Burkolás > 2. oldal > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Burkolás > 2. oldal > 51 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Laminált parketta - Dreamfloor
http://www.dreamfloor.hu/

Laminált parketta, burkolat, valamint sok más termék cégünknél a Dream Floor-nál igen olcsón.

Laminált parketta - Dreamfloor
Burkolás precízen
http://www.burkolo.co.hu/

Burkolás, igényes kivitelezés Budapest és környékén. Vállalunk: kerámia, gress, klinker, kő, üveg alapanyagú burkolást. Beltéri design kialakítások, kőműves munkálatok, egyedi beépített bútorok készítése. Laminált padló fektetés. Fürdőszobától - homlokzatig minden ami egy felújításhoz kell!

Burkolás precízen
Tölgyparketta
http://www.tolgyparketta.com/

Válasszon tölgyparkettát magának széles választékunkból és vásároljon nálunk tölgy parkettát kedvezményes internet árakon! Nézzen szét weboldalunkon, tölgyparketták széles választékával várjuk önöket.

Tölgyparketta
A Hidegburkolás Művészete
http://www.szladek.gportal.hu

Csempézés, padlólapozás és egyéb hidegburkoló munkák, hidegburkolat javítása, kisebb kömüves munkák, javítások.

A Hidegburkolás Művészete
Csempézés Budapesten, burkoló árak
http://burkolas-burkolo.ewk.hu

Hidegburkolás Budapest összes kerületében, és Budapest közvetlen környékén. Hidegburkoló munkáinkra teljeskörű garanciát vállalunk. A csempézés nem egyszerű feladat, nagy hozzáértést, és tapasztalatot igényel ezért nem mindegy kire bízza. A Burkolás Ewk nagy rutinnal rendelkezik az építőiparban, és ingyenes tanácsadással segítjük megrendelőinket. Foglalkozunk lakás, panellakás, családiház, iroda, lépcsőház burkolásával, kül és beltérben.

Csempézés Budapesten, burkoló árak
Burkolás - Gipszkartonozás - Szobafestés - Lakásfelújítás
http://www.lakasfelujitasok.com

Lakásfelújítás: szobafestés, gipszkartonozás, burkolás munkák lakáson belül és kívül. Szobafestő, burkoló munkák Budapest környékén és Pest megyében.

Burkolás - Gipszkartonozás - Szobafestés - Lakásfelújítás
Beltéri kialakítások, burkolás
http://www.burkolo.co.hu

Burkolás, igényes kivitelezés Budapest és környékén. Vállalunk: kerámia, gress, klinker, kő, üveg alapanyagú burkolást. Beltéri design kialakítások, kőműves munkálatok, egyedi beépített bútorok készítése. Laminált padló fektetés. Fürdőszobától - homlokzatig minden ami egy felújításhoz kell!

Beltéri kialakítások, burkolás
Burkoló munkák, burkolás, fürdőszoba csempézés
http://www.hideg-burkolo-boy.hu

Igényes burkoló munkák csempézés , burkolás, hidegburkolás Budapest és környékén. Fürdőszoba burkolás, épített zuhanyzó, beépített kád, épített mosdópult készítés. Homlokzat-kerítés-terasz burkolás klinker, kő, kőutánzat, kerámia, gránit, márvány, traventin burkoló lapokkal. Kőműves munkák: belső falak, üvegtégla rakás. Laminált parketta és szegély rakása.

Burkoló munkák, burkolás, fürdőszoba csempézés
Burkolás garanciával Budapesten
http://www.burkolas2011.5mp.eu

Vállalunk Budapesten és környékén burkoló munkákat garanciával. Ingyenesen elkészítjük a helyszínen felmért munkáról az árajánlatot, és ingyenes szaktanácsadással is segítjük a kedves megrendelőt. Munkáink fő profilja: kül és beltéri burkolások kivitelezése. Fürdőszoba csempézés, vízesblokkok teljeskörű burkolása, Nappalik, konyhák felújítása, teraszok burkolása. A burkoló munkához szükséges kőműves munkákat is elvégezzük. Betonozás, vakolás, kádak illetve zuhanytálcák beépítése, és mosdópultokat is készítünk. Célunk, hogy a megrendelő maximálisan elégedett legyen a határidőre elkészült burkoló munkával. További információk, és burkoló árak a weboldalunkon megtalálhatóak.

Burkolás garanciával Budapesten
Eternit, Creaton Homlokzat, palák, tartószerkezetek
http://www.eternit.hu

Eternit és Creaton homlokzatok széles választéka a CREATON Hungary Kft-től. A Cedral homlokzatburkoló panellel markáns homlokzati kialakításokat lehet létrehozni vízszintes átfedéses- vagy függőleges fa(deszka). A szálcement homlokzatburkoló lapok sokoldalú alkalmazási területe által designerek óhaja teljesülhet szinte minden kivitel esetén.

Eternit, Creaton Homlokzat, palák, tartószerkezetek
Kövek, kőburkolatok utólagos csiszolása
http://www.ozemarvany.hu/

Specialitásunk a helyszíni utólagos kőcsiszolás. Meglévő vagy új burkolatok antikolása, felújítása, csiszolása, homokfúvással. Természetes kövek csiszolását, teljesen sík felületek képzését a kőből készült burkolatok roncsolása nélkül olasz csiszoló köves technológiával lehet tökéletesen elvégezni. Ezt a csiszolási módszert a régi, felújítandó és az új burkolatoknál egyaránt lehet alkalmazni. Ezzel a csiszolási eljárással szállodákat, éttermeket az üzemelés megszakítása nélkül is fel tudjuk újítani. 25 éve foglalkozunk természetes kövek (gránit, márvány, mészkő, stb.) megmunkálásával, csiszolásával. Kizárólag igényes, minőségi munkát végzünk, vállalunk.

Kövek, kőburkolatok utólagos csiszolása
Mesterburkolás
http://mesterburkolo.hu

Honlapunkon minden olyan információ megtalálható, mely a burkolással foglalkozik. Nézzen körül oldalunkon, ha részletesen tájékozódni szeretne a burkolásról és a felhasznált alapanyagokról. A burkolási munkálatok egyéb részleteiről is szerezhet információkat. Forduljon hozzánk bizalommal, nálunk a szakértelem a megbízhatósággal találkozik. A meleg- és hidegburkolás számos lehetőséget ajánlunk, és a legjobb megoldásokat ajánljuk az igényeket figyelembe véve.

Mesterburkolás
Betoncsiszolás lakásokban, irodákban, gyárakban
http://fenyesbeton.hu/

Cégünk kezdetben márvány és mészkő csiszolásával foglalkozott, de piacunk bővítése érdekében fejlesztenünk kellett. Ekkor fedeztük fel az Amerikában már közkedvelt betoncsiszolást. Ezek után elkezdtünk érdeklődni különböző cégeknél a betoncsiszolás technológia megismerésével kapcsolatban és figyelmünket a betoncsiszolás irányába összpontosítottuk. A 2010-es évben géppark és szerszám fejlesztésre került sor, hogy teljes erőbedobással elkezdhessük a betoncsiszolás, betonpolírozás, illetve különböző ipari és magán lakások betonpadlóinak felújítási folyamatát. Az évek során nagy tapasztalatra tettünk szert, különböző betonozás fajtákat és típusokat ismertünk meg, amiből tartós és szép végeredményű beton padlót készítettünk és készítünk a továbbiakban is. Cégünk gyorsan reagál 30-100 m2 vagy 500-2000 m2 nagyságú beton padló csiszolására is. Vállalunk éjszakai, illetve hétvégi munkálatokat is, ahol ez szükséges lehet.

Betoncsiszolás lakásokban, irodákban, gyárakban
Ipari padló, epoxi padló
http://www.mugyanta.hu/

Műgyanta padló, műgyanta burkolat, ipari padló, epoxi padló- Konstruktív Kft. közreműködésével.Ez a burkolási eljárás azért lehet szükséges, mert az ásványi anyaggal sűrűn töltött akril anyagok egyesítik a kő tartósságát a műgyanta ütésállóságával és pórusmentességével. Szilárd, homogén, pórusmentes felületet képez, ami ellenáll számos fizikai és kémiai hatásnak. Nem rétegződik szét, nem rothad. Könnyen tisztítható és karbantartható. Nyitott fuga nélkül illeszthető össze, ezért különösen előnyös higiéniai tulajdonságokat nyújt. Kellemes tapintású anyag, mely anyagában - azaz nem csak a felület - színezett és mintázott. Sérülés esetén a károsodott rész könnyen javítható csiszolással vagy pótlással. Műgyanta padló, műgyanta burkolat, ipari padló, epoxi padló, és oldalfal-burkolatok, bevonatok amik a használati, vegyi és mechanikai hatásoktól védik épületszerkezeteket.

Ipari padló, epoxi padló
Nadura padló és falburkolat
http://www.nadura-padlo.hu

Az általunk kínált Nadura padló és falburkolatban az a legcsodálatosabb, hogy egyesíti az alkotó elemek (a fa és az ásványi anyagok) előnyös tulajdonságait, miközben kiküszöböli valamennyi hátrányukat. Az újszerű anyagkeverék kizárólag természetes alkotóelemeket tartalmaz, és egyesíti a kő keménységét a fa melegségével.

Nadura padló és falburkolat
Hirdetések
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1339 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1339 | Várakozó linkek: 5 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30369