Belsőépítészet, lakberendezés > 3. oldal > Építőipar - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Belsőépítészet, lakberendezés > 3. oldal > 55 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Studio Trend Lakberendezés
http://www.studiotrend.hu

Lakásszépítés, Irodaturbó, Belső terek exkluzív kialakítása, Lakberendezési tanácsadás, Dekoratív világítás-szaktanácsadás, One Day Design

Studio Trend Lakberendezés
Térelválasztás
http://www.terelvalasztas.net/

A térelválasztás olyankor kerül elő a legtöbbször, ha például az irodában vagy otthon túl nagy a szoba, vagy a helyiség és még berendezve is üresnek hat. Egy csarnokban vagy egy raktárban is felmerülhet ugyanez a probléma, de akkor is, ha például egyszerűen csak szeretnénk egy elfelezni egy nagyobb méretű termet. Oldalunkon ezekre a problémákra próbálunk megoldást nyújtani.

Térelválasztás
Modernito Design Stúdió - belsőépítészet
http://www.modernito.hu/index.php?lang=hu&lap=1

Csapatunk kreatív filozófiájának alapja az őszinte és egyszerű design koncepciója. Tervezéskor azonban a design alapelveit ismerve és figyelembe véve szeretünk egy kis vagányságot csempészni munkáinkba, és ezzel új, izgalmas, dinamikus érzetet kelteni. Például merünk kis terekben sötét színeket használni, hajlítunk falat, bár azt egyenesre tervezték eredetileg, és szerintünk klasszicista lakásban is békésen éldegélhetnek modern bútorok. Ezen kívül szeretjük a kevésbé közkedvelt anyagokat használni (csempe helyett üvegtáblát, járólap helyett betont, kőszőnyeget, mosott kavicsot). Fontos nekünk, hogy akinek tervezünk, az kicsit úgy érezze a végén magát mindig, mint aki új sícipőt vesz fel: az első alkalom még kicsit furcsa, de aztán senki lábára nem passzol már a síbakancs többé, csak az övére.

Modernito Design Stúdió - belsőépítészet
Dorma-hüeppe
http://www.dorma-hueppe.hu/

A Dorma-hüeppe egy olyan cég ahonnan a világ minden tájáról rendelnek mobilfalat, mozgatható térelválasztó egységeket. Akár fáról akár üvegről legyen szó, a cég vállalja a beszerelést is ami garantálja az akadásmentes, kis erőfeszítéssel is könnyen mozgatható térelválasztó falakat, szanitereket. Akár szigetelést és vízálló réteggel is lehet kérni szaunákba, fürdőkbe.

Dorma-hüeppe
Egyedi gyártású és beépített bútorok
http://gardrobcenter.hu

Cégünk minőségi tolóajtós gardróbszekrények gyártásával, továbbá elemes és egyedi gyártású nappali és hálószoba bútorok és konyhabútorok gyártásával és értékesítésével foglalkozik. A hazai piacon folyamatos jelenlétünket az állandó és megbízható minőség jellemzi mind a gyártás, mind a kapcsolódó szolgáltatások terén. Kollégáink különös hangsúlyt fektetnek arra, hogy a legmerészebb ötletek is a használhatóság és a hatékonyság jegyében szülessenek meg.

Egyedi gyártású és beépített bútorok
Függönyvarrás, szegés
http://www.varroda.eu/

Az otthonunkat öltözteti egy szép függöny. Varrodánk szakképzett munkatársa az Ön otthonában felméri igényeit és segít kiválasztani a kívánt anyagot, formát, stílust. Kőbányai varrodánkban szolgáltatásaink között szerepel a függönyvarrás, függöny tisztítás, függönymosás. Varrunk még akár egyedi asztalterítőt, valamint díszpárnát és ágytakarókat egyaránt. Ha már függöny, akkor a karnisokról sem szabad megfeledkezni. A klasszikus karnistól a modern karnisokig mindent megtalál.

Függönyvarrás, szegés
Csengery Judit lakberendező
http://klasszikuslakberendezes.hu/

A Kalsszikus lakberendezéshez érzék és stílus kell. Jól kell tudni eltalálni a színek és a korok stílusainak harmóniáját. Minden stílusban otthon érzem magam. A klasszikus lakberendezéssel nem érhetnek bennünket olyan csalódások, hogy az idén trendi bútorunk jövőre cikivé válik.

Csengery Judit lakberendező
Kreatív raklapmegoldások a lakberendezésben
http://www.raklapspecialista.hu/blog/kreativ-raklapmegoldasok-a-lakberendeze ...

Kreatív raklapmegoldások lakásába Ha a raklapok világára gondolunk, nem sok kreatív dolog jut eszünkbe: csupán szállításra vagy raktározásra használjuk őket. Vannak azonban más felhasználási módjai is a raklapoknak, amiről eddig talán nem is hallott. Bár furcsán hangzik, de egy raklapból bútor is készíthető. Lakása több pontján is helyet adhat raklapbútorainak, a lehetőségeknek csupán képzelete és kreativitása szabhat határt. Honlapunkon több kreatív bútort is bemutatunk Önnek.

Kreatív raklapmegoldások a lakberendezésben
Tasnádi és Társa Kft.
http://www.tasnadikft.hu/

A Tasnádi és Társa Kft. belső építészeti elválasztó falak (üveg, mobil, válaszfalak), ajtók gyártásával és kiszerelésével foglalkozik.

Tasnádi és Társa Kft.
TiEsz faipari kft.
http://faiparos.hu

A TiEsz faipari kft. lépcsők kiépítésével, nyílászárók kiszerelésével foglalkozik kedvező árakon.

TiEsz faipari kft.
DomusLift Hungary Kft.
http://domuslift.hu

A DomusLift Hungary Kft. lakó- és irodaházakba épít ki kiváló felvonó rendszereket és lifteket.

DomusLift Hungary Kft.
Mobil üvegfalak
http://mobiluvegfal.hu

A cég egyedi igények alapján, kedvező árakon vállal esztétikus mobilfalak kiépítését.

Mobil üvegfalak
Festett üvegfalak gyártása
http://festettuveg.hu/

Cégünk minőségi, időtálló üvegfalak, dekorüvegek teljes körű tervezésével és gyártásával foglalkozik.

Festett üvegfalak gyártása
Üvegezés - ÜvegKáté
http://www.uvegkate.hu/referenciak.html

Belsőépítészeti üvegezési megoldások tervezése és kivitelezése. Üvegfalak, üvegajtók, zuhanykabinok, üvegkorlátok, üzletportálok üvegezése. Részletekről és az elérhetőségekről bővebb információ a weboldalon.

Üvegezés - ÜvegKáté
Pirók Péter belsőépítész
http://pirok-belsoepiteszet.com

Pirók Péter otthonok, irodák és üzlethelyiségek profi belsőépítészeti tervezésével foglalkozik. A szakember tanácsokkal, művezetéssel, tervekkel segít a végleges, esztétikus helyiségek megépítésében, kialakításában.

Pirók Péter belsőépítész
Hirdetések
Oldal leírása
epitoipar.wyw.hu: Építőipar katalógus. Építőipari cégek, vállalkozások. Katalógusunkban több mint 1630 építőipari céget talál, a felújítástól a generál kivitelezésig.
Gyűjteményünkben 1339 válogatott építőipar témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 1339 | Várakozó linkek: 5 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 30369