepkalyha_kemence_kandallo.htm

Cserépkályha, kemence, kandalló? Melyiket szeretnéd felépíttetni otthonodban? Gyere, találjuk ki együtt! Álmodd meg, hívj fel, tervezzük meg, diszítse otthonodat mielőbb! Cserépkályha, kemence, kandalló építés - Berkes-Szabó Tamás kályhás

Cserépkályha, kemence, kandalló, kerti konyha építés
Pete kályha
http://www.petekalyha.hu

Húsz éves szakmai tapasztalattal vállaljuk cserépkályhák, kandallók, kemencék, téglakályhák, tömegkályhák, kombikályhák, csikótűzhelyek, hordozható kályhák, hordozható kemencék, kerti és benti tűzhelyek tervezését, teljes kivitelezését az ország egész területén.

Pete kályha
Cserépkályha - Biró Csempe
http://www.birocsempe.hu

Az utóbbi években újra virágkorukat élik a kandallók és cserépkályhák. Az emberek újból kezdik felfedezni ezek szépségét és praktikusságát, hiszen nem csak csodálatos díszei lehetnek otthonának, de a modern alapanyagokból készült kályhák hőtartó képessége is igen kiváló. Mi a Bíró Csempénél az általunk, ellenőrzött gyártási technológiával készült kályhacsempéket használjuk fel a cserépkályha építésénél, így munkáink még egyedibbek és jobban tudunk alkalmazkodni otthona stílusához. BIRÓ-ART-KER. BT Budapest Műhely: Űröm, Fö u. 1 ( ipartelep) Tel/Fax:+36 1 243 5113 Mobil: +36 209 812 819 E-mail: biro-ceramic@t-online.hu

Cserépkályha - Biró Csempe
Kandalló építés és forgalmazás
http://kandallos.hu/

Technical Tüzeléstechnikai Kft. - a kandalló építő és kandalló forgalmazó 1103 Budapest Kőér u. 16. (Tel.:260-2290) 26 komplett kiállított kandallóval, széles választékkal és segítőkész, hozzáértő eladókkal várjuk kedves vevőinket 140 négyzetméteres bemutatótermünkben. Ez az ismertető néhány hazai gyártású kandallót mutat be.

Kandalló építés és forgalmazás
Cserépkályha kandalló építés
http://www.e-cserepkalyhas.eoldal.hu

Antik,bontott,használt cserépkályha építés garanciával,rövid határidővel.

Cserépkályha kandalló építés
Cserépkályha, kemence információs oldal
http://www.kemence-cserepkalyha.hu

Cserépkályha, kemence, kerti konyha információs oldal: minden, amit a témában tudni érdemes. Cserépkályha-magyar szótár, kemence-magyar szótár, érdekességek, praktikus tanácsok.

Cserépkályha, kemence információs oldal
Cserépkályha - minőségi kályhacsempéből
http://www.kalyhacsempemanufaktura.hu/cserepkalyha

A zalaegerszeg városában található kályhacsempe gyártás, közel 60 éves múlttal rendelkezik. Haladó hagyományait, gyártási kultúráját több vállalkozás is magáénak vallja. Meggyőződésünk, hogy ezen hagyományok továbbélését, továbbfejlesztését, korszerű technológiai megoldásokkal való ötvözését leghitelesebben Cégünk tudja képviselni. Referenciánk a temérdek pozitív vásárlói visszajelzés, valamint az évek során megépült és kifogástalanul működő több mint tízezer cserépkályha és kandalló.

Cserépkályha - minőségi kályhacsempéből
Mátrapellet - kandallók
http://www.matrapellet.hu

Pellet forgalmazás, pelletkandallók, pelletkazánok, gépészeti kivitelezés, pályázatírás

Mátrapellet - kandallók
Kandallókirály
http://www.kandallokiraly.hu/

Tevékenység: kandalló építés, kandalló készítés, cserépkályha készítés, kályhaépítés

Kandallókirály
Kandallóker
http://www.kandalloker.hu/

Kandalló építés több mint 10 év tapasztalatával. Kandalló betét és vízteres kandalló forgalmazása,beépítése. Legmodernebb vadonatúj fejlesztésű pelletkályha modellek. Választható központi fűtésre köthető vízteres ,és levegő befúvásos kályha.A meleg levegő légcsatornán a szomszédos helyiségekbe vezethető.

Kandallóker
Kandalló építés
http://morokandallo.com

Móró László kandalló építő mester, nagy gyakorlattal és rutinnal áll az Ön rendelkezésére. Kandallók, kerti tűzhelyek, kályhák építése, amiben a mester segíthet.

Kandalló építés
Kandalló építés Kelet-Magyarországon - E-kandalló
http://www.e-kandallo.hu/a-kandallo-epites-folyamata

Egy laikus számára már a megfelelő kandalló tűztér kiválasztása sem egyszerű feladat, hiszen számos szempontot szem előtt kell tartani ahhoz, hogy mind otthonunk paramétereihez, mind pedig saját igényeinkhez mérten a lehető legjobb döntést hozzuk. A lakás pontos hőigénye, a rendelkezésre álló hely, vagy éppen a kémény paraméterei. Fontos szempontok ezek a választásnál. A tűztér kiválasztása pedig még csak az első lépés. Magának a kandallónak a telepítése ennél sokkal bonyolultabb feladat, így nem árt ha ezt valóban szakemberre bízzuk. Az E-Kandalló szakemberei a kandalló építés mellett ráadásul kéményének felújítását, illetve szükség esetén egy újnak az építését is vállalják.

Kandalló építés Kelet-Magyarországon - E-kandalló
Hirdetések
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1339 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1339 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30986