Betonvágás, bontás, fúrás > 2. oldal > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Betonvágás, bontás, fúrás > 2. oldal > 23 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Gép-Partner Kft. - Betontörés
http://geppartner.hu/torogepek

Minden jellegű betontörési és darálási feladatban állunk rendelkezésre több fajta törőgéppel és széles szervizhálózattal.

Gép-Partner Kft. - Betontörés
DiamondPower Bt.
http://diamondpower.hu

Diamondpower Bt. - Építkezéshez nyújt segítséget a Diamond Power! Vállalkozásunk a Hilti gyémáttechnológai segítésével végez betonbontási, roppantási, épületbontási munkálatokat. Vállaljuk beton, tégla, terméskő falazatok fúrását, vágását, valamint ajtó ablak utólagos kivágását. Emellett meglévő nyílások átalakítását és átszabását, korlátok és erkélyek rövidítését, szintrevágását, null vágást. Profilunkba tartozik síkvágás, kötélvágás és szerkezetbontás is. Amennyiben szolgáltatásunk felkeltettel érdeklődését, kérjük látogasson el weboldalunkra. Elérhetőségeinken keressen fel minket, ahol tapasztalt munkatársaink várják kérdéseit szolgáltatásainkkal kapcsolatban!

DiamondPower Bt.
Falvágás, panelvágás, betonfal vágás rezgésmentesen!
http://www.falvagas.hu

Vasbeton szerkezetek alakítása falvágás és betonfúrás által por és rezgésmentes. Panelvágás, betonfal vágás panellakásokban nagy szerkezeti vastagságú ipari épületekben, pontos precíz betonvágási vonalak mellett. Panellakások tereinek átalakítása válaszfal vágás ás panel falbontás által, így könnyen kialakíthatunk otthonunkban új ajtónyílást, átadót. Gyémánttechnika segítségével az általunk képviselt szakmunka minimális terhelés, rövid kivitelezési idővel elvégezhető. Falkivágás egy kézből, szakszerűen!

Falvágás, panelvágás, betonfal vágás rezgésmentesen!
Bontás
http://www.sbdynamic.hu/epulet-bontas/epulet-bontas.html

Épületbontás, földmunka. Ahhoz, hogy az épület bontás esetében a balesetveszélyt elkerüljük, ahhoz, hogy költséghatékonyan és célorientáltan haladjunk a munkálatokkal célszerű sorrendben haladni az egyes lépésekkel. 1. engedély beszerzése az önkormányzattól 2. víz és gáz kiköttetése 3. tetőszerkezet szétszerelése 4. födém és gerenda eltávolítása 5. nyílászárók szétszerelése 6. bontás

Bontás
Molnár Bt.
http://molnarbt.hu

A Molnár Bt sok éves tapasztalatával kínál professzionális segítséget, ha betonjavítás-vágás-fúrásra van szükség. Profilunkba tartozik műgyantaburkolat, cementbázisú iparpadlók, vízszigetelés, rugalmas hézagtömítés készítése, valamint betonvágó gépek kölcsönzése is.

Molnár Bt.
Panelfal vágás, válaszfal kivágás és panel falbontás!
http://www.falkivagas.5mp.eu

Lakások átalakítása pormentesen, ezzel a technikával nem akadály ma már a panel falbontás és válaszfal kivágás sem. Panelfal vágás esetén statikai szakvélemény beszerzésében is segítünk kedves ügyfeleinknek. Panelházban történő átalakítás első lépéseként válassza a pormentes falvágást, így alakíthatja legkönnyebben át életterét. Betonvágás panellakásban akár egy nap alatt is elvégezhető ha minket választ, így a legrövidebb idő alatt és legkisebb terhelés mellett elvégezzük munkánkat!

Panelfal vágás, válaszfal kivágás és panel falbontás!
Falvágás, betonvágás, panelvágás - KTK Diamant
http://ktkdiamant.hu/szolgaltatasok/betonvagas

Falvágás, betonvágás, panelvágás az ország egész területén! Vibrációmentes gyémánttechnológiával végezzük a munkálatokat! Gyors és pontos munkavégzés, porképződés és utómunka nélkül! Sík és Sínes vágógépekkel!

Falvágás, betonvágás, panelvágás - KTK Diamant
Beton vágás Budapest
https://betonfix.hu/beton-vagas-budapest/

Beton vágás Budapest bármely kerületében. Vállaljuk panelek falainak vágását, vasbeton födém átfúrását. Nagyobb munkák estén hidraulikus falvágó géppel dolgozunk, ami sínen mozog, így tökéletesen egyenes vágott felület keletkezik. Használunk elektromos síkvágót is, kisebb munkákhoz flexet. Ipari megrendeléseket is vállalunk.

Beton vágás Budapest
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1347 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1347 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30392