Cserépkályha, kandalló > 2. oldal > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Cserépkályha, kandalló > 2. oldal > 35 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Kandalló építés és forgalmazás
http://kandallos.hu/

Technical Tüzeléstechnikai Kft. - a kandalló építő és kandalló forgalmazó 1103 Budapest Kőér u. 16. (Tel.:260-2290) 26 komplett kiállított kandallóval, széles választékkal és segítőkész, hozzáértő eladókkal várjuk kedves vevőinket 140 négyzetméteres bemutatótermünkben. Ez az ismertető néhány hazai gyártású kandallót mutat be.

Kandalló építés és forgalmazás
Cserépkályha kandalló építés
https://www.xn--cserpklyhs-x4ad1h.hu/

Antik, bontott, használt cserépkályha építés garanciával, rövid határidővel.

Cserépkályha kandalló építés
Cserépkályha - minőségi kályhacsempéből
http://www.kalyhacsempemanufaktura.hu/cserepkalyha

A zalaegerszeg városában található kályhacsempe gyártás, közel 60 éves múlttal rendelkezik. Haladó hagyományait, gyártási kultúráját több vállalkozás is magáénak vallja. Meggyőződésünk, hogy ezen hagyományok továbbélését, továbbfejlesztését, korszerű technológiai megoldásokkal való ötvözését leghitelesebben Cégünk tudja képviselni. Referenciánk a temérdek pozitív vásárlói visszajelzés, valamint az évek során megépült és kifogástalanul működő több mint tízezer cserépkályha és kandalló.

Cserépkályha - minőségi kályhacsempéből
Mátrapellet - kandallók
http://www.matrapellet.hu

Pellet forgalmazás, pelletkandallók, pelletkazánok, gépészeti kivitelezés, pályázatírás

Mátrapellet - kandallók
Kandallókirály
http://www.kandallokiraly.hu/

Tevékenység: kandalló építés, kandalló készítés, cserépkályha készítés, kályhaépítés

Kandallókirály
Kandallóker
http://www.kandalloker.hu/

Kandalló építés több mint 10 év tapasztalatával. Kandalló betét és vízteres kandalló forgalmazása,beépítése. Legmodernebb vadonatúj fejlesztésű pelletkályha modellek. Választható központi fűtésre köthető vízteres ,és levegő befúvásos kályha.A meleg levegő légcsatornán a szomszédos helyiségekbe vezethető.

Kandallóker
Kandalló építés Kelet-Magyarországon - E-kandalló
http://www.e-kandallo.hu/a-kandallo-epites-folyamata

Egy laikus számára már a megfelelő kandalló tűztér kiválasztása sem egyszerű feladat, hiszen számos szempontot szem előtt kell tartani ahhoz, hogy mind otthonunk paramétereihez, mind pedig saját igényeinkhez mérten a lehető legjobb döntést hozzuk. A lakás pontos hőigénye, a rendelkezésre álló hely, vagy éppen a kémény paraméterei. Fontos szempontok ezek a választásnál. A tűztér kiválasztása pedig még csak az első lépés. Magának a kandallónak a telepítése ennél sokkal bonyolultabb feladat, így nem árt ha ezt valóban szakemberre bízzuk. Az E-Kandalló szakemberei a kandalló építés mellett ráadásul kéményének felújítását, illetve szükség esetén egy újnak az építését is vállalják.

Kandalló építés Kelet-Magyarországon - E-kandalló
Cserépkályha építés gyorsan, precízen, garanciával
https://cserepkalyha-es-kandallo.webnode.hu/

Vállalom cserépkályhák építését, cserépkályhák bontását, antik cserépkályhák restaurálását, bizományos értékesítését, cserépkályhák építését új illetve használt-bontott csempéből. Ezen kívül sparheltek, kemencék, kerti konyhák tervezése kivitelezése, csikós tűzhely építése, népi cserépkályha csempék pótlása, gyártása. Vakolt cserépkályhák tervezése, építése. Légtechnikás cserépkályhák kivitelezése, engedélyeztetés.

Cserépkályha építés gyorsan, precízen, garanciával
Minőségi magyar cserépkályha (Szentesi Cserépkályha)
http://szentesicserepkalyha.hu

A Szentesi Cserépkályha csúcsminőségű kályhacsempéket és kiegészítőket kínál elérhető áron nagy szín- és mintaválasztékban. Egyedi színek, minták is kérhetők! Komplett cserépkályhák, tűzterek és egyéb tartozékok teljes választéka megtalálható a szentesi bemutatótermünkben.

Minőségi magyar cserépkályha (Szentesi Cserépkályha)
Kandalló
http://www.szabokandallo.hu/

Ha egyedi kialakítású, minőségi kandallót, kályhát keres nem kell tovább keresgélnie! Több mint 200 fajta csempe áll rendelkezésére több mint 45 színben. Nem mindennapi, kézi kialakítású csempéink egyedülaállóak az országban, csakúgy mint termékkínálatunk, melyek a legjobb külföldi gyártóktól érkeznek hozzánk. Szakembereink felmérik, megtervezik és kialakítják az Ön igényeinek megfelelő tűzteret. Látogasson meg minket és tudjon meg többet szolgáltatásainkról!

Kandalló
Kandalló - Kandallománia
http://kandallomania.hu/

Nézze meg termékeinket és válogasson egyedi kivitelezésű, dizájn kandalló (fali, szabadon álló és asztali) modellek közül.

Kandalló - Kandallománia
Kandalló, kandallóbetét és kályha
http://www.suprakandallo.hu

Egy kandalló kiválasztásánál fontos szempont a teljesítmény, design és a tartósság. A Supra termékei egyedülállóan magas színvonalt képviselnek mindezek tekintetében. Látogasson el hozzánk és tekintse meg kínálatunkat a több mint 70m2-en elhelyezkedő bemutatótermünkben Kecskeméten. Válassza Ön is a Supra innovatív és egyedi kivitelezésű termékeit!

Kandalló, kandallóbetét és kályha
Kandalló építés és kandallóburkolat gyártás
http://www.morokandallo.hu

Cégünk a Móró Kandalló Kft. már több évtizede foglalkozik kandalló és cserépkályha építéssel. Az építések mellett gyártunk még kandallósütőt, hődobot és kandallóburkolatokat egyedi méretre. meg alakulása óta tagja vagyunk a MACSOI-nak. Az ország egész területén vállalunk építést. Munkáinkhoz Kivitelező Nyilatkozatot adunk.

Kandalló építés és kandallóburkolat gyártás
Prity kandalló
http://www.pritykandallo.eu/

A Prity Hungary Kft. egyedülálló, kiváló minőségű vízteres kandallók forgalmazásával és beépítésével foglalkozik. Kedvező árakkal és országos kiszállással várjuk kedves vásárlóinkat, tekintse meg weboldalunkat!

Prity kandalló
Egyedi kandalló építés
http://www.denkekandallo.hu/kandallo.html

Denke kandalló: minőségi kandallók több stílusban, egyedi igények szerint, kedvező áron, szakszerű beépítéssel-bekötéssel. Bemutatóterem és iroda: 1183 Budapest, Gyömrői út 103. Telefon: 061/216-5696 Műhely: 1184 Budapest, Jegenye fasor 15/a.+

Egyedi kandalló építés
Hirdetések
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1347 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1347 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30392